Fisher-Price Krúžky na tyči
Rozvíjajte zvedavosť vášho drobčeka s touto balančnou pyramídou. Krúžky na tyči môže dieťa stavať v ľubovoľnom poradí, najmenší kruh má navyše priehľadnú polovicu, v ktorej sú hrkajúce guľôčky.
- Rozvíjajú hrubú motoriku a predstavivosť detí.
- Krúžky dokonale padnú do detských rúk.
- Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Hodnotenia a skúsenosti s Krúžkami na tyči Fisher-Price
Máš skúsenosť s Krúžkami na tyči Fisher-Price?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Super hra pre najmenších
Úplná topka u nás bola táto hračka pre najmenších. Deti pri nej vysedeli a dookola skladali. Odporúčam ♥️😊
- Odporúčame
Výborná hračka
Vydržala moje 2 deti a ich nekonečné hranie. Chytať krúžky do malých rúčiek a snažiť sa dať na stojan bola veľmi dobrá zábava. A keď boli trochu väčší, snažili sa ich usporiadať podľa veľkosti, aby sa všetky zmestili.
- jednoduchá hračka
- cvičenie motoriky
- farby
Vydržala všetky naše tri deti aj synovcov
Parádna hračka, s ktorou sa postupne vyhralo veľa detí a stále vyzerá ako nová 👍. Výborná na rozvíjanie motoriky.
Super nesmrtelna hracka
Dcera sa zahrala ako pol rocna a aj ako 2 rocna stale u nas hracka IN :) odporucam
Zabavili vsetky moje 4 deti
Neznicitelna hracka, ktora zaujala ako chlapcov, tak aj dievcata. Urcite odporucam
- pestre farby
- hrkajuce vrchne koliesko
1 človek považuje za užitočné
Fisher price
Myslím ze všetko od fisher price je jednoducho super, mame toho už veľa ale toto je top
Jednoducha ale super hracka
Super hračka
Už naše druhé dieťa sa hrá s krúžkami a baví ich to. Sú plastové, farebné a ľahké. Odporúčam.
- Farba
- Materiál
Mila hracka
Hracka je pekna, farebna a mame ju doteraz. Farebne kruzky naucia dieta farby, velkost rozvija rozlisovaciu schopnost a presnost pri nasadzovani. Toto by som odporucila pre kazde dietatko
- Farebnost
- Ziadne
Zábava na celý deň
Môj najmladší syn sa s tým veľmi rád hra. Či už skladá krúžky na kužel alebo len tak. Je to super.
- Pestrofarebnosť
- Ľahko skladateľné
- Ľahky materiál
- Žiadné
Veľmi obľúbená hračka mojich detí
Teraz mám maličkého synčeka a verím, že aj on sa bude rád s krúžkami hrať
- Pekné farebné prevedenie
- Krúžky ľahko zapadajú na tyč
- Na hračke nie sú žiadne ostre hrany
- Nič
Odporucam
Náučná hračka pre najmenších, môj 7mesacny synček sa s kruhmi rad hra
- Žiadne ostré hrany
- Nezávadný materiál
- Ľahké aj pre najmenších
- Krúžky sa na tyčke ľahko prevážia a spadnú
Najobľúbenejšia zábavka
Drobec má 10 mesiacov a tuto hračku zbožňuje. Veľmi oceňujem aká je farebná a preto ho to láka viac ako "moderné" menej farebné hračky. Deti majú mať svoj farebný svet. Krásne si vďaka krúžkom rozvíja motoriku.
- Krásne farby
- Oblé hrany
- Stabilita
Parádna hračka
Všestranná hračka, ktorá poslúžila na kotúľanie krúžkov, ako náramky :D , nastokávanie na tyčku ale aj na "jedenie" :)
- Farby
- Veľkosť
- Široká škála využitia
Overena klasika
Tieto kruzky su super a myslim,ze nechybaju v ziadnej domacnosti s malymi detmi😊
Vynikajuca hracka aj pre vacsich
Dcerka dostala tieto kruzky este ako babatko, rada ich chytala do rucky (su lahucke,co je velka vyhoda) ale aj ustami skusala 🙂. Neskor uz skusala vkladat pekne na seba a teraz ked ma takmer 2 roky, sa ucime pekne na nej farby a velkosti.za mna super hracka, ktora ma vela vyuziti, lahko sa s nou manipuluje a taktiez salahko cisti,
Super
Veeeelmi dobra hracka,deti sa s nou vedia zahrat aj dlhsiu dobu,co ocenujem ked mi treba nieco porobit :)
Výborný produkt
Dcérka dostala túto hračku od krstnej a hneď vo sa jej zapáčila kvôli farbám a hrkajúcemu vrchnému krúžku. Veľmi ju to motivovalo k lozeniu. Teraz krúžky čakajú na jej bračeka. Síce cena je vyššia, ale hračka sa vôbec nezničila, stále je ako nová.
- Pevný materiál
- Pekné pestré farby
- Dieťatko upúta
- Vyššia cena
Fisher price krúžky na tyči
Veľmi obľubene krúžky, vyhrala sa s niminmoje dvojičky a teraz synovček
- Super na rozvijanie motoriky
- Zabavné
- Nie sú
Zabaví na dlhú chvilku
Dostali sme ako darček od prababky, a ma všestranné využitie, okrem naliekania si krúžky, kotulame, hádžeme, najviac nás baví búchanie o zem (našťastie nie sú veľmi hlučné 😁) a v neposlednom rade sú skvelé aj ako hryzatko, spokojni sme s veľkosťou, farebnosťou a využiteľnostou. Ale podstata trénovania motoriky je zachovaná a doslova každým dňom je vidno ako sa drobec zlepšuje. Tešíme sa z nich všetci.
- Veľkosť
- Vaha
- Farebnost
- Mnohorake vyuzitie
- Odolnost
- Rozvoj motoriky
- Najvrchnejsie koliesko slúži aj ako hrkálka
- Možno kúsok nižšia cena by potesila
Pekná hracka
U nás doma sa 4 deti odohrali na tejto hračke, čiže odolná je 👍👍 ako prvý ju dostal mij už teraz 9 ročný synovec a postupne sa dedilo jeho sestra a potom moje deti. Pekne sa s tým prehrali všetci.. robili s tým všetko možné, myslím, že do toho aj písali, keď im išli zuby..ale hráčka v pohode držala a bola som schopná tu hračku posunut ešte ďalej keď môjho mladšieho už omrzela..
- Odolná
- Pekne farby
- Vrchný krúžok má guličky, či podporuje a zvukové vnemy
- Žiadna vážna, len, že sa dá využiť krátko.
- Možno by som tam pridala napr. Na každý krúžok guličky nech sa dajú využiť aj neskôr a decká sa môžu učiť aj počítať, že na spodnej 5, potom 4, a tak ďalej..
Hračka na dlhé obdobie
Syn sa s nou hra odkedy sa začal plaziť až doteraz, bude mať 2 roky.
Najprv len hádzal tie krúžky, potom dával na seba, teraz s nimi beha a ma ich navlecene na rukách ako náramky.
Takže naozaj dlhodobo sa s nimi hráva.
Takže naozaj dlhodobo sa s nimi hráva.
- Ľahké
- Zaujímavé
- Farebné
- Široká možnosť vyuzitia
Super hračka
Dcéra 1,5 sa s tými krúžkami každý deň hraje a zaujíma ju to. Je to super vec hlavne na jemnú motoriku.
- Farebné, plastové, odolné.
Hra sa s nimi uz tretia dcera
Polrocna bucha kruzky o seba, dvojrocna ma kuzel ako zmrzlinu/mikrofon/telefon a trojrocna sa s kruzkami hra na donuty. Fantazii sa medze nekladu:)
- Klasika s roznymi moznostami manipulacie
- Vrchny kruzok s gulickami robi hracku zaujimavejsou
- Kruzky aj kuzel maju male dierky do ktorych sa dostavaju sliny a tazko sa to potom umyva a este tazsie schne
Oblubena hracka
Velmi oblubena hracka u oboch mojich deti
- Farebnost - pestre farby zaujmu, zaroven spoznaba farb
- Rozna velkost kruzkov a tvary ktore deti spoznavaju a usporaduvaju
- Spratnost hracky
Spokojnosť
Jedna z prvých hračiek detí, najprv krúžky obhryzávali, neskôr ich navliekali a trénovali motoriku a naučili sa podľa nich farby. Hračka deti baví veľmi dlho.
- Hračka je umývateľná a nezaberá veľa miesta.
- Nevidím nedostatky na tomto výrobku.
Poď sa zahrať!
Mám syna ktorý má momentálne 19mesiacov.
Túto hračku sme mu kúpili asi pred pol rokom a odvtedy sa s ňou hravá velmi ntenzívne. Poskladať ju vie rýchlosťou blesku :) malý si veľmi rád cibril motoriku i trpezlivosť
Veeeeelmi obľúbenà, máme rovnakú dokonca aj u babky:)
Veeeeelmi obľúbenà, máme rovnakú dokonca aj u babky:)
- Krásne farebné prevedenie
- Ľahkosť krúžkov
- Hrkálka ktorá zbystrí pozornosť dieťaťa
- Vynikajúce na jemnú motoriku
Zabavilo
Kúpili sme synčekovi, teraz využíva dcérka, starší jej ukazuje ako skladať, sem tam poslúži ako hryzatko 🙂
- Pekné farby
- Ziadne
Perfektna multifunkcna edukacna hracka
Mame sice z fisherpricu inu podobnu verziu -z farebnych kruzkov trcia inak farebne kusky latky a spagatikov.Na podstavci je gombik kt.pri zapnuti umoznil hracke spätnu väzbu s drobcom.Hra je edukativna uci farby aj velkost tvarov.Uci hrubu aj jemnu motoriku teda ta nasa verzia s trciacimi kuskami z plastovych kruhov.Syn sa s nou velmi dlho vedel hrat a dcera zacina tiez takze hra patri k oblubenym generacnym hram ktore vydrzia.
- edukativna
- Napadita
- Odolny plast pravdepodobne abs
- Sikovna na uchop do detskych ruk
Super zabava pre najmensich
Mali sme tuto vezu a je to uzasna hracka na sustredenie a uchop kruhov pre najmensie deti od 6m. Synovia to milovali, urcite odporucame 🙂
- Poznavanie farieb
- Zoradenie podla velkosti
- Sustredenie
- Nic
Super využiteľná hračka
Krúžky od FP dostala dcéra, keď mala 6 mesiacov. Už vtedy ju zaujali farebnosťou jednotlivých krúžkov a bonus, hrkajúci červený krúžok 🙂. Neskôr trénovala motoriku, navliekala, zoraďovala krúžky. Teraz sa pekne naučila farby podľa nich 🙂.
- Farebnosť
- Super Využiteľnosť
- Vývoj motoriky
- Edukativna hračka
Všestranne využitie
Naozaj vynikajúca hracka pre rozovoj. Aj vďaka svoje farebnosti možu rozlišovať farby, rozne ukladať, može poslužiť alo hrkalka aj ako kusátko :)
Obľúbená hračka
Bola to jedna z rvych hraciek, poslúžila aj ako kusatko, neskôr nimi buchali o seba, potom zistili, že sa to dá poskladať na tyčku. Vrchný kruh poslúžil aj ako hrkálka
Vyborna hracka
Vyborna hracka pre deti, ktora ich nauci aj farby. u nas velmi oblubena.
- farebne kruzky
- ziadne
Spokojnosť
Hračka, ktorá si určite nájde svoje miesto u každého dieťatka. Moja dcérka sa s ňou hrala naozaj dlho, detičky takýto typ hračiek veľmi baví. Hračka je určená na trénovanie jemnej motoriky, ale zároveň neskôr sa dá použiť na učenie farieb, najmenšie koliesko hrká, čiže je vhodné už pre bábätko ako hrkálka.
- Farby
- Kvalita
- Cena
Krúžky
Výborná hračka pre detičky. Veľmi dlho bola u nás najoblúbenejšia.
- Farebnosť
- Hrkálka
- Výborná hračka na jemnú motoriku
Obľúbená hračka
Jednoduchá, ale veľmi obľúbená skladačka, ktorá zabaví deti na dlho, môj syn sa s tým ako malý vyhral neskutočne, hrkálka na vrchu ako bonus ;-)
- farebnosť
- jednoduchosť
- cibrí motoriku
Na dlhý čas
Možno si poviete, že obyčajná hračka. Môj malý ju dostal keď mal pol roka, dnes má vyše 3 rokov a doteraz sa s ňou hrá. Naučil sa podľa nej farby, veľkosti, trénoval motoriku. Neskôr keď už mal toto zmáknuté, skúšal, čo sa s nimi dá ďalej robiť. Krútiť na zemi, vešat na ruky a nohy ako náramky, skladať naopak..
- Cena
- Výrazné farby