Mivolis Immun Direkt v prášku červený pomaranč, 20 ks

11 skúseností

Mivolis Immun Direkt v prášku červený pomaranč, 20 ks prostredníctvom rozumne zladenej kombinácie živín podporuje imunitný systém. Zinok, selén, vitamín C a vitamín D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Zinok, selén avitamín C tiež pomáhajú chrániť bunky pred oxidačným stresom. Vitamín C prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu a k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Obsahuje tiež aminokyselinu histidín, ktorá je súčasťou mnohých bielkovín. Praktické vrecúška sa dajú užívať bez vody a majú lahodnú ovocnú chuť červeného pomaranča. Odporúča sa užívať 1 vrecúško denne.

Kde kúpim Mivolis Immun Direkt v prášku červený pomaranč, 20 ks?

#test_dm58

Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Immun Direkt v prášku červený pomaranč, 20 ks

Máš skúsenosť s Mivolis Immun Direkt v prášku červený pomaranč, 20 ks?

Mivolis Immun Direkt — alias môj malý záchranca v prášku

Nie som lekárka, ani influencerka, len mama troch detí, ktorá už nevládze kýchať s nimi každé dva týždne. V DM-ku som raz v zúfalstve zobrala tento Mivolis Immun Direkt – vyzeralo to ako niečo medzi vitamínom a energetickým práškom pre mamičky, čo už nevládzu ani dýchať.
No a čuduj sa svete — chutí to ako pomarančový zázrak. Nie ten reálny pomaranč, ale taký vitamínový Disneyland, kyslý, sladký, trošku štipľavý, ale hlavne rýchly. Žiadne tablety, žiadne prehĺtanie veľkých kapsúl, jednoducho vysypeš si to do úst, urobíš “mmhmm”, chvíľu to šumí a cítiš sa, že možno ešte dnes zvládneš tie domáce úlohy, umyť kúpeľňu a prežiť.
  • Žiadne tabletky
  • Prijateľná cena
  • Stačí 1x denne, ale nič sa nedeje, ak si dáš dva naraz
lucia646  12. okt 2025 Overená recenzia

Vitamíny v prášku

Toto praktické balenie a dávkovanie som veľmi ocenila - zo sáčika priamo do úst (iba na fotke som použila lyzičku). Prášok je veľmi rýchlo rozpustný a chuť je výborná. Tento produkt sa stane určite súčasťou našej liekovej a vitamínovej výbavy.
  • praktické balenie aj aplikácia
  • výborná chuť
  • rýchla rozpustnosť
mirka48  12. okt 2025 Overená recenzia

Immun Direkt

Veľmi dobrá chuť. Praktické balenie, ktoré si môžem zobrať kamkoľvek. Rýchlo sa rozpúšťa. Netreba ho ani zapíjať, stačí rovno vyspať do úst.
  • Veľmi dobrá chuť
  • Plno vitamínov
jordynka  11. okt 2025 Overená recenzia

Immun Direkt

Ide o výživový doplnok s vitamínom C, D, selénom, zinkom a L-histidínom vo forme vrecúšok. Má veľmi príjemnú chuť po červenom pomaranči. Je v práškovej forme a nie je ho potrebné zapiť, čiže sa môže užiť kdekoľvek a kedykoľvek. Vo všeobecnosti mám rada kyslejšie produkty, takže tento mi veľmi vyhovoval. Jednoznačne si pôjdem kúpiť ďalšie balenie.
  • - príjemná chuť, vôbec nie po liekoch
  • - výborné balenie vo vrecúškach
  • - nepostrehla som. Možno len to, že by som tento doplnok prijala aj v iných príchutiach, napríklad malinovú, ananásovú, citrónovú a možno sa aj nachádzajú vo farmaceutickom trhu.

Prášková forma vitamínov

Za mňa ideálny produkt, ktorý si určite aj zakúpim na jesenné obdobie bacilov.
Forma prášku je vhodná pre všetkých, aj pre tých, ktorí nemajú radi kapsule a tabletky - ja osobne to veľmi oceňujem.
Praktické balenie - chytíš vysypeš do úst a ideš ďalej 👌🏻.
Výhoda je rozpustná forma priamo v ústach, kde sa rozpusti cca do 6 sekúnd. Miestami bol síce kyslejší, ale nebolo to veľmi výrazné. Príjemná pomarančová chuť plná vitamínov na posilnenie imunity hlavne pri deťoch a školských baciloch. Šikovné balenie - nadávkované na priamu potrebu si viete zobrať a užiť kdekoľvek 👌🏻.
  • Pomarančová chuť
  • 1x denne
  • Plne vitamínov na imunitu
  • Vhodný pre neprehĺtačov kapsúl
  • Nikde není písaná vhodnosť/nevhodnosť pre deti
sima6  9. okt 2025 Overená recenzia

ImmunnDirekt

Prášok na imunitu určite plánujem využívať najmä v zimných mesiacoch. Má výbornú chuť a páči sa mi aj jeho dávkovanie. Plusom je, že sa veľmi rýchlo rozpúšťa a netreba ho ani zapíjať.

Rozhodla som sa ho začať užívať už teraz, počas tohto sychravého počasia. Ak sa mi osvedčí a budem sa cítiť dobre, určite ho vyskúšam aj v zime. Som zvedavá, ako to ovplyvní moju imunitu, pretože po Vianočných sviatkoch bývam každý rok chorá. Tak uvidím, ako to bude tento rok.
petra7797  8. okt 2025 Overená recenzia

Skvelý prášok

Prášok má praktické balenie, rýchlo sa rozpusti v ústach a nie je treba žiadnu vodu, čo je top. Pri 3 deťoch som dosť unavená, ale keď užijem tieto prášky, normálne ma to nakopne, ani káva nebola potrebná. Takže za mňa vynikajúce.
  • Netreba vodu
  • Príjemná chuť
paralela  6. okt 2025 Overená recenzia

Praktické nakopnutie

Prijemná chuť, praktické jednotlivé balenie. Stačí vysypať do úst a denná dávka podpory je za mnou. Používam každý deň.
  • jednoduché užívanie
  • praktické balenie
  • dobré zloženie
  • prijemná chuť
dolka899  4. okt 2025 Overená recenzia

Imunita v jednom vrecúšku

Praktický doplnok stravy vo forme chutného pomarančového prášku, ktorý sa užíva priamo do úst – jednoduché a rýchle riešenie bez potreby vody. Obsahuje vitamín C a D, čo oceňujem najmä počas jesenného, či zimného obdobia na podporu imunity. Užívam ho raz denne, dávkovanie je veľmi jednoduché. Účinok je možné objektívne posúdiť až po dlhšom užívaní, no prvý dojem je pozitívny. Určite si ho po vyskúšaní zakúpim.
  • Praktické balenie – jednoduché dávkovanie priamo do úst
  • Príjemná jemne kyslá chuť
  • Obsah C, D a ďalších vitamínov na podporu imunity
  • Užívanie iba raz denne
  • Účinok je možné zhodnotiť až po dlhšom čase
  • Menšie balenie
norikk  2. okt 2025 Overená recenzia

Podpora imunity do vrecka

Veľmi praktické balenie, ktoré len hodíte do kabelky, keď utekáte do práce. Netreba zapíjať vodou, len vysypete do úst. V chuti trochu cítiť umelé sladidlá, ale zachraňuje to kyslosť. Zrejme je lepšie užívať popri jedle, lebo mi ostalo z toho trochu zle. Ja som veľmi citlivá na žalúdok.
  • Netreba užívať s vodou
  • Umelá prášková chuť
xxxxxnnnnn  26. sep 2025 Overená recenzia

Chutný prášok plný vitamínov

Skúšala som Mivolis Immun Direkt a musím povedať, že som príjemne prekvapená. Páči sa mi, že sa vrecúško rozpustí priamo v ústach bez potreby vody – praktické aj na cestách. Cítim, že pridané vitamíny (C, D), zinok aj selén dodávajú energiu, keď mám náročný deň spojený so športom.
  • Podpora imunity.
  • Praktické užívanie – vrecúško sa rozpustí priamo v ústach, bez potreby vody.
  • Forma prášku umožňuje rýchlu vstrebateľnosť účinných látok.
  • Príjemná chuť.
  • Vhodné pre celú rodinu.