misinka0611
23. jún 2022
82 

Týždeň s novinkami od SUNAR BIO

Som mamičkou čerstvo ročnej dcérky Emy. Od začiatku prikrmovania sa jej snažím pripravovať predovšetkým domácu stravu, na druhej strane nie raz som už siahla po kupovanom príkrme, hlavne v dňoch keď som nestíhala pripraviť príkrm, alebo keď sme išli na celodenný výlet.

Vďaka Modrému Koníku a Sunaru sme mali možnosť prvýkrát vyskúšať mäsovo - zeleninové príkrmy od Sunaru, ktoré nám dorazili vo veľmi vhodnej chvíli, keďže celý predchádzajúci víkend sme strávili na kúpaliskách, takže sme príkrmy od Sunaru brali so sebou.

A ako u nás obstáli?  

My sme mali možnosť vyskúšať 3 druhy príkrmov a to konkrétne:

1. batáty, hovädzie mäso a šošovica ( od 10m. ) 

2. špagety, hovädzie mäso, boloňská omáčka ( od 12m. ) 

3. zelenina, kuracie mäso, cestoviny ( od 12.m )

Príkrmy majú zaujímavé kombinácie a sú rozdelené podľa veku dieťatka, pričom poháriky od 12m. veku obsahujú už väčšie kúsky, ale stále dostatočne malé, aby si s nimi ročné dieťatko hravo poradilo. Mojej dcérke neprekážal ani jeden kúsok. 

Po otvorení pohárika ma prekvapila vôňa. Kombinácia mäsa, zeleniny, cestovín a strukovín je zaujímavá, príkrmy sú vzhľadom na to, že sú určené pre malé deti chutné a podľa popisu na etikete prispôsobené veku dieťaťa. Príkrmy sú v bio kvalite a z ekologického poľnohospodárstva.

Moja dcérka od začiatku prikrmovania je dobrým jedákom, tiež nieje vyberavá a dokáže jej ulahodiť veľa vecí. Po zohriatí príkrmu vo vodnom kúpeli ako je odporúčané, som príkrm dala do misky, ktorú takmer celú naplnil. Jeho množstvo je slušné a na mojej dcérke bolo vidieť, že ju zasýtil. Množstvo všetkých príkrmov bolo 235g. 

Príkrmy zjedla z chuti, netvárila sa kyslo a budem úprimná, nenechala ani jednu lyžičku v miske, aj keď bolo vidieť, že pri konci kŕmenia je už sýta, takže podľa môjho názoru, je toto množstvo dostatočné. 

BIO mäsovo - zeleninové príkrmy hodnotím na 1*, keďže dcérka z nich nenechala ani lyžičku a bezproblémov sa nechala nakŕmiť. Veľmi sa mi páčila kombinácia potravín v zložení, tiež to, že sú príkrmy z ekologického poľnohospodárstva a v bio kvalite, bola som rada, že som si predchádzajúci týždeň mohla oddýchnuť od varenia pre dcérku, keďže stále jej jedlo dochucujem zvlášť a vynechávam nejaké ingrediencie a že to super vyšlo a my sme príkrmy mohli vyskúšať aj v teréne 🙂

#test_sunarbio2 #recenzia #recenzie_sunar_bio13

Viac hodnotení si môžete prečítať: https://www.modrykonik.sk/recenzie/sunar-bio-detske-prikrmy/13

Začni písať komentár...

Odošli