Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK™
Následné mlieko Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK™ predstavuje to najlepšie od Nutrilonu, čo môžu rodičia dopriať svojmu bábätku. Najpokročilejšia patentovaná receptúra je špeciálne vyvinutá pre podporu imunitného systému¹ a zdravého vývoja dieťaťa.²
VIDEO: Nemôže byť vaše dieťa dojčené? Zaistite mu to najlepšie pre zdravý vývoj

Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK™ obsahuje unikátnu zmes oligosacharidov materského mlieka HMOs 2'FL, prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku, oligosacharid materského mlieka 3'GL, taktiež oligosacharidy GOS / FOS, omega 3 mastnú kyselinu alfa-linolénovú, ktorá podporuje rozvoj mozgu, a vitamíny C a D pre podporu imunity¹, a naviac, je bez palmového tuku. Zloženie je naviac obohatené o vysokokvalitný mliečny tuk, ktorý dodáva mlieku lahodnú, krémovo mliečnu chuť, ktorú ocenia aj tí náročnejší malí stravníci, ktorí majú citlivé bruška.
Receptúra je vhodná v kombinácii s dojčením, a prispôsobená tak, aby vyhovovala potrebám vašich najmenších a podporila vás pri hľadaní rovnováhy pri dojčení a kŕmení vášho bábätka.

Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK™ ponúka obal s moderným dizajnom, ktorý zabezpečí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s obsahom, eliminuje nežiaduci kontakt s mliečnym práškom a zaručuje ľahké opätovné zatvorenie obalu. Obal je plne recyklovateľný, vyrobený s pomocou energie z obnoviteľných zdrojov.
¹ Všetky následné mlieka obsahujú vitamíny C a D, DHA a ALA podľa požiadaviek legislatívy. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.
² Vitamín D je potrebný pre normálny rast a vývin kostí u detí. Kyselina alfa-linolénová podporuje rozvoj mozgu a nervovej sústavy. Jód prispieva k rozvoju poznávacích funkcií u detí. Železo a jód prispievajúce k rozvoju poznávacích funkcií.
Dojčenie je najlepším spôsobom výživy detí. Dojčenská výživa sa má používať na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie sú uvedené na obale. 09/2024.
Hodnotenia a skúsenosti s Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK™
Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK
Chutné mlieko
Mame pokojnesie spanok a trosku aj dlhsi.
- skvele chuti
- sadlo na brusko
- prakticke balenie
- odkladanie odmerky
- vyssia cena
Nutrilon 2 Profutura Duobiotik
- Zloženie
- Žiadne hrudky
- Odmerká ktorá sa dá pripevniť
- Vyššia cena
Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK
- Super sa pripravovalo
- Žiadne hrčky
- Odmerka sa dá pekne odložiť
- Nám žiaľ nesadlo
Nutrilon Profutura Duobiotik
Celkovo by som ho určite odporučila rodičom, ktorí hľadajú kvalitné dojčenské mlieko.
- Oceňujem jeho zloženie – obsahuje prebiotiká a oligosacharidy, ktoré podporujú imunitu a zdravé trávenie.
- Praktické balenie s odmerkou pripevnenou k viečku je tiež veľké plus.
- Jedinou nevýhodou je vyššia cena, ale za kvalitu som ochotná si priplatiť.
Recenzia na mlieko Duobiotik
Prvé mlieko čo mi nehrudkuje. A to nemiešam lyžičkou, netrepem. Len jemne krúžim fľaškou asi 10 sekúnd a hotovo. To sa mi ešte nestalo. Vonia pekne, odmerka sa dá parádne chytiť o vrchnák.
Akože 5 hviezd určite. Vážne top mlieko.
- Výborná chuť
- Nehrudkuje
- Dostupnosť všade
- Lyžička sa da pekne uchytiť o krabicu
Chutné mlieko
- Rozpustnosť
- Veľké balenie
- Držiak na odmerku
- Nemusíte loviť odmerku v mlieku, ale je pekne zacvaknutá na vrchu
- Cena
- Balenie v plechovke - privítala by som už obal, ktorý zaberá málo miesta v smetiaku alebo sa dá recyklovať v bežnej domácnosti
- Tvar odmerky - je to asi o zvyku, ale okrúhlou odmerkou sa mi lepšie dávkuje mlieko do fľaše
Kupujeme ho od pôrodnice.
Kvalita pre moje bábätko
Oceňujem praktické balenie v plechovke, lyžičku na dávkovanie. Preštudovala som si aj zloženie a rada by som vyzdvihla, že mlieko je bez palmového oleja a obsahuje prebiotiká, ktoré považujem za veľmi dôležité.
- Zloženie
- Obsah prebiotík
- Zasýti
- Balenie v plechovke s odmerkou
Cena je vyššia, ale za ten kľud a spokojné dieťatko mi to určite stojí
- Jemná chuť, ktorú bábätká obľubujú
- Dobrá stráviteľnosť, bez problémov s bruškom
- Obsah vitamínov C a D na podporu imunity
- Praktické a hygienické balenie
- Podporuje pokojnejší spánok
- cena
Recenzia na Nutrilon 2 Profutura Duobiotik
Mliečko pekne vonia, super sa rozpúšťa, má super praktické balenie a hlavné je to, že malinkému papkáčovi chutilo. Hodnotíme veľmi pozitívne.
- Ľahká rozpustnosť
- Pekne vonia
- Super praktické balenie
- Žiadne bolesti bruška
- Cena je trošku vyššia
Super mlieko
Skvelé mliečko
Úžasné mliečko ❤️
Páči sa mi aj obal, je pevný a teda aj vydrží, nie ako tie papierové, ktoré sa v kuchyni vedia namočiť.
Musím tiež pochváliť zloženie ktoré je TOPové!!! ☝️👌👍👍 Máloktoré umelé mlieko sa môze chváliť takýmto zložením.
Jediné mínus tomuto mliečku dávam za cenu, tá sa mi zdá byť vyššia.
- Zloženie, ktoré má len ťažko konkurenciu
- Vonia ako ozajstné sušené mlieko
- Pekne sa rozpúšťa a nepení
- Obal, spolu s háčikom na odmerku je super
- Jemná krémová chuť a konzistencia
- Asi len cena, čo je vec názoru
Nutrilon-recenzia
- cena
- zloženie
Najlepšie
- Nutilon je topka v zložení dôverujem mu najviac
- Vyššia cena neviem recyklovať ten obal kedže plast aj plech bude teraz ten nový
Značka, ktorej môžete dôverovať
- stará, overená receptúra v dizajnovom obale,
- praktické, hygienické balenie,
- výborná rozpustnosť,
- krémová mliečna chuť,
- zloženie a Nutrilon najpokročilejšia patentovaná receptúra,
- bez palmového oleja.
- vyššia cena