pr_clanok
24. aug 2023
1592 

Získajte z nákupu obľúbených P&G produktov až 40 eur! Ako na to?

Cashback je späť! Spoločnosť P&G si pre vás opäť pripravila úžasnú akciu a za nákup jej produktov vám vráti peniaze. Pri kúpe populárnych produktov ako Pampers, Ariel či Head & Shoulders a ďalších môžete získať až 40 € späť na váš účet pri využití rôznych úrovní cashbacku v rámci troch nákupov.

Je to jednoduché! Nakúpte produkty P&G od 15.8. do 15. 10 2023, nahrajte účtenku na stránke www.mojsvet-pg.sk/cashback a peniaze dostanete na váš účet.

Nakúpte za minimálne 20 € a získajte 5 € späť

Nakúpte za minimálne 40 € a získajte 10 € späť.

Nakúpte za minimálne 100 € a získajte 25 € späť.

Pozor! Aby ste získali celú sumu 40 €, musíte vykonať tri rôzne nákupy a pri každom nákupe využiť inú úroveň cashbacku. Každý účastník môže využiť vrátenie peňazí iba raz pre danú úroveň programu. Jeden doklad o nákupe môžete využiť iba raz a úrovne cashbacku nemožno kombinovať v jednom nákupe.

Ako postupovať:

  1. NAKÚPTE VÝROBKY: Od 15. 8. do 15. 10 2023 kúpte výrobky značiek P&G zahrnuté do kampane v akomkoľvek obchode v SR.
  2. ZAREGISTRUJTE SA: Zaregistrujte sa na www.mojsvet-pg.sk/cashback
  3. NAHRAJTE ÚČTENKU: Nahrajte platnú účtenku, vyplňte IBAN číslo vášho bankového účtu a vykonajte SMS overenie
  4. ZÍSKAJTE PENIAZE SPÄŤ: Po úspešnom nahratí a overení vašej účtenky obdržíte email, či bola vaša žiadosť akceptovaná a peniaze odoslané na váš účet do 30 dní.

Doklad o nákupe

Doklad o nákupe je účtenka či faktúra vystavená na fyzickú osobu. Uistite sa prosím, že sú na doklade viditeľné a čitateľné tieto informácie: dátum nákupu, názov alebo logo predávajúceho, identifikovateľný názov zakúpenej značky/výrobku, jednotlivo uvedená kúpna cena, číslo alebo kód dokladu o nákupe a celková čiastka za nákup. Online potvrdenie objednávky ani ručne vypísané doklady o nákupe nebudú uznané ako platný doklad o nákupe. Schválenie dokladu o nákupe môže trvať až 72 hodín.

Produkty P&G

Akcia Cashback sa vzťahuje na tieto značky z portfólia spoločnosti P&G: Ariel, Jar, Lenor, Pampers, Ambi Pur, Oral-B, Venus, Satin Care, Always, Head&Shoulders, Pantene, Herbal Essences, Naturella, Gillette, Old Spice, Blend-a-Med, Lenor, Aussie, Blend-a-Dent, Secret, Discreet, Tampax, Mr. Proper, Swiffer, Braun. Produkty musia byť zakúpené na území Slovenskej republiky v akomkoľvek kamennom alebo online obchode.

Ak si chcete celý postup overiť alebo máte ďalšie otázky, určite navštívte webovú stránku www.mojsvet-pg.sk/cashback, kde je všetko zhrnuté do krásneho videa a nájdete tam aj odpovede na najčastejšie otázky či ukážky správnych účteniek.


Zdroj fotografií: P&G

Ako treba nahrat bloček ?uplne celý až po qr kod?

30. aug 2023

Haha na 3bločky ste odpisali že nesplna kriteria to je riadna akcia 🤣 slubit peniaze a potom vymyslat ze nesplna blocek kriteria. Ani tam neni napisane kam ma clovek pisat

31. aug 2023

Tak potom kaslem na to…

15. sep 2023

Je to jedno veľké klamstvo, keď človek nahrá bloček úplne ho rozmaže aby nebol čitateľný....

21. sep 2023

Ani mne to nefunguje 🤨

9. okt 2023

Začni písať komentár...

Odošli