Kocky, ake maju vase deti vztahy so starymi rodicmi? Ci uz vasimi rodicmi alebo svokrovcami.
    Najma ti, co byvaju nedaleko, takze sa vedia navstevovat a stretavat /ja mam mojich rodicov 10 minut autom a svokrovcov na druhom konci Slovenska/.

    Ide mi najma o to, ci ta babka s dedkom chcu byt sami od seba s vnucencami, zavolaju, pridu, pohraju sa, zoberu ich niekam, vymyslia nieco pre ne a tak. Proste naozaj oni sami, nie tak, ze vy to zorganizujete alebo pridete k nim vy navstevu.

    Lebo zamyslam sa, ci ja cakam od tych mojich privela, alebo je to takto bezne. Moji rodicia aj svokrovci ich urcite lubia, o tom nepochybujem. Ale ten cas, ktory im venuju, toho je podla mna velmi malo. Teraz riesim najma mojich rodicov, co su tych 10 minut autom, a obaja auto maju.
    Obaja su sice este pracujuci, ale realne maju volneho casu dost. Byvame v Ba, tych moznosti je tu naozaj dost, a v zivote s nimi, resp. s takmer 4 rocnym synom neboli nie ze v Zoo, v Bibiane, v galerii, na vystave, ale ani na obycajnom ihrisku pod domov, proste nikde.. Raz ho moja mama zobrala pozriet koniky do Karpatie a raz boli spolu v Boroch v detskom centre. Dceru bola JEDEN JEDINY KRAT kocikovat ked bola malicka a spala mi poriadne len pri kocikovani. Moj otec absolutne nic.

    Inak VZDY len tak, ze pridem ja tam aj so sestrou, ktora ma tiez malu dcerku, alebo ked teda my nieco vymyslime a oni sa popritom zvezu.

    Ja uz som mojim rodicom aj ukazala vselijake miesta, kam my chodime a viem, ze to tam maly ma rad, aby teda vedeli kam a ako. Ale nic, boli sme tam raz my spolu a odvtedy uz oni nikdy tam nesli.

    Ja viem, ze keby som zavolala o polnoci, tak pridu mi pomoct. Ale mrzi ma, ze nevidim vobec taky skutocny ich zaujem o vnucence, snahu stravit s nimi cas proste, musim ich stale ja volat. Mama ma kazdy druhy den volno, cez vikend tiez vzdy aspon jeden den. Oco ked robi doobeda, tak je o pol 3 doma. Ale v zivote nezavolaju len tak, ze co robite, podme niekam. O tom, ze by mi aspon syna vacsieho niekam zobrali sameho bezo mna a ja by som mala trosku cas len na malu alebo dokonca len sama na seba, tak to mozem len snivat.
    Ved ja uz sa teraz tesim na vnucatka, tie male deti vedia dat tolko lasky a da sa s nimi super stravit cas..a potom sup naspat rodicom 😀

    My ako rodic - dcera mame ok vztah, nie je to o tom, ze by sme my nevychadzali, tak aj na moje deti kaslu. Viackrat som im uz k tomu nieco hovorila, tak stale nejake vyhovorky, realne sa nic nezmenilo. Tie moje deti su take srdecne a vzdy sa z nich tesia, tak asi moji rodicia maju pocit ze je vsetko ok, neviem..

    PS: Tie, ktore chcete rypat, ze ved su to moje deti a mam sa o ne ja s muzom starat, ani nestracajte cas. Kto chce, pochopi ;) Dakujem