Kozmetika
Ak svojmu telu a svojej pleti doprajete zaslúženú starostlivosť, budete sa cítiť lepšie nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. Starajte sa o svoju pokožku a pleť, ale nezabudnite ani na vlasy, ktoré sa nie nadarmo pýšia označením koruna krásy. Čerešničkou na torte môže byť podčiarknutie prirodzenej krásy tou správnou dekoratívnou kozmetikou. Neviete, ako si vybrať ten správny produkt práve pre vás? Prečítajte si recenzie a odporúčania našich mamičiek, vďaka ktorým nesiahnete vedľa.
Hodnotenia a skúsenosti s kozmetikou
sundance balzam na pery, OF 50, 4,8 g
Overená klasika
Nedám dopustiť na tento balzám 🙏🏻 Je síce bez vône a bez chuti,no krásne hydratuje a nezanecháva povlak či pocit lepkavosti.
sundance opaľovací fixačný sprej na make-up, OF 50, 75 ml
Po mojich predchádzajúcich nie dobrých skúsenostiach s takýmito fixacnymi sprejmi,som od nich upustila. Vďaka výhre som mala možnosť skúsiť si tento. A ostala som veľmi pozitívne prekvapená!🤩 Sprej je osviežujúci, má zmatňujúci efekt, make Up pod ním drží, má príjemnú vôňu a hlavne nemám pocit lepkavosti na tvári 🙏🏻👌🏻
sundance Vitamin C fluid na opaľovanie, OF 50+, 50 ml
Vitamín C + ochrana v jednom 👌🏻
Vzhľadom k mojej unavenej pokožke na tvári som hľadala nejaký krém s vitamínom C pre "oživenie". A tento krém mi prišiel do rany, keďže máme leto a nejedná sa len o vitamín,ale zároveň poskytuje ochranu pred slniečkom 🌞 Dobre sa rozotiera, nezanecháva biely povlak, dobre hydratuje. Jediné mínus by som dala že nemá žiadnu vôňu a príde mi,že sa po ňom lesknem až moc😅 Ale to môže byť len typom mojej pleti.
alverde NATURKOSMETIK sprchovací gél Naturzauber, 250 ml
Pri použití v sprche sa vôňa úplne pekne rozvinula do veľmi príjemnej a ukľudňujúcej kvetinovej vône
Úprimne, pri prvom privoňaní k sprchovému gélu som najskôr pokrčila nosom,pretože sa mi zdala až moc kvetinová a ťažká...No pri použití v sprche sa vôňa úplne pekne rozvinula do veľmi príjemnej a ukľudňujúcej kvetinovej vône 🌼🌸 Pokožka ostáva príjemne hladká a voňavá 😊
alverde NATURKOSMETIK paletka očných tieňov Quattro
Kvatro paletka, nema extrémnu vydrž
Popravde po takýchto malých paletkach veľmi nesiaham. A keďže mám modré oči už vôbec nie. Tiene sú také prašivé, nemajú extrémnu vydrž. Po tejto paletky by som nesiahla
alverde NATURKOSMETIK púder na obočie duo
Palec hore za 2 odtiene
Páči sa mi táto malá paletka, dávam veľký palec hore za 2 odtiene, jeden teplejší bledší a druhý tmavší skôr neutralnejši. Ja takéto produkty využívam aj na linky na oči. Pri paletke je malý štetček ktorým sa vám podarí vykresliť krásne obočie .pudeovy produkt treba poriadne doklepával zo štetca mierne opadáva . V kombinacii s Halilom je to skvelý produkt za malo peňazí.
alverde NATURKOSMETIK matný rúž na pery
Jemný odtieň, príjemne prekvapil
Tento rúž ma príjemne prekvapil, nie je veľmi intenzívny, skôr jemnejší odtieň, nanáša sa jednoducho nemám pocit sušenie pier. Baví ma to jednoduché balenie. Odtieň sa hodi podľa mňa každej žene je ro príjemná neutrálna ružová farba, ma príjemný finiš úplne matne to podľa mňa nie je a s leskom je to skvelá kombinácia.
alverde NATURKOSMETIK podkladová báza Hydro Grip, 30 ml
Prekvapenie a to pozitívne
Báza ma veľmi príjemnú ale celkom intenzívnu vôňu. Na platí sa rozotiera jednoducho rovnako sa aj tak jednoducho vstrebáva. Ma príjemnú gelovitu konzistenciu, rýchlo sa vstrebe a na pleti zostane taký zamatový finiš mierne matne mierne lesklé. Ja som s produktom moc spokojná. Makeup na ňom drží, nežmolkavie.
alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit
Príjemný olej
Olej ma veľmi príjemnú konzistenciu mám rada kombináciu ceruzky a oleja na perách vyzerá to naozaj dokonalo. Páči sa mi jeho vôňa, dokonalý lesk na perách a príjemná hydratacia.
alverde NATURKOSMETIK očné sérum, 15 ml
Hydratacia očného okolia
Veľmi príjemný produkt s očnom sérom s kofeínom ktoré pomáha redukovať opuchy očného okolia. Jednoznačne doporučujem držať v chladničke, potom je efekt príjemnejší, pokazia je hydratovana a netreba tubičku pri nanášaní stláčať. Je neparfumivane nedráždi očné okolie ani samotné oko. Skvelá cena produktu a vyditelny efekt.
alverde NATURKOSMETIK lak na nechty Color & Care
Šetrený k nechtom
Lak na nechty v odtieni 240 Elegant Teal ma krásny trblietavým efekt a dokonalú farbu. Tento budem jednoznačne nosiť na jeseň. Pracujete sa s nim dobre , menej zapácha rýchlo schne.
Mäkká ceruzka
Príjemná mäkká ceruzka ktorá sa dá krásne rozkázať dá sa s ňou pracovať môžete si s ňou spraviť rozmazane linky, vydrží aj vo vnútrom oku, mierne sa rozmazava počas dňa
alverde NATURKOSMETIK gél na obočie, 6 ml
Skvelý gél na obočie
Jeden fantasticky produkt na obočie, príjemná kefička ktorá naberá dostatok produktu, krásne sa s ňou farba nanáša, nezlepuje obočie. Je tam zvlášť kefla ktorou ešte môžete dočesat obočie. Ja som veľmi spokojná. Chĺpky sú uhladene, vyčesane a zafarbené. Odporúčam za malo peňazí veľa muziky
alverde NATURKOSMETIK balzam na pery, 9 ml
Hydratácia na počkanie
Neverila by som ale tento výživný balzam na pery je úžasný. Skvele zloženie obohatené o ceramidy pery krásne zhydratujú a vyžitia, príjemne voňajú a po chvíli sú napohľad plnšie. Ja som s produktom veľmi spokojná
alverde NATURKOSMETIK balzam na pery, 9 ml
Hutný, prírodný balzam s nevtieravou vôňou.
Je dosť hutný, takže na perách vytvorí poctivú ochrannú vrstvu, ktorá dlho vydrží. Jeho jemná a nevtieravá vôňa pri nosení vôbec neruší. ideálny ako intenzívna regeneračná kúra, nie len ako obyčajný rýchly balzam.
alverde NATURKOSMETIK paletka očných tieňov Quattro
Paleta očných tieňov Alverde v dovolenkových farbách 🌴
Alverde paleta očných tieňov ma nie až tak potešila farbami no musím povedať,že nakoniec som ich nie raz využila a bolo to príjemné oživenie a spestrenie každodenného make-upu.
Paletka je šikovná a praktická.Farby k sebe prirodzene pasujú a tak sa dajú rôzne kombinovať .
Očné tiene sa dobre nanášajú,netrúsia a ani v horúčavách mi nevytvorili linku na viečku 👌
Obzerala som farebnú ponuku a tu som sa naozaj našla 😁 pomer cena-výkon perfektná 👍
Tu viem na 100% že u mna ostávajú 😉
Tu viem na 100% že u mna ostávajú 😉
alverde NATURKOSMETIK lak na nechty Color & Care
Záruka rychlosti v schnutí 💅
Musím priznať ,že laky na nechty nepatria k mojej každodennej rutine no tento ma príjemne prekvapil a určite sa knemu budem rada vracať 💅
Zložité lakovanie,stekanie,hodiny schnutia pri prvom namočení poškodený vzhlad 😒toto ma veru neláka..no u laku od Alverde nič z toho neplatí 🎉
Velmi dobre sa nanáša,má perfektné krytie takže stačí 1 vrstva... a to schnutie 🤩 -to schnutie- to je splnený sen 😁 má krásnu sýtu farbu a super výdrž.
Farba ma hned neohúrila no po aplikácii som bola naozaj spokojná a ak si budem kupovat lak na nechty presne viem ktorú značku zvolím 🫡
Jednoznáčne odporúčam
Kajalovú ceruzku používam pri nie každodennom líčení,skor na príležitosti či večer do mesta.
Odskúšala som ju na linku vnútri oka aj nad mihalnice ako linku na viečko .
Výdrž zrovnatelná s konkurenčnými produktami teda za mňa jednoznáčne odporúčam keďze sa jedná o prírodnú kozmetiku 👍
Odskúšala som ju na linku vnútri oka aj nad mihalnice ako linku na viečko .
Čierna klasika
Linky na oči u mňa dotvárajú zväčša večerné líčenie, nie bežný rýchly pracovný makeup. Ale našla sa príležitost ceruzku vyskúšat :)
alverde NATURKOSMETIK matný rúž na pery
Páči sa mi odtieň, je to taká bodka môjho ľahkého letného makeupu.
V jednoduchosti je krása, čo platí i pri nanášaní toho ceruzkového matného rúžu na pery. Páči sa mi odtieň, je to taká bodka môjho ľahkého letného makeupu.