Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    holubicka28
    22. mar 2021    Čítané 139x

    ... s Linkimals na nudu zabudni!

    Na úvod by som sa chcela ešte raz poďakovať Modrému koníku za to, že nás vybral na testovanie týchto krásnych hračiek. Hlavným testerom bol môj skoro dvojročný synček Tomáško. Keď hračky dorazili, od radosti sa ich rozhodol otestovať priamo v krabici, v ktorej boli zabalené😀

    Tomi má veľmi rád zvukové a svetelné hračky a jeho najobľúbenejšie sú práve tie od Fisher-Price. Ja mám rada túto značku, pretože ponúka kvalitné hračky, ktoré sú zábavné a zároveň pomáhajú rozvíjať motorické schopnosti alebo vzdelávajú. Formou hry sa predsa deti učia najľahšie😊

    Samozrejme ich hneď spolu s ním musela otestovať aj jeho staršia sestra Karolínka a o chvíľu sa už strhla bitka🙈 Okolo môže byť aj sto hračiek, vždy budú chcieť presne tú, ktorú má ten druhý..To asi pozná každý rodič dvoch (alebo aj viac) detí.

    Hovoriaca lama Linkimals od Fisher-Price dáva klasickej hre s krúžkami úplne nový rozmer. Musím priznať, že Tominka veľmi bavilo navliekať krúžky, keď mu k tomu lama hrala, spievala a svetielkovala. Mne sa tiež páčilo, že krúžky sa dali navliecť v akomkoľvek poradí, teda aj od najmenšieho po najväčší. Krúžky sú síce len tri, ale štvrtým dielom je hlava lamy, ktorú keď dieťatko stlačí, sa ešte len párty rozbehne😀

    Hovoriaci los je ďalším kamarátom z partie Linkimals. Stačí len stlačiť jeho bruško a hravé učenie pomocou pesničiek, svetiel a fráz sa môže začať😊
    Je malý, skladný, takže s nami často chodieval na prechádzku a stal sa aj dobrým pomocníkom pri prebaľovaní, či jedení. Efektívne rozptýli dieťatko, keď treba😉
    Los má navyše mäkké parôžky, ktoré Tomi rád skúmal. Hračka teda rozvíja zrakové, sluchové aj hmatové zmysly dieťatka. Ako u jedinej z trojice hračiek sa nedá regulovať jej hlasitosť.

    Kolekciu Linkimals uzatvára leňochod, ktorý deti rozhýbe a naučí veselé pesničky o počítaní, farbách, protikladoch a abecede. Do rytmu hýbe hlavou a tlieska rukami. Tomi vyskúšal jeho odolnosť, keď sa mu snažil zastaviť hlavu alebo ho “omylom” po nej capol.
    Leňochoda si veľmi obľúbila aj moja päťročná dcérka. Každý deň s ním tancuje a jeho pokyny okamžite splní..aspoň niekoho v tejto domácnosti poslúcha na slovo😏

    Kamaráti z Linkimals medzi sebou komunikujú. Navzájom sa pozdravia, odpovedia na otázky, zaspievajú, zahrajú.
    Dokážu spolu vytvoriť hudobno-svetelnú show. Nezabudnuteľnú pre vás, a možno aj pre vašich susedov😁
    Taký koncert vás však preberie viac ako ranná šálka kávy!

    Za nás môžem hračky Linkimals rozhodne odporučiť. Tomi nemá svoju “naj”, rád sa hrá so všetkými tromi rovnako. Ak majú vaše deti rady svetelné a zvukové hračky, kúpu určite neoľutujete. Najlepšie je zaobstarať asi všetky tri kvôli ich vzájomnej komunikácii.
    Keď nebudete chcieť, aby spolu hrali a spievali, prípadne začnú dospelákom liezť na nervy, stačí ich jednoducho vypnúť ( alebo radšej vybrať baterky😉 ).

    Ak máte k hračkám skékoľvek otázky alebo pripomienky, pokojne zanechajte koment.

    Lubka

    #test_fisherprice3 #recenzia #linkimals_skusenosti

    holubicka28
    12. dec 2020    Čítané 1636x

    Vianočná súťaž so Sunarom

    Vianoce nám už naozaj klopú na dvere. Toto obdobie je pre mňa tým najkrajším v roku. Sviatky pokoja, lásky a rodinnej pohody v kruhu najbližších. Voňavé medovníky, varené vínko a za oknom deti stavajú snehuliaka⛄️

    Dnešným dňom sa Vianoce s Ambasádorkami končia. Všetkým, ktorí ste sa do nich zapojili, či už komentom alebo ste dali like, sa chcem pekne poďakovať. Pevne verím, že ste sa aspoň trochu zabavili, či dozvedeli nejaké zaujímavosti😉

    Najkrajším symbolom zimných sviatočných dní je ozdobený vianočný stromček. Odkedy mám deti, teším sa oveľa viac na jeho zdobenie, ale hlavne na radosť v ich očkách, keď pod ním rozbaľujú darčeky. A pár darčekov rozdáme spolu so Sunarom aj v nasledujúcej súťaži. Tá sa bude, ako inak, týkať Vianoc.

    Na zapojenie do súťaže dajte:

    1. like na článok,
    2. pridajte do komentára foto s vianočnou tematikou (či už z tohto roku alebo tých minulých),
    3. napíšte, či máte záujem o balíček produktov č. 1 (s mliekom Sunar) alebo č. 2.

    Súťažíte o tieto dva balíčky:

    1. výhra:
    • 1x Sunar Complex/Premium (2/3)
    • 1x Sunar sušienky vanilka
    • 1x Sunar Bio jablko, banán, mrkva
    • 1x Sunar Bio chrumky Party Mix
    • 1x Sunar Ovocná kašička s cereáliami jablko-broskyňa
    • 1x Sunar Do ručičky hruška-jablko
    • 1x Sunárek Cool pomaranč so sušienkou
    • 1x Sunárek Banánová kašička na dobrú noc
    • 1x Sunárek Ovocná kašička s cereáliami hruška-marhuľa
    • 1x Sunárek Hotové jedlo špagety s boloňskou omačkou
    • 1x Sunárek Hotové jedlo kuskus s kuracím mäsom a zeleninou
    • 1x Sunárek rozpustný nápoj fenyklový

    2. výhra:
    • 1x Sunar Bio jablko, jahoda, čučoriedka
    • 1x Sunar sušienky s banánmi
    • 1x Sunar Bio chrumky mrkvové kolieska
    • 1x Sunar Bio chrumky hráškové
    • 1x Sunar ovocná kašička s cereáliami jablko-broskyňa
    • 1x Sunar Do ručičky hruška-jablko
    • 1x Sunar Do ručičky čučoriedka
    • 1x Sunárek Ovocná kašička s cereáliami mix ovocia
    • 1x Sunárek Hotové jedlo kuskus s kurecim masem a zeleninou
    • 1x Sunárek Hotové jedlo špagety s boloňskou omačkou
    • 1x Sunárek Cool ovoce jahoda, banán, jablko
    • 1x Sunárek Cool Ovoce hruška, mango, banán
    • 1x Sunárek Krupicová kašička so skoricou na dobrú noc
    • 1x Sunárek rozpustný nápoj fenyklový

    Súťaž trvá do 15.12. 2020. Následne pomocou generátora náhodných mien vylosujem 2 výhercov, ktorých nicky zverejním vo svojom profile.

    Na záver vám chcem všetkým zaželať šťastné, veselé a hlavne pokojné vianočné sviatky plné oddychu a radosti🎄🎁❤️

    Lubka a #sunar

    holubicka28
    10. dec 2020    Čítané 1001x

    Vianoce s Ambasádorkami pokračujú so Sunarom a šťavnatými hruškovými muffinami😋

    Asi mi dáte za pravdu, že maškrtenie a vianočné obdobie tvoria nerozlučnú dvojicu. Ja som po rokoch zásadne nepečených dezertov prišla v poslednej dobe na chuť pečeniu. Svoj podiel na tom určite mala aj prvá vlna koronavírusu, kedy som sa, okrem rôznych koláčov, naučila piecť aj chlieb a pečivo.

    Maškrtiť sa dá aj zdravo a tieto šťavnaté hruškové muffiny sú toho dobrým príkladom. Navyše sú veľmi jednoduché a Karolínka ich miluje. Manželovi je jedno, čo upečiem, ten zje všetko sladké (aj slané) do radu. Tomi zatiaľ nie je vyberavý a samozrejme rád zo všetkého ochutná. Tiež mi veľmi rád pomáha, rozumej pletie sa popod nohy, všetko dočahuje, zhadzuje a skúma. Avšak radosť v jeho očkách, keď som mu dovolila pomiešať vajíčka s maslom a medom, stála za cenu okvapkanej pracovnej dosky. Keď sa ich ale rozhodol ochutnať, rýchlo som mu do ručičky strčila hruškovú kapsičku. Tá mala ísť síce do cesta, ale našťastie ich máme doma dosť. A kým si Tomi spokojne cuckal, ja som mala šancu chytro dokončiť cesto.

    Neobľubujem suché koláče, preto vždy hľadám recept na šťavnaté a prispôsobím si ho podľa seba (väčšinou aj do zdravšej verzie).

    Na cesto potrebujeme:
    • 1 Sunar kapsička 100% ovocie - hruška,
    • 2 vajcia,
    • 150g rozpusteného masla,
    • 1 PL citrónovej šťavy,
    • 125 ml mlieka,
    • 125g medu/trstinového cukru,
    •150g hladkej špaldovej múky,
    • 150g jemných ovsených vločiek,
    • 1 ČL bezfosfátového prášku do pečiva,
    • 1/4 ČL škorice,
    • 1/4 ČL mletej bourbon vanilky,
    • 1 hruška,
    • roztopená horká čokoláda na ozdobu.

    Ako som už spomenula, príprava je naozaj jednoduchá. Najprv zmiešame mokré ingrediencie a potom postupne prisypeme tie suché. Na záver primiešame ošúpanú a na malé kocky nakrájanú hrušku. Naplníme košíčky na muffiny asi do 2/3 a dáme piecť na 20-25 minút pri 180 stupňoch. Keď trochu vychladnú, polejeme ich roztopenou horkou čokoládou. Z tohto množstva vyjde 12 muffinov. Určite odporúčam vyskúšať, sú naozaj nadýchané, voňavé a veľmi chutné.
    U nás miznú rýchlosťou svetla. Samozrejme na našom stole nebudú chýbať ani tradičné koláče - to by manžel nerozdýchal a teda bez šuhajdy alebo grilážky si Vianoce neviem predstaviť ani ja.

    Na záver tu máme menšiu úlohu.
    Dajte 👍🏻 na článok a napíšte do komentu ktorá cestička od ovocia ku kapsičke je tá správna. Ja vám za to pošlem bohatú nádielku srdiečok 💙💙💙

    Lubka a #sunar

    holubicka28
    4. dec 2020    Čítané 3434x

    Mikulášska súťaž so Sunarom

    Blíži sa sviatok sv. Mikuláša, na ktorý sa samozrejme tešia predovšetkým deti. Niet sa čomu čudovať, keďze je to pre ne symbol dostávania hlavne rôznych sladkostí.
    U nás doma si v predvečer tohto sviatku všetci vyložíme vyčistené čižmy do okna, kde si ráno nájde každý mikulášsku nádielku😊

    Ja určite nie som proti cukru, ale riadim sa heslom “všetkého veľa škodí”. A preto si Karolínka, okrem čokolády, nájde v balíčku aj ovocie, tekvicové semienka či medové lízatká. Samozrejme nebudú chýbať ani ovocné a bio zeleninové chrumky od Sunaru, ktoré by najradšej jedla každý deň. Tomáško dostane, okrem spomenutých chrumiek, aj kapsičky, sušienky a ovocie. Karolínka mu už síce skúsila dať ochutnať všeličo, ale čokoláda mu zatiaľ nezachutila. Skôr pred ňou hneď uteká ( v tomto teda nebude po mne😂 ).

    Sunar chrumky a sušienky sú skvelou desiatou na doma aj na výletoch. Ovocné chrumky  bezlepkové, v tvare jahodových srdiečok alebo jablkových prstienkov. Obsahujú viacero vitamínov a vápnik. Sušienky (vanilkové, s banánmi alebo písmenkové) majú jemnú chuť a sú obohatené o vitamín B1 a vápnik.Ak chcete pre deti zdravú maškrtu bez prídavku cukrov a soli, odporúčam Bio chrumky (mrkvové, hráškové ale party mix). Obsahujú bio bezlepkové obilniny a zeleninu.

    Sunar kapsičky - Bio, Cool ovocie, Do ručičky, Ovocná kašička s cereáliami a Hotové jedlo - patria medzi produkty zdravej výživy a sú vyrobené z prísne kontrolovaných surovín. Obsahujú vitamíny a minerálne látky potrebné pre zdravý vývoj detí. Na kapsičkách oceníte aj ich praktické balenie.

    Teraz majú šancu vyhrať až dve z vás balíček dobrôt od Sunaru. 

    Na zapojenie do súťaže dajte:
    1. like na článok,
    2. napíšte do komentára, čo zvyknete deťom dávať do mikulášskeho balíčka.

    Súťažíte o tieto dva balíčky:

    1. výhra:
    • 1x Sunar sušienky s banánmi
    • 1x Sunar snack jahodové srdiečka
    • 1x Sunar Bio chrumky párty mix
    • 1x Sunar Bio jablko, jahoda, čučoriedka
    • 1x Sunar Do ručičky čučoriedka
    • 1x Sunar Ovocná kašička s cereáliami jablko-broskyňa
    • 1x Sunar ovocná kašička s cereáliami jahoda-banán
    • 1x Sunárek Cool ovocie hruška, mango, banán
    • 1x Sunárek Cool ovocie pomaranč so sušienkou
    • 1x Sunárek Rozpustný nápoj malinový

    2. výhra:
    • 1x Sunar sušienky s banánmi
    • 1x Sunar snack jablkové prstienky
    • 1x Sunar Bio chrumky mrkvové kolieska
    • 1x Sunar Bio hruška, malina
    • 1x Sunar Do ručičky banán
    • 1x Sunar Ovocná kašička s cereáliami jablko-broskyňa
    • 1x Sunar ovocná kašička s cereáliami jahoda-banán
    • 1x Sunárek Cool ovocie jahoda, banán, jablko
    • 1x Sunárek Cool ovocie hruška, mango, banán
    • 1x Sunárek Rozpustný nápoj malinový

    Súťaž trvá do 6.12.2020. Následne pomocou generátora náhodných mien vylosujem 2 výhercov, ktorých nicky zverejním vo svojom profile.

    Veľa šťastia🍀

    Lubka a #sunar

    holubicka28
    1. dec 2020    Čítané 528x

    Vianoce s Ambasádorkami

    Je tu december a s ním sa čochvíľa blížia aj najkrajšie sviatky v roku. Čo takto si tento predvianočný čas spríjemniť zaujímavými článkami, prekvapeniami a súťažami o srdiečka či pekné ceny? Ak ste za, tak vás pozývame zapojiť sa do Vianoc s Ambasádorkami!

    Ako na to? Jednoducho! Stačí dodržiavať pravidlá 🙂

    1. Sledovať blogy Ambasádoriek značiek:
    @zuzkanr - Baby Dove
    @nesvadbovo - BabyLove
    @domichrumi - Fisher-Price
    @zuzannka10 - Pepco
    @holubicka28 - Sunar

    2. Čítať články Ambasádoriek! Počas týchto dvoch týždňov vyjde každý deň jeden článok. Každý deň si pre vás jedna z nás pripraví zopár tipov, rád a inšpirácií ako si spríjemniť toto kúzelné čakanie na Ježiška. Vašou úlohou je prečítať si článok, ktorý vyjde každý deň medzi 7:00-9:00.

    3. Dať like na článok a pod článok napísať komentár so svojou súťažnou odpoveďou. Na konci každého článku sa bude nachádzať súťaž, do ktorej máte možnosť sa zapojiť. Každá súťaž bude trvať 3 dni. Vyhrať môžete zaujímavé ceny, alebo poriadnu dávku srdiečok. O čo súťažíte, sa dozviete stále na konci článku, aj so súťažnou otázkou.

    Tešíte sa? My veľmi! Ste zvedavé, čo sa bude skrývať za prvým článkom?
    Sledujte blogy Ambasádoriek #baby_dove, #babylove, #fisherprice, #pepco, #sunar, aby ste vedeli, kde sa práve súťaží!

    Začíname už zajtra 2.12.2020.
    Na zahriatie si môžeme dať prvú súťaž o #srdiecka.
    Napíšte mi aká je vaša obľúbená vianočná pesnička, príp. koleda? Ja vám ako odmenu pošlem 💙💙💙💙💙

    Lubka 

    holubicka28
    4. okt 2020    Čítané 5773x

    Veľká kapsičková súťaž

    Ahojte,

    je tu október a s ním ďalšia súťaž so Sunarom. Tentoraz budeme súťažiť o poriadnu nádielku kapsičiek😋

    Kapsičky Sunar patria medzi produkty zdravej výživy a sú vyrobené z prísne kontrolovaných surovín. Obsahujú vitamíny a minerálne látky potrebné pre zdravý vývoj vašich detičiek. Na kapsičkách oceníte aj ich praktické balenie, vďaka ktorému si ich deti môžu vychutnávať pohodlne samy. 

    Sunar BIO kapsičky sú vyrobené z vyzretého šťavnatého ovocia v najvyššej BIO Baby kvalite. Obsahujú 100% ovocné pyré bez pridania cukru. Navyše sú k dostaniu v novom eko obale, ktorý má nižšiu uhlíkovú stopu.

    Do ručičky 100% ovocie je svieža ovocná desiata s obsahom toho najlepšieho z prírody. Je vyrobená zo 100% šťavnatého ovocia bez pridaného cukru.

    Ovocné kašičky s cereáliami sú určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Obsahujú hotové jedlo, takže stačí len otvoriť a spapať.

    Veľká ovocná kapsička Cool ovocie je plná vitamínov a je určená pre deti od 1. roka. Je vyrobená z rôznych druhov starostlivo vyberaného 100 % ovocia bez prídavkov cukru.

    U nás sú kapsičky veľmi obľúbené. Brávame ich so sebou na výlety, dlhšie cesty alebo aj na ihrisko. Občas, keď nestíham, ich použijem aj doma. Áno, aj keď som doma na dovolenke, nie vždy všetko vyjde podľa plánu.. Ako napríklad minulý týždeň, keď sme jedno ráno prepočuli budík a zaspali do škôlky. Karolínka preto pre úsporu času mala na raňajky ovocnú bio kapsičku, a teda vôbec sa nesťažovala, skôr naopak😊

    A ako je to u vás? 
    Zapojte sa do súťaže a dajte:
    • like na článok,
    • do komentára napíšte, v akých situáciách siahate po kapsičkách najčastejšie.

    Vyhrať môžete:
    • Sunar Bio hruška, malina
    • Sunar Bio jablko, banán, mrkva
    • Sunar Bio jablko, jahoda, čučoriedka
    • Sunar Bio jablko, banán
    • Sunar Ovocná kašička s cereáliami jablko a broskyňa
    • Sunar Do ručičky jahoda
    • Sunar Do ručičky hruška, jablko
    • Sunárek Do ručičky banán
    • Sunárek Cool ovocie malina, banán, jablko
    • Sunárek Ovocná kašička s cereáliami jablko a čučoriedka
    • Sunárek Ovocná kašička s cereáliami mix ovocia
    • Sunárek Ovocná kašička s cereáliami hruška a marhuľa

    Súťaž trvá do 10.10.2020. Pomocou generátora náhodných mien potom vyžrebujem výhercu, ktorého meno zverejním vo svojom profile v nasledujúcich dňoch.

    Veľa šťastia🍀

    Lubka

    #sunar # sutaz #kapsicky 

    holubicka28
    6. sep 2020    Čítané 4240x

    Vyhrajte BIO balíček od Sunaru!

    Ahojte,

    asi ste už zaregistrovali, že Sunar tento rok prišiel s viacerými novinkami. Najprv to bolo mlieko, ktoré získalo nový obal a tiež vylepšené zloženie bez palmového oleja. 

    Teraz prechádzajú zmenami postupne produkty, ktoré poznáte pod označením Sunárek. Všetky dostanú nový obal a budú sa vyrábať už len pod značkou Sunar.

    Veľkou novinkou sú Sunar BIO kapsičky. Sú vyrobené zo 100% vyzretého ovocia vypestovaného v najvyššej bio kvalite. Kapsičky sú bez pridaného cukru, škrobu a konzervačných látok, vhodné pre deti od ukončeného 4. mesiaca.
    Navyše sú k dostaniu v novom EKO obale, ktorý má nižšiu uhlíkovú stopu vďaka tomu, že viac ako 70% obalu je vyrobeného z rastlinných obnoviteľných zdrojov (cukrovej trstiny).

    Zmenou (nielen obalu, ale aj) zloženia prešli Sunar BIO chrumky. Vďaka vylepšenej receptúre sú ešte chutnejšie, nadýchanejšie a chrumkavejšie🙂
    BIO chrumky - Mrkvové kolieska, Hráškové lusky a Party mix - sú vhodné od ukončeného 12. mesiaca. Sú vyrobené z bio bezlepkových obilnín, bio strukovín a bio zeleniny, bez prídavku soli a cukru.
    Hrášková varianta obsahuje dokonca až 70% hrášku (doteraz to bolo 51% bio sušeného hrachu, bio kukuričná krupica a vitamíny).

    Zapojte sa do súťaže o tento skvelý BIO balíček a vyhrajte:

    • Sunar BIO kapsička 100% ovocie hruška, malina
    • Sunar BIO kapsička 100% ovocie jablko, jahoda, čučoriedka,
    • Sunar BIO kapsička 100% ovocie jablko, banán
    • Sunar BIO kapsička 100% ovocie a zelenina jablko, banán, mrkva
    • Sunar BIO chrumky Mrkvové kolieska
    • Sunar BIO chrumky Hráškové lusky
    • Sunar BIO chrumky Party mix
    • Sunárek BIO ovocný čaj s harmančekom

    Stačí dať:

    1. like na článok,
    2. napísať do komentára, či nakupujete aj bio potraviny.

    Čas na zapojenie do súťaže máte do 13.9.2020. Pomocou generátora náhodných mien potom vyžrebujem výhercu, ktorého meno zverejním vo svojom profile v nasledujúcich dňoch.

    Ak sa chcete dozvedieť viac o svete Sunaru, prebiehajúcich akciách, novinkách, či máte nejaké otázky k produktom, pridajte sa do skupiny Sunar pozná tajomstvo detskej chuti.

    Veľa šťastia🍀

    Lubka 

    holubicka28
    1. júl 2020    Čítané 6179x

    Vyhrajte veľký balík Sunar dobrôt

    Ahojte🙂

    začali sa letné prázdniny a s nimi spojené vysoké teploty, kúpaliská, výlety a dovolenky, na ktorých určite využijete obľúbené #sunar produkty.

    Vyhrať môžete:

    • Sunárek bio detský čaj ovocný s harmančekom

    • Sunárek rozpustný nápoj feniklový

    • Sunárek sušienky s banánmi

    • Sunárek písmenkové sušienky

    • Sunárek snack jahodové srdiečka

    • Sunárek Kašička s cereáliami jablko a čučoriedka

    • Sunárek Kašička s cereáliami mix ovocia

    • Sunárek Do ručičky marhuľa

    • Sunárek Cool ovocie hruška, mango, banán

    • Sunárek Cool ovocie pomaranč, banán, sušienka

    • Sunárek Hotové jedlo ryža s kuracím mäsom a zeleninou

    • Sunárek Hotové jedlo lasagne s hovädzím mäsom a zeleninou

    Lahodná chuť rozpustných nápojov a čajov doplní pitný režim. Sušienky a chrumky sú zase skvelou desiatou na doma aj na výletoch. Kapsičky - Kašičky, Do ručičky, Cool ovocie a Hotové jedlo - majú praktické balenie, vďaka ktorému si ich deti môžu vychutnávať pohodlne samy. A to tak doma, ako aj pri šantení vonku alebo na dlhších cestách.

    Ak sa chcete zapojiť do súťaže, dajte:

    •like na článok,

    do komentára napíšte pre koho by ste chceli balíček Sunar dobrôt vyhrať.

    Súťaž trvá do 8.7.2020.

    Výhercu/výherkyňu potom vyžrebujem pomocou generátora náhodných mien a zverejním v mojom profile v nasledujúcich dňoch.

    Veľa šťastia😊

    holubicka28
    7. jún 2020    Čítané 2978x

    Odkedy som mama, už nikdy nie som sama

    Ahojte, máme tu opäť súťaž so Sunarom. Tentoraz môžu až dve z vás vyhrať Sunar Gravimilk pre nastávajúce aj dojčiace mamičky.

    Žena sa stáva mamou už pri prvom pohľade na pozitívny tehotenský test. Keď som zistila, že som tehotná, ako prvé som si bežala kúpiť do lekárne tehotenské vitamíny. Plánovali sme síce skúšať, ale zadarilo sa skôr ako sme čakali. Mojím prvým pocitom, okrem veľkej radosti, bol aj strach, či bude všetko v poriadku. Chvalabohu moje prvé tehotenstvo prebehlo bez problémov a aj bez ranných nevoľností.

    Ale keďže patrím k ženám, ktoré občas hľadajú problémy aj tam, kde nie sú, zažila som pár stresujúcich momentov. Na stravu som si dávala pozor, ale raz som omylom zjedla nátierku z čerstvej bryndze a hneď obavy, že mám listeriózu. Dokonca som presvedčila svoju lekárku na opätovné testy. Samozrejme, žiadna listerióza sa nepotvrdila. Tiež som podrobne študovala údaje zapísané v tehotenskej knižke a z každého sona, a keď sa mi niečo nepozdávalo, hneď som googlila. Pri druhom tehotenstve som už tak nestresovala a hlavne teraz viem, že pôrodom sa strach o dieťa vôbec nekončí, skôr naopak. 

    Oveľa viac ako strach je to však nekonečná láska k bezbrannému a úplne na nás závislému stvoreniatku. Pocit priviesť na svet nový život je neopísateľný. Je to šťastie, vďačnosť, ten najkrajší dar a puto trvajúce do konca života. Na druhej strane, byť mamou je aj veľká zodpovednosť, starosť a obeta (hlavne spánku😅). Môj život s deťmi má jednoducho úplne iný rozmer ako predtým a za nič by som ho nevymenila. 

    Správna výživa má podstatný vplyv na tehotenstvo a vývoj plodu. Popravde je treba o nej premýšľať už pred tehotenstvom, samozrejme i počas neho a aj po pôrode.Či už sa pripravujete na počatie, ste tehotné alebo dojčíte, Sunar gravimilk je, ako jediný na trhu, unikátny mliečny nápoj určený pre všetky fázy materstva. Má novú vylepšenú receptúru, ktorá bola vyvinutá na základe potrieb mamičiek a jedinečnosti mliečneho tuku. Sunar Gravimilk tiež obsahuje kyselinu listovú, jód, železo, vápnik, ako aj ďalšie vitamíny a minerálne látky. Navyše pomáha dodržiavať pitný režim.

    Dajte:

    1. like na článok,
    2. do komentu napíšte odpoveď na otázku: Čo pre vás znamená byť mamou?

    Čas zapojiť sa do súťaže a vyhrať Sunar Gravimilk v 3 príchutiach - vanilka, čokoláda a banán - máte do 14.6.2020.

    Dve výherkyne potom vyžrebujem pomocou generátora náhodných mien a zverejním na mojej stene v nasledujúcich dňoch.

    Teším sa na vaše komentáre❤️ a zároveň vás pozývam do skupiny Sunar pozná tajomstvo detskej chuti, kde nájdete informácie o produktoch, užitočné tipy či novinky zo sveta Sunaru.

    Lubka