Neocide gél

8 skúseností

Neocide gél (50 ml) je ústny gél s antimikrobiálnou zložkou určený na hygienu ústnej dutiny so širokou škálou účinkov. Zamedzuje množeniu baktérií, tvorbe povlaku a biofilmov v ústnej dutine, pomáha rýchlej regenerácii ústnej mikroflóry. Vďaka príjemnej pomarančovej príchuti je veľmi dobre znášaný aj malými deťmi.

Neocide gél

Hlavné výhody:

• obsahuje antibakteriálnu aktívnu zložku Octenidine, ktorá bráni množeniu mikróbov,
  • regenerácia ústnej mikroflóry,
  • nepáli, nefarbí a je bez alkoholu,
  • vhodný pri nosení zubných strojčekov,
  • podporná starostlivosť pri:
    • zvýšených nárokoch na hygienu: Ideálna voľba na upokojenie a regeneráciu slizníc po návšteve stomatológa alebo po dentálnych ošetreniach.
    • sklon k aftám a múčnivke: šetrná starostlivosť o citlivé miesta v ústach so sklonom k výskytu bielych povlakov a nepríjemným pocitom v ústnej dutine.
  • môžu ho používať deti od narodenia, tehotné aj dojčiace ženy,
  • výborná znášanlivosť a rýchly nástup pocitu úľavy,
  • vhodný aj na dlhodobé používanie,
  • príjemná pomarančová príchuť.

Dávkovanie a spôsob použitia

Stlačením dávkovača vytlačte na čistý prst asi 1 cm dlhý prúžok gélu a naneste ho na požadované miesto v ústnej dutine. Gél jemne rozotrite do tenkej vrstvy.

Nanášajte 4-5x denne podľa potreby, vždy najskôr 15 minút po jedle. Po aplikácii aspoň 20 minút nejedzte a nepite.

Kde kúpim Neocide gél?

#test_neocide_gel

Hodnotenia a skúsenosti s Neocide gélom

Máš skúsenosť s Neocide gélom?
lubs17  20. mar 2026 Overená recenzia

Už po 8.dni používania gélu bolo vidieť, že biely povlak na jazyku sa zmenšuje.

Používali sme ho u 7 mesačnej dcéry na biely povlak na jazyku, ktorý má dlhodobo. Už po ôsmom dni používania gélu bolo vidieť, že povlak sa zmenšuje. Nevymizol jej úplne, trošičku ho tam ešte ostalo, ale pripisujem to prebiehajúcej chorobe u dcéry a tomu, že gél sme používali len 1x denne, pričom odporúča sa používať ho pokojne až 4-5x denne. Takže ešte ho pár dní budeme aplikovať.
Vyskúšal ho aj 3,5 ročný syn, keď si škaredo zahryzol do pery z vnútornej strany (pri páde) a rýchlo sa mu uľavilo od bolesti.
Gél som otestovala aj ja, natierala som si ho na podráždené ďasná po dentálnej hygiene, ktoré mám precitlivelé aj kvôli tomu, že dojčím. Pomohol utlmiť začervenanie a boľavé medzizubné priestory. A keďže často trpím výskytom áft, plánujem ho vyskúšať aj vtedy, keď sa u nás znovu objavia.
  • jednoduché použitie
  • bez výraznej chuti a vône, ktorá by mohla deťom prekážať
  • je možné ho použiť viackrát denne

To najlepšie na soor / žabu / múčnivku aj afty

Malú často trafí tzv. žaba alebo soor. Neocide je prvý prípravok, ktorý pomohol dlhodobo a jeho používanie je príjemné.
Dr. nám dávala genciánovú violeť, ale kto to niekedy používal vie, že to je peklo :-D všetko je fialové. Tento gél nám neskutočne pomohol a odkedy ho používame, tak máme so žabou pokoj! Staršej dcére zase pomáha, ak sa jej objavia afty alebo odreniny kvôli strojčeku. Chuť je príjemná, deťom nevadí.
  • udrziava cistu ustnu dutinu
  • pomaha na afty
  • pomaha na zabu/soor/mucnivku
  • prijemna chut
1 človek považuje za užitočné
mmagdula  19. mar 2026 Overená recenzia

Čisté ďasná - používam ho aj pri drobných aftách

Neocide gel používam deťom na hygienu ústnej dutiny a som s ním spokojná. Má jemné zloženie, ktoré nedráždi, čo je pri deťoch pre mňa základ. Oceňujem aj to, že obsahuje antibakteriálnu zložku, takže pomáha udržiavať ústa čisté. Používam ho aj pri drobných aftách a mám pocit, že sa vďaka nemu hoja rýchlejšie. Dobre sa nanáša a deti ho bez problémov tolerujú. Za mňa praktická vec, ktorú sa oplatí mať doma
  • jemné zloženie, nedráždi
  • jednoduchá aplikácia
  • vhodný pre deti
  • pomáha pri aftách
  • udržiava ústnu dutinu čistú
  • treba aplikovať viackrát denne
  • – menšie balenie (rýchlejšie sa minie)
jane_55  18. mar 2026 Overená recenzia

Odporúčam - Po 4. ošetrení afty Neocide gélom už ju to vôbec nebolelo a afta sa zahojila

Po dvojtýždňovom testovaní gél jednoznačne odporúčam a určite mu ostanem aj verná aj naďalej.
Počas obdobia testovania sa staršej dcere urobila nepríjemná afta. Po 4. ošetrení afty Neocide gélom už ju to vôbec nebolelo a afta sa zahojila.
U dcérky, ktorá dovŕšila nedávno 2 rôčky som gél používala preventívne - natierala som jej ďasná, jazyk a vnútornú stranu líc tenkou vrstvou gélu 3 - 4 z za deň. Podľa mňa sme tým predišli infekciám, ktoré bez aplikácie gélu máva veľmi často. Rastú jej nové zúbky, má oslabenú imunitu, často všetko olizuje a dáva do pusinky veci, ktoré tam nepatria, preto každý chvíľu nás trápi soor alebo nejaké infekcie.
Neocide gél má príjemnú vôňu aj chuť, ľahko sa aplikuje a hlavne je bezfarebný, som s ním veľmi spokojná.
  • Dezinfikuje ústnu dutinu
  • Bez farbív
  • Príjemná chuť
monnem  16. mar 2026 Overená recenzia

Pomoc pri aftách v pusinke - synovi veľmi pomohol

Testovali sme produkt neocide gél keďže synček ma v kuse afty čo si dáva všetko do ust do pár dni som videla rozdiel synovi veľmi pomohol
Vyskúšala ho i svokra na boľavé ďasná po ťahaní zubov tiež si veľmi pochvaľovala že efekt cítila hneď po prvom druhom použitý produkt určite odporúčame či už ja pri synovi alebo svokra na boľavé ďasná 😊😉
  • Rýchla nástup účinku

Pomohol odstrániť biely povlak z jazyka

Moja skúsenosť s Neocide gél je veľmi dobrá – pomohol odstrániť biely povlak z jazyka a ústna dutina bola po jeho použití čistejšia.
  • pomáha odstrániť biely povlak z jazyka
  • jednoduchá aplikácia
  • praktické balenie s kvapkadlom
anickabasnicka  17. feb 2026

Používám na všechno, co se týká úst-afty, opary - pokaždé zabere

Neocide gel nám byl doporučen paní v zelené lékárně pro našeho tatínka, když ležel po těžké operaci srdce v nemocnici-jako desinfekci ústní dutiny. od té doby, a je to již skoro 14let, ho doma používám na všechno, co se týká úst-afty, opary, občas s ním namažu i bolavý zub. a pokaždé zabere.i chutově není špatný...za mě 1****
  • neštípe
  • chutove dobrý
lenkatomaskova  17. feb 2026

Žaby sme sa zbavili ako nič takže určite treba vyskúšať

Tento gél som si kúpila keď sme sa nemohli zbaviť žaby mali sme doma borax glycerinovy gel no nepomohol a dieta bolo stale mrzute a nemohlo sa najesť a ja som hľadala niečo čo nám pomôže tak som googlila až som narazila na Neocide gél ktorý môžeme používať každý deň a dlhodobo žaby sme sa zbavili ako nič takže určite vyskúšať ale ja nedávam na prst ale na štvorčekovú gázu a vitrem ústočka.