Mivolis Sprej do nosa s morskou soľou sensitive, 20 ml

Mivolis Sprej do nosa s morskou soľou sensitive, 20 ml z roztoku z morskej soli a dexpantenolu sa používa na zvlhčenie, ošetrenie a čistenie nosovej sliznice pri suchom vzduchu, ako aj vo vykurovaných a klimatizovaných miestnostiach a zabraňuje tak suchosti v nose. Môže sa používať tiež na podporné ošetrenie pri nádche, alergickej nádche, sennej nádche a boľavom nose. Obsiahnuté obsahové látky poskytujú citlivému nosu potrebnú vlhkosť a podporujú regeneráciu sliznice. Vďaka dexpantenolu sa citlivá nosová sliznica ošetruje a regeneruje sa. Nos môže znova dýchať a čistenie nosa, napr. smrkaním, sa uľahčí. Bez návykového efektu, bez konzervačných látok a bez alkoholu.

Kde kúpim Mivolis Sprej do nosa s morskou soľou sensitive, 20 ml?

#test_dm58

Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Sprejom do nosa s morskou soľou sensitive, 20 ml

Máš skúsenosť s Mivolis Sprejom do nosa s morskou soľou sensitive, 20 ml?
lucia646  12. okt 2025 Overená recenzia

Nosový sprej s morskou soľou

Keďže naše dve deti inhalujú slaný roztok a dcérka si každý deň preplachuje nosík fyziologickým roztokom, tento sprej bol pre ňu slabý. Ale mladší synček má s preplachmi problém, preto je pre neho sprej s morskou soľou tá správna voľba. Nevidela som všek rozdiel oproti sprejom, ktoré bežne používa. Sprej jemne strieka, nedráždi nosovú sliznicu a uvoľňuje nosík.
  • jemné streknutie
  • nedráždi a neštípe v nose
  • pre nás malé balenie
jordynka  11. okt 2025 Overená recenzia

Sprej do nosa Mivolis

Nepocítila som nejaký veľký rozdiel medzi bežnými nosovými sprejmi a týmto testovaným sprejom, i keď tento sa mi zdá jemnejší - asi kvôli pridanému roztoku morskej soli. Veľkú nádchu som pri testovaní nemala, ktovie, ako by účinkoval pri silnej nádche. Aplikuje sa ako bežné nosové spreje.
  • - jemný
  • - pridaný roztok morskej soli

Záchranca detského nosu

Na toto testovanie som rovno použila syna a jeho soplíkový nos 🙈. Vždy keď príde jeseň, väčšinou bojujeme s bacilmi. Syn sa nesťažoval na žiadne štípanie po vstreknutí, pochvaľoval si uvoľnenie nošteka a následne lepšie dýchanie. Určite odporúčam na detské nošteky.
Možnosť striekať niekoľko krát do dňa.
  • Šikovný
  • Obsahuje dexpantenol
  • Sensitiv
  • Dobré rozprašovanie pri vstreknutí
  • Nenávykový

Malý silný pomocník

Sprej do nosa nám prišiel vhod, keďže malý ochorel. Sila spreja ma prekvapila, bol spokojný, neštípal v nose, pekne uvoľnil noštek, povolil soplíky a dali sa dobre smrkať.
Hodnotím ako veľmi šikovného pomocníka v domácnosti ak nechcete používať spreje iného zloženia, ktoré môžu byť návykové.
  • Cena
  • Balenie je praktické
  • Uvoľňuje dýchanie
norikk  10. okt 2025 Overená recenzia

Pomocník na nos

Ja mám stále suchý nos, či je leto, či teraz na jeseň. Je to otravné. Občas som si dala nejaký sprej s morskou soľou, ale nie pravidelne. Tento je super v tom, že obsahuje aj dexpantenol. Roztok z morskej soli si viem aj sama zarobiť doma, ale dexpantenol si už sama neviem pridať do spreju 😅, preto je tento výrobok super! Navyše je sensitive, po aplikácii ma nos nepáli 👍🏻.
  • Dexpantenol
  • Vhodné pre deti už od 2 rokov

Sprej do nosa

Tento sprej používame doma už dlhšie a sme s ním veľmi spokojní. Pomáha nám pri suchom vzduchu, keď je v byte kúrenie alebo klimatizácia. Nos krásne zvlhčí a uľahčí smrkanie. Páči sa mi, že je bez alkoholu a konzervantov, takže je vhodný aj pre deti od 2 rokov.
Používame ho aj pri nádche alebo alergiách – naozaj pomáha uvoľniť nos a dýcha sa lepšie. Aplikácia je jednoduchá a sprej je veľmi jemný.
Určite odporúčam každému, kto hľadá šetrný a účinný sprej na nos.
  • Účinne zvlhčuje nos – pomáha pri suchom nose, najmä po prebudení alebo v suchom prostredí.
  • Šetrný k sliznici – bez alkoholu a konzervantov, vhodný aj pre deti od 2 rokov.
  • Pomoc pri nádche a alergiách – uľahčuje dýchanie a uvoľňuje nos.
  • Jednoduchá aplikácia – jemný sprej, pohodlné použitie doma aj na cestách.
  • Bezpečný a prirodzený – obsahuje len morskú soľ a vodu, bez chemických prísad.
  • Malé balenie – 20 ml môže rýchlo zmiznúť pri pravidelnom používaní.
  • Efekt je krátkodobý – nos sa po aplikácii uľaví, ale nezabráni suchosti dlhodobo.
  • Nie je liek – nevyrieši príčinu problémov so suchým nosom, slúži len ako podporná úľava.
  • Cena – môže byť drahší v porovnaní s obyčajnou soľnou vodou alebo inými sprejmi.
ivon88  6. okt 2025 Overená recenzia

Sprej do nosa

Ďalší produkt, ktorý som testovala bol tento sprej do nosa. A môžem len a len odporučiť. Je úžasný. Používal ho aj môj syn pretože ostal sopľavý a zatekali mu hlieny. Jednoznačne môžem povedať, že pomohol. Krásne mu vyčistil nos. Ja mám alergie a dosť mávam upchatý nos a keď si streknem sprej inej nemenovanej značky, tak sa mi uľaví, ale po 20 minútach mám znovu upchatý nos. Mivolis sprej do nosa mi hneď uvoľnil dýchanie na dlhšiu dobu.
  • Cena
  • Pomáha na upchatý nos
  • Je šetrný
  • Pre celú rodinu

Prvá pomoc pri upchatom nose

Sprej do nosa s morskou soľou sme už stihli aj otestovať, keďže sme všetci doma momentálne prechladnutí. Krásne uvoľní a vyčistí nos. Nemám čo vytknúť.
  • Praktická veľkosť aj do detskej rúčky vďaka tomu si vedia aj samé streknúť do nosa.
muckom  1. okt 2025 Overená recenzia

Nosovýc sprejo s morskou vodou so šetrnosťou a regeneračnými účinkami.

Tento sprej ma veľmi príjemne prekvapil. Hoci je určený najmä pre citlivé nosy, suchú sliznicu alebo ako podpora pri rôznych typoch nádchy, ukázal sa byť mimoriadne účinný v boji proti bežným prechladnutiam.
Tento rok som ho musela použiť oveľa skôr, ako som čakala a skvelo zafungoval. Čo je pre mňa kľúčové, začali ho používať aj moje deti a veľmi si ho pochvaľujú, keďže je vhodný už od 2 rokov. Jeho jemné, ale efektívne zloženie si zaslúži pozornosť:
Izotonický roztok morskej soli – šetrne čistí a zvlhčuje.
Dexpanthenol (provitamín B5) – podporuje hojenie a regeneráciu citlivej nosovej sliznice.
Sprej neobsahuje konzervačné látky ani alkohol, takže je k sliznici naozaj maximálne šetrný. Pomáha nám nielen pri začínajúcej nádche, ale používame ho aj preventívne.
Určite ho odporúčam ako skvelého pomocníka do každej rodiny!
  • Obsahuje roztok zo 100 % prírodnej morskej soli, čo znamená, že je šetrný, nedráždi a je vhodný na dlhodobé používanie.
  • Obsahuje Dexpanthenol (provitamín B5), má hydratačné, ošetrujúce a regeneračné vlastnosti.
  • Bezpečné zloženie: Sprej neobsahuje konzervačné látky, ani alkohol a nespôsobuje návyk. Je vhodný aj pre vegetariánov a vegánov
  • Zvlhčuje nosovú sliznicu, čo je dôležité najmä v suchom vzduchu (vykurované či klimatizované miestnosti), a uľahčuje smrkanie.
xxxxxnnnnn  26. sep 2025 Overená recenzia

Sprej pre celú rodinu

Vyskúšali sme doma Mivolis Sprej do nosa s morskou soľou Sensitive a musím povedať, že som veľmi spokojná. Pekne zvlhčuje a čistí nosovú sliznicu, čo oceníme hlavne pri suchom vzduchu alebo keď ide klimatizácia. Páči sa mi, že je úplne šetrný, bez konzervačných látok a alkoholu a môžem ho použiť aj pre moje deti od 2 rokov. Veľmi nám pomáha pri nádche či alergiách, dýcha sa nám ľahšie. Som naozaj happy, že máme doma takéhoto spoľahlivého pomocníka pre celú rodinu.
  • Vhodný pre celú rodinu – môžu ho používať dospelí aj deti.
  • Pomáha pri suchom vzduchu, klimatizácii či vykurovacej sezóne.
  • Uľahčuje dýchanie a preplachuje nosné dutiny.
  • Jednoduché použitie – praktický sprej, ktorý sa hodí mať doma aj na cesty.