martinjasen
11. mar 2015

Tatrakon hľadá Ambasádorku na Modrom koníku

Znovu hľadáme spokojnú zákazníčku, tentokrát pre slovenskú firmu z Popradu - Tatrakon.

Tatrakon je skutočne tradičná slovenská firma. Kto by nepoznal ich nátierky Majka, Pali a omáčku na špagety Morca-della.
Na Modrého koníka prichádza s cieľom priblížiť sa svojím zákazníkom a prostredníctvom Ambasádorky sa s vami rozprávať aj počúvať vaše názory.
Pre Tatrakon je kvalita produktov na prvom mieste, o čom svedči aj pravidelne ocenenia národná Značka kvality SK. Mimochodom, Tatrakon bol víťazom súťaže Zamestnávateľ ústretový k rodine 2005 za rovnosť príležitosti žien a mužov.

Ambasádorka Tatrakon...

...má byť mamička, rodinný typ, ktorá pozná a má rada produkty Tatrakon. Vie z nich kreatívne ukuchtiť niečo dobré na rodinný stôl, ako aj oslavy a rôzne akcie. Pripravuje z nich chutné desiaty pre svoje deti ako aj pochúťky na výlety do prírody.
Ambasádorka Tatrakon má mať prehľad o prídavných látkach do potravím a e-čkách.

Čo ti práca Ambasádorky dá?

Veľa zábavy, rozhovorov, nových kolegov, aj mňa 🙂 Niečo sa naučíš a nebudú to všedné skúsenosti. Môžu ti pomôcť viesť svoj život smerom, ktorým budeš chcieť. Za svoju prácu dostaneš aj odmenu. Počas doby, kým budeš ambasádorka, ťa mesačne poteší 150 eur v čistom.
Realizuj sa na mieste, ktoré ťa baví a spolupracuj so značkou, ktorú máš rada. O tom je byť ambasádorkou na Modrom koníku.

Ako sa zapojiť do konkurzu?

Konkurz začína teraz 🙂 Ak sa chceš zúčastniť, vyplň dotazník: Konkurz na Ambásadorku. Konkurz bude prebiehať vo viacerých kolách a informovať vás budem cez internú poštu.

Ambasádorku vyberie tím z Tatrakon v priebehu marca, následne ju oslovím. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie je apríla 2015.

"Chutné, rýchle a zábavné"

Martin Ďurina
Modrý koník Team

Tatrakon mi zachránil život pri prvom tehotenstve, keďže som nonstop jedla morcadelu 😀
Držím palce, aby ste našli tú správnu 🙂

11. mar 2015

Mne vitana s hraskovou polievkou do hrnceka😀
@decode ale morcadelu lubime😉 drzim palce pri spravnom vybere😉

11. mar 2015

@1mirka1 Však ja mám vždy doma zo dve tri konzervy 😀

11. mar 2015

Morcadellu - tú "Zlatú radu" miluje moja dcéra, vždy máme v zásobe, inú nekupujeme lebo nám nechutí. Ten recept by som chcela mať 😀

11. mar 2015

@sehra78 co Ty na to, neskusis? Mas ich doma pod nosom 🙂

11. mar 2015

Len ktora chudak kocka sa na toto da propagovat nie prave najzdravsiu klasiku proti prudu zdravej vyzivy, ktory ide teraz zo vsetkych stran... tam su utoky a blbe hlasky predprogramovane.... to tu fakt bude teraz kazdy vyrobca mat ambasadorku? Ako zaujimavy sposob reklamy, len neviem, ci to dana osoba ustoji, ako to neustala panicka s mesiacom s tesco a podobne...

11. mar 2015

@mamulienka30 no ja to tesco lutujem... uprimne by som im aj urobila ambasadorku ... nie za vsetko co sa vytahuje mozu .... poznam ix ypsylon obchodov z horsiou obsluhou...

11. mar 2015

@mamulienka30 Presne, žena, ktorá sa dá na toto, musí mať dobrý žalúdok a pevné nervy. Viď akúkoľvek otázku alebo diskusiu, keď niektorá čo len nadhodí, že dala pribináka na desiatu sedemmesačnému, tak je ukameňovaná behom 10 minút. Nedajbože, že tu niekto bude denne propagovať paštéty, ktoré teda pod pojem "zdravá strava" teda nespadajú. Ale na druhej strane, ak tu už funguje vitana a darí sa jej, prečo nie morcadella?

11. mar 2015

A ja som sa prihlasila :D Som prudky nezdravozravec :D

11. mar 2015

@slobodnabaculka myslíš, že vyrábajú aj klbásky? 😀

11. mar 2015

@fra no jdu to preverit čo najskorej! 🙂

11. mar 2015

No super že sa to rozbieha, ale popravde nedávam tomu dlhú trvácnosť. Mňa už tie čo sú teraz nudia, nie som u väčšiny presvedčená že je u nich daná značka top. A hlavne všetky ich príspevky na jedno kopyto, pridajú denne napríklad 7 príspevkov, 1 fotku dieťaťa, 3 nejaké citáty alebo obrázky čo kolujú po nete, 1 recept, 1 upozornenie že je o danej skupine značka a jednu kde napíšu o nejakom výrobku niečo. Tým sa nechcem dotknúť žiadnej ambasádorky, všetko sú to sympatické ženy, ale je to o tom istom a časom to ľudí prestane baviť. Mám aj pocit že ked začínala prvá ambasádorka, podľa počtu like-ov a príspevkov k tomu čo písala ju sledovalo veľa ľudí, hoci práve kvôli tomu že neprezentuje najzdravšiu značku určite mnohým táto značka nesadla. Ale teraz časom sú čím ich je viac a je to už o tom istom majú menej komentárov aj like-ov.

11. mar 2015

"jedlo" z konzervy - fuj :(
ani za 500€ by som tomu reklamu nerobila...

11. mar 2015

a vôbec - čudujem sa "koníkovskému" vedeniu, že toto podporujú :D :D :D - a to nie som nejaký extra jedák zdravej stravy :D :D :D

11. mar 2015

Morcadela mi pripomina moje studentske casy, ktore boli daaaavno🙂 na intraku taka rychlovecka. Doma to nevarim, kedze este aj cestoviny si robim. Predat sa da kadeco, pokial sa zvoli spravna formu. Ale taktiez aj spravna cielova skupina. Na MK to bude boj, ale spravny marketer s aspon akymi takymi skusenostami to mozno da🙂. asi by na to nestacil iba duck face, taky typicky pre niektore mamicky s Majkou. 🙂 ja v praci takiez robim sales velmi nestandardnemu produktu a mame zaujimaveho koncoveho klienta. Je to standardne chlap, okolo 50-55, ma mensiu firmu, VS vzdelanie, atd. Ale aspon je sranda.

11. mar 2015

no mne sa náhodou myšlienka ambasádoriek páči. však nové recepty nikdy nie sú na zahodenie. hlavne pri takých jedákoch ako mám ja. No a čo sa týka tatrakonu? mne zachraňuje život. Keď ma idú moji dvaja chlapi zožrať, otvoríme paštiku - odporcom tejto stravy by som dopriala mať doma dvoch hladošov v predteenagerskom a teenagerskom veku. a keď si musím doniesť prácu aj domov a naozaj sa mi už variť nechce - tak mi aj morcadella helpne. Dávam deckám veľa zeleniny a ovocia - ale jednoducho niekedy tú paštiku musíme 🙂 a teda u nás dosť často 😀

11. mar 2015

rada spropagujem a podporím Slovenskú firmu a naše výrobky 🙂

12. mar 2015

Waw, od vcera 40 kandidatov 🙂 Velmi ma to tesi.

12. mar 2015

ja by som sa tiez rada uchadzala o tuto poziciu........

13. mar 2015

@vladuska311 moja mamina tam robi ako veduca,ci majsterka ci ako to mam pomenovat a mozem prehlasit,ze tie konzervy teda nie su tak katastroficky nezdrave.oni maju dlhu historiu,x rokov stare recepty,ktore nemusia nicit chemiou..
maggy je z konskych kopyt,kecup z hnitych paradajok,maslo z polystyrenu...a dalo bz sa pokracovat..a vsetko sa dennodenne pouziva..toto nie su zmrazovane polotovary,ale hotove jedla.pripravovane poctivo a dlhe roky rovnako..
ale jasne,100 ludi,100 chuti...to ja len tak,nie v zlom..

15. mar 2015

@alexa21
vďaka - po tom, čo sme našli s bratom v paštéte Majka pre vyše 10 rokmi kúsok potkanieho chvosta a v Pali paštéke šrubku, nemám záujem :( po tejto skúsenosti na jedlo v konzerve nemôžem ani pozrieť
ja tiež len tak - nie v zlom....

15. mar 2015

@vladuska311 jasne,beriem...ja taku skusenost nemam a to som sa uz toho najdla🙂ono,vacsinou v takych pripadoch je skor pravdepodobne,ze chybu urobil dodavatel potravin,nie vyroba.pri tej,sa tam uz potkan nema ako dostat,nakolko niet cesty.vysvetlovat to tu by bolo narocne a asi aj zbytocne,ani sa tu nebijem do hrude,ze stat sa to nemoze..moja maminka tam len pracuje,nevlastni to,takze mna tato kritika az tak netrapi,ale viem,ze sa tam snazia vyrabat nazaj kvalitne a poctive potraviny..
Avsak 100 ludi 100 chuti😊

15. mar 2015

@evening_star my jeme aj klobasy domace aj slaninku a vsetky co propaguju bio srandy a mixovane kasicky ignorujem 🙂

15. mar 2015

@linduska86 Slanina je zdravá, pokiaľ je to 100% slanina, teda mäso. Ale veľakrát keď si kúpiš slaninu, v zložení máš 70-80% mäsa, a zvyšok voda, pomleté kože a kosti, éčka, a umeliny. Ja tiež nejem všetko bio, na to som ani nenarážala, ale na kvalitu. A kože a kosti pre mňa kvalita nie je. Pozri si zloženie akejkoľvek paštéky.

15. mar 2015

@evening_star jedz co uznas za vhodne a co ti chuti. Slaninu domacu 🙂

15. mar 2015

no mäso neni teda vôbec zdravé pre človeka a slanina to už tobož nie.

17. mar 2015

@laminatorka to ty si kde nato prisla, ze slanina nieje zdrava ? 😀 najprv si to over a tak nieco vyplod,, stary otcovia a matere jedli len slaninu, z domacich produktov a hadaj preco sa dozili az 95 rokov niektori? 😀 http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/nebojte-vaj...
a mnoho dalsich clankov - samoska ak jej nezjes kilo a s chlebom § ak si das slaninu a zeleninu 🙂 nemam problema tize by sa dalo polemizovat o tom, ci su cerealie take uzasne zdrave 😀 mier

17. mar 2015

mali by sa prestat stresovat a vazne si uzivat zivot lebo je kratky.. a neriesit hentake kraviny -ak mas vela pohybu, a sem tam si das aj tu slaninu tak ta to nezabije prave naopak ;)

17. mar 2015

@laminatorka Chceš povedať, že všetci okrem vegetariánov sú chorí?

17. mar 2015

@evening_star no zrejme ano aj ja som chora lebo jem slaninu aj pateku si dam aj klobasu aj hurku 🙂)) a aj idene koleno ako huspeninu

17. mar 2015

@linduska86 mám iný názor ako ty nepotrebujem sa s tebou doťahovať.Každý číta a študuje niečo iné.

17. mar 2015

@evening_star ja som nič také nepovedala to hovoríš ty.

17. mar 2015

@linduska86 kto povedal zasa že si chorá?ja nie.a ked si to hovoríš na seba tak asi si.

17. mar 2015

môj otec mal s takej vašej zdravej slaninovej mäsovej mastnej výživy zanesené cievy ,cuktovku infarkt,vysoký tlak,ale ak vám chutí jedzte .

17. mar 2015

*z takej

17. mar 2015

@laminatorka Ja netvrdím, že len mäso 5x denne, to tu ale netvrdil nikto, tak neviem, na čo si reagovala. Môj svokor je mňso 5x denne, a aj on mal už dva infarkty a je obézny. To áno. Ale 2-3 krát do týždňa nejaké kvalitné mäso je zdraviu prospešné. Nehovoriac napríklad o slepačom/hovňdzom vývare. Ten odporúčajú aj odborníci na výživu. Samozrejme, ja nevravím o paštéke. Tá je určite nezdravá.

17. mar 2015

@laminatorka no ale tak asi to nebolo len z jedenia masa - cukrovka, infarkt. stres nedostatok pohybu a geneticke prodispozicie ;) na tieto choroby posobi mnozstvo faktorov nie len to , ak niekto povie ze jem slaninu 😀 normalne

17. mar 2015

@evening_star nebudem sa hádať nemá to zmysel ja mám na zdravú stravu iný názor a pohlad,aj skúsenosti, umňa sú najdôležitejšie v živote ovocie a zelenina,mäsom úplne minimum.

17. mar 2015

@linduska86 ale strava pôsobí najviac na zdravie,si preštuduj najprv.

17. mar 2015

@laminatorka áno ,ale ak nemas dostatok pohybu tak darmo budes jest zeleninu a ovocie. na infarkt vplyva aj kava alkohol cigarety - vela vela faktorov ;) ano ak mi radis aby som studovala..aj ty si prestuduj niektore medicinske nazory na tuto temu 🙂 a btw nikto sa s tebou nehada, ale tiez tu dava svoje nazory.. ;)

17. mar 2015

@linduska86 jednoducho máme v rodine aj vegetariánov a ludí čo jedia mäso denno denne a viem to porovnať vegetariáni sú úplne zdraví a mäsožravý chorí každý týždeň u lekára.Ja som tiež jedla nezdravo mäso len mäso a môj zdravotný stav išiel dolu vodou takže tak.

17. mar 2015

a čo sa týka pohybu som mala hodne.

17. mar 2015

@laminatorka ale to nemozes takto porovnavat v tvojej rodine - ja vegetarianov respektujem, ale maso ma tiez ziviny, ktore ak telo nedostava z dlhodobeho hladiska..tiez mu skodi 🙂 a zase zdrava strava ak si zeleninu dopestujes na vlastnej zahradke.. tak ti sklonim klobuk 🙂 asi tak.. ja nehovorim o tvojom pobyhe ale o pohybe tvojho otca. a zanietene cievy isto nemal zo slaniny.. 😀 nedaj sa vysmiat vazne ktorykolvek lekar ti to povie , ze je to kravina

17. mar 2015

@linduska86 tak myslíš môjho otca mal pohybu viac ako si myslíš robil po stavbách,a zeleninu a ovocie si pestujem svoje,ale v zime je toho menej samozejme.A čo sa týka lekárov tí ma nezaujmajú pretože sami sa zle stravujú a vedia o zdravej výžive prd.Týmto končím lebo ja som názor vyjadrila a doťahovať sa nebudem s nikým.

17. mar 2015

@laminatorka ale ty ani nazor ineho nevezmes :D dir llord ...

17. mar 2015

@linduska86 zato ,že s tebou nesúhlasím?nevezmem lebo mám iný názor na mäso,nechápeš to stále?

17. mar 2015

Ale ty s nim nemusis suhlasit,ale vziat na vedomie.kurnik nepretacaj moje slova ale sa ich nauc citat!!!

18. mar 2015

@laminatorka ja som tvoj nazor prijala ,ale mam iny na maso 🙂 uz ti zaplo alebo tu budes este tyzden riesit dristy.chod vonku a neries. Ambasadorka nechces byt tak co este.zi a nechaj zit mier

18. mar 2015

@linduska86 ty si môj názor neprijala začala si svoje teorie rozoberať ako je to dobré,je mi jasné o čo ti ide.A nerozkazuj mi láskavo kam mám ísť a čo mám robiť lebo si už na smiech ozaj.Ja som napísala názor na mäso nikoho som neoznačila tak prečo si začala rýpať?ja som napísala koment čo si o tom myslím to je všetko nežiadala som ťa o to aby soi komentovala môj názor jasné ti to je?nechaj žiť ti hlavne jediné čo ste tu začali rýpať ste vy dve diotyčné prečítaj sii môj prvý koment.

18. mar 2015

a viac ma neoznačuj neni som na tvoje dristy ja už zvedavá!pekný deň

18. mar 2015

😀 uvedom sa neeryyyypem ja mam svoj nazor tvoj som prijala a neoznacujem ta odpovedam ti akoze a tu sukeomnu spravu ti sem dam ako si oznacila vsetky zeny ty asi humor nepoznas ze 🙂

18. mar 2015

ja som teba neoznačila nikoho prečítaj si po sebe!po mojom komentári si zosmiešnovala mna zato ,že som neni za mäso,písala som konkrétne na také ako si ty!čo len rýpu iné nevedia!máš radosť z toho ked rýpeš do druhých však:?

18. mar 2015

@laminatorka ty sa citas mne je suma fuk ci jes maso alebo jes zeleninu. Pis adminovi co chces nieje tu nic urazliv e vyjadrila som tak isto svoj nazor btw to ze si oznacila vsetky zeny za jebute a poslala mi yo ako spravu to urazlive je. Tak sa ukludni daj si slaninku alebo banan alebo maliny a ukludni sa ak neviea prijat iny nazor a zda sa ti to ako rypanie.....

18. mar 2015

@linduska86 škoda reči na teba ozaj už!prestaň mi diktovať čo mám robiť!ked nechápeš ako som to myslela tvoj problém maj sa!

18. mar 2015

@laminatorka zrazu neviem ako si to myslela?

18. mar 2015

@dankaa78
@evening_star
@linduska86
@admin
laminatorka 2015-03-18 11:56:54 píše:
Akože čo stále vypisuješ si na nervy alebo čo?kto sa ťa pýtal na názor,rečo komentuješ môj komentár?neprijmeš to ,že niekto aj neje mäso?a môže napísať aj koment voči mäsu?akože prečítaj si svoje komenty kto začal,rýp si doma do svojej rodiny a nechaj ma láskavo na pokoji!naposledy toto ,že ja si vyjadrím názor a ty jak mucha hned domňa ,odídem odtialto lenbo je tu kopec jebnutých žien čo majú tendenciu rýpať!a už ťa aj nahlasujem!

18. mar 2015

@linduska86 toto bolo moja milá písané na teba nie na všetky ženy na MK!to bolo vedené na také ako ty čo si potrebujú dobíjať svoju pravdu!

18. mar 2015

@martinjasen prosím ťa doriš tuto melu ja som si vyjadrila svoj názor nikoho som neoznačila prečítaj si môj prvý koment a rypaňa linduska86 začala ma zosmiešňovať!tak ma našvala ,že som jej dobre vynadala potom.

18. mar 2015

@laminatorka je tu kopec jebnutých žien čo majú tendenciu rýpať - tak oznacujes len mna alebo vsetky zeny - sama nevies co rozpravas a pises mi spravy, ze ja do teba rypem-- 😀 😀 no asi tak

18. mar 2015

@linduska86 označujem tie ktoré rýpu nie predsa ktoré nerýpu!sú tu aj dobré baby nie ako ty!

18. mar 2015
18. mar 2015

@linduska86 dáš mi pokoj konečne?lebo ťa ja naozaj už nahlásim za obťažovanie!

18. mar 2015

@danulicek Ahoj danka prosím ťa porieš toto tu tento problém s tou ženou linduska86 napísala som názor ohladne stravovania,a hned sa domna obula pozri prvý koment,a teraz sa jednoducho čuduje ako reagujem.Zmaž všetky komenty moje a čo sa týka jej tak zasa tie čo sú venované od nej na môj nik,vdaka.

18. mar 2015

@laminatorka a ja teba za urazky na moju osobu -

18. mar 2015

@linduska86 teba sa nikto nič nepýta!ty si urážka sama o sebe!

18. mar 2015
18. mar 2015
18. mar 2015

detto!!!!

18. mar 2015

kedy skončíš konečne?vidieť aspoň kto stále začína!

18. mar 2015

pasteky su super , taku funkciuby som brala aj ja ,kazde euricko potesi 🙂

18. mar 2015

@martinjasen Ahoj Martin prosím ťa porieš toto tu tento problém s tou ženou linduska86 napísala som názor ohladne stravovania,a hned sa domna obula pozri prvý koment,a teraz sa jednoducho čuduje ako reagujem.Zmaž všetky komenty moje a čo sa týka jej tak zasa tie čo sú venované od nej na môj nik,vdaka.

19. mar 2015

Zeny, co tak si dat na zmierenie spagety a k tomu pohar dobreho vinka 😉 Pre @linduska86 odporucam napr. s Morca-dellou - Zlata rada, s maslom, kukuricou a syrom a pre @laminatorka napr. s olivovym olejom, lososom, cesnakom a rukolou. Oboje su mnaaaaaam 😉

19. mar 2015

@misumich si zlatá🙂

19. mar 2015

@laminatorka
@linduska86 Mam pocit, ze ste si to uz vysvetlili, dakujem, ze som vas pritom mohol hostit, ale supo domov. Dik🙂

20. mar 2015

@misumich Tebe chcem podakovat za krasne vyriesenie diskusie 🙂

20. mar 2015
20. mar 2015

@martinjasen
@martinjasen ked už sme teda uzmierené tak ťa poprosím pomaž tie príspevky čo som písala na Linduska86,a Linnduska86 na mňa čo písala zmaž,díky.

20. mar 2015

Od dnes uz nie je mozne sa zapojit do konkurzu.

20. mar 2015

@martinjasen prosim vas,kedy budeme vediet vysledky konkurzu?

1. apr 2015

Začni písať komentár...

Odošli