Sundance After Sun telové mlieko po opaľovaní, 500 ml
sundance After Sun telové mlieko po opaľovaní, 500 ml ponúka intenzívnu 48-hodinovú hydratačnú starostlivosť. Je ideálnou voľbou pre pokožku namáhanú slnkom, ktorej zabezpečí regeneračnú a upokojujúcu starostlivosť po opaľovaní. Vyvážená receptúra s Aloe vera, panthenolom a bisabololom má dlhotrvajúci účinok proti dehydratácii pokožky. Telové mlieko sa ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva, bez zanechávania mastného filmu.
Kde kúpim sundance After Sun telové mlieko po opaľovaní, 500 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance After Sun telovým mliekom po opaľovaní, 500 ml
Máš skúsenosť so sundance After Sun telovým mliekom po opaľovaní, 500 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Super
Naozaj upokojuje od slnka podrazdenu pokozku, nezanechava mastnu pokozku a rychlo sa vpija. Rodinne balenie je super napriklad na dovolenku, ale aj na cele letne obdobie, ked sa kremujeme viac ako inokedy.
Pre celu rodinu
Pocas roka sa malo kremujem, ale v lete, obzvlast na dovolenke sa kremujeme vsetci kremom po opalovani. paci sa mi velke rodinne balenie. Pokozka je po nom prijemne hebka, jemna a upokoji slnkom podrazdenu pokozku.
- velke balenie
- prijemna vona
- lahke nanasanie
Ideálna voľba pre milovníkov telového mlieka
Po dni strávenom na slnku je toto mlieko jednoducho zázrak
Úžasne hydratuje, upokojuje a zvláčňuje pokožku, ktorá je po opaľovaní vždy suchá a podráždená. Vôňa je jemná a príjemná, nevtieravá, a textúra sa krásne vstrebáva bez pocitu mastnoty. Perfektný spoločník na leto, ktorý vám pomôže predísť štípaniu a začervenaniu. Jednoznačne odporúčam každému, kto chce dopriať svojej pokožke skutočnú starostlivosť po slnení!
- rodinné balenie
- vôňa
- pekne sa rozotiera
Veľké balenie pre celú rodinu
After sun lotion
Super
Mlieko po opaľovaní
Môžem povedať, že konečne keď som sa spálila a celá natrela týmto mliekom, som sa neošúpala. Konečne. Dobre sa rozotiera, vsaje do pokožky. Neostáva po ňom mastný film.
- Veľké balenie pre celé rodinu
- Vôňa
Príjemné telové mliečko pre celú rodinu
Výborné mlieko po opaľovaní obsahujúce panthenol. Určite ho budeme používať nonstop, deti sú nonstop na slnku, v bazéne, na bicykli a pokožku po opaľovaní treba chrániť. ideálne pre pokožku namáhanú slnkom. Cítili sme príjemný upokojujúci účinok.
- panthenol je veľké plus
- upokojujúci účinok
- príjemná vôňa
- ľahko sa rozotiera
Ako náročky 🙈
Deň potom, ako sme obdržali balík od #dm sa išiel syn kúpať k spolužiakov. A viete ako to je, veľká radosť, mama rýchlo ma pobal. A ja som v tom chaose úplne zabudla ho natrieť alebo mu zabaliť opaľovací krém 🙈 alebo teda, asi som sa spoliehala, že maminka bude ako ja a natriem všetky deti, keby sa kúpu u nás, ale tak čo už. Došiel večer, spálený 🙈 tak šup ho testovať 🙂
Pri nanášaní len opomenul že je to studené, nepištal žeby palilo ani nič.
Vôňa príjemná, gélové zloženie krému ktoré sa super rozotiera a nanáša. Bol pokoj, malý viac nevravel žeby pálilo.
Ale teda skúsila som aj ja, milujem krémy a teraz keď slniečko pečie 🌞☀️ natieram sa s ním každý večer! A mega! Pokožka ostane úplne regenerovana, akoby sa bola práve napila vody. Po nanesení ostane príjemný chladivý pocit, vona je jemná, nič neruší 🙂 za mňa je tento krém naozaj super a isto kúpime do zásoby 🙂
Pri nanášaní len opomenul že je to studené, nepištal žeby palilo ani nič.
- Príjemná vôňa
- Chladivý pocit po nanesení