Mnaaam ,dala by som 😜
Mnam.boze ochh hned by som si dala 😍👍
vyzerajú prudko jedlé😍tiež sa nenahnevám,ked napíšeš receptúrku 😀
👍👍👍
sliny mi necu... sj ja poprosiiim recept🌷
Receptik
tak toto vypada fajne 🙂
a hod nam tu recept pls 🙂
Receptik prosim ;)
Mnaaaam 😍
Mnam
@lara0000, @marosinecko, @lauruska1234, @miskakyska, @chymenitta33, @slnieckoma, @zuzka38, @zuzcav, @adavab, @monulienka1, @petra0801, @fiona8, @lenkan21, @juliankah, @lucka333, @misenka2, @javorina25, @iskierka27, @chino04, @petramajova, @janulka_1, @gabyy, @ivuska44, @suzannaa, @valilienka2, @babusik85
ahojte 🙂 pizzove cesto som vyvalkala na hrubsi plat, narezala pasiky, spravila z nich uzliky a konce pozastrkovala, aby z nich vzniklo akoby klbko. Po upeceni som ich potrela olivovym olejom, ktory som zmiesala s pretlacenym cesnakom, nasekanou petrzlenovou vnatou a solou 🙂 Niektore som este posypala po aj parmezanom. Vsetko az po upeceni.
Tu je recept na pizzu, uz som ho parkrat pridavala, najdete ho aj v albume. No aby ste nemuseli hladat, skopirujem vam ho 🙂 Ine recepty na cesto uz ani neskusam, toto sa mi osvedcilo najviac 🙂
1kg hladka muka
6 dcl vlaznej vody
6 PL olivoveho oleja
2 PL cukru
50g kvasnic
sol
V troche vody a cukru si spravime kvasok, ktory potom pridame k osatnym ingredienciam. Poriadne vymiesime. Ja miesim v robote cca 7-10m.
Nechame vykysnut. Pecieme v rure predhriatej aspon pol hod predtym na 250st dozlatista. Podla velkosti uzlikov,ja som piekla cca 10.

Je mnam.poprosim recept dakujem.🙂