1 / 1

    Nepýtaj a pridávaj... 😉
    Vyzerajú fantasticky

    10. sep 2021

    Radsej nepridavaj ! 😂😂 bude ma lakat ho vyskusat v domneni ze aj moje budu taketo....a skonci to mojou mega-depkou s tackou nepodarenych zgrcnutych guliek 🙈😂

    10. sep 2021

    @ljzozv jasnačka❤️len je trošku zdĺhavý tak preto sa pytam☺️tak nájdem kus času a spíšem,ďakujem krásne💋

    10. sep 2021

    Co receptik rovno dones 😂😂

    10. sep 2021

    Poprosila by som receptik 😊mňam
    Robila som raz a nepodarili sa ,tak by sa hodilo ešte iný recept skúsiť 😉😊

    10. sep 2021

    I ja poprosim 🙏

    10. sep 2021

    📌 som tiež rovno za donasku priamo do domu … ale aj recept poteší 😂 vyzerajú fantasticky.

    10. sep 2021

    👏

    10. sep 2021

    🙂) ano receptik vyzera fantastick🙂

    10. sep 2021

    Aj mna zaujima. Veterniky robim, ale tie klasicke

    10. sep 2021

    Áno 👏

    10. sep 2021

    Hlavne by ma zaujímalo odpalovane cesto ako robíš. Lebo tie moje dnešné vyzerajú dosť zle 😂

    10. sep 2021

    Parádne sú 👍.... 📌

    10. sep 2021

    @miuska66 Ahoj, aj ja ťa poprosím o recept a ideálna by bola ochutnávka 😜😁

    10. sep 2021
    10. sep 2021
    10. sep 2021
    10. sep 2021
    10. sep 2021

    😍🙏

    10. sep 2021

    Mňaaaaam

    10. sep 2021

    ❤️🙏

    10. sep 2021
    10. sep 2021

    Krásne. Vopred ďakujeme za recept

    10. sep 2021

    Bože toto som nemala vidieť 🤷‍♀️

    10. sep 2021

    😍😍😍😍

    10. sep 2021

    🙈 paráda!

    10. sep 2021

    😋

    10. sep 2021
    10. sep 2021
    10. sep 2021

    Krásne sa ti podarili

    10. sep 2021
    10. sep 2021

    Ja si poprosim ku receptu aj jeden ochutnat😉

    10. sep 2021

    Tiež by som poprosila receptík 😊

    10. sep 2021

    Mnaaam vyzeraju super😇

    10. sep 2021

    📌

    10. sep 2021

    Tiež by som poprosila receptík, ďakujem 😘

    10. sep 2021
    10. sep 2021
    10. sep 2021

    👍

    10. sep 2021
    11. sep 2021
    11. sep 2021

    Poprosím receptík....mnam

    11. sep 2021
    11. sep 2021

    Poprosím recept

    11. sep 2021

    Mňa recept vôbec nezaujíma ja ich cchem jesť 😁

    11. sep 2021
    11. sep 2021

    Teším sa na receptik 😊

    11. sep 2021

    Jasne,ze chceme recept,vyzeraju famozne.

    11. sep 2021

    ❤️

    11. sep 2021

    🥰😘🤩

    11. sep 2021

    Aj ja chcem vyskúšať. Prosím recept 🙂

    11. sep 2021

    Môžem poprosiť recept?

    11. sep 2021
    11. sep 2021

    Waw a mnam🙃

    11. sep 2021

    Ďakunem Vám krásne❤️pridávam postupne receptík.
    Odpalované cesto:
    125ml vody,125ml mlieko,115g zmäk.maslo,140g hl.múka,5 vajíčok(M),1KL krys.cukor,štipka soli……Vodu,mlieko a maslo si dám zohrievať,keď sa rozpustí maslo a začne vrieť pridám cukor a soľ a dám preč z ohňa,prisypem naraz preosiatu múku a poriadne premiešam kým nevidno múku,dám naspäť na mierny oheň a miešam/odpalujem cesto cca 4min.,kým sa masa pekne neoddeľuje od varešky a hrnca,ešte horúce preložím do robota a zapnem najnižšie otáčky a miešam do mierneho vychladnutia,potom postupne po jednom zamiešavam vajíčka,po každom riadne premiešam;)keď je hmota akurát hustá,keď ju lejem tak by sa malo cesto ťahať vkuse a netrhat,keď sa leje ťrhavo,tak je ešte husté,a treba pridať postupne ešte trochu vymiešané ďalšie vajíčko,hmotu striekam na plech akoby pusinky v jednej vrstve,vlhkým prstom pozatláčam špičky,pokropím trochou vody a dám piecť najprv na 200st na cca 15min a potom znížim na 180st.a pečiem ešte 15min..rady-pečiem vždy len jeden plech bez ventilátora na hornom a dolnom ohreve,neotváram počas pečenia rúru a nechám v pootvorenej rúre trošku vychladnúť a až potom vyberám;)

    11. sep 2021

    Pudingovo maslový krém:
    500ml mlieka,150g kryš.cukru,2žĺtka,30g hl.múky,30g zlatý klas,250g zmaknutého masla…z mlieka si trošku odoberem a vymiešam v ňom cukor,múku,zlatý klas a žĺtka,zvyšné mlieko dám varit,keď začne vrieť dám bokom z ohňa,do vymiešanej zmesy pridám trochu horúceho mlieka aby sa vyrovnala teplota a potom zmes vylejem do prevretého mlieka,zamiešam a uvarím hustejší puding,dám vychladnúť ,v robote si vyšlahám maslo a postupne doň zamiešavam vychladnutý pidingový krém,nechám ešte prešlahat,krém dám do plniaceho sačku s ozdobnou špičkou a dám zatuhnúť do chladničky;)

    11. sep 2021

    @miuska66
    A veterníky aj krém si prichystas deň vopred, a ďalší deň plnis? A ešte by som mohla poprosiť recept na ten slaný karamel? Vyzerajú úžasne

    12. sep 2021

    @jenna9 ďakujem pekne❤️idem ešte pokračovať s receptiíkom,v ten istý deň si pripravím krém keď plním iba karamelovu šľahačku deň vopred,a v deň plnenia vyšlahám

    12. sep 2021

    Karamelová šľahačka:
    200g kryš.cukru,400ml šlah.smotany 40%…
    Cukor si rozpustím na karamel a postupne po troške za stáleho miešania do neho pridávam 200ml horúcej smotany,povarím ešte 1-2min a odstavím,primiešam 3/4ČL soli,nechám vychladnúť a dám do chladničky na poriadne zatuhnutie do druhého dňa

    12. sep 2021

    Slaný karamel na polevu a do vnútra:
    300g kryš.cukor,120g zamknutého masla,200ml šlah.smotany,soľ,práš cukor…
    Cukor si rozpustím na karamel,stiahnem plameň a pridám zmaknuté maslo,pridám plameň a miešam kým sa spolu nespoja,potom zase stiahnem a postupne po trošku pridávam smotanu izbovej teploty,povarím 2min a odstaví,pridám 1ČL soli a riadne premiešam,nechám vychladnút..karamel si rozdelím na dve časti,jeden pojde do vnútra medzi krém a druhý na polevu,do ktorého si primiešam preosiay práš.cukor cca 100-150g

    12. sep 2021

    V deň plnenia si upečiem veterníčky,pripravím aj pudingový krém,vyšlahám karamelové šlahačku,ktorú som si predpripravila deň vopred-vychladnutý karamel/kar.smotanu dám do robota,pridám ešte 200ml smotany 40%,premiešam a vyšlahám do tuha..deň vopre si pripravujem aj slaný karamel na polevu a do vnutra,v deň plnenia si ho zohrejem aby sa dalo s ním pracovať a nebol tuhý z chladničky..
    Prekrojím si vrúbkovým nožom veterničky,vrchnú časť si ponámáčam do karamelovej polevy(karamel s práš.cukrom) a možem posypať orieškami…Na spodnú časť ozdobnou špickou do kola nastriekam pudingový krém aby ostala dierka v strede,kde nalejem 1-2KL slaného karamelu,na to nanesiem ozdobenou špičkou karamelovú šlahačkua prikryjem vrchnou časťou obliateho veterníčka,a šup s nimi do chladničky na poriadne zatuhnutie😋

    12. sep 2021

    @miuska66
    Vyzerá to perfektne 🤓, veľmi pekne ďakujem za recept 🌹🌹🌹🌹🌹

    12. sep 2021

    @jenna9 ďakujem aj ja veľmi pekne💕💕dúfam že som spísala všetko😊😘

    12. sep 2021

    @miuska66 vďaka za podrobný postup ♥️ Aké veľké cca ich robíš? Ako sa nafúknu pri pečeni? Treba veľkú medzeru nechávať medzi nimi? Koľko ks asi vyjde z tohoto cesta? A píšeš že zatuhnúť nakoniec do chladničky, stačí na 1-2 hod alebo sú lepšie ak sa odležia cez noc? Určite vyskúšam 👍🏻

    12. sep 2021

    @premamu za máličko☺️striekam vo veľkosti cca 4cm,napuchnú cca o 1-2cm,rozostupy cca 3cm😉z tejto dávky vyjde okolo 30-35veterníčkov,stačí aj 2 hodky zatuhnút,len aby ten krém trošku stuhol,

    12. sep 2021
    13. sep 2021

    Vyzerajú úžasne ako všetko od teba ... a ešte máš môj obdiv ako vždy všetko ochotne spíšeš do detailov ❤️

    13. sep 2021

    to by som si radšej objednala ako sa s tym tolko babarat

    13. sep 2021

    veru, mega komplikovane na moje kucharske umenie 😝
    A ked nad tym premyslam, uz viem preco som ich nikdy na ziadnej navsteve nejedla 😅
    Samozrejme klobuk dole, kto vie ten vie 😉

    13. sep 2021
    13. sep 2021

    @natasha1988
    @cilacik nie je to až tak zložité😉ja to len tak zdĺhavo rozpisujem,pre niekoho netreba,ale niekomu sa možno zídu aj tie drobnosti😊🤗

    13. sep 2021

    @lubica46
    @maca654321
    @terezka023 aj ja Vám veľmi pekne ďakujem😘

    13. sep 2021

    @miuska66 mne treba pisat aj drobnosti 👍👍👍

    13. sep 2021

    @terezka023 🥰❤️

    13. sep 2021

    Vyzerajú dokonale👍 ja mám vždy problém, že mi veľmi rýchlo zvlhnú po naplnení, kupované sú stále také chrumkavé a to ich majú vystavené dlho, neviete kde môže byť problém?

    13. sep 2021

    @sonicka315 ďakujem pekne🥰netuším teda,moje tiež nie sú chrumkavé,ale mäkké..možno ich majú obschnuté🙃

    13. sep 2021
    13. sep 2021

    @sonicka315 tiež mám ten problém. Dobre su len pár hodín, potom mi spodok zvykne veľmi prevlhnut. Skúsim ich tentokrát dlhšie piect

    14. sep 2021

    @miuska66 Ahoj, prosím čím je to ozdobené, to fialkové? 🙂

    14. sep 2021

    @mendynka to sú sušené jedlé lupene kvietkov nevädze,majú v cukrárských potrebách🤗

    14. sep 2021

    .

    14. sep 2021

    @lusia44 skusim aj ja 🙂ďakujem

    14. sep 2021

    @sonicka315 👍😍🤗

    14. sep 2021

    @miuska66 dakujem🙂

    14. sep 2021

    Mňam a tieto veternicky už len zahryznúť 😂😂😂iba chute mi robíte

    24. okt 2021

    @bobacik_29 ospravedlňujem sa😅ale veterníčky sú fakt mňamkove❤️

    24. okt 2021