gradan
2. máj 2017
1354 

BENU lekáreň hľadá Ambasádorku

Dámy, je to tak! Známa a obľúbená sieť lekární hľadá Ambasádorku, ktorá ju bude u nás na koníku zastupovať. Lekáreň, v ktorej vždy dostanete dobrú radu, lekáreň, ktorej môžete dôverovať sa k vám posúva ešte bližšie.

Pod značkou BENU lekáreň je otvorených v celej Európe viac ako 800 lekární. BENU na Slovensku aktuálne prevádzkuje sieť 56 lekární a e-shop Benulekaren.sk.

Čo očakávame od teba, ak sa chceš stať Ambasádorkou značky BENU lekárne?

Si príjemná, trpezlivá, vieš aktívne naslúchať a komunikovať. Tvoja rodina je pre teba centrum vesmíru a pre svojich blízkych chceš len to najlepšie bez kompromisov. Zaujímaš sa o produkty ako kozmetika, výživové doplnky a voľnopredajné lieky. Veľkou výhodou je, ak pochádzaš z farmaceutickej alebo lekárskej praxe a dokážeš ostatným mamičkám tlmočiť odbornú informáciu ľudskou a zrozumiteľnou rečou.  

Si aktívna, zodpovedná a k práci pristupuješ s maximálnym nasadením. Veci nerobíš automaticky, ale premýšľaš nad tým, čo práve robíš. Si proaktívna, ale zároveň zodpovedná – nešíriš svojvoľne neoverené informácie. Vieš sa zrozumiteľne, no aj zaujímavo vyjadrovať bez mylnej ilúzie. Ak máš navyše skúsenosti s blogovaním, písaním textov, fotením a upravovaním fotiek, si už jednou nohou v tíme BENU  🙂

  • Nebojíš sa výziev a dokážeš sa ľahko nadchnúť pre nové a zaujímavé veci?
  • Nakupuješ bežne na e-shopoch a surfovanie na internete máš v malíčku? (aj na smartfóne)
  • Rada sa podieľaš na zaujímavých projektoch, do ktorých ideš s plným nasadením, a vieš sa do nich vložiť, akoby boli tvoje vlastné?
  • Si časovo flexibilná a otvorená novým myšlienkam?
  • Vždy rada a láskavo poradíš ostatným ženám na koníku?

Ak si sa v týchto vetách našla, tešíme sa na tvoju spätnú väzbu.

Čo prácou Ambasádorky získaš?

Zaujímavý projekt, ktorý budeš spolutvoriť, nové kontakty, priateľov a taktiež kopec informácií a skúseností, ktoré bezpochyby zužitkuješ vo svojom ďalšom živote. Budeš sa realizovať na mieste, ktoré máš rada, budeš komunikovať s ľuďmi a pre ľudí, tvoriť zaujímavé súťaže a príspevky a prekonávať svoje hranice deň čo deň. Každý mesiac ťa isto potešia aj peniaze - 214 eur na autorskú zmluvu. O tom všetkom je byť Ambasádorkou na Modrom koníku.

Chceš sa zapojiť do konkurzu?

Vyplň tento dotaník: BENU lekáreň hľadá Ambasádorku.

Napíš o sebe všetky informácie, ktoré považuješ za dôležité. Nakupuješ v BENU? A v ktorej lekárni najradšej? Spomeň všetko. Máš už nápady na príspevky? Alebo na články?

Chceme tú najlepšiu z najlepších, tak si daj záležať a prihlás sa. Čas na zapojenie sa do konkurzu máš do nedele 7.5.2017. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie bude približne k 1.6.2017.

Staň sa Ambasádorkou lekární BENU, v ktorých každý nájde odbornú radu, ochotnú pomoc a kvalitné produkty.

Držíme ti palce,

Vivi

Super výzva...zapojila som sa😊

24. apr 2017
24. apr 2017

zdravotnicka nie som v Benu nakupujem u nas je len jedna v auparku som maximalne spokojna chodia mi aj mailom ponuky 🙂

25. apr 2017

Zaujímavá výzva, zapájam sa.

30. apr 2017

Zapájam sa 🙂

30. apr 2017

Prosim vas vypadol mi internet viete mi povedat ci mi odoslalo formular alebo nie? DAKUJEM

30. apr 2017

@orsi_h to je akurat pre teba 😁👏

1. máj 2017

@gumimaci 🙂 skusila som,uvidime..

1. máj 2017

@orsi_h super, drzim palce!

1. máj 2017

@orsi_h tiez si mi napadla.😉

1. máj 2017

Začni písať komentár...

Odošli