icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
13. máj 2015
avatar

To sa zide vedieť prave som si kupila gril 😀

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

👍👍👍

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Dobra rada, lebo obas som pri otacani masko napichla 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

jeeeej toto ma ucila babka a mamina , tak vdaka za pripomenutie ze mali pravdu 🙂)))

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Ja k masku len jemne. Nepicham do, len obraciam. Tento tip je vyskusany a pravidelne používaný 😀 😉 osvedčené

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Ja tiez neprepichavam, len otacam kliestami

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Prajem pekné ráno 🙂 u nás hoc upršané, no to nám náladu nepokazí, no nie?! A teraz k téme, uhm, toto vždy mojej drahej polovičke pripomínam a aon potom tak trochu na mňa vrčí: však viem, nieeeeeeeeeee!!?? 😀 ďakujeme za pripomenutie.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

tato rada si myslim ze neni rada ved ked dakto vie trosku varit tak toto vie nie?

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Ďakujem za radu budem sa toho držať.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

viem to, ale priynám sa, ak nie som si istá či je masko oyaj upečené, tak pichnem..

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

ja mam taky "vlastny" zistila som, ze ked peciem zemiaky v rure, dam nielen trosku oleja, ale aj masla, zemiaky sa nepripalia a navyse maju ovela lepsie a lahodnejsiu chut, vyskusajte, kocky!

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

inak, krasne ranko, Mirka 🙂, vyborny napad, s tymito typmi!

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Ano ano 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@katarinkamt ano super tip ,,,uz som to zachytili niekde a robim to tak ,,olej a maslo ,,,aj ked trosku dava super lahodnu chut🙂 dakujeme za tip🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Veru neprepichovat,lebo to najlepsie vytecie🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@miliz nejde o radu ale aj tip do kuchyne a ako tip do kuchyni patri🙂 ale aj ked sa ti to nepaci ,dakujem za tvoj nazor a srdiecko dostane kazda 🙂 uz len za moju ochotu ze rozdavam srdiecka mamickam.-) pekny den aj tebe 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

ani ja neprepichavam, nás to učili v škole, ale taktiež netreba ani ked narýchlo opekame masko na panvici. A ak chceme aby masko bolol ozaj šťavnate, treba ho pri grilovani občas poliať vinom, podla druhu masa, biele bielym, tmave červeným.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@riava01 to asi u kazdeho tak je😀

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

zienky a ako spravim makke bravcove rezne klasikce , muz mi zakazdym povie ze su tvrde.....aj ich dlshie peciem pomalsie , aj ich dam do hrnca a prykryjem aj tak zakazdym povie ze su tvrde .....nemate stym skusenost🙂))))))))ň

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

áno poznám 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@miliz nemusí to každý vedieť 😉

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@jankamin mne moja teta raz poradila natrieť jemne horčicou a nechať v tom to mäsko postáť aspoň 2 hodinky 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@jankamin ja pred vyklepanim necham masko aspon 3-4 hod nasolene a okorenene postať až potom vyklepem. Vypekam pomaly, ale osvedčilo sa mi obalene rezne, ešte obaliť bud do ušlahaneho snehu z bielkov, alebo aj do vyšlahaneho vyjička s mliekom, kedm i ostane po obaľovani. Ale moji chlapi to nechcu takto. No a najmakkšie su asi v cestičku obalene.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

dobrý tip. Nenapadol by ma. Otočam mäsmo vždy vidličkami, ale snažím sa ho neprepichovať. Niekedy je to dosť umenie 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

tiež je fajn mäsko pred pečením trošku sprudka opražiť, aby sa "zatiahlo" a tak zostane vnútri šťavnaté, minule bol v telke typ:kuracie mäsko do polievky na varenie dať na chvíľu zapiecť a potom dať variť, že bude chutnejší vývar, vyskúšala som a bolo to fakt lepšie, ale nerobím to stále lebo sa mi nechce, len ak mám zohriatu rúru keď idem v ten deň aj piecť.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@jankamin bravčové nerobievam často, ale ja ich naklepem s vegetou večer a na noc ich dám do minerálky, čiže ich naklepané ukladám postupne do misy a zalievam minerálkou, sú mäkšie, úplne super sú tatko robené kuracie a morčacie. Pred obalovaním vodu zlejem, vajíčko solím už len trošku, lebo tá vegeta vklepaná to dosť ochutí, boli by presolené.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Ano🙂 ....obraciam bez pichnutia🙂 🙂 🙂 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Ano, takto to robievam

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@miliz a prečo by to nebola rada?Nechápem koment

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@lenadka jej,že minerálka Vyskúšam

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@lenadka o tom pečení som počula ale ešte neskúšala

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Super rada budem praktizovat 😉

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Masko neprepichovat a hlavne sprudka pripiect nech sa korka urobi a potom jemne dopiect masko je potom v nutri jemnucke.u nas sa griluje kazdy vykend skoro

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

No tak pri najbližších grilovaniach skúsim, vždy som to otočila vidlickou ...

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@betunka39
@katasa
@lenadka dakujem vam 🙂))))))))))))))vyskusam , lebo uz som mu povedala nech ich spravi on .....ja sa tak snazim 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

snažím sa dodržiavať...ale niekedy sa pozabudnem:D

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

no pre mňa novinka, keďže ako vegetarián mäso nevarim vobec 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

no niekedy to nevyda a v rýchlosti ho pichnem 😀 ale snazim sa to dodrziavat

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1
@katasa
@lubica69 baby ale ja som to nenapisala zo zla ja som s tym chcela povedat ze to je samozrejme ze neprepichnes maso, mojej dcere som to nikdy nepovedala a vie to,pre mna osobne to neni ani rada ani tip,to bol moj nazor ktomu,ale zas ja nikoho neodsudila.Mali sme napisat nazor ci nam to pomohlo alebo nie a ze som uprimna ja klamat nebudem lebo moj nazor je taky

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

Velmi dobra rada 😉

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@miliz pozri tu ide o zabavu ,,minule si ty pisala ze nemas srdiecka a teraz mas moznost a stacilo napisat ano robim to uz davno ,,,,aj ja som uprimna a niekedy je to na skodu ked je to v takomto podani 🙂 ale nic sa nedeje ,,,ved je to o zabave nejde o zivot🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@miliz tak asi nie sú všetci takí znalí 😀
Ale písať,že to nieje rada len kvôli tomu,že TY to vieš ...

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1 palec hore 😉

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1 ved oka takze ak mam iny nazor mam aj tak peitukavat no prepac to mi nejde a neviem co sem oleties srdieckasrdiecka pre tvoju informovanost mam ak chces aj poslem a ja som koment nepisala kvoli srdiecku vies xo je smutne ze niektory nevedia prijat iny nazor

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@miliz ale tu nejde o nazor ,,precitaj si otazku ,,,,a uvidis ze je to dane aby sme sa zabavili ,,,ak mi napises tetka to uz davno viem 🙂 urcite to viac zoberiem ako ked mi napises ze to nie je rada ,,,a napisala som velmi stara rada a tip....je to pre vsetkych a nerobim sa mudra ,,,, to je moj nazor ,,prepac

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@miliz nazor na teba ,,,nie na danu otazku

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1 ale ja som nemyslela ze si mudra pisala som o sebe ze mne to neni novinka a nikto mi ro nepovedal,ne ten t oj tip rada alebo hoci xo nepomohlo ale ak chces ano mas pravdu je to dobra rada jej ja som to nevedela dakujem

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@miliz aj tebe pekny den zelam🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1 vidim dostala si srdiecko krasny den

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1 Miri a ty prosím ťa už nabudúce nepíš užitočné rady a tipy ktoré tu už dávno všetci vedia 😀😀😀
Pekný dník všetkým

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@lubica69 prepac ze nemam nazor ako ti a za srdiecko nesptavim vsetko

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@lubica69 😀 no som rada ze sme sa pobavili🙂 porozmyslam nad sebou🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@1mirka1 pobavili pobavili No ako čítam aj ja by som sa mala nad sebou zamyslieť 😀

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

@lubica69
@1mirka1. Prepac ale ste trapne levo dakto napisal ze pre mna to info nie je uzitocne, ja som vam neublizovala za vas nazor

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

a jedna sa aj o klobasky alebo len o masko? Dakujeme za radu - v nedelu grilujem 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

nepoznala som tú radu ale neprepichujem ho inštinktívne- asi aj preto, že - ak robím na panvici nechcem poškriabať panvicu a ak robím nad ohnom, nechcem aby doň stekala šťava či tuk 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

pahrebou samozrejme 😝

Odpovedz
13. máj 2015
avatar

jasné aj my pekne jemnučko otáčame mäsko a neprepichujeme,vtedy je krásne mäkkučké a šťavnatučké to mäsko.už aby bolo pekne na víkend hned sa ide grilovať.

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@linduska86 aj o klobasy 🙂

Odpovedz
13. máj 2015
avatar
1mirka1
autor

@linduska86, @julienka, @1mimka18, @janellina, @silvikaaa1, @jankamin, @erikovamonika, @moni244, @riava01, @miliz, @nelinik2, @helena56800, @katarinkamt, @bambi29, @jesi25, @betunka39, @martina_durikova, @katasa, @nathalis, @lenadka, @sendy182, @puskaruka, @lubica69, @wampik, @radka0610, @janula7250, @lucinda7, @jaanik, @peha81, @maminocka87, @fra, @mary75 DOBRE RANKO kocky🙂 srdiecka sa rozlietali ku vam ,vidime sutazime v pondelok a mozno nieco vymyslim ,ved srdiecok nikdy nie je dost🙂 sledujte skupinu vitana budeme grilovat a vyhravat🙂

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@1mirka1 dakujem🙂

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@1mirka1 dakujem, dakujem....krasny dnicek prajem 🙂

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

dakujem dakujem, dakujem 🙂

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

My sa na otvorenie grilovacej sezóny ešte len chystáme, no veeeelmi sa tešíme. Ďakujem za ♥

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

ďakujeeeem :-*

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@1mirka1 dakujem :*

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@1mirka1 dakujem potešilo, tešim sa na daľšie suťaže, len neviem či budem stihať, už je prace von na dvore.

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@1mirka1 dakujeeeem

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@1mirka1 🙂 priletelo a potešilo, ďakujem. Teším sa opäť nabudúce, krásny deň.

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

Ďakujem,potešilo a tešim sa na ďalšiu suťaž.

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

dakujem za srdiecko

Odpovedz
14. máj 2015