Fisher-Price Little People® Sit with Me School Bus
Nadchnite batoľatá pre ich budúce cesty do školy s postrkovacím vozidlom s motívom školského autobusu Little People® Sit with Me School Bus od spoločnosti Fisher-Price®! Začnite zábavu stlačením tlačidla Discovery na objavovanie a získate vzrušujúce svetla, zvuky a pesničky.
Hodnotenia a skúsenosti so školským autobusom Little People® Sit with Me School Bus
Máš skúsenosť so školským autobusom Little People® Sit with Me School Bus?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Bus
Pre vsetkych milovnikov wheels on the bus na hudobnom kanali. Zlty autobus je topka . Super
- Odolny aj voci hadzaniu a padom
- Zaujimavy vzhlad
- Velkost
- Hudba + hlasky
- Mohli byt aspon 4 ks postaviciek
- Málo pesniciek a fráz
Zaujimave aj pre vacsich
Syn ma 6,5 roka a tuto hracku ma u babky. Uz viac rokov sa s nou hra, vzdy ked pride, otvara dvere, chodi s nim ako v autoskole pomedzi znacky, parkuje alebo naplni autobus loptickami, ci triafa s nimi ako do kosa :D Hracky, na ktorych sa da nieco otvarat, menit, su vzdy zaujimave. Zvuk uz davnejsie nejde, ale to nam rodicom nevadi :)
- Velkost
- Nie je to len jeden kus plastu, ale daju sa na nom otvarat rozne casti
- Otvorena strecha mi prisla, ze chyba, ale dava hracke nove moznosti vyuzitia -vid recenzia
- Typ vozidla, auto je kazde druhe, ale autobus veru nie
- Velmi jednoduchy dizajn, ktory by ma odradil, ze nebude pre deti zaujimavy, ale opak je pravdou, hracka je zaujimava aj niekolko rokov
Super zábavná hračka
Syn sa s ňou hrával často, páčilo sa mu prevážanie cestujúcich aj zvuky, ktoré vydáva autobus.
- pohybová aktivita
- žiadne
Obľúbená hracka
Bus dostal syn k 1 narodeninám a rád sa s ním hra..stlačením červeného tlačidla alebo miesta vodiča sa spustia rôzne melódie alebo rozhovory a aj majáky začnú svietit, možno prepnúť aj jazyk (angličtina, slovenčina,maďarčina..je ich tam viac). Dajú sa otvárať dvere na autobuse a figúrky možno usadzat na 4 rôzne miesta v autobuse. Na našom kuse sa o niečo ťažšie stláča červené tlačidlo na streche autobusu. Je to super hračka pre deti okolo 1r, ale zahrá sa aj náš 2,5 ročný. Odporúčam
Určite odporučam aj inak obdareným detom
S autobusom mame velmi dobru skusenost aj pri ZTP synovy ktorý trpi aj autizmom, pri autizme je typicke že týmto inak obdareným detom vadia aj zvuky, takze u nas ziadne zvukove hračky neprichadzali do uvahy, az syn uvidel autobus ktory sa mu velmi pačil tak ho dostal na vianoce a ma tak prijemnu melodiu ze to synovi vôbec nevadi.
- velmi prijemne zvuky, otvaranie dveri
- nenašli sme
Nadherný autobus
Krasna hracka. Synceka zaujala na prvy pohlad. Miluje zlte autobusy. Dookola u nas doma hra pesnicka Wheels on the bus. A tato hracka ju dokonale vystihuje. Krasne a kvalitne prevedenie, nadherne farby. Akurat do ruciciek, prehra sa cely den.
- Krasne prevedenie
- Kvalitny material
- Nadherne farby
Nezničiteľná hračka s milými hláškami
Pre nášho najmladšieho zháňame pevné dopravné prostriedky s otváracími dverami. Fascinujú ho funkčné dvere na autách, autobusoch, električkách no v zápale hry väčšinu dverí vylomil. Tento autobus máme rok, hrá sa s ním takmer denne a je ako nový. Baterky sme tiež ešte nemenili. Zohnali sme ďalšie figúrky zo série Little people, aby boli obsadené všetky miesta v autobuse a všetci mohli poctivo nastupovať dverami.
Autobus svieti a vydáva po stlačení tlačítka na streche zaujímavé a veselé zvuky, pesničky, tiež stlačenie figúrky na mieste vodiča učí zdvorilé hlášky, pozdravy, ktoré si syn rýchlo preniesol do bežnej komunikácie a hier. Prepínanie medzi rôznymi jazykmi je výhodou v prípade, že sa rozhodneme rozšíriť slovnú zásobu o rovnaké frázy v angličtine, češtine, poľštine či maďarčine. Osobne sa mi zdajú frázy v iných jazykoch nahovorené príjemnejšiea prirodzenejšie.
Celkovo sme s autobusom veľmi spokojní, kvalita je bezchybná, vydrží naozaj divoké zaobchádzanie ale to už človek pri hračkách tejto značky akosi očakáva.
- Naozaj pevný a kvalitný materiál
- Funkčné dvere a vyklápacia značka STOP
- Zdvorilé frázy a pesničky, ktoré si dieťa rýchlo osvojí
- Možnosť výberu z 5 jazykov, vrátane anglického
- Nesmrteľné batérie :)
- V iných jazykoch sa zdajú piesne a frázy prirodzenejšie