France Lait 2 Následná dojčenská mliečna výživa
France Lait 2 mliečna dojčenská výživa obsahuje mliečne tuky v špecifickom pomere s rastlinnými olejmi a vytvára unikátnu zmes OptiNutri pre:
- lepšiu stráviteľnosť,
- podporu vývoja mozgu a zraku,
- zdravé kosti,
- vysokú znášanlivosť,
- špecifické potreby dojčiat.
Vlastnosti:
Obsahuje všetko potrebné pre zdravý rast a vývoj dieťaťa: 13 vitamínov, 11 minerálov, železo, vápnik, vitamín D, vitamín C, esenciálne mastné kyseliny a bielkoviny.

Zmes výživných látok OptiNutri
OptiNutri je jedinečná zmes navrhnutá na podporu optimálneho vývoja zraku a mozgu vášho dieťaťa. Táto zmes kombinuje mliečne tuky s esenciálnymi mastnými kyselinami, aby poskytla synergický účinok na zdravý vývoj. Esenciálne mastné kyseliny, konkrétne kyselina linolová a alfalinolénová, sú nevyhnutné pre tvorbu dôležitých zlúčenín v tele dieťaťa, ktoré podporujú kognitívny vývoj a zdravie očí.

Prečo je mliečny tuk taký dôležitý?
- Mliečny tuk je významným zdrojom energie.
- Tuk je jednou z kľúčových zložiek výživy, ktorá je dôležitá pre rast a vývoj dieťaťa.
- Tuk je dôležitý pre vstrebávanie vitamínov A, D, E, K rozpustných v tukoch.
- Významnou mierou ovplyvňuje chuť a vônu mlieka.
- Dodáva mlieku lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovaná pridávaním mliečnych aróm.
Vysoká hodnota mliečneho tuku sa približuje zloženiu tukov v materskom mlieku.
Dôležité upozornenie: Materské mlieko je ideálnou potravou pre dojča. Dojčenská mliečna výživa France Lait môže materské mlieko doplniť alebo ho nahradiť v prípade ak matka nemôže dojčiť. France Lait 2 je určené na osobitnú výživu dojčiat starších ako šesť mesiacov, ako súčasť zmiešanej stravy, nie ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmu alebo o prechode na inú stravu by malo byť prijímané len na základe odporúčania nezávislých odborníkov kvalifikovaných v lekárstve farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matky a deti. Pri príprave dojčenskej výživy dodržiavajte pokyny uvedené na obale.
Hodnotenia a skúsenosti s France Lait 2 Následnou dojčenskou mliečnou výživou
Testovali sme mlieko France Lait 2 🍼
Nášho malého drobca žiaľ mliečko nepresvedčilo aj napriek všetkým pozitívnym ohlasom. Skúšali sme rôzne UM vrátane tohto, ale žiadne nevyhralo. UM je dostupné v lekárňach, nie ako ostatné, ktoré sú dostať aj v bežných potravinách.
Malé balenie žiaľ u nás stačilo keďže ho neprijal.
Je mi ľúto že nášho drobca nepresvedčilo, keď čítam tieto pozitívne recenzie.😔
Určite odporúčam ostatným mamičkám vyskúšať France Lait 2
- Príjemná konzistencia
- Príjemná vôňa, chuť
- Nehrudkuje sa
- Malé balenie
Malú dojčenú nepresvedčilo, iných áno ;)
Testovanie France Lait 2
Je to menšie balenie, čo môže byť aj pozitívum, pretože sa mlieko nepokazí. Neobsahuje však probiotika. Našej dcérke sadlo.
- Skvelá vôňa aj chuť.
- Netvorili sa hrudky
- Menšie balenie
- Nedostupné v bežných reťazcoch
- Neobsahuje probiotika
Testovanie mliečka France Lait 2
- Menšie balenie, mlieko nie je dlho otvorené
- Výborná chuť
- Nehrudkuje sa
- Primeraná cena
- Nedostupnosť mlieka v bežných obchodných reťazcoch
- Pri plnšej dóze sa trochu ťažšie vyberá odmerka
Testovanie UM France Lait 2
Mali sme možnosť testovať toto UM, malej veľmi chutilo. Žiaľ mala z tohto mlieka zápchu, pretože neobsahuje vlákninu ani probiotiká.
Mlieko má veľmi príjemnú mliečnu smotanovú vôňu, pieskovú konzistenciu a mliečnu chuť. Nesmrdí ako Nutrilon a iné umelé mlieka, za mňa najlepšie mliečko, čo sa vône týka, pripomína mi klasické sušené mlieko alebo suchú zmes na zmrzlinu ❤️.
Konzistencia je skvelá, mliečko sa dobre rozpúšťa, netvorí hrudky, vyhovovala nám aj odmerka a aj nádoba.
Jediné, čo mi chýba, je väčšie balenie, inak mu nemôžem vytknút absolútne nič.
Cena za mlieko je cca 7€, netreba však zabúdať na menší obsah, 400 g.
Odporúčam vyskúšať túto značku, každému sadne niečo iné 🙂
- Chuť a vôňa
Veľmi chutné mliečko
- chutné
- mliečna chuť
- spokojné bruško
- vysoký obsah dôležitých látok pre bábätko
Dokonalé
- Rýchlo sa rozpustí
- Skvelá dokonalá chuť - náš hladoš si zvýšil dávku
- Žiadna zbytočná pena po pretrepaní mliečka
- Krásna smotanovo biela farba
- Super znova použiteľné balenie
- Žiadne bolesti bruška
France Lait 2 Následná dojčenská mliečna výživa
Balenia sú síce malé, ale super na cesty, keďže viečko dobre tesní. Takže to 400g balenie je akurát keď idete niekde na pár dní. Plechovky určite na niečo potom využijeme.
- Rýchlo sa rozpúšťa
- Obsah minerálov a vitaminov
- Malé balenie
- Odmerka je v mlieku a treba ju "hľadať" v ňom
Mliečko France lait 2
Testovanie
- Spokojnosť
- Dobré trávenie
- Odmerka zaborená v mlieku
France Lait 2
Určite stojí za vyskúšanie 🙂
Samotné mliečko má príjemnú vôňu aj chuť, veľmi dobre a ľahko sa rozpúšťa. Malá bola chvíľu prekvapená inou chuťou, ale potom sa do neho pustila 😊. Sadlo jej a aj sme pri ňom ostali, nakoľko som už nebola spokojná s predošlou značkou.
- Výborná chuť a vôňa
- - Zloženie
- - pre malého asi chuť
- - a konzistencia
Kvalitné mlieko z Francúzska
Toto mliečko sa veľmi ľahko pripravuje, má príjemnú vôňu a nehrudkuje sa. Na trhu je veľmi veľa značiek s umelým mliečkom, každému sadne niečo iné, ale kvôli zloženiu a ľahkej stráviteľnosti odporúčam dať šancu aj tejto francúzskej značke France Lait.
- Príjemná vôňa
- Rýchla príprava
- Vitamíny
- Zloženie
- Strávitelnosť
- Nezapeká
- Praktické balenie
Francúzske mliečko s výborným zložením
- výborné zloženie
- 13 vitamínov a minerálov
- nepení
- balenie - odmerka
France lait 2 test
Malé balenie nám vyhovuje keď ideme na predĺžený víkend, nemusím baliť veľké krabice. Avšak na doma by bolo fajn mať veľkú.
Keď ho zarábam, sem tam sa stane, že su v ňom hrudky. Musím ho hneď miešať ako ho pridávam, lebo ak chvíľu počkám, tak ich musím vo fľaške roztláčať.
- Balenie na cesty
- Cena (keď je v akcii)
- Stráviteľné
- Hrudky
- Balenie na doma
Testovanie France Lait 2
Dané mliečko má veľmi príjemnú mliečnu vôňu a chuť. Chutí ako sladučký mliečny nápoj. Nesmrdí po rybách, ako iné značky, to je pre mňa veľmi dôležité.
Príprava je rýchla a jednoduchá, dobre sa zarába a neupcháva cumlík.
Dcére veľmi chutilo, vypila celú dávku, avšak dosť po ňom grcala. Po mlieku od inej značky tento problém nemala. Ale to je myslím rozdielne pri každom dieťati. Niekomu sadne jedno, inému druhé.
Po preskúmaní zloženia som si všimla, že France Lait má menej bielkovín ako naša BEBA a neobsahuje vlákninu a probiotiká. Obsahuje však veľmi veľa železa, ktoré je dôležité pre rozvoj dieťatka.
Toto mliečko určite kúpim svojim starším deťom na doplnenie vitamínov a minerálov, pretože je veľmi chutné 🥰
- Kvalita
- Cena
- Obsah železa
- Neobsahuje probiotiká a prebiotiká
Testovanie mliečka France Lait2
Je to mliečko vhodné od ukončeného 6. mesiaca do 1. roku.
Značku tohto mlieka som veľmi nepoznala, ale vedela som, že je aj takéto mliečko ( keďže sme mali Nutrilon 1ku a 2ku AR ). Ale musím zhodnotiť, že Sofinke veľmi chutilo. A aj mne, keď som skúšala teplotu mlieka. Sofinka je stále veľká milovníčka mlieka a pila ho pomerne dosť často.
Mlieko sa dobre rozpúšťalo v teplej vode a aj balenie je v pohode.
Chutí fajne a nevrackala z neho.
Testovanie mliečka
Kaká pekne.
- Je dobre tráviteľné
- Bruško nebolí.
- Hustota je dobrá.
Za málo peňazí veľa muziky
- Zloženie
- Príjemná chuť
- Ľahko sa rozmiešava
- Dobre stráviteľné pre bábätko
France Lait 2
Za negatívum vnímam možno dostupnosť. Pri prvej dcére som veľa krát na rýchlo kupovala v drogérií alebo supermakete, ale toto mliečko som zatiaľ nenašla okrem lekárne nikde.
- Lahodná, sladká vanilková chuť
- Ľahko sa rozpúšťa
- Jednoduchá príprava
- Menšie balenie (vždy čerstvé mlieko)
- Obsah vitamínov je super, aj celkovo zloženie
- Dostupnosť
Generáciami overená kvalita
Ľahká príprava je jedným z jej najväčších plusov, pretože sa veľmi dobre rozpúšťa, takže príprava je jednoduchá a rýchla.
Mliečna chuť je naozaj lahodná. Moje dieťa ju prijíma bez akýchkoľvek problémov a už po prvom dúšku bolo vidieť, že mu chutí.
Čo sa týka stráviteľnosti, nemali sme žiadne problémy. Naopak, France Lait 2 je veľmi ľahko stráviteľné a moje dieťa je po ňom spokojné a bez tráviacich ťažkostí. Zmes výživných látok OptiNutri zabezpečuje nielen výbornú stráviteľnosť, ale aj podporu vývoja mozgu a zraku, čo je pre mňa ako mamu veľmi dôležité.
Dieťa oceňuje chuť a ja jeho kvalitu a zloženie. Obsahuje všetko potrebné pre zdravý rast a vývoj dieťaťa, vrátane 13 vitamínov, 11 minerálov, železa, vápnika, vitamínu D, vitamínu C,
esenciálnych mastných kyselín a bielkovín.
Praktické balenie v plechovke je ďalšou výhodou. Najskôr som si myslela, že menšie balenie bude nevýhoda, ale s postupom času som svoj názor zmenila. Pri menších deťoch mám tak istotu, že je mliečko vždy čerstvé.
V konečnom dôsledku som veľmi spokojná s France Lait 2. Ak hľadáte kvalitnú dojčenskú výživu, ktorá sa ľahko pripravuje a je chutná, určite by som vám odporučila vyskúšať France
Lait 2.
- Ľahká príprava a dobrá rozpustnosť
- Lahodná mliečna chuť
- Výborná stráviteľnosť bez tráviacich ťažkostí
- Podpora vývoja mozgu a zraku vďaka zmesi OptiNutri
- Priaznivá cena vzhľadom na kvalitu a zloženie
- Praktické balenie v plechovke, ktoré zaručuje čerstvosť mlieka
Spokojnosť
- Ľahké na bruško