haidi
    12. jún 2022    Čítané 99x

    Spiridea krémpasta

    Spiridea krémpasta testovanie ma milo potešilo. ☺️

    Pri starostlivosti o plienkovú oblasť som dosť opatrná a radšej používam produkty overené. No krémpasta Spiridea ma veľmi prekvapila. 

    Je vhodná na každodennú starostlivosť a zabraňuje vzniku zapárenín. 

    Veľmi dobre sa umýva a nezanecháva mastný film. 

    Je jemná a šetrná k pokožke. Nezaťažuje ju. 

    Pokožku regeneruje a ochraňuje. Ďakujem za možnosť testovať tento skvelý produkt určite sa k nej budem rada vraciat. 

    #skusenosti_spiridea8

    martina2111
    12. jún 2022    Čítané 111x

    Spiridea krémpasta

    Veľmi som sa potešila, keď sme dostali možnosť testovať Spiridea krémpastu, keďže náš deväťmesačný syn začal mať v poslednej dobe problém so zapareninami v plienkovej oblasti a hlavne na brušku. Skúšali sme asi všetky krémy, dokonca aj zmeniť plienky. Niekedy sa to trochu zlepšilo a po pár dňoch sa opäť vrátilo. Keďže sa aktívne zapájam do všetkých testovaní, tak sme dostali možnosť vyskúšať niečo nové, o čom som ešte nepočula...

    Spiridea krémpasta, na prvý pohľad krém ako každý iný. Ale... Stačí naozaj gulička ako hrášok a krásne sa rozotrie na potrebné miesta. Má dobrú konzistenciu a rozotieranie. Maťkovi po pár dňoch natierania naozaj pomohla. Navyše, boli sme v nemocnici a tam nás doslova Spiridea zachránila. Maťko dosť veľa po zákroku, a zrejme aj pre nejaký vírus, hnačkoval. Mali sme ozaj šťastie, že nám Modrý koník umožnil testovať Spirideu. Zadoček si v nemocnici veľa vytrpel. 

    Zaujala ma tiež možnosť vyskúšať ju aj na iné oblasti tela. Pod prsiami sa konečne nepotím, a keďže už nám začína byť teplo a o chvíľku vytiahnem šaty, tak jednoznačne vyskúšam na triesla, ktoré sa mi neustále trú a je to ozaj nepríjemné.

    Za mňa je to jednoznačne super krém a využitie má pre celú rodinu. Vrelo odporúčame. 😍

    #skusenosti_spiridea8
    #recenzia #test_spiridea_krempasta

    misinka0611
    7. jún 2022    Čítané 268x

    SPIRIDEA, krém ktorý nesklame, ale poteší

    Vďaka Modrému Koníku a Spiridei sa mi dostal do rúk nenápadný pomocník pri prebalovaní. Týmto pomocníkom bola krémpasta Spiridea, ktorá pomáha na zapareniny a taktiež im predchádza. 

    V balíčku okrem krémpasty mi prišli aj letáčiky, vďaka ktorým som si o tejto paste mohla prečítať viac a tiež som sa dozvedela, že Spiridea ponúka tiež produkty na aknóznu pleť, na suchú až veľmi suchú pokožku, tiež antiperspirant v krémovej forme proti nadmernému poteniu.

    Po 2 týždňoch intenzívneho používania sa s vami rada podelím o moje dojmy z tejto krémpasty. Krémpastu som používala 2 týždne, 2x za deň, vždy ráno a večer po kúpaní ročnej dcérky.

    Použitie: 

    - plienková oblasť

    - kožné záhyby 

    - na rozmočené a zaparené plochy kože 

    Krémpasta je bez parfumu a vhodná už pre novorodencov. Jej konzistencia je hutnejšia, skôr taká púdrová, ale rozotierateľnosť je extrémne dobrá, čo som pri natieraní dcérky veľmi ocenila keďže je vo veku, keď je prebaľovanie náročnejšie pre jej pohybovú aktivitu. Vďaka skvelej rozotierateľnosti som mala dcérku natretú hneď a rovno aj veľkú plochu.

    Tajomstvo predchádzania vzniku zaparenín je v tom, že má špeciálny masťový základ, ktorý na seba viaže prebytočnú vlhkosť. 

    Spiridea zmierňuje svrbenie a regeneruje kožnú bariéru. Balenie je 30g, čo sa môže niekomu zdať malé, keďže bežne sa krémy predávajú vo väčšom množstve, no vďaka tomu, že jej stačí malé množstvo vydrží toľko, čo iné väčšie balenia. Tiež aj vďaka tomu, že ju stačí použiť 2x denne a nie je treba dieťatko natierať pri každom prebaľovaní. Balenie je skladné a vhodné do prebaľovacej tašky.

    Počas používania Spiridea krémpasty sme nemuseli riešiť žiadne začervenania kože ani zapareniny. To, čo sľubovala, naozaj splnila a ja ju určite budem odporúčať ďalej minimálne ako prevenciu, čo je základ pri bábätkách, predcházať zapareninám. Tiež nenastala žiadna alergická reakcia, ani mi dcérka nedala vedieť, že by jej krémpasta nejakým spôsobom vadila.

    Viac o Spiridee si môžete prečítať na www.spiridea.com a tiež si ju na tejto stránke zakúpiť. Spiridea je dostupná aj v lekárňach. Má svoju instagramovú a facebookovú stránku.

    #skusenosti_spiridea8

    Každá detská pokožka je citlivá. Niektorá však vyžaduje extra zvýšenú starostlivosť mamičky, aby zabránila detským zapareninám. Ako to bolo u vás?

    A. Trápili sme sa, až kým sme sa nezbavili plienok.
    B. Nepoužívala som žiadne krémy, ani pasty. Zadoček mojich detí bol ako z hrošej kože.
    C. Občas sa zaparenina objavila, no nič, čo by sme nezvládli.

    Na každodennú starostlivosť o citlivú kožu vašich ratolestí je vhodná krémpasta Spiridea®, ktorú môžete teraz otestovať. Ak by ste si rady rozšírili svoj arzenál na boj proti zapareninám, prihlásiť sa môžete tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/skusenosti-so-spiridea-krempastou-tdzga0/

    #test_spiridea_krempasta

    konik_testuje
    9. máj 2022    Čítané 787x

    Skúsenosti so Spiridea® krémpastou

    Pokožka našich malých pokladov je omnoho tenšia a jemnejšia, než pokožka dospelých. Citlivejšie reaguje na vonkajšie vplyvy a potrebuje špeciálnu starostlivosť a ochranu, aby sme predišli u detí tak častým zapareninám. K zapareniu dochádza u malých detí veľmi ľahko, pretože majú početné kožné záhyby. Neustály pohyb, vlhké a teplé prostredie vzniku zaparenín doslova nahráva. Určite mi dáte za pravdu, že ľahšie je zapareninám predchádzať, ako ich liečiť. Preto sme si pre vás pripravili testovanie Spiridea® krémpasty.

    Čo budeme testovať  

    Spiridea® krémpasta8 na každodennú starostlivosť o citlivú kožu pomáha pri potláčaní vzniku zaparenín v plienkovej oblasti a v kožných záhyboch u detí aj dospelých. Pomáha udržiavať kožu v suchom stave a chráni ju pred nežiaducou vlhkosťou. Vďaka svojmu hydrofilnému základu sa dobre spojí s vlhkým podkladom. Spiridea® krémpasta optimálne regeneruje kožnú bariéru a chráni pred narušením pokožky v dôsledku odierania. K tomu všetkému zmierňuje svrbenie. Nie je mastná a preto nevytvára nechcenú prekážku pri odvádzaní vlhkosti. Naopak, Spiridea krémpasta ju naviaže a zároveň sa dobre zmýva.

    Koho hľadáme

    Máte doma drobčekov, ktorí nosia plienky? Používate ako prevenciu pred zapareninami nejaké kozmetické prípravky? Potom hľadáme práve vás. Ak ste k tomu komunikatívne, kreatívne, rady fotíte a nemáte problém sa o priebeh testovania podeliť s nami na Modrom koníku, neváhajte a prihláste sa do testovania.

    Ako sa zapojiť

    Ak ste sa v popise vyššie našli, napíšte nám do komentára pod tento článok, ako sa vy snažíte predchádzať zapareninám u vašich detičiek. Pokojne pripojte aj fotografiu malého testera.

    Čas na zapojenie máte do nedele 15.5.2022 a v priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Už teraz sa tešíme na vaše komentáre a fotografie.

    konik_testuje