Kozmetika

Ak svojmu telu a svojej pleti doprajete zaslúženú starostlivosť, budete sa cítiť lepšie nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. Starajte sa o svoju pokožku a pleť, ale nezabudnite ani na vlasy, ktoré sa nie nadarmo pýšia označením koruna krásy. Čerešničkou na torte môže byť podčiarknutie prirodzenej krásy tou správnou dekoratívnou kozmetikou. Neviete, ako si vybrať ten správny produkt práve pre vás? Prečítajte si recenzie a odporúčania našich mamičiek, vďaka ktorým nesiahnete vedľa.

Hodnotenia a skúsenosti s kozmetikou

Máš skúsenosť s kozmetikou?

nikelca  Dnes o 06:39 Overená recenzia

Naozaj príjemný krém vo veľkom balení

Naozaj príjemný krém vo veľkom balení ktorý by vydržal do nekonečna keby nebolo natieranie ním priam návykové ❤️ keď ho vidím už ho používam lebo ted pocit je naozaj čarovný.
Keď dám trošku malej na ruku natiera sa ním až kým sa celý nevstrebe a je to teda radosti. Môžem iba odporúčať ❤️

ketrin  Dnes o 06:25 Overená recenzia

Výborne hydratuje a hlavne dlhodobo

Krém používame komolet celá rodina, keďže sme atopici. Oceňujem na ňom, že stačí malé množstvo a natriete celé bábätko alebo seba 😄.

Odporúčam inak aj po holení pre dospelých na upokojenie 👍 Moje nohy neboli nikdy tak hebké. Výborne hydratuje a hlavne dlhodobo.

Nie sme po jeho použití lepkaví. Dvérke vyhovuje a keďže sa ľahučko roztiera, tak sme rýchlo hotoví, čo oceňujem, keďže natieranie nemá rada.

ketrin  Dnes o 06:15 Overená recenzia

Výborný na náchylnú pokožku k podráždeniu a ekzémom

Výborný na náchylnú pokožku k podráždeniu a ekzémom. Odporučila mi ho dokonca sestrička v pôrodnici a som spokojná.

Pekne pení, dobre umýva, akurát treba dieťatko po kúpeli ešte opláchnuť čistou vodou, ale to robím aj tak pri každom prípravku.

Páči sa mi aj, že nezapácha, aj keď je bez parfumu. Inak aj ja si s ním občas umyjem ruky, lebo mám na nich ekzémové ložisko a nedráždi vôbec!

ketrin  Dnes o 05:53 Overená recenzia

Nedráždi, nevysušuje, má skvelú konzistenciu

Keďže ja som alergik a ekzém je môj “kamoš” od narodenia, vedela som, že u dcéry to bude na 80% rovnako. Problémy máme hlavne v lete, keď kúpeme častejšie aj kvôli potu.

Táto pena od Hippje gamechanger 🙏. Nedráždi, nevysušuje, má skvelú konzistenciu! (Iné peny sa pri kontakte s vodou “rozpadnú” a neumyjú nič.)

My sme veľmi spokojní 🙌 Začervenania zmiernila a ďalej nedráždila ✅

mirka_vivka  Včera o 20:47 Overená recenzia

Má príjemnú konzistenciu, ľahko sa nanáša

Tento balzam si nás získal už po prvom použití. Má príjemnú konzistenciu, ľahko sa nanáša. Bez pocitu lepkavosti.

mirka_vivka  Včera o 20:40 Overená recenzia

Vytvára bohatú penu, pokožku nevysušuje

Prípravok do kúpeľa nás veľmi príjemne prekvapil. Vytvára bohatú penu, pokožku nevysušuje a po kúpaní zostáva hebká a hydratovaná. Oceňujem, že neobsahuje parfumáciu. Kúpanie bolo príjemné a bez akéhokoľvek podráždenia.

mirka_vivka  Včera o 20:32 Overená recenzia

Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva

Krém má jemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Pokožku dobre hydratuje, je bez mastného pocitu a oceňujem, že je bez parfumácie.

maruska2269  Včera o 20:27 Overená recenzia

Velmi dobry krem pre deti aj dospelych

Velmi dobry krem pre deti aj dospelych. Krasne sa mi zjemnili duche miesta na clenkoch po par pouzitiach.

mirka_vivka  Včera o 20:23 Overená recenzia

Pena je jemná, ľahko sa nanáša

Táto pena má veľmi príjemne prekvapila. Pena je jemná, ľahko sa nanáša. Má príjemnú vôňu a po kúpeli zostáva pokožka hebká. Oceňujem aj praktický dávkovač, ktorý vytvorí jemnú penu a uľahčí kúpanie. Za nás je to skvelý produkt.

biankinka  Včera o 19:41 Overená recenzia

Je šetrný a vhodný aj na citlivú pokožku

Kúpeľ bol príjemný a pokožka zostala po ňom hebká hoci produkt trebalo ešte zmyť. Je šetrný a vhodný aj na citlivú pokožku.

olivieraa  Včera o 18:12 Overená recenzia

Pena je velmi lahka, dobre sa roztiera

Myslim, ze sme nasli produkt, ktory budeme pravidelne kupovat. Pena je velmi lahka, dobre sa roztiera, nie je parfumovana a takisto sa aj velmi dobre zmyva dole. Po sprchovani ostala pokozka vlacna a vobec nie vysusena.

biankinka  Včera o 18:01 Overená recenzia

Zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú

Olejový balzam sa ľahko rozotiera a zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú. Konzistenciu ma tuhšiu, preto sa ťažko dávkuje.

olivieraa  Včera o 17:55 Overená recenzia

Prijemne peni, je bez parfumov a nedrazdi pokozku

S produktom HiPP Ultra Sensitive prvy kupel sme boli velmi spokojni. Prijemne peni, je bez parfumov a nedrazdi pokozku aj tych najmensich babatiek. Urcite kupime aj do buducna.

mamapravnicka  Včera o 15:43 Overená recenzia

Ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva

HiPP Ultra SENSITIVE krém ma príjemne prekvapil svojou jemnou konzistenciou, ktorá sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožku zanecháva hydratovanú, hebkú a bez mastného filmu. Oceňujem aj šetrné zloženie bez parfumácie, vďaka čomu je vhodný pre citlivú pokožku celej rodiny.

dominika9393  Včera o 15:33 Overená recenzia

Na pokožku je super len to vytláčanie z tuby je horšie

Olejový balzam som si predstavovala troška inak.
Možno by bolo lepšie zvoliť len olej alebo zložením ho prispôsobiť krému.
Na pokožku je super len to vytláčanie z tuby je horšie a keď natierate dieťa malinké je potom znova ťažké ho vytlačiť tými mastnými rukami.
Myslím, že vhodný by bol dávkovač to by veľmi uľahčilo manipuláciu.

dominika9393  Včera o 15:27 Overená recenzia

Zvláčni pokožku a zbytočne nevysúša

Do vaničky jedine s týmto novým kúpeľom. Pre malinkú detskú pokožku je to wellnes.
Taktiež je bez parfumácie a nedráždi pokožku. Pre exematikov je to veľmi vhodný produkt.
Zvláčni pokožku a zbytočne nevysúša.

dominika9393  Včera o 15:24 Overená recenzia

Je bez parfemácie a nedráždi pokožku

Túto penu sme si obľúbili. Malinká sa s ňou rada kúpa. Je bez parfemácie a nedráždi pokožku.
Je úplne ako obláčik.

dominika9393  Včera o 15:21 Overená recenzia

Je vhodný pre exematikov

Krém nás milo prekvapil vôňou a jemným zložením.
Dokonca sa s ním natiera aj staršia sestra. Je vhodný pre exematikov ale aj pre tých, čo sa neradi natierajú.

lusynda14  Včera o 13:57 Overená recenzia

Co sa týka účinku je fakt kvalitný produkt

Takýto olejový balzam mame prvý krát. Prekvapil ma aký je tuhý a ťažko ide vytlačiť. Je potrebné trocha v rukách aby sa nahrial. Co sa týka účinku je fakt kvalitný produkt. Dcéra má ekzémy už dlhodobo a tento produkt jej s ním pomohol. Ešte stále má ekzém ale už nie taký červený ako pred užívaním. Takže za nás môžem len odporučiť a určite si ho ešte kúpim do zásoby.

lusynda14  Včera o 13:49 Overená recenzia

Krásna pena a vôňa. Môžem odporučiť

Krásna pena a vôňa. Môžem odporučiť. Jedine mínus je že lepí pokožku a je potrebné bábätko ešte od toho umyť.