nikolkanikol
25. apr 2022
111 

Top 5 módnych trendov na leto 2022

Leto klope na dvere a s ním aj sexy letné oblečenie. Móla svetových značiek sľubujú, že jar a leto v tomto roku 2022 budú, aspoň čo sa týka módnych trendov, naozaj „horúce“. Poďme sa pozrieť na to, čo nás čaká tentokrát. 

RAMIENKA
Ramienkové akcenty si v posledných sezónach získavajú na popularite, ale od leta 2022 ich naozaj uvidíte všade. Či už je to top s viacerými ramienkami cez ramená a dekolt, nohavice s pásikom prekríženým cez brucho – alebo oboje – budúcu sezónu sa budete musieť zriecť všetkých starostí s nepríjemnými líniami opálenia a zvyknúť si na ramienka bez ohľadu na to, kde budú umiestnené.

VÝREZY
Vieme, vieme, výrezy nie sú novinkou. Boli tu aj pred niekoľkými sezónami, ale ukázalo sa, že majú oveľa nadčasovejší vzhľad, ako im ktokoľvek z nás pôvodne pripisoval. Čo je určite dobrá vec – nie? Z hľadiska nákladov na nosenie a z hľadiska životného prostredia platí, že čím viac ste spokojní s nosením veci, tým lepšie a s výrezmi, ktoré zdanlivo nikam neodchádzajú, bolo by najmúdrejšie naskočiť na túto módnu vlnu.

NEONOVÁ ŽLTÁ
Milovníci tlmených odtieňov, prosim, odvrátte teraz zrak. Vyzerá to tak, že neónová žltá bude jedným z najhorúcejších trednov budúceho leta. A ešte jedna správa! Obzvlášť dramitické bude keď sa nosí od hlavy po päty.

ULTRA-MINI
Skladané sukne sú sice najviac in v midi dĺžke, ale všetky ostatné zdvíhajú svoje spodné lemy na minimálnu dĺžku. Toto sú ultra-mini, ktoré by s hrdosťou nosili supermodelky 90-tych rokov, s viac ako polovicou stehien odkrytou pod krátkym kúskom látky. Tak ak máte sukne ešte z roku 2000, nezabudnite si ich vytiahnuť zo skríň a oprášiť. Nastal ich čas.

SILNÉ FARBY
Pokiaľ vás v roku 2021 prekvapila popularita takých farieb ako sú intenzívna zelená, kobaltová alebo fuksiová, je čas si na ne zvyknúť. V tomto roku 2022 budú farby dúhy stále veľmi TOP.

No čo, tešíte sa na leto? Pretože ja sa ho neviem dočkať!

Majte krásny dník♥️

Ano, tesim sa na leto, ale nemam zaujem nechat si diktovat co mam nemam alebo mala by som nosit, lebo si to niekto zmyslel 😅😉

Inac v ramci ochrany zivotneho prostredia mam dojem ze by sa mali nosit minulorocne jesenne listy, dva hore a jeden velky dopredu a jeden dozadu 😁

26. apr 2022

Keď vidím tie modelky mám chuť im navariť dobrý guláš, uliat im štamperlík domácej a uložiť spať

26. apr 2022

Ked vidim tieto horuce letne hity v obchodoch mam iba nervy. Uz nemam 16 a po 2 detoch zial ani taku postavu aby som mohla mat hole brucho😅vsak to je pomaly zazrak najst normalne tricko, s normalnou dlzkou a sirkou😂

26. apr 2022

Veľká škoda že používaš ako príklad veci, ktoré si tu asi žiadna žena na seba nedá.

26. apr 2022