HALLOHEBAMME Mama sprchovací gél 3 v 1, 200 ml
HALLOHEBAMME Mama sprchovací krém 3 v 1, 200 ml je ideálny pre čerstvé alebo nastávajúce mamičky. Tento multifunkčný produkt spája telové, intímne čistenie a vyživujúce mlieko v jednom, čím poskytuje komplexnú starostlivosť o vašu pokožku. Obohatený o panthenol, bio mandľový olej a bio nechtík jemne čistí, upokojuje a vyživuje suchú a citlivú pokožku. Sprchovací krém bez vône zmierňuje napätie a svrbenie pokožky, čo je obzvlášť dôležité počas tehotenstva a v období po pôrode. :contentReference[oaicite:0]{index=0}
Kde kúpim HALLOHEBAMME Mama sprchovací krém 3 v 1, 200 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Mama sprchovacím krémom 3 v 1, 200 ml
Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Mama sprchovacím krémom 3 v 1, 200 ml?
To pravé pre maminky
Ideálny na šestonedelie
Úprimne, nevedela som čo od sprchového krému čakať, keďže krém v názve evokuje hustejšiu konzistenciu. A tak som bola zvedavá, či tento produkt nebude nepríjemný, alebo ako bude reagovať s vodou. Avšak tento sprcháč má veľmi príjemnú konzistenciu, podobnú telovému mlieku a netreba sa báť prílišnej hutnosti, prípadne nepríjemného pocitu na pokožke. Práve naopak, veľmi dobre sa rozotiera a necháva na pokožke príjemný pocit hydratácie.
- - Zaujímavá konzistencia, príjemná na rozotieranie a umývanie, netreba čakať príliš hustý produkt (Hoci ako majiteľka suchej pokožky by som zvládla aj hustejšiu/bohatšiu verziu. Práve aktuálna forma bude univerzálne využiteľná pre všetky typy pokožky.)
- - Produkt je bez vône a hoci inokedy sa rada obklopujem vôňami, práve po narodení bábätka mi aktuálne akákoľvek parfumácia vadí a nemusí byť príjemná ani bábätku.
- - Pocit hydratácie a nie vysušenia, ktoré spôsobujú niektoré sprchové gély. (nemám pocit, že sa hneď po sprche musím akútne niečím natrieť, pretože moja pokožka nepríjemne pne)
Sprchovací krém 3 v 1 je skvelou voľbou
Tento sprchovací krém je perfektný. Jemná, prirodzená a účinná starostlivosť bez zbytočných chemikálií. Ak hľadáte produkt, ktorý hydratuje, upokojuje a zároveň šetrne čistí, určite ho odporúčam.
Skvelo sa kombinuje s masážnym gélom pre mamu.
Skvelo sa kombinuje s masážnym gélom pre mamu.
- ✔ Jemná starostlivosť – obohatený o bio mandľový olej, panthenol a bio nechtík, ktoré upokojujú a hydratujú citlivú pokožku.
- ✔ Bez parfumácie – ideálny pre mamičky najmä ak im prekážajú silné vône.
- ✔ Upokojuje a hydratuje – zmierňuje napätie, svrbenie a podráždenie pokožky, čím poskytuje maximálny komfort.
- ✔ Praktický 3 v 1 produkt – ušetrí čas aj miesto v kúpeľni.
Sprchový gél
Prekvapená
Najprv som bola skeptická, keďže sprchový krém som už mala a nebolo to nič moc. Tento ma však príjemne prekvapil svojou jemnosťou, čo mi pripomínalo šľahačku. Pokožka na celom tele ostala doslova mäkká, jemná a najmä vyživená. Skúsila som si umývať aj tvár a taký ľahký pocit som mala, že napriek veku som sa cítila akoby mladšie 🙂.
- Jemná vôňa
Mama sprcháč
Sprcháč pre mamu
Sprchovací gél
Prírodný sprcháč pre maminku
Super zložky pantenol a nechtík i oleje, ktoré udržia pokožku pružnú. Pači sa mi, že nie je parfumovaný, keďže po pôrode pozná bábätko maminu podľa vône. Sprcháč odporúčam. Je jemný k pokožke a možno tým, že obsahuje oleje zmierni i tehotenské strie na brušku.
- Bez parfemu
- Prírodné zložky