lenocka1984
25. júl 2017
651 

K blogovaniu ma nakopol CURAPROX

Možno ste niektoré zaregistrovali, že v apríli sa konal víkend s CURAPROXom v Jasnej pre desať mamičiek z Modrého Koníka vybratých na základe súťažnej otázky. To, že som sa prihlásila, bola v skutočnosti naozaj náhoda, lebo dovtedy som sem chodila len nakupovať a predávať, a len občas som nakukla do blogov či fóra.

Páčilo sa mi, ako netradične to CURAPROX poňal. Boli to skvelé tri dni nabité informáciami a zaujímavými ľuďmi. Po víkende, kde sme si popri naberaní vedomostí aj kvalitne oddýchli, bolo našou úlohou sprostredkovať všetko, čo sme sa naučili nielen v našich rodinách, ale aj formou článku na Modrom Koníku. Príspevky z všetkých účastníčiek víkendu si môžete pozrieť TU. Ten môj sa vám, zdá sa, celkom páčil a tak som sa rozhodla pridať ešte jeden, zameraný špeciálne na tie najmenšie zúbky.

CURAPROX je značka, ktorú sme používali aj tak, no predtým som ani zďaleka nepoznala všetky ich produkty. Napríklad som nevedela, že diskrétne krídelká môže mať aj cumlík!

Počas školenia som sa naučila naozaj veľa a doma sme tak ešte zlepšili svoju starostlivosť o chrup. Obaja s Palkom sme začali používať jednozväzkovú kefku, ja som konečne zahodila strach z krvácania ďasien pri čistení medzizubkou a ako mi počas víkendu poradil zubár Adam, vydržala som to päť dní. Mal pravdu, potom krvácanie prestalo, keďže som odstránila práve tie baktérie, ktoré to krvácanie spôsobovali.

Amálke sme začali čistiť aj prvé dva minizúbky každý deň bez pasty a dnes, keď ich už má šesť, sa kefky nebojí. Práve naopak, každý večer po večeri poslušne otvára zobáčik a čaká, že jej odtiaľ ocko kefkou povymetá všetky nečistoty. Hryzenie do kefky počas dňa jej navyše masíruje ďasná a môžem povedať, že prerezávanie zúbkov sa u nás zatiaľ zaobišlo bez veľkého plaču, či teploty. Odolajte prosím pokušeniu varovať ma, že „veď počkaj, keď pôjdu stoličky...“ – áno, rada si na to počkám a dám vám potom vedieť 🙂 .

Osveta sa neskončila len u nás doma. Medzizubné kefky som predstavila aj rodičom, bratom, a synovia mojej sestry dostali odo mňa po Smartke. Po napísaní prvých recenzií na CURAPROX víkend a produkty sa mi blogovanie zapáčilo, preto som začala prispievať článkami na Modrý Koník pravidelne. Je to nielen aktivita, ktorá ma baví, blog je aj nástroj ako upriamiť pozornosť na to, čím sa v živote zaoberám, prezentovať svoje názory a postrehy a dostať na ne spätnú väzbu. Takže vlastne vďaka CURAPROXu som začala blogovať!

Keď som sa dozvedela, že ma vybrali do druhého kola na ambasádorku pre CURAPROX, mala som veľkú radosť. Sledujem aj ostatné ambasádorky a rada sa inšpirujem ich nápadmi alebo sa zapájam do súťaží. Minulý pondelok som absolvovala návštevu v CURADEN v Bratislave, kde sme si spoločne prešli naše očakávania a nazbierala som tam inšpirácie pre ďalšie písanie. Veľmi sa mi páčilo, ako si CURAPROXáci nažívajú vo svojom dizajnovom domčeku s terasou. Kancelárie majú v zariadené v čistom, minimalistickom štýle a snažia sa recyklovať. Predstavte si, že teraz fungujú takmer bez odpadu! Toto ma veľmi zaujíma a určite si o tom zistím viac.

Po hodinke a pol sme sa presunuli do základne Modrého Koníka, ktorý tiež sídli v útulnom domčeku na juhovýchode Bratislavy. S veľmi sympatickými Vivim a Michalom sme sa po dobrom obede na slnečnej terase presunuli do zasadačky. Mimochodom, vedeli ste, že zamestnanci Modrého Koníka majú vlastného špičkového kuchára (na fotke nižšie), ktorý im každý deň varí zdravé fajnoty? A to hovorím o trojchodovom menu! Školenie trvalo zhruba dve hodiny. Konečne som pochopila, ako fungujú niektoré zákutia modrého portálu a páčilo sa mi, že Vivi s Michalom vedeli pohotovo zodpovedať všetky naše otázky.

Som jedna z tých, ktoré sa neustále vzdelávajú. Nielenže si to vyžaduje moje zamestnanie, mám to šťastie, že som si už v detstve obľúbila učenie a preto som ho po skončení školy nezabalila do uzlíka a nezavesila na klinec. Celoživotné vzdelávanie je však o to zaujímavejšie, že už to nie je škola, ale ja, kto diktuje, čo sa budem učiť. A tak si vyberám rôzne, pre mňa zaujímavé oblasti. Jednou z nich je práve starostlivosť o zuby. Záleží mi nie len na tom, či dobre vyzerajú (nosím strojček), ale hlavne, nech sú zdravé. Správnym čistením sa totiž elegantne vyhnem vŕtačke aj výdavkom na nové zuby. Keďže som sama z výsledkov nadšená, prirodzene odovzdávam, čo som sa naučila (a stále sa učím) rodine aj kamarátkam a vďaka Modrému Koníku a CURAPROXu v tom môžem oficiálne pokračovať aj tu. Okrem toho, že sa zdokonalím v blogovaní, očakávam, že tu „stretnem“ veľa zaujímavých žien a že si navzájom budeme inšpiráciou.

Ak vám na vašich zuboch záleží a chcete seba i svoje deti ušetriť od zbytočnej bolesti z vŕtania, pridajte sa do našej skupiny Čisté zuby sa nekazia. Okrem toho, že sa možno niečo nové dozviete, je to priestor vyhradený na vaše vlastné skúsenosti a otázky. Budem ich priebežne zbierať a konzultovať so zubnými lekármi, aby ste dostali odborné odpovede. No a samozrejme budete mať šancu z času na čas niečo praktické aj vyhrať. Teším sa na vás!

Vaša nová ambasádorka pre CURAPROX Lenka

#curaprox

Drž sa!

24. júl 2017

Pekné ambasádorovanie💟💟

24. júl 2017

Dakujem vám 😉

24. júl 2017

No ja som sa dala na CURAPROX, postupne co to kupujem a ono tie kefky su inak dobre...ak bude nejaky test tu na koni, rada by som co to testla...budem vas sledovat, lebo je to zaujimava znacka.

24. júl 2017

👍 super, pekne citanie! drzim palce!🙂

24. júl 2017

A ja som velmi chcela vtedy ist ale bohuzial sa mi nedalo kvoli zdravotnym problemom.No nevadi mame tu teba 😊 Ja Curaprox pouzivam uz 10 rokov ako som zacala pracovat u nas v meste na takej zubnej kvazy klinike.V tejto praci som sa nasla a som momentalne stastna ze sa mi opat po dlhsej "zdravotnej"prestavke podarilo vratit k mojej oblubenej praci a pacientom 😊

25. júl 2017

Ja som zubna hygienicka a milujem Curaprox . Tebe drzim palce a pevne nervy

30. júl 2017

Začni písať komentár...

Odošli