katrin21
    Správa bola zmenená    1. apr 2017    

    Takto pred 10rokmi som si ako cerstvo (3t) rozidena po dost komplikovanom vztahu sadla 1. aprila za pocitac, dcera bola u otca a ja som sa nudila. Ani neviem, co ma to napadlo a zabludila som na nejaku zoznamku... Citala som si tie uzasne inzeraty, ako kazdy je dokonaly, sklamany, ako vie dat lasku, len ta DRUHA STRANA VZDY zlyha, zrani atd... Prislo mi to take smutno smiesne, ze som napisala na to svoj pohlad, uvahu , ako inak , vo forme inzeratu, lebo inak sa to nedalo. Ale nebol to inzerat, nikoho som nehladala, len som tam opisala, aky mam z toho celeho , co tam citam dojem, nieco v zmysle : "akí su vsetci dokonalí a uzasní a co z toho, aj ja som si myslela, ze staci len milovat a aj prekonat vzdialenost 1000km mi pomoze IBA laska, ze pre nu som ochotna spravit vsetko, aj opustit rodnu krajinu, rodinu , vzdialit moju dceru do svojho otca tym padom tiez by som musela..Sklamana po jednom rozvode som verila v dalsiu lasku..... ale nie. nestaci to. Nestacilo by zobrat z tejto zoznamky dokonalu KAtku a dat ju dokopy s hociktorym dokolanym Ferom??? ake by to bolo jednoduche. zivot vsak taky nie je... tak co tu vlastne vsetci cakate??"
    BOlo to 1. aprila, takze to bol taky moj zart, ale slova boli uprimne, len mi to vsetko prislo akesi smiesne , na co sa tam kazdy hral....

    No a na toto mi vam, ludia moji, prislo hned v prvy den niekolko reakci... vsetky som mazala, lebo fakt som sa nechcela zoznamovat.... Az 3.aprila prisla jedna sprava.. Taka ina. Strucna, nic konkretne, len zakladne info a aj to len heslovito.. "Ahoj, prezil som nieco ako ty.... som rozvedeny, tiez mam dceru ako ty. Bohuzial nezije so mnou.. Som 178/ 35, SZCO, z TT.. D."
    Kokso... take ine, ze? Ziadne omacky, dokonca aj to meno bolo vlasne tajne.. Je to Dano, Denis, Darius, alebo???? A to mi nedalo, odpisala som... Zo zvedavosti... a hoci to bol este pomerne dlhy proces prve tyzdne, ( hlavne u mna, fakt som nechcela hned dalsi vztah) tak dnes som vdaka tomuto 1. aprilovemu zartu s tymto " D. z TT" uz 10 rokov a mame krasnu rocnu dcerku a rok sme manzelia... Jeho tento zart stal zivot s dnes uz 4 ženami po boku ( este aj psa mame fenu 😀) a ja som ziskala manzela a lasku, v ktoru som uz nedufala..
    A aj preto je mojim mottom to, co mam v profile... Nikdy sa neprestan usmievat, ani ked si smutna, lebo nikdy nevies, kto sa moze zalubit do tvojho usmevu.
    Vesely prvy april , priatelia !!!