martina2111
12. jún 2022
111 

Spiridea krémpasta

Veľmi som sa potešila, keď sme dostali možnosť testovať Spiridea krémpastu, keďže náš deväťmesačný syn začal mať v poslednej dobe problém so zapareninami v plienkovej oblasti a hlavne na brušku. Skúšali sme asi všetky krémy, dokonca aj zmeniť plienky. Niekedy sa to trochu zlepšilo a po pár dňoch sa opäť vrátilo. Keďže sa aktívne zapájam do všetkých testovaní, tak sme dostali možnosť vyskúšať niečo nové, o čom som ešte nepočula...

Spiridea krémpasta, na prvý pohľad krém ako každý iný. Ale... Stačí naozaj gulička ako hrášok a krásne sa rozotrie na potrebné miesta. Má dobrú konzistenciu a rozotieranie. Maťkovi po pár dňoch natierania naozaj pomohla. Navyše, boli sme v nemocnici a tam nás doslova Spiridea zachránila. Maťko dosť veľa po zákroku, a zrejme aj pre nejaký vírus, hnačkoval. Mali sme ozaj šťastie, že nám Modrý koník umožnil testovať Spirideu. Zadoček si v nemocnici veľa vytrpel. 

Zaujala ma tiež možnosť vyskúšať ju aj na iné oblasti tela. Pod prsiami sa konečne nepotím, a keďže už nám začína byť teplo a o chvíľku vytiahnem šaty, tak jednoznačne vyskúšam na triesla, ktoré sa mi neustále trú a je to ozaj nepríjemné.

Za mňa je to jednoznačne super krém a využitie má pre celú rodinu. Vrelo odporúčame. 😍

#skusenosti_spiridea8
#recenzia #test_spiridea_krempasta

Začni písať komentár...

Odošli