Hotel Lesana

1 skúsenosť

Hotel Lesana v Starej Lesnej vo Vysokých Tatrách ponúka pohodlné izby a apartmány s výhľadmi na štíty. Wellness centrum zahŕňa vyhrievaný exteriérový bazén so slanou vodou, fínsku, parnú a infra saunu, jacuzzi a tepidárium; k dispozícii je aj soľná jaskyňa (samostatná služba). Pre deti je pripravené detské centrum KINDERLAND, na mieste nájdete reštauráciu FAMOSA, parkovanie a Wi-Fi.

Ideálne pre rodiny aj páry, len kúsok od Tatranskej Lomnice – skvelý východiskový bod na túry aj zimné športy. Po dni na horách si doprajte relax vo wellness, deti sa zatiaľ zabavia v Kinderlande. Rezerváciu ubytovania a wellness vybavíte online.

Hodnotenia a skúsenosti s Hotelom Lesana

Máš skúsenosť s Hotelom Lesana?
mravenek  11. feb 2025 Overená recenzia

Náš milovaný Hotel Lesana

Už po piatykrát sa naša rodinka vybrala do Starej Lesnej, kde má svoje zázemie náš obľúbený hotel Lesana.
A prečo stále rovnaký výber?
Je to celkom jednoduché, spĺňa všetko, čo sme hľadali.
V prvom rade je to najmä prijateľná cena v porovnaní s inými hotelmi ( je nás 5, takže to už sú niekedy tie ceny doslova astronomické a rovnajú sa dovolenke v Chorvátsku) a keď si uplatním rekreačný poukaz, tak je to naozaj výhodné.
Od nášho prvého pobytu sa v Lesane veľa zmenilo, v hoteli naozaj makajú. A to doslova! Zmodernizované izby, areál, fasáda aj vstup do hotela, pribudli nové služby, reštaurácia...A to sa mi veľmi páči. Nestagnujú, ale prinášajú nové veci, zlepšujú sa, a to aj na základe recenzií. Pre naše deti je Lesana miestom, kde sa vždy rady vracajú. Výhodou je obrovský detský kútik, ktorý sa takisto rozšíril o ďalšiu časť. Plus animačné programy, ktoré im vyplnia čas :) Rozprávkové postavičky, zábava, súťaže, diskotéka...Zažili sme už Super Mária, Elzu a Annu, hrdinov Labkovej patroly.
Čo sa týka ďalších služieb, hotel ponúka stravovanie formou švédskych stolov, výber je naozaj pestrý, okrem toho miešané nápoje, kávička, koláčiky...so stravou sme vždy veľmi spokojní a prídeme o dve kilá ťažší :)
V ponuke je aj wellness so saunami, dvomi vírivkami a ochladzovacími prechodmi. Vonkajší bazén má príjemnú teplotu a plavci tu nechýbajú ani v zime. V ponuke je aj vírivka, sauna a ľadová kaďa v exteriéri. Je teda z čoho vyberať.
Takže ak Lesanu nepoznáte, určite dávam do pozornosti :) My sa sem určite opäť vrátime :)
(7 fotiek)
  • cena
  • zázemie pre deti - detský kútik, animátori
  • výborná strava
  • wellness v interiéri aj v exteriéri
  • pekný areál
  • ochotný personál