modrykonik
4. okt 2019
4854 

PEPCO hľadá novú Ambasádorku

Myslím, že týmto oznamom potešíme mnohé mamičky ;) Poskočilo ti práve srdiečko, zvýšil sa tep a objavil úsmev na perách? Tak to je prvý krok k tomu, aby si sa novou Ambasádorkou pre PEPCO stala práve ty.

PEPCO je značka, ktorá je medzi vami viac ako obľúbená, a to aj vďaka @imartie 🙂 Mnohé sme vďaka nej doslova bežali do najbližšej predajne, skrášľovali naše domovy a parádili nielen seba, ale aj ratolesti. Dokázala tu zo značky PEPCO vytvoriť fenomén. Dala tomu skrátka srdce i dušu. Mati, ďakujeme ti! ❤

Teraz však nastal čas, aby posunula štafetu inej mamičke. Ale pozor, bude to veľká výzva! Martina rozbehla kolotoč naozaj naplno, preto bude chcieť odvahu, kreativitu a odhodlanie, naskočiť naň a nespomaliť. Ale vieme, že je medzi vami veľa šikovných mamičiek, preto smelo do toho!

Myslím, že PEPCO predstavovať nemusím. Kto by nepoznal sieť predajní s oblečením, hračkami, doplnkami do domácnosti a inými peknými a užitočnými maličkosťami? Skrátka so všetkým, čo mamičky potrebujú. Vďaka kvalite, dizajnu a cenovej dostupnosti je PEPCO srdcovkou mnohých z nás. PEPCO skrátka mamičkám rozumie, a preto ponúka kvalitné výrobky za bezkonkurenčné ceny.

Aká by mala byť Ambasádorka PEPCO?

Mamička, ktorá by mala stáť za značkou PEPCO, musí byť moderná žena, ktorá rada nakupuje, sleduje aktuálne trendy, a to nielen v móde, ale aj v dizajne, a vyhľadáva kvalitu za rozumnú cenu. Musí mať cit pre detail a pre pekné veci. Taktiež jej nesmie chýbať kreativita a chuť prežiť každý deň naplno. Na svojom blogu bude prinášať inšpirácie, tipy z rôznych oblastí a v neposlednom rade bude šíriť dobrú náladu. Okrem toho bude spravovať jednu z najobľúbenejších skupín PEPCO, nízka cena ťa vždy privolá!, ktorá je aj vďaka Mati jednou z najobľúbenejších, najaktívnejších a najusporiadanejších skupín na Modrom koníku.

Ambasádorka pre PEPCO musí byť pre mamičky nielen inšpiráciou, ale aj priateľkou a spriaznenou dušou, s ktorou budú zdieľať malé radosti všedných dní. Musí to byť skrátka priateľská, kreatívna a komunikatívna osoba, ktorá navyše rada zachytáva svoj svet cez hľadáčik fotoaparátu. Hovoríš si, že sme práve opísali teba? Tak sa chop svojej šance a možno sa dvere mnohých príležitostí otvoria práve tebe.

Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

  • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
  • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
  • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
  • a, samozrejme, finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu. 

Ako sa zapojiť do konkurzu?

Do konkurzu na Ambasádorku pre PEPCO sa zapojíš celkom jednoducho. Stačí, ak do 11.10.2019 vyplníš tento dotazník.

A čo v ňom spomenúť? Skrátka všetko, čo považuješ za dôležité! Presvedč nás, že ty si tou osobou, ktorá dokáže bez problémov naskočiť na rozbehnutý kolotoč. Opíš svoj vzťah k nakupovaniu, k móde, k bytovému dizajnu a k PEPCU samotnému. Ak máš nejaký zaujímavý blog, nezabudni sa ním pochváliť 🙂 Pokojne sa rozpíš, aby sme videli, že ti písanie nie je cudzie.

Tešíme sa na príspevky a budeme držať všetkým mamičkám palce! 🍀

@dominika_c za Modrý koník 

Lepšia sa aj tak nenájde.

4. okt 2019

@jeane98 Mozno aj ano,len kazdy uz bude porovnavat. Je to ine ako ambasadorovat uplne novu znacku.

4. okt 2019

Ved vy hladate mna! 90% veci pre malu mam z pepca, staci si prejst jej album.. milujem PEPCO, ci detske veci,ci doplnky do domacnosti ,celenky,sponky..uplne vsetko❤

4. okt 2019

@jeane98 určite áno 💙 ale ďakujem krásne za priazeň 💙

4. okt 2019

idealne pracovat 24 hodin a odmena 214 eur...odpadla som 😂😂😂😂😂😂 inzerat roka

5. okt 2019

Vzhľadom k tomu, že práca ambasádorky pre modrý koník je stále náročnejšia a náročnejšia, stále vyžadujú od dotyčnej viac a a viac propagácie tak súčasné ambasádorky rušia zmluvy, lebo za 214 eur im toto nikto nechce robiť. Súčasné ambasádorky sú viazané mlčanlivosťou, preto žiadna nesmie povedať pravdu, prečo naozaj ukončila zmluvu. Očakávam, že čoskoro mi môj príspevok zrušia, ale ánoooo "poskočilo mi srdiečko"

5. okt 2019

Ohh za tie € to ozaj nestojí, veď tým človek "zhltne" kopec času aj súkromia :( radšej sa budem venovať rodine ...

5. okt 2019

... @imartie je 🔝🔝🔝 neverim, že bude niekto lepši, ale samozrejme budem držať palce pre buducu ambasádorku, bude to mať sakra ťažké

5. okt 2019

Rada by som sa sa stala ambasádorkou pre Pepco❤️

5. okt 2019

@imartie Maťka, si bezkonkurenčná ambasádorka. 👍 Pepco robí veľkú chybu.... ☹

5. okt 2019

Neviem ci sa da hovorit pri Pepcu o kvalite.. 😕🤔

5. okt 2019

@sisisi1236 vies co ja mam len dobre skusenosti.. uplne vazne.

5. okt 2019

@natalienka12 to fakt? A co vsetko musia robit?

5. okt 2019

@katrin21 opytaj sa ambasadorky co vsetko musia robit ako casto propagovat robit sutaze vychvalovat atd atd

5. okt 2019

Mam pocit, ze do 2 rokov bude na trhu oblecenie pre deti len v znackach pepco, kik, lidl a kaufland..prezentujete tuto znacku ako nieco uzasne a top..samozrejme aj ja som sa dala nalakat na nizke ceny, asi ako kazda..nakupila oblecenie za 150 e, domov som si odniesla styri preplnene tasky s vecami, ze deti moje na rok ste zasobene..s vecami mame pokoj..hmm po dvoch mesiacoch nosenia a prania, som zistila, ze mam plnu skrinu vytahanych, ozmolkovanych, odierkovanych, vyblednutych veci..na von na piesok fajn ved znosia, lenze toto dat detom do mesta, na oslavu..hmm..vyzerali by ako deti nejakej sockarky..takze vysledok bol asi taky, ze som musela znovu nabehnut do obchodov kupit oblecenie v hodnote 200 eur..sla som s jednou velkou taskou...po dvoch mesiacov nosenia a prania mam konecne veci, ktore aj vyzeraju k svetu..pointa: naco vyhadzovat peniaze do kosa..presne o tomto je tato znacka, mate toho kvantum, ale nic z toho nie je pouzitelne..velmi vela ludi to uz zistilo, tak trzby idu trocha nizsie, preto treba zhanat oblbovat novych, ktori sa chytia..ja som sa raz chytila a stacilo mi..

5. okt 2019

@spinone v zivote sa mi nic neprederavilo,ani nic.. zmolky robi jeden material napr. Bodynka su z neho,viem ktory , je taky elastickejsi, ten netreba kupovat, klasicke bavlnene sa nezmolkuju. To iste teplaky . 2x z toho mnozstva veci sa mi stalo,ze sviky na tricku po oprati a suseni idu sikmo. To je vsetko. Ale 2.49 za tricko ma to netrapi, bolo na vpn potom okolo domu. Treba si vediet fajt vybrat ale vsetko nosime a este aj v top stave je to potom. To mi ver. Aj leginy maju super.

5. okt 2019

@sisisi1236 urcite sa neda, po par noseniach sup do kosa. A to krive sitie🤭😔, ale zial poliakom sa dari predavat nam prvotriedny odpad. Ale kto si moze z nasich platov dovolit napr.znacku slovenku.

5. okt 2019

Bud mate zle práčky alebo neviete prať 🤔 ja som mega spokojná....A co sa týka doplnkov, to isté mate aj jysk, mobelix, atď atď no 3xdrahsie.

5. okt 2019

@katrin21 u nás legíny len z pepca nám sedia, hm, lindex, FF des

5. okt 2019

@blue_eyes bavime sa o ich znacke pepco?ja takisto ak kupim v pepcu znacku disney som spokojna, ale to nie je ich znacka

5. okt 2019

@alenky ich značku, nie Disney...

5. okt 2019

@spinone Zas nerob socky z tych co tam nakupuju, ze "deti nejakej sockarky🤦". Ja napr.nekupim 15€ teplaky z HM, Lindex, Zary a pod,lebo ich pre kazde dieta potrebujem aspon 6. Kupim v Pepcu za 6, periem ich doblba a okrem toho,ze z nich vyrastli,im nic nebolo (vyberam len bez nazehlovaciek). To iste bundy - nielen ze vydrzali,kym z nich nevyrastli,este som ich aj predala v bezchybnom stave. Nohavice tiez. Mikina sa este ziadna neprederavila,tiez 100x oprate...Jedine co je poslabsie,su leginy na ktorych sa osuchavaju nazehlovacky. Aj trickam s nimi a trblietkami sa vyhybam. A normalne aj na oslavy deti chodia v satach a koselach z Pepca a kazdy sa ma pyta,odkial ma mala take krasne saty.
Asi treba len vediet vyberat,lebo niektore vyzeraju ako handry uz na vesiaku. A potom tiez prat. Vela veci nie je vhodnych do susicky,ale aj tak ich tam budu davat..nuz..🤷

5. okt 2019

@iwesska 👍👍👍👍

5. okt 2019

Za nas je pepco top co sa tyka detskych veci a drobnosti do domacnosti

5. okt 2019
nesvadbovo
AMBASÁDORKA

@natalienka12 mňa by zaujímalo, odkiaľ máš tieto zaručené informácie. Bola som donedávna ambasádorkou a teda o viazanosti mlčanlivosťou počujem prvýkrat 🙊 Samozrejme, ak to chceš robiť iba pre peniaze, tak je zbytočné posielať si žiadosť, určite nájdeš lepšie platenú prácu. Avšak pre mňa to bola skvelá skúsenosť so spätnou väzbou v reálnom čase. Nikto ma do príspevkov nenútil (ako to často robia spoločnosti s influencermi, napr. na instagrame), nedostávala som pokyny ako - tlač na pílu a pridávaj príspevky a podobne. Ani raz za viac ako rok. Ak si šikovná, "práca" Ti zaberie pár hodín za týždeň. Ak sa tu zasedíš, samozrejme, stráviš tu celý deň, ale prokrastináciou, nie prácou. Takže ak Ti "poskočilo srdiečko" a máš na to, tak sa prihlás, určite to nie je žiadna otročina. Pre mňa bola pozícia ambasádorky naozaj radosťou, lebo som ju robila pre značku, ktorá je stále súčasťou nášho života a môjho hobby...

5. okt 2019

@nesvadbovo dakujem, ale nie. Mam mnohonasobne lepsie platenu pracu. A byt ambasadorkou by ma nenaplnalo.

5. okt 2019
nesvadbovo
AMBASÁDORKA

@natalienka12 rozumiem, samozrejme, to nie je pre každého, to netvrdím. A jednoznačne to nie je full time job, veď z toho by sa vyžiť nedalo. Avšak počas rodičovskej dovolenky podľa mňa príjemné rozptýlenie 🙂

5. okt 2019

@blue_eyes presne aj mne.. ostatne velke na pase.. este lindex ako tak,ale zas su drahe...mam len take zateplene, tie som obetovala prachy,lebo su dobre a teple.

5. okt 2019

@spinone akoze sorry ale socky nie sme😂😂

5. okt 2019
Autor komentár zmazal

Pepco je super. Ja nedám dopustiť. Treba vedieť vyberať tie správne kúsky a vedieť prať 😃

5. okt 2019

@katrin21 Teba keď nevyberú, tak neviem. Oddanejšiu ambasádorku, ktorá sa bude biť za Pepco by snaď ani nenašli. Len treba sa zmieriť s tým, že značka(hoci aká), ktorú bude ambasádorka zastupovať sa môže stretnúť s pozitívnou skúsenosťou , ale aj s negatívnou. Treba to vedieť prijať a odpovedať s nadhľadom, nie zosmiešňovať typom "jasné, čistá socka".

@imartie mati prajem ti vsetko dobré, bola si skvelá 😊 tvojmu blogy na instagrame zostanem verná 😊❤️

5. okt 2019

"Socka"!
Toto je maximálna urážka pre každú čo tam nakupuje !
Isto nebudem kupovať veci na doma v značkových obchodoch keď viem ,že to dieťa tak fajno zašpini až to nejde dole. Aspoň mi nie je ľúto vyhodiť .....veď čo stálo to len cc 2€. Radšej s kľudom ho nechám nech sa ufúľa a užíva si to ako by som ho mala každú chvíľu napomínať ,že nerob to lebo sa zašpiniš........ Okrem obliečka tam majú aj krásne doplnky do domu a iné veci 😉
Áno,majú moje deti aj značkové veci........
Mne by napríklad 214€ bodlo 😃

5. okt 2019

@1kriosa1 ale ano ,ja viem,ze sto ludi, 100 chuti..reagovala som na to preto ironiou, co ona napisala. 😉
Proste je to rozhodnutie,neinvestovat velke peniaze do handier, hoci clovek nemus8 mat prave hlboko do penazenky. Clovek je tak nastaveny akosi. Ja ani sebe nekupujem nejako drahe oblecenie ani si nepotrpim na znackym .ale sebe v pepco napr.okrem spodneho pradla a ponoziek nekupujem lebo mi nic nepadli este do oka..a co som aj skusala,nesadlo. som vysoka a maloco mi sedi, ale detske dcerke sedia chvalabohu.

5. okt 2019

@1kriosa1
@katrin21 len reagovala na príspevok vyššie.... Treba lepšie čítať... 🙂 bola to irónia

5. okt 2019
5. okt 2019

Ja tam nakupujem veľmi často a periem XY krát a veci sú v bezchybnom stave 🙂 dokonca som dnes triedila malého veci a mame 4 spacebaky stiahnutých a takych 70% značky pepco 🙂 takže ja mam len dobre skúsenosti.

5. okt 2019

Teraz citam po sebe ten posledny prispevok.. jak hotentot😂 samy preklep v tom mobile.🙈

5. okt 2019

@blue_eyes Ale ja viem na čo reagovala. Len keďže som z jej komentárov pochopila,že sa asi prihlásila do výberu (ak som to zle pochopila, tak nič), tak som len chcela poradiť, že ako ambasádorka Pepca by sa asi aj s takým názorom stretla a nemohla by reagovať výsmechom alebo iróniou reagovať 🤷 to je celé, nemyslela som to v zlom, myslím, ze to aj pochopila ..lebo ako ambasádorka by sa tu stretla fakt s hoci čím, viem o čom píšem 😅

6. okt 2019

Nerozumiem tejto dobe. Ludia su na seba taki zli. 😏 Stale sa stretavam s dvomi tarbormi ludi, co sa tyka Pepca. Vzdy a vsade to bude, niekto bude za a niekto proti. Vzdy a vsade. Ak sa mi nieco nepaci, nekazim si den a neriesim co nemusim. Kazdy robi to najlepsie, co vie 😊 kazdy obchod ma nieco naj, nieco kvalitnejsie, nieco nekvalitnejsie. Zivot, darmo. Niekto minie na to, niekto posetri a minie na ine. Pepco je dostupne pre vsetkych. Kazda kategoria si tam najde svoje. Hlavne pod jednou strechou. V mensich mestach nie su ine kvalitne obchody, niektori sa uspokoja a zakryvaju takou perinou, na aku maju. Proste este raz a posledny, zivot. 😊 My mame Pepco radi, nakupuje tam cela rodina a nakupujeme aj inde. Peknu pokojnu nedelu ♥️

6. okt 2019

@1kriosa1 ano pochopila som.😘

6. okt 2019

Aj my sme spokojni, na stare kolena ale uz chcem vediet za akych podmienkach vznikol dany product a ci zan teta dostala aj zaplatenè ☹ k mode sa treba stavat s rozumom, vyhodit obnosenu vec nie je ziadna veda, to iste robime aj s potravinami tony odpadu ☹
Aj v tomto pripade kupim radsej menej mensie balenie nech neplytvàm 🙂 deti nepotrebuju tucet triciek, v konecnom dosledku nosia lwn oblubene kusky v com sa citia prirodzene, ako aj my
Za mna kvalitna a funkcna ma byt bunda a topanky, na tom sa nesetri 🙂

6. okt 2019

Ahojte,

ďakujeme krásne 🙂 Konkurz je ukončený, vybraté používateľky budeme tento týždeň kontaktovať prostredníctvom internej pošty 🙂

Majte krásny deň 🌷

14. okt 2019

Trebs vediet hladat. Ako ja nakupujem aj drahsie ci je to Next, lindex atd . Ja milujem modu rakze hladam. Ale aj v pepcu nakupujem ;) vela krat by ludia ani nepovedali. Vela krat pocujem ze tam su len neonove veci. Nie nie su! A aby som doplnila. Nie vzdy to drahe je lepsie ;). A neviem ako periete niektore, lebo ci z pepca mam nic sa im nestalo. Pepco ma zroven super doplnky do domacnosti a hracky🙂 za mna Pepco je obchod kam vzdy zajdem po Nakupovocke z Kauflandu :D nikdy nevynecham 🙂

14. okt 2019

Začni písať komentár...

Odošli