Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nikolkanikol
    25. apr 2022    Čítané 111x

    Top 5 módnych trendov na leto 2022

    Leto klope na dvere a s ním aj sexy letné oblečenie. Móla svetových značiek sľubujú, že jar a leto v tomto roku 2022 budú, aspoň čo sa týka módnych trendov, naozaj „horúce“. Poďme sa pozrieť na to, čo nás čaká tentokrát. 

    RAMIENKA
    Ramienkové akcenty si v posledných sezónach získavajú na popularite, ale od leta 2022 ich naozaj uvidíte všade. Či už je to top s viacerými ramienkami cez ramená a dekolt, nohavice s pásikom prekríženým cez brucho – alebo oboje – budúcu sezónu sa budete musieť zriecť všetkých starostí s nepríjemnými líniami opálenia a zvyknúť si na ramienka bez ohľadu na to, kde budú umiestnené.

    VÝREZY
    Vieme, vieme, výrezy nie sú novinkou. Boli tu aj pred niekoľkými sezónami, ale ukázalo sa, že majú oveľa nadčasovejší vzhľad, ako im ktokoľvek z nás pôvodne pripisoval. Čo je určite dobrá vec – nie? Z hľadiska nákladov na nosenie a z hľadiska životného prostredia platí, že čím viac ste spokojní s nosením veci, tým lepšie a s výrezmi, ktoré zdanlivo nikam neodchádzajú, bolo by najmúdrejšie naskočiť na túto módnu vlnu.

    NEONOVÁ ŽLTÁ
    Milovníci tlmených odtieňov, prosim, odvrátte teraz zrak. Vyzerá to tak, že neónová žltá bude jedným z najhorúcejších trednov budúceho leta. A ešte jedna správa! Obzvlášť dramitické bude keď sa nosí od hlavy po päty.

    ULTRA-MINI
    Skladané sukne sú sice najviac in v midi dĺžke, ale všetky ostatné zdvíhajú svoje spodné lemy na minimálnu dĺžku. Toto sú ultra-mini, ktoré by s hrdosťou nosili supermodelky 90-tych rokov, s viac ako polovicou stehien odkrytou pod krátkym kúskom látky. Tak ak máte sukne ešte z roku 2000, nezabudnite si ich vytiahnuť zo skríň a oprášiť. Nastal ich čas.

    SILNÉ FARBY
    Pokiaľ vás v roku 2021 prekvapila popularita takých farieb ako sú intenzívna zelená, kobaltová alebo fuksiová, je čas si na ne zvyknúť. V tomto roku 2022 budú farby dúhy stále veľmi TOP.

    No čo, tešíte sa na leto? Pretože ja sa ho neviem dočkať!

    Majte krásny dník♥️

    nikolkanikol
    24. apr 2022    Čítané 2652x

    6 must have vecí, ktoré musíš mať v šatníku aj ty

     Aj vás trápi myšlienka typu: “neviem čo si mám obliecť..” alebo “nič sa mi k sebe nehodí!” Nezúfajte. v tomto článku Vám predstavím pár “must have” kúskov, ktoré… proste musí mať v šatníku každá žena. Tieto kúsky sú nadčasové, uplná klasika a dokonca vás pri nich nenapadne   žiadna taká myšlienka ako napríklad “k ničomu sa mi to nehodí! Načo som si to kupovala!”
    Poďme sa teda na  ne pozrieť.😁

    Biela košeľa

    Existuje univerzálnejší kúsok ako je biela košeľa? Dajú sa s ním vytvárať najrôznejšie outfity, elegantné a formálne, ale aj hravé a ležérne.
    Rovnako ako k sukni, či elegantným nohaviciam sa dá kombinovať aj k roztrhaným džínsam. Vždy bude vyzerať štýlovo! Je maximálne univerzálna, teda pokiaľ si vyberiete jednoduchý strih bez výrazných gombíkov, ozdôb a pod.Využiť sa dá počas celého roka, od zimy až po leto, pričom s jeho stylingom sa tiež môžete vyhrať.

    Biele tričko

    Ďalší must-have kúsok z kategórie nestarnúci. Na bielom tričku nie je nič svetoborné, no pritom ide o veľmi obľúbenú časť šatníkov, najmä kvôli svojej versatilite. Môžete ho využiť ako spodnú vrstvu pri vrstvení, alebo z neho urobiť dominantu jednoduchých outfitov. Skvele sa kombinuje s elegantnými kúskami ako sako či sukne, no je ideálnym partnerom ku ďalším klasickým kúskom ako džínsy či široké nohavice.

    Sako

    Kúsok, akým je sako dokáže okamžite premeniť outfit a posunúť ho na nový level. Klasické kombinácie saka s džínsami sú naše obľúbené, avšak v posledných sezónach sme sa ho naučili nosiť aj spolu so sukňami či šatami. Takýto kúsok prináša do šatníku množstvo stylingových možností, ktoré oceníte v najrôznejších situáciách.

    Potrebujete svojmu outfitu dodať ten správny kancelársky look? Zvoľte sako! Potrebujete niečo na vrch, keď vonku už nie je taká zima na kabát? Oblečte si sako! Potrebujete večer niečo prehodiť na koktejlky? Sako, sako, sako...

    Kožená bunda

    Kožená bunda je nadčasovým kúskom, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Ani v tom pánskom! Ak zvolíte správnu farbu a strih, môžete ju nosiť aj niekoľko rokov. Práve preto sa do nej oplatí zainvestovať.

    Rolák

    Na tento kúsok sa často zabúda a popri ostatných must-have býva prehliadaný. Je to však nenápadný hrdina mnohých šatníkov. Vo svojej neutrálnej podobe sa dá využívať ako spodná vrstva v chladnejších mesiacoch, no je skvelou voľbou aj na kombinácie so zaujímavými svetrami či šatami. Milovníci monochromatických basic outfitov zase ocenia jeho versatilitu v kombinácii so sakom či džínsovou bundou.

    Little black dress

    Malé a čierne sú úplným základom všetkých šiat a tiež kúskom, ktorý vás zachráni pri každej neočakávanej udalosti. Sú jednoduché, štýlové a majú úžasnú schopnosť vyzdvihnúť na žene to najženskejšie. Taktiež sa vďaka rôznym doplnkom dokážu premeniť vždy na nejaký nový model, preto by ste mali zainvestovať do niečoho nadčasovo strihnutého.

    Pár rýchlych rád k proseccu: Človek nepotrebuje veľa oblečenia na dobrý a štýlový outfit. Držte sa toho, čo poznáte a viete, že vám to sedí! Samozrejme, nezabúdajte raz za čas uletieť, ale vyvarujte sa kúpe oblečenia na jednu príležitosť. Asi každá z nás raz za čas kúpi niečo len preto, že je to v zľave… Pokiaľ si nie ste produktom istá už pri skúšaní, zľava – nezľava,  neberte ho! Dobre všetky vieme, že svetlo sveta nakoniec aj tak neuvidí. A na záver, nepodceňujte silu doplnkov!

    Majte pekny dnik ♥️

    nikolkanikol
    23. mar 2021    Čítané 113x

    Nebojme sa farieb, nehryzú!

    Keďže nám už leto a s ním veselé farbičky klopú na dvere. V tomto článku by som sa rada povenovala téme o ladení farieb. Doteraz som si myslela, že je to veľmi námahavá a zdĺhavá vec, ale nie je to tak. Stačí sa držať pár rád a pôjde to už samé. Hádam sa nebudeme obliekať do čiernej, kvoli strachu z kombinovania farieb. 

    Farby hovoria za vás

    Sú to práve farby, ktoré si na vás ľudia všimnú ako prvé. Vďaka nim hovoríte ostatným, kto ste, ešte pred tým, ako otvoríte ústa. Využite to a vyberte si také farby, ktoré vám sedia a ktoré o vás povedia čo najviac. 

    Aké sú to neutrálne farby?

    Medzi základné farby patria achromatické odtiene, čiže bezfarebné. Lenže takéto farby sa delia este do dalších dvoch podskupín. A to sú farby vhodné pre chladnejšie sfarbené typy - biela, čierna, šedá. A potom tu máme teplejšie alternatívy - béžová, čokoládová a taupe, ktoré sa hodia ku teplejšie sfarbené typy. 

    Dôležité je ale vedieť, že nie je vhodné kombinovať neutrálne farby medzi sebou. Výnimkou je biela a čierna farba. Tieto k sebe pasujú.

    Koľko farieb môžeme kombinovať?

    To závisí od danej osoby. Kto chce môže si obliecť iba jednu farbičku, niekto zase kombinuje aj 3-4 farby. Hlavne, že sa hodia. Záleží iba na vás s kolkymi farbami sa chcete pohrať. 

    Malá pomôcka

    Neviete ako zladiť farby tak, aby lahodili oku? Nezúfajte. Nato tu máme predsa malú pomôcku - kruhovú paletu farieb.

    Kruhové farebne spektrum je veľmi užitočný nástroj pre ľudí, ktorí nevedia vybrať farby intuitívne, podľa svojho pocitu. Táto pomôcka sa nepoužíva len pri kombinovaní farieb oblečenia, ale aj pri zariaďovaní domácnosti ale aj pri kreslení s deťmi. 

    ANALÓGOVÉ FARBY- SUSEDIACE 

    Analógové farby sú vedľa seba, alebo ich delí od seba jeden výsek. Kombinácie týchto farieb často nájdete v prírode a pôsobia harmonicky.

    Ako vybrať harmonické farby:
    1. spôsob: Vyberte farbu a tá vedľa nej (na ktorúkoľvek stranu) je harmonická.
    2. spôsob: Vyberte farbu a preskočte tú vedľa nej. Tá ďalšia - na jednu či druhú stranu - je k nej harmonická.

    KONTRASTNÉ FARBY 

    Tieto farby ležia na kruhu priamo oproti sebe a tvoria svoje protiklady. Kontrastnú farbu je dobré používať ako zvýrazňovaciu. Kombinaciou týchto protikladnych farieb dosiahneme živý a dynamický efekt. 

    Ako vybrať kontrastné farby: vyberte farbu a tá farba, ktorá je v spektre na priamke oproti, je k nej kontrastná (komplementárna).

    FAREBNÁ TROJÍČKA- TRIÁDA FARIEB 

    Trojičku tvoria farby, ktoré sú od seba rovnako vzdialené a delia kruh na tri rovnaké časti. Ak chcete pestrofarebné oblečenie, ktoré je trošku výstredné ale nekričí, tak skombinujte túto trojicu farieb. Sú to farby, ktoré sú na farebnej schéme v rovnakej vzdialenosti. Spoločne vytvárajú vysoký kontrast, no zároveň pôsobia harmonicky. Takáto kompozícia vyzerá živo aj keď používate bledé a nie príliš sýte farby. Ako vybrať farebnú trojičku: Vyberte farbu a odpočítajte od nej 4 farby v ktoromkoľvek smere. Ďalšiu farbu dostanete, ak odpočítajte ďalšie 4 farby. (Pozor! Tento postup platí pre náš 12-farebný kruh.)

    MONOCHROMATICKÁ

    Tu sa jedna o využitie jednej farby s odlišným kontrastom tmavej, strednej a svetlej. Tato kombinácia niekedy pôsobí nudne ale pritom elegantne. 

    ŠTVOREC 

    Je to kombinácia štyroch farieb, ktoré sú od seba na farebnej schéme v rovnakej vzdialenosti. V tomto prípade sa od seba farby líšia v tónoch, no zároveň sa dopĺňajú. Vytvoríte nimi dynamický, živý a hravý efekt. Napríklad fialová, oranžovo-červená, žltá, modro-zelená.

    Vďaka tejto malej pomôcke, ktorú si môžete stiahnuť do telefónu, alebo vytlačiť, vyčarujete krásne a hlavne vydarené outfity. No čo dámy? Idete s “farbou” von? 

    (V minulých článkoch sme si rozoberali - “Krátke nohy? Nevidím v tom problém!” a “5 dôvodov, prečo nenosiť, alebo obmedziť nosenie podprsenky” ) 

    Zdoroje: https://www.famon.sk/tipy-navody/kombinacie-farieb-oblecenia/#zvyraznovacia, https://www.sashe.sk/gugni/journal/ako-zladit-farby-nielen-oblecenia, https://supervizaz.sk/seria/kombinovanie-farieb/, https://www.interez.sk/kombinacie-farieb-detailna-prirucka-pomocou-ktorej-budete-vyberat-take-farby-ktore-sa-sebe-hodia/

    Majte pekný dník ❤️

    nikolkanikol
    23. mar 2021    Čítané 1924x

    5 dôvodov, prečo nenosiť, alebo obmedziť nosenie podprsenky

    V tomto článku by som sa chcela povenovať téme, o ktorej sa veľmi nerozpráva, aj keď je to jedna z najdôležitejších tém z oblasti - zdravie. Je jasne že veľa  žien nosí podprsenku len kvôli tomu, aby nepohoršili okolie, pretože sa to v dnešnej dobe považuje za nevyhnutnosť a samozrejmosť. Niektoré dámy (ako napríklad aj ja) nosia podprsenky, len kvôli tomu, že majú väčšie poprsie. Podprsenky sú síce z jednej strany  účinné hlavne po tej vizuálnej stránke, alebo určite nesklamú ani pri spevnení a nadvihnutí poprsia, ale tu sme skončili. Poďme teraz nazriet do čiernej listiny. 

    Najprv by som začala históriou podprseniek. V roku 1893 Maria Tuceková vytvorila takzvanú podporu poprsia, ktorá sa dosť podobala na súčasnú podprsenku. O niečo neskôr Mary Phelpsová navrhla vylepšenú verziu a tú už nazvala podprsenkou. Následne svoj vynález patentovala a predala spoločnosti Warner Brothers Corset Company v Bridgeporte, Connecticute za 1500 dolárov.

    Nový vynález sa postupne ujal. Už v 50-tych rokoch 20. storočia boli mladé ženy vyzývané, aby pri športových tréningoch používali podprsenku, ktorá by pevne držala prsia a bránila ich ovísaniu.

    Avšak aj samotní výrobcovia uznávajú, že jediným prípadom, kedy podprsenky bránia ovísaniu pŕs, je len počas ich nosenia. 

    SPEVNENIE POPRSIA

      Profesor Göran Samsioe zo Stockholmu tvrdí, že bez bielizne si poprsie prirodzene vytvára elastické tkanivo, ktoré určuje ich pevnosť a zaručuje, že budú smerovať dopredu. Podprsenka však tomuto prirodzenému procesu bráni. Prsia, ktoré tuto spodnú bielizen takmer nepoznajú, vraj ochabujú ešte pomalšie. 

    Profesor  na University of Franche-Comté v Besançonu Jean-Denis Rouillon, ktorý meral a skúmal prsia viac ako 300 žien vo veku od 18 do 35 rokov, prišiel k záveru, že ženy, ktoré dlhodobo nenosili podprsenku, mali zdvihnuté bradavky, vyblednuté strie a o približne 7 milimetrov viac vypnuté prsia ako nositeľky tejto spodnej bielizne. Lekársky výskumníci zdvíhajú varovný prst a upozorňujú, že podprsenky obmedzujú rast podporujúci prsné tkanivá. Prsia sa tak ničia rýchlejšie.  Nosením opornej pomôcky sa atrofuje svalstvo a pokožka sa tiež oslabí. 

    Vedeli ste o tom, že až 80% žien si nevie vybrať vhodnú spodnú bielizeň ? 

    NAPOMÁHA PRI RASTE CÝST A NÁDOROV 

      Podprsenky preťažujú lymfatické uzliny, ktoré sú dôležitou súčasťou imunitného systému. Ak sú uzliny upchaté, toxické látky sa nemôžu dostať von z tela, hromadia sa v prsnom tkanive a vytvoria prostredie, v ktorom sa bunkymôžu stať rakovinovými. Priama súvislosť zatiaľ nie je stopercentne vedecky potvrdená, avšak podľa posledných výskumov, je u žien ktoré nosia podprsenku dlhodobo až 400-krát väčšie riziko pre rakovinu prsníka. 

     KRVNÝ OBEH

      Vedci ďalej tvrdia, že nosenie podprseniek môže dokonca znižovať cirkuláciu krvi a prekrvenie prsného tkaniva. Aby vyzerali prsia mlado, mali by byť čo najdlhšie pevné. K tomu potrebujete pravidelne cvičiť, ale tiež podporiť cirkuláciu krvi, ktorá zlepšuje kondíciu tohto svalstva. Na to musia mať prsia opäť trochu voľnosti. Pretože ak sú v neprirodzenej polohe, zhorší sa tým aj krvný obeh v tejto časti tela.

    BOLESŤ CHRBTA A RAMIEN 

     Áno, môže zato aj táto potvora. Prave podprsenky s ramienkami spôsobujú bolesť chrbata a ramien, pretože celé poprsie je “zavesené” iba na nich. Prispieva aj ku zlému držaniu tela. Jedna štúdia požadovala od žien s veľkým poprsím, aby nosili bezramienkové podprsenky alebo žiadne po dobu celých dvoch týždňov, aby sa tak z ich ramien odstránila záťaž pŕs. Po skončení experimentu sa 79 % žien rozhodlo odstrániť záťaž z ramien nadobro a zbaviť sa tak bolesti. 

    POTENIE 

    Počas horúcich letných dní takmer všetky ženy poznajú ten nepríjemný pocit, keď sa potia pod prsiami. V takomto prípade však môže podprsenka situáciu ešte zhoršiť. Namiesto toho, aby sa pot z pokožky jednoducho vyparil sa v nej kumuluje a nemôže dýchať. Keď však zoberiete odvahu a pôjdete bez podprsenky, môžete si byť istá, že sa nepríjemnému poteniu vyhnete.

    Moja skúsenosť..

    Už pred dvoma rokmi som sa začala venovať tejto teme . Dovtedy som si myslela, že nezdravé na spodnom prádle sú iba “tangáče”, no až potom po prečítaní článkov som si uvedomila čo všetko môže vyvolať jedna podprsenka. Cely život od 8. Triedy ZŠ, až do minulého roka môjho života som nosila podprsenky celé dni - doma, či na verejnosti. Stávalo sa mi aj to, že mi po nosení podprsenky ostávali fľaky pod prsiami, a nejdenkrat má po vyzleceni boleli. Bola to chyba. Prečo do minulého roka? Vtedy som sa odhodlala dať zbohom mojim podprsenkám. Zo začiatku som ju nenosila iba u seba po dome. Bol to divný pocit. Chodiť po dome s takým pocitom voľnosti. Neskôr som si na to zvykla. Cez leto som si trufla obliecť  na všelijaké prechádzky  iba tričko a podprsenku zabudnúť doma. Stalo sa to nejeden raz a nikto mi to nevyčítal. Teraz nenosím podprsenku vôbec, iba vtedy, keď to je naozaj nutné. A ak si ju mám fakt obliecť , tak siaham iba po braletke alebo iných nevystužených a bez kostíc. Som rada, že som sa premohla a aj cez všetky pochybnosti tu vec odložiť na dlhší čas do šatníka. S ňou totiž odišli aj zdravotné problémy. V nenosení podprsenky vidím viac plusov. Je to oveľa pohodlnejšie a hlavne je to oveľa zdravšie. 

    zdroje: https://www.babskeveci.sk/budete-sa-menej-potit-a-prsia-budu-mat-krajsi-tvar-7-dovodov-preco-prestat-nosit-podprsenky/, https://www.extrapradlo.sk/informacie/preco-nie-je-nevyhnutne-nosit-podprsenku/, http://www.netky.sk/clanok/zeny-spozornite-tu-je-6-dovod-preco-nenosit-podprsenku, https://wanda.pluska.sk/moda-a-krasa/preco-ne-nosit-podprsenku
    (V predchádzajúcom článku sme rozoberali- “krátke nohy? Nevidím v tom problém”)

    Majte pekný dník❤️

    nikolkanikol
    22. mar 2021    Čítané 549x

    Krátke nohy? Nevidím v tom problém!

      Už ako 16ročná som si začala všímať moje telo a hlavne všetky nedokonalosti. Najväčším tŕňom v oku boli moje krátke nohy. Snažila som sa to neriešiť, ale keď som videla nohy tých modeliek a mojich kamarátok, ktoré ich mali dlhé ako lane, tak neskôr to zašlo do takého štádia, až som začala rozmýšľať o všelijakých zákrokoch predlžovaní  nôh. Ešteže som nemala toľko peňazí! Neskôr som si začala čítať články o optickom predlžovaní nôh. Následne  som sa začala podľa tých článkov riadiť. Všetky kúsky,  ktoré sa odporúčajú nosiť, som mala predsa v skrini, len som ich zle nosila a kombinovala.

      V tomto článku by som sa chcela podeliť o aspoň pár overenych rád od odborníkov, podľa ktorých sa držím až doteraz. 

    TOPY, TRIČKÁ, BLÚZKY, KOŠELE .. 

      Začala by som vrchnym odevom. Najlepšie ako si opticky predĺžiť nohy sú krátke topy. Najlepšie sú aj zapásané, ak nechcete, aby vám trčal chrbát a bruško. Dlhšie tričká nohy skrátia a kratšie zase predĺžia. 

    NOHAVICE, RIFLE.. 

     Ak ste nohavicový typ, vyberte si model s vysokým pásom. Na “bedráče” ani nemyslite , pretože váš trup by predĺžili ešte viac. Čo sa týka spodku nohavíc, to závisí od toho, aký máte typ postavy. Silnejšie dámy by mali siahnuť po nohaviciach s elastanom ktoré sú hore obtiahnuté, vypasované a dole sa mierne rozširujú. Ak máte štíhle nohy, môžete siahnuť po akomkoľvek type nohavic, hlavne, že majú vysoký pás. Ďalšou overenou radou je nosiť nohavice, ktoré siahajú až po zem. Kľudne si k ním môžete zladiť aj topánky na vysokom opätku. Outfitu to vôbec neublíži, práveže tomu ešte viac pomôže. Jedinému čomu sa vyhýbajte sú záložky na nihaviciach. Je to síce pekné, ale ešte viac to skráti nohy.

    SILONKY, PANČUCHY..

      Milovníčky farebných siloniek a pančúch teraz asi poteším. Najlepšie čo môžete spraviť je, si obliecť farebné a vzorované nie len nohavice,  ale aj silonky a pančuchy. Vzory môžu byť všelijaké: od pásikov, cez ťahajúcuce sa kvety až po orientálne vzory. Nielenže predĺžia nohy, ale aj osviežia váš outfit. 

    OPASKY...

      Opasky môžete nosiť všelijaké, tých je tiež dosť. Ale nezabudnite na to, aby bol na správnom mieste- na páse, aby sa nestalo to čo s bedrovými riflami. 

    SUKNE A ŠATY

      Pri sukniach to je to iste ako pri nohaviciach. Treba vyhľadávať take, aby mali vysoký pás. Hlavnú úlohu má aj strih. Najlepšie sú strihy- tulipánové, áčkové, rovné aj skladané. A dĺžka? - mini a maxi.

    Čo sa týka šiat, odporúčam také, ktoré sú strihnuté pod prsami, alebo o niečo vyššie, ako je váš skutočný pás. Ideálne sú aj rôzne zhyby, preloženia medzi pásom a prsami. Tým sa postava opticky vyrovná.

    TOPÁNKY...

    Pri topánkach na zimu su dokonalou voľbou vysoké čižmy nad koleno. Opticky zoštíhluju postavu a hlavne predlžujú nohy. Ak sa Vám viac páčia členkove topánky, treba sa pozerať na farbu. Dobrou voľbou sú topánky takej istej farby, ako sú vaše pančuchy alebo nohavice. 

    Ideálne sú aj balerínky s hlbokým výstrihom v prednej časti zvršku. Pri lodičkách treba dbať na to, aby mal padpätok tu istú farbu ako aj topánky. V opačnom prípade len zdôrazní disproporcie. Mali by ste sa vyhnúť hlavne rimankám, vysokým botaskám, kratkym gumákom, alebo iným topánkam, ktoré siahajú do polovičky lýtok. 

    KABELKY...

    Už teraz môžete zabudnúť na veľké batohy, shopoer bag a iné veľké kabely, vďaka ktorým budete vypadať ešte nižšie. Najlepšie sú crossbody kabelky, ľadvinky, mini tašky, malé kabelky na rameno, elegantné kabelky do ruky, listové kabelky, messenger kabelky.. Veľká kabelka by potlačila spodnú časť postavy, nohy by úplne potlačila do zeme. 

    Dúfam, že sa vám môj “výcuc”zapáčil a pomohol. Aj keď už teraz som zástancom toho, že my ženy sme krásne aj s malými nedokonalosťami, ale nič sa nestane, keď sa ešte viac zdokonalíme.

    Majte krásny dník❤️

    nikolkanikol
    21. mar 2021    Čítané 259x

    Zistite aký je váš štýl obliekania

    Dobrý večer milé mamičky,

    Milujem módu a rada nakupujem. Na Konikovi mam aj maly bazarik s rôznorodým oblečením. Lenže teraz by som rada vyskúšala niečo nové. Ako male dieťa som vždy vyplnovala všelijaké testy o láske a mode. A stále má to nepreslo. Rada by som skúsila vytvoriť nejaký test aj ja pre vás. Ak este stále niektoré neviete, aký je váš štýl obliekania, po vyplnení tohoto testu možno aj zistite, aky štýl vás najviac vystihuje .

    Položím Vám 7 otázok. Mozete si prichystať papier a pero. Pri každej otázke na papier vypíšete váš výsledok. Buď to bude A-B-C. Vždy treba označovať iba jednu odpoveď. Po doposani testu si spočítajte svoje odpovede. Najväčší počet písmen vyhráva. Následne si prečítajte aký štýl vás najviac vystihuje. Do komentu môžete napísať, čo vám vyšlo a či ste s tým stotoznené.
    prijemnu zábavu!☺️

    1. Aký druh kabelky nosíte najčastejšie?

    A) Ľadvinku.

    B) Shopper bag alebo elegantnú kabelku.

    C) platenú tašku alebo ruksak

    2. Akým štýlom je najčastejšie vyskladaný váš outfit?

    A) Tón v tóne – mám rada jednoduchosť a tlmené farby.

    B) Často nosím aspoň jeden výrazný a farebný kúsok.

    C)Pohodlnosť je u mňa na prvom mieste.

    3. Máte radi vrstvenie oblečenia?

    A) ako kedy, občas rada skúsim nové kombinácie
    B) Áno, veľmi rada si takýmto štýlom ozvláštnim outfit.

    C) Nie, nemam rada, keď musím oblečenie dlho kombinovať.

    4. Čo preferujete?

    A) Kožená bunda.

    B) Kardigán a rôzne tenké kabátiky.

    C) riflovka

    5. V čom sa cítite byť najviac "svoja"?

    A) keď sa oblečiem podľa aktuálnych trendov

    B) keď som oblečená sexy, žensky, cítim sa sebavedome
    C) teplaky

    6. Ktorý autfit  sa vam najviac páči?

     A)

    b)

    C)

    7. Ako sa namaľujete?

    A) v jednoduchosti je krása- špirála, lesk, makeup na “nedostatky”
    B) Každý deň naplno - mejkap, očné tiene, rúž na pery... V módnych časopisoch sa zaujímam o najnovšie trendy a riadim sa podľa toho.
    C/ Len veľmi málo a ak, tak decentne a hlavne rýchlo! Nebaví ma to.

    Vyhodnotenie: najväčší počet s písmenom A: MINIMALIZMUS. Najlepšie sa cítite v džínsoch a tričku. Máte to rady nekomplikované a pohodlné ale zároveň nech to je IN. Vaše motto: “v jednoduchosti je krása”. 

    B: Uprednostňujete eleganciu, teda štýl GLAMOUR. Ako Paris Hilton, aj vy sa pokúšate vyzerať vždy perfektne. Pestujete svoje telo a veľmi dbáte o svoj zovňajšok. Nikdy by ste nevyšli z domu v nemodernom oblečení. Veľmi sa zaujímate o módu a siahate po aktuálnych trendoch. Dobrý zovňajšok je pre vas veľmi dôležitý.

    C: LEŽÉRNY ŠTÝL.. preferujete pohodlne oblečenie s jednoduchými strihmi. Nevadi Vám čo si o vás myslia ini, hlavne že sa v tom cítite pohodlne. Praktická stránka je pre vás dôležitejšia, než vizialna. Máte výhodu, lebo Tento štýl sa dá veľmi dobre kombinovať s inými štýlmi. Nič s tým nepokazíte.