nikki2201
10. dec 2018
452 

Ja a Bi-Oil? Nech sa páči, čítajte 🙂

Ahojte, vitajte pri mojom dalšom článku. Prajem vám príjemné čítanie.

Poďme pekne po poriadku.

Čo je Bi-Oil?

(Tieto informácie si samozrejme môžte nájsť aj sami na internete alebo hocikde inde no chcela som to tu napísať pre možno lepšie "pochopenie"tohto môjho článku a aby sa teda vedelo o akú značku ide🙂

Kozmetika Bi-Oil je účinným pomocníkom v boji so striami a jazvami. Produkty Bi-Oil v sebe kombinujú účinky rastlinných extraktov a vitamínov spoločne so špeciálnym olejom, ktorý sa dôkladne vstrebáva do pokožky bez zanechania mastného filmu. Pravidelným používaním kozmetiky Bi-Oil môžete veľmi ľahko a hlavne čoskoro docieliť krásnu, hydratovanú a omladenú pokožku bez nežiaducich jaziev, strií a nerovnakého odtieňa pokožky. Kozmetika Bi-Oil získala už 224 ocenení v oblasti starostlivosti o pokožku. Na trh bola prvýkrát uvedená v roku 2002 a veľmi rýchlo sa stala najpredávanejšímproduktom na jazvy a strie v 18 krajinách.

Všetky produkty Bi-Oil sú dermatologicky testované a schválené. Firma dbá tiež na ekologickú stránku. Pri výrobe kozmetiky Bi-Oil nevznikajú žiadne škodlivé emisie, nebezpečný odpad alebo odpadové vody. Všetky obaly kozmetiky Bi-Oil sú recyklovateľné a teda nezaťažujú životné prostredie. A ešte v skratke jeho vlastnosti a použitie:

Vlastnosti:

 - účinne hydratuje a zjemňuje
 - pôsobí preventívne proti vzniku strií
 - regeneruje strie a jazvy
 - zjednocuje farebný odtieň

Použitie:

Prípravok aplikujte na problematické partie tela (stehná, boky, zadoček a bruško). *ja len doplním, že si myslím, že Bi-Oil má viac partií, na ktoré sa dá aplikovať.

Vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky a nechajte vstrebať. Aplikujte na postihnutú oblasť pokožky podľa potreby aj niekoľkokrát denne. (*moja vsuvka)

A teraz poďme k mojej osobnej skúsenosti.

Čo si ja sama myslím o tejto značke? V skratke - mne osobne v niečom pomohla a v niečom zasa uškodila :(

Moja pleť vs. Bioil

Aká je moja pleť?

Mám mastnú/zmiešanú pleť so sklonom k akné - áno bohužial aj ženy po 30-tke trpíme týmto problémom (a je nás teda dosť, čo si všímam a či je to touto dobou alebo čím, netuším). No teda a dostávam sa k podstate, že čo sa týka mojej pleti, mne Bi-Oil skôr "uškodil", čo ma mrzí,  lebo zo začiatku som mala pocit, že pleť je krásne vláčna a hydratovaná a tak to prišlo. Moju pleť pokrylo asi milión "bolestivých"vredov :( Teda nič príjemné, samozrejme.

Najprv som netušila, čím to môže byť, ale prišla som nato, že to bolo bohužiaľ Bi-Oil-om:( Tak budem úprimná - p restala som si ho hned nanášať na pleť! Takže neviem nejako viac opísať aké účinky má Bi-Oil na pleť a vrásky na tvári. Áno bohužiaľ som niečo málo po 30-tke, no vrásky na tvári mám a niekedy sa cítím, že "vyzerám" ako lepšie vyzerajúca 50-tka. Bez urážky samozrejme🙂

A čo Bioil a strie?

Som matka, načo som aj neskutočne hrdá a ako každá z nás, ktorá rodila vie, že sa nejaká tá stria počas tehotenstva (či po pôrode) objaví. A ja niesom výnimkou! Niekto by povedal, že ich mám minimum (no mne to vadí).

Prvá foto je PRED použitím Bioil

Druhá foto je PO použití (rozdiel 2 mesiace) + aby sme predišli rečiam, vytvorilo sa mi za ten čas znamienko!!!

Ono je ho už slabšie vidieť aj na prvej foto (asi dôsledok leta a mojej záľuby opaľovať sa).

Pokožka je po nanesení naozaj vláčna a hydratovaná a čo je zvláštne a príjemne zistenie zároveň, že na to že je to olej nezanecháva na tele "pocit mastnoty". Čo je podľa mňa veľké plus. Priznám sa, že počas testovania som mala dosť hektické obdobie, takže som rada, že som si ho nanášala 2x denne (ráno a večer som ho poctivo vmasírovala na problematické partie).

Bi-Oil a jazvičky

Kedže toto testovanie malo byť zamerané na viacerých príslušnikov rodiny a viaceré problematické partie, zapojila som do testovania aj moju dcérku, ktorej ostala po kiahnach mini jazvička pod očkom(v tvare malého kruhu). A mňa ako matku -pedantku to dosť "štvalo".

Vid foto:

Vrchná foto je PRED aplikáciou

Spodná foto je PO aplikácii

Myslím,že jazvička značne zmizla, čomu sa neskutočne teším. Aplikovali sme ju taktiež poctivo 2x denne (ráno pred škôlkou a večer pred spinkamím). Rozdiel cca 2 mesiace.

Bi-Oil a vrásky? 

V neposlednom, veľmi dôležitom rade Bi-Oil testovala aj moja milovaná svokra (a to myslím úprimne, že je milovaná, každému prajem takúto svokru 🙂 ) No už som odbočila od témy. Svokra síce vyzerá výborne na svoj vek (nebudem to tu písať no jej vek sa začína 5-tkou) a trápia ju vrásky ako každú ženu. Veď aj mňa trápia vrásky a to môj vek začína 3-kou 🙂.

A kedže svokra je  "veľká poctivka" a nanášala si ho naozaj 2x denne, každučký jeden deň, samozrejme aj keď testovanie skončilo, ona pokračuje v používaní ďalej. Od začiatku si ho veľmi pochvaľovala, kedže má suchú pokožku/pleť. Jej teda sadol, ale že úplne na mieru. Jej suchú pokožku krásne zvláčnil, hydratoval a samozrejme čo je úplne najviac, aj eliminoval vrásky.

Prvá foto je PRED používaním Bioil

Druhá foto je PO používaní Bioil (rozdiel cca 2mesiace).

Bi-Oil aj na suché a popraskané ruky? Prečo nie 🙂

Zapojila som do testovania aj moje ruky. A kedže Bi-Oil je to síce olej, ale nezanecháva mastný pocit na rukách, je práve úžasnou voľbou na tento "problém". Som človek, ktorý má sklon k suchých a popraskaným rukám a to hlavne v tomto zimnom, chladnom období (článok píšem v decembri). Naozaj, keď sa o tie moje ruky nestarám, nekrémujem a teraz už aj neolejujem, sú v katastrofálnom stave:( Popraskané, ale tým myslím naozaj popraskané až "do živého" čo je nepríjemné a aj bolestivé. Síce nemám foto pred a po... Kedže zima sa až nedávno rozbehla a ja si ruky olejujem " o sto šesť" a v predstihu🙂.

Tak sú v celkom slušnom stave,musím povedať. Ale naozaj ho odporúčam aj na tento nepríjemný problém. U mňa teda 10 bodov z 10-tich 🙂 Na foto mám teda žily "ako hrom", ale aspoň vidíte, že som žena, ktorá pracuje.

Ešte pár slov

Aj ked môj manžel nebude nadšený, spomeniem to tu... Bi-Oil teda testoval aj "on" - konkrétne na strie, ktoré sa mu urobili ked "trošku" pribral :( A jemu teda krásne Bi-Oil pomohol, naozaj nádherné výsledky (tlieskam).

Strie sú o dosť menej vidteľné, pokožka sa mu krásne zhydratovala a nie je na dotyk bolestivá (kedže kto má strie vie, že ak je tá pokožka napr. čerstvo popraskaná - bolí to).

A čo dodať na koniec?

Musím povedať, že toto testovanie vôbec neľutujem... Aj ked priznávam, že je to "skúška" hlavne pre tích, ktorí nie sú trpezliví alebo nie sú dôslední v užívaní rôznych prípravkov 🙂.

Pretože na získanie tých výsledkov naozaj potrebujete dôsledné a pravidelné používanie!

Samozrejme u niekoho sú výsledky vidieť skôr u niekoho neskôr a u niekoho možno vôbec (aj ked si myslím, že takí sa nenájdu), keďže tento olej krásne hydratuje a zvláčňuje pokožku. Ale môj osobný postreh je, že nemusí úplne sadnúť mastnej pleti (ako mám ja, spomínala som to vyššie v článku). Lebo každý sme iný, každá pleť a pokožka je iná a inak reaguje na používanie Bi-Oil-u. Ale ja verím, že každý si nájde na Bi-Oil - e niečo "to svoje" pozitívne🙂

A v neposlednom rade chcem veľmi pekne podakovať @konik_testuje za túto super možnosť testovať tento prípravok🙂

#test_bioil2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli