LACTO SEVEN KIDS
LACTO SEVEN KIDS sú žuvacie tablety, ktoré obsahujú sedem rôznych lyofilizovaných prírodných kmeňov baktérií mliečneho kvasenia a vitamín D3, ktorý posilňuje imunitný systém. Tablety s jahodovo-malinovou príchuťou sú vhodné pre deti od 1 roka a sú sladené len xylitolom, neobsahujú laktózu, cukor ani lepok.
Toto robí väčšina rodičov až keď je neskoro (detská imunita)
Denná dávka (1 tableta) obsahuje:
- 1 miliarda cfu živých baktérií mliečneho kvasenia
- 2 µg vitamínu D3
Účinok LACTO SEVEN KIDS:
- podpora správnej funkcie imunitného systému,
- udržanie zdravej mikroflóry v črevách,
- prevencia tráviacich problémov,
- vhodný počas a po antibiotickej liečbe.

Baktérie sú chránené pred kyslým prostredím žalúdka
LACTO SEVEN KIDS obsahuje výber bakteriálnych kmeňov, ktoré sú prirodzene odolné voči žalúdočnej kyseline. Počas výroby baktérií boli chránené špeciálnou technológiou Bio-support™ vyrobenou z patentovanej zmesi proteínov a polysacharidového komplexu. Táto technológia zabezpečuje prežitie baktérií počas výrobných procesov, skladovania konečného produktu a pri prechode žalúdočnou kyslosťou. Ochrana zaručuje dobrú životaschopnosť baktérií, keď sa dostanú do čreva. V čreve sa baktérie prichytia na membráne črevnej sliznice a kolonizujú sa.
Súvisiace diskusie v kategórii
Hodnotenia a skúsenosti s LACTO SEVEN KIDS
Ideálna podpora imunity a čriev pre detičky
- Prijemna chut
- Cena
- Zlozenie
- Podpora imunity
- Ziadne
Cenovo dostupné a funkčné probiotiká z Fínska
Lacto seven kids sú probiotiká vyrobené vo Fínsku, kde dbajú na dodržiavanie zdravého životného štýlu, jedia zdravé produkty a snažia sa o spojenie s prírodou. A samozrejme zbožňujú Mooninov ktorých si vždy odtiaľ prinesieme v nejakej podobe :)
Tabletky sú žuvacie, majú sladkú chuť (sladené xylitolom), s príchuťou jahôd a malín. Ani najmenšia 2 ročná dcéra nemala problém s ich konzumáciou, staršie deti som musela krotiť lebo by ich zjedli ako cukríky.
Nemusia byť v chladničke, sú cenovo dostupné, balenie je veľké. Dokonca neobsahujú laktózu, ktorá staršej dcére, ani mne nerobí dobre (keďže som samozrejme pár kúskov otestovala aj ja).
V období choroby pomohli a po nej som pokračovala v dávaní probiotík všetkým 3 deťom naďalej kvôli regenerácii brušnej mikroflóry. A pokračujeme v užívaní naďalej keďže sa môžu konzumovať dlhodobo.
Ak hľadáte cenovo dostupné a kvalitné probiotiká pre vaše deti určite odporúčame všetkými desiatimi.
- vynikajúce zloženie
- neobsahujú laktózu ani lepok
- nemusia byť v chladničke
- obsahujú taktiež vitamín D3
- cenovo dostupné
- veľké balenie
- vhodné pre deti už od 1 roka
- príjemná ovocná vôňa a chuť
- praktické balenie
- sladené xylitolom
- v ponuke majú aj iné varianty, aj pre dospelých
- niekomu môže prekážať sladšia chuť
- neprekračovať dávku lebo môžu mať laxatívne účinky
Veľa muziky za málo peňazí
Žuvacie tablety deťom hneď zachutili. Majú príjemnú jahodovo - malinovú chuť. Deťom som ich dávala vždy po jedle a po pár dňoch si ich aj samé začali pýtať. Obsahujú vitamín D a baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú veľmi dôležité pre správne fungovanie čriev. V porovnaní s konkurečnými značkami ma veľmi príjemne prekvapila jeho cena. Sú bez laktózy, takže vhodný aj pre alergikov.
Balenie obsahuje až 70 tabliet a preto oceňujem, že vydrží dlho.
Počas užívania deti boli zdravé a v náročnom jesennom, či zimnom období sa určite stale LACTOSEVEN Kids našou súčasťou.
- chuť
- cena
- veľkosť balenia
- bez laktózy
Výborný produkt, istotne odporúčam každej maminke
- Pravidelné vyprázdnenie
- Ovocná vôňa
- Ľahko sa zlomia v dlani na viac častí pre malé dieťa
Odporúčame celá rodina všetkými desiatimi
Deti ich milujú a moje nervy sú tiež ušetrené od zdĺhavého obdobia liečenia. 😅 Odporúčame celá rodina všetkými desiatimi. 👌
- Chuť
- Praktické balenie
- Veľkosť
- Zloženie
- Rýchly účinok
Veľmi dobrá chuť, moja dcéra vďaka tomu už má spokojné bruško
- Imunita
Berieme už dlhodobo