1 skúsenosť

LACTO SEVEN KIDS

LACTO SEVEN KIDS sú žuvacie tablety, ktoré obsahujú sedem rôznych lyofilizovaných prírodných kmeňov baktérií mliečneho kvasenia a vitamín D3, ktorý posilňuje imunitný systém. Tablety s jahodovo-malinovou príchuťou sú vhodné pre deti od 1 roka a sú sladené len xylitolom, neobsahujú laktózu, cukor ani lepok.

Denná dávka (1 tableta) obsahuje:

• 1 miliarda cfu živých baktérií mliečneho kvasenia
  • 2 µg vitamínu D3

Účinok LACTO SEVEN KIDS:

• podpora správnej funkcie imunitného systému,
  • udržanie zdravej mikroflóry v črevách,
  • prevencia tráviacich problémov,
  • vhodný počas a po antibiotickej liečbe.

Baktérie sú chránené pred kyslým prostredím žalúdka

LACTO SEVEN KIDS obsahuje výber bakteriálnych kmeňov, ktoré sú prirodzene odolné voči žalúdočnej kyseline. Počas výroby baktérií boli chránené špeciálnou technológiou Bio-support™ vyrobenou z patentovanej zmesi proteínov a polysacharidového komplexu. Táto technológia zabezpečuje prežitie baktérií počas výrobných procesov, skladovania konečného produktu a pri prechode žalúdočnou kyslosťou. Ochrana zaručuje dobrú životaschopnosť baktérií, keď sa dostanú do čreva. V čreve sa baktérie prichytia na membráne črevnej sliznice a kolonizujú sa.

Kde kúpim LACTO SEVEN KIDS?

#test_lacto_seven_kids

Hodnotenia a skúsenosti s LACTO SEVEN KIDS

Máš skúsenosť s LACTO SEVEN KIDS?
zuzulienka03  Dnes o 19:24

čaká na kontrolu

Vyskúšané

My máme len pozitívnu skúsenosť s Lacto Seven Kids, objavila som ich náhodne v lekárni, keď som hľadala cmúľacie probiotiká, ktoré budú chutiť mojim vyberavým deťom. Zaujala ma i ich pomerne nízka cena v porovnaní s konkurenčnymi. Deťom probiotiká chutili a sami si vymysleli názov "loptičkový vitamín" a pýtali si ho denne. Viete prečo loptičkový? Deti na obale majú ten vitamín ako loptu, to si spojili a odvtedy to volajú podľa obrázku. A ja som manželovi a mne začala kupovať Lacto Seven pre dospelých, takže sú overené všetkými piatimi, pri užívaní antibiotík, pri hnačkách a v zime, pravidelne denné na dopĺňanie vitamínu D a cez probiotiká posilnenie imunity
  • Super chuť
  • Nízka cena