MEGA BLOKS Labková patrola Auto balíček choď a zachraňuj HFC18

2 skúsenosti

Vaše dieťa si zamiluje stavebnicu Labková Patrola Auto balíček choď a zachraňuj, ktorá je inšpirovaná filmom Labková Patrola vo filme. Táto stavebnica obsahuje 4 polohovateľné figúrky: Chase, Marshalla, Liberty a Skye a 83 mini stavebných kociek vrátane špeciálnych dielikov.
Váš malý staviteľ môže pripraviť scénu pre záchrannú misiu, akonáhle postaví Chaseovu motorku, Marshallovo hasičské auto, Libertyin skúter vybavený hákom a Skyein vrtuľník vybavený navijakom pre záchranárov.
Potom môžu deti postaviť Humdingerovu vežu, ktorá pošle Chaseovu motorku cez dvoje dvere.
Deti môžu dokonca umiestniť Skyeinu helikoptéru na otáčaciu dosku veže.
Skombinujte priložené kocky a kúsky s ďalšími setmi Labkovej patroly alebo s ľubovoľnými stavebnicami MEGA BLOKS, pričom kocky sú kompatibilné aj s inými značkami stavebníc.
Balenie obsahuje 87 dielikov.
Ideálne pre mladých staviteľov od 3 rokov.

Hodnotenia a skúsenosti s MEGA BLOKS Labková patrola Auto balíčkom choď a zachraňuj HFC18

Máš skúsenosť s MEGA BLOKS Labková patrola Auto balíčkom choď a zachraňuj HFC18?
090255  26. máj 2022

Mega bloks labkova patrola

Môj malý dostal jednu túto sadu z labkovej patroly, ktorú fakt ze odporúčam. Teda hlavne pre milovníka patroly😃Môj sa s tým hra dlhé hodiny, denne a teraz mu ju začala brať aj jeho skoro ročná sestrička. Kúsky sú veľké čiže v pohode aj pre tak malé detičky. Ono pred Vianocami som tu na koniku čítala že pasuje aj k legu duplo a tak sme vďaka recenzií kúpili a musím potvrdiť... Fakt pasuje. Cize za mňa super kúpa.
  • Veľké kocky čiže aj pre malé deti. Pasuje aj k legu duplo
  • Ťažšie sa zháňa... Ja osobne som presla 3 hrackarne a prehľadala viacero eshopov až kým som nasla. Ono 2 z 3 predavaciek netušilo ze také niečo vôbec je...
1 človek považuje za užitočné
adalee  26. máj 2022

Mega stavebnica

Megablocks sú mega stavebnice, deti ich milujú. Hodia sa pre všetky vekové kategórie, od malých až po veľkých. Hrou so stavebnicou Mega blocks si dieťa precvičuje fantáziu, logiku, zručnosť, trpezlivosť, priestorové myslenie, presnosť a zmysel pre systematické premýšľanie. Veľká výhoda je, že Mega blocks sú kompatibilné s inými značkami, čo umožňuje deťom viac možností stavania. Moja Ada začala so stavebnicami pre najmenších, prešla na menšie kocky a v zálohe už máme kúpené mikro verziu 💪🏻 Kocky Mega blocks sú vyrobené z kvalitných nezávadných materiálov, super prepracované a tak si každý nájde to svoje. Navyše oproti konkurenčnej značke sú cenovo oveľa dostupnejšie a tak si deti môžu dopriať viac zábavy. Momentálne frčí Labková patrola, takže výhra by nás potešila ❤️❤️❤️ 🍀 🍀 🍀
1 človek považuje za užitočné