HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml
HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml je navrhnutý špeciálne na ochranu a upokojenie podráždenej a začervenanej pokožky. Tento výživný krém bez parfumácie a vody obsahuje zinkoxid, bio rakytník a bio mandľový olej, ktoré spoločne chránia pokožku pred vlhkosťou a zabraňujú bolestivosti. Krém je vhodný na doplnkovú starostlivosť pri neurodermatitíde a je dermatologicky potvrdený ako znášanlivý s pokožkou.
Kde kúpim HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Baby krémom proti zapareninám, 50 ml
Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Baby krémom proti zapareninám, 50 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Skvelý pomocník - krém na zapareniny
Krém na zapareniny
TOP krém proti zapareninám
Za mňa must-have produkt do každej výbavy pre bábätko. Rýchlo upokojuje podráždenie, účinne chráni a zároveň vyživuje pokožku, vďaka čomu je ideálnym pomocníkom pri každodennej starostlivosti.
- ✔ Účinná ochrana – pomáha predchádzať zapareninám
- ✔ Dokonca zmierňuje začervenanie
- ✔ Jemné a bezpečné zloženie – neobsahuje parfumáciu ani vodu, čím je ideálny pre citlivú pokožku.
- ✔ Regenerácia a hydratácia – bio rakytník a mandľový olej upokojujú
Produkt môžem len odporučiť
Krém na zapareniny
Krem na zapareniny
Spokojnosť s produktom krém proti zapareninám
Tento krém nám padol ako sa hovorí z neba, lebo sa nám v minul krém proti zapareninám.
Veľmi sme s ním spokojní, akurát sme mali vyparenú riťku, ale s týmto krémom nám zaparenina po niekoľkých natretiach zmizla úplne. Má príjemnú konzistenciu, dobre sa rozotiera, pekne vonia. Dieťatko sa z neho nevyhádzalo, určite odporúčame ďalej mamičkám.
Jedno mínus dávam za to, že pri vytlačení vychádzal olej miesto krému.
Jedno mínus dávam za to, že pri vytlačení vychádzal olej miesto krému.
- Pekná vôňa
- Dobre sa rozotiera
- Príjemná konzistencia
- Pri vytlačení vychádzal olej miesto krému
Krém proti zapareninám
Krémik proti zapareninám
Krém proti zapareninám patrí k našej každodennej starostlivosti. Používame po každom kakaní aj po kúpaní. S produktom som velmi spokojná. Je jemnej olejovo-krémovej konzistencie. Dobre sa vytláča aj nanáša. Praktické malé balenie je vhodné do prebaľovacej tašky. Na pohľad pekný obal. Pomohol na suché miesto, ktoré sa malému urobilo v záhybe na slabine a pekne ho vyliečil. Málinko mi vadilo len to, že pri vytlačení sa oddeľuje krém od oleja a osobne mi trošku smrdí, aj keď je bez parfumácie (možno práve kvôli tomu).
- Jemné zloženie
- Praktické kabelkové balenie
- Bez parfumácie
- Prírodný produkt
- Cena
- Trošku mi smrdel
- Olej sa oddeľuje od krému pri vytláčaní
1 človek považuje za užitočné
Krém
Krém
Krém používame na zapareniny a hlavne na začervenanie miesta pod krkom, ktoré má dieťa z dôvodu refluxu. Už po tretom použití bolo vidieť, že krém pomáha a začervenanie v oblasti krku a plienok zmizlo. Za mňa určite odporúčam. Jediná vec, čo mi vadila bola, že po otvorení nevyšiel hneď krém ale olej. Inak spokojnosť.
- - jemná pokožka
- - pomáha pri dermatitide a začervenaní
- - pekný obal
- - bez parfumov
- -na začiatku mi vadilo to vytlačenie čistého oleja