sasienka1
31. aug 2017
8179 

K lekárovi rýchlo a jednoducho

Išla som minule s maminou k lekárke. A to vám poviem, že bolo čisté peklo. Nerozumiem celkom tomu, ako v 21. storočí môže niekto mať ešte v ambulancii kachličky z roku 1970 a staré socialistické stoličky. Na ktorých sedí samozrejme 30 ľudí každého veku a nervozita v čakárni sa dá krájať. Pani, ktorá mala asi 70 rokov a vyzerala vážne chorá, mi povedala, že prišla ráno na šiestu, aby si stihla zobrať časenku.

Lekárka bola odporná, ako keby jej moja mama svojou prítomnosťou ubližovala. Nevysvetlila jej ani diagnózu, ani postup liečby. Žiaľ, v podmienkach slovenského zdravotníctva nie ojedinelý prípad. A ja naozaj nemám rada ľudí, ktorí nemajú radi svoju prácu. Priam som na nich alergická. Áno, občas sme všetci unavení, hlavne lekári, ktorí sú viac ako 24 hodín hore a nestihli sa ani najesť. Ale to nikoho z pacientov zaujímať nemusí. A nezaujíma to ani mňa. Ak prídem k lekárovi, potrebujem, aby mal na mňa vyhradený dostatok času. Potrebujem, aby ma vyšetril, ale hlavne z hľadiska pacientky, aby mi vysvetlil zrozumiteľne, čo mi je a ako budeme ďalej postupovať. Pretože ja tiež nerozumiem všetkým oblastiam medicíny. Priznám sa, v takej neurológii som stratená niekedy viac ako bežný pacient. Kožné lekárstvo mi tiež nikdy nešlo, všetky vyrážky su pre mňa rovnaké, červené a svrbia. Nerozoznala by som asi ani kiahne od štípancov od komára. Interné? Na EKG by som možno (ale fakt iba možno) rozoznala infarkt, len keby bol vyslovene učebnicový. A to je v medicíne málokedy.

Čakanie v preplnenej čakárni s dvoma neposednými malými deťmi obvykle nie je veľmi príjemný program na doobedie. Najmä, ak má vaše dieťa práve za sebou niečo nepríjemné (alebo pred sebou ako Eli u očnej s rozkvapkanými očami). 

Tak som si povedala, že mi týchto nepríjemných skúseností asi už stačilo. Začala som si hľadať lekárov podľa recenzií (či už na portáloch alebo tu na mk) a hlavne lekárov, ku ktorým sa dá objednať mailom alebo online. Prvou takou väčšou skúškou bol výber pediatra pre moje dievčatá. Každá to poznáte, obeháte pediatrov, väčšinou vás odmietnu a s nikým sa nedá dohodnúť si stretnutie, aby ste vedeli, či máte nejaké spoločné názory, či je ten človek príjemný a či budete vychádzať. Našu pani doktorku som našla na portáli topdoktor.sk. Pozrela som si hodnotenie lekárov a vzdialenosť od nás a dohodla stretnutie mailom.

Bola veľmi príjemná a aj keď má veľa pacientov, našťastie moje baby vzala do svojej starostlivosti. Určite tomu pomohol aj fakt, že sme sa predtým videli a porozprávali. Výber lekára je podľa mňa jednou z najdôležitejších vecí a som doň ochotná investovať veľa času a aj vzdialenosť. Síce mám zdravotné stredisko hneď pri dome, no radšej pôjdem o pár kilometrov ďalej, ako byť v nesprávnych rukách.

Odvtedy všetkých doktorov riešim už len online. Väčšinou aj tak večer, keď už baby spia. Sadnem, objednám termín a musím povedať, že som sa ešte nikdy nesklamala. Či detský ortopéd alebo detský alergológ, všetci boli milí a príjemní, vzali ma presne na čas a nikdy som nečakala dlhšie ako 10 minút. Navyše mi vždy presne všetko vysvetlili a aj s úsmevom. Takto si nejako predstavujem služby lekára v 21. storočí. Dokonca mi vždy príde mail aj smska deň pred termínom. To aby som na to nezabudla, ako obvykle 😀

                                        (výber pediatra je takto oveľa ľahší)

Ako si vyberáte lekárov vy? Aké máte skúsenosti so svojimi doktormi? Našli ste toho svojho? Pozrite si zoznam lekárov na topdoktor.sk? Ak nie, dajte nám vedieť o dobrých lekároch, s ktorými ste spokojné a rady by ste sa k nim objednávali online. Jednej z vás pošlem krásny a kvalitný bezkontaktový teplomer a ostatným veľa srdiečok 🙂

-------

Tento článok vyšiel s podporou stránky www.topdoktor.sk

nas alergolog je v tom zozname, p.Brezina z pneumo-alergo centra. skvely pristup pocnuc recepciou az po doktora. termin sme dostali do 2 dnich, vysledky a nasledne konzultacie a objednanie sa na kontrolu pekne cez e-mail.

21. aug 2017

u nas v malom mestecku je to o inom..vyberat si nieto z koho
.a tak idete za tym jednym dr ci vas vobec zoberie do rajonu..ak ano..mate stastie,mate doktora😉 a to uz je nieco..ako nesofer budem tazko chodit s 2 chorymi detmi busom do susedneho vacsieho mesta..ale ked manzel moze zajdeme si radsej na pohotovost..je to pre nas jednoduchsie..ostatnych specializovanych lekarov mame po ruke viac.ci su dobri netusim..nemala som tu prilezitost ich zatial spoznat..ale uz viem kde sa mozem obratit v pripade ze budem potrebovat..a hned sa idem pozriem ci v tom zozname nie su;) vdaka za tip
..

21. aug 2017

Ahoj, za mňa je to hrozná stránka. Nehnevajte sa, ale aby som tam našla doktora Steinera asi 10-krát vo všetkých možných odboroch, čo ani nemá + nie sú tam zapísané ordinačné hodiny...našla som tam dvoch lekárov, ku ktorým osobne chodím, konkrétne mudr. Pastorek a mudr. Ševčík, ktorý tam má zle uvedené ordinačné hodiny. Ak už ponúka niekto takúto službu vo forme webovej stránky, nech aspoň pravidelne aktualizuje informácie. Bola som tam dnes a zároveň aj poslednýkrát.
@sasienka1 A tebe odporúčam,aby si si najskôr pozrela poriadne to, čo ponúkaš. Mám rada tvoje príspevky ohľadom detí, ale niekedy to už fakt preháňaš s propagovaním niektorých produktov a služieb( chápem, že to máš zaplatené zrejme, ale aj tak..). Prikladám ti do mailu aj print stránky, kľudne si to pozri aj sama na tej stránke, nájdi si všetkých lekárov v Považskej Bystrici a uvidíš, že jeden dr je tam uvedený asi 10krát s rôznymi špecializáciami, hoci ich ani nemá.

21. aug 2017

Zial, nie vsetci dobri lekari maju moznost sa objednavat online. Vacsinou ti dobri maju uz svoju klientelu a minimum casu na to aby riesili nieco este cez net - tot moja skusenost. Jedine svoju zubarku riesim touto cestou, ale vacsinou vsade svietia pri menach klasicke pevne linky s "ochotnymi" sestrickami. Prave si hladam dobru ocnu a opakovanie tiez neurologa. Zial, myslim, ze ihlu v kope sena, by som nasla rychlejsie 😀 Dokonca aj vychyrene neurologicke sukromne centrum, kde si clovek starostlivost plati, ma velmi laxny pristup ku svojim klientom s odovodnenim: "mame toho vela" A? Zaplatila som si za vysetrenie a diagnostika bola len na 50%, lebo pani Dr. sa nechcelo postavit od stola, aby mi chrbticu skontrolovala, tak mi do spravy skopirovala stav predosleho pacienta, ktory sa vobec nezhoduje s mojim! Ano, bola som objednana na presny cas, na termin som cakala 2 mesiace, ale to zial nestaci. Moje problemy so zavratmi a stavmi na odpadnutie nadalej pretrvavaju. Cele zle toto. 😠 A ak je lekar takyto lajdak, nezachrani ho ani online objednavanie a naopak ten spickovy, ako napr. moj kardiolog, hoci tuto moznost nema, ma celkom iny pristup k pacientom a venuje sa cloveku celych 20 min. tak ako si jeho stav vyzaduje.

21. aug 2017

ako pisu baby.
stranka ani poriadne nefunguje..u nasho topdoktor ortopeda z lh po prekliku na objednanie presmeruje na stranku s inymi ortopedmi..treba vychytat webove muchy ..

21. aug 2017

Ako dakujem pekne..ked za ocne objednanie chceli 25e....taak ani nahodou.lebo v cene je podiel dr a plus za tech .stranku za jej prevadzku.taak to si radsej vstanem o 5tej a vyzdvihnem casenku ako niekomu len tak dat 25e veed to je obroooovsky peniaz..tot moha skusenost s top doctor😒

21. aug 2017
Komentár bol odstránený

Ahoj 🙂. No ja som po narodeni maleho rozhodila siete po znamych, lebo s lekarkou mojich dievcat som nebola celkom spokojna. Za lekarom cestujeme do mesta vzdialeneho 20 km, ale stoji to zato (zacali sme tam navstevovat aj inych odbornikov). Michal Almasi z BB je mily mlady skuseny lekar, poda ruku, povzbudi, pochvali, respektuje mna ako mamu, odpovie na akukolvek otazku, nerobi zbytocne vedu zo vsetkeho. Objednavam sa telefonicky, ale v pripade choroby zoberie kedykolvek, dostatocne sa venuje pacientovi a zaroven to ide rychlo, ma dobry system. Vela veci pomoze, vysvetli a zabezpeci sestricka.

21. aug 2017

skoda.je to fajn napad ale keby si dal niekto realne aj namahu s nahodenim spravnych a overenych udajov..v lh sa takisto neobjednate k nikomu..dr su len v zozname..a to mi je nanic..keby som potrebovala specialistu..tak by som mozno uvazovala ist touto formou..dufam ze nikdy nebudem musiet😉

21. aug 2017

@simculllka Nedá mi na teba nereagovať, i keď takéto komentáre zvyčajne ignorujem.
Službu používam takmer vždy, nemala som nikdy problém. Je to určite iné v Bratislave, kde je doktorov na výber oveľa viac ako vo veľkých mestách. Funguje to tak, že pokiaľ lekár nemá s touto stránkou spoluprácu, tak presmeruje na iných, ku ktorým sa online objednať dá. Niektoré zoznamy nemusia byť aktuálne, to uznávam.
K druhej tvojej poznámke: Píšem pre modrykonik.sk reklamné články. Mám s nimi o tom dohodu. Píšem o službách a produktoch, ktoré si vyberiem a s ktorými som spokojná a ktoré reálne používam. Nemyslím, že by to zo mňa robilo šaša a zároveň to vôbec nerobím pre peniaze. Plánujem takéto články pridávať aj v budúcnosti. Takže je na tebe, či si môj blog odlajkneš, alebo to strpíš. To, že niečo nie je prospešné pre teba, neznamená, že to nemôže pomôcť niekomu inému.

21. aug 2017

@iwesska v niečom máš pravdu, ale v dnešnej dobe si myslím, že by aj dobrým špecialistom malo záležať na tom, aby sa k nim ľudia dostali rýchlo. Dobrého lekára nerobia len jeho vedomosti ale aj prístup a ochota vyjsť pacientovi v ústrety.

21. aug 2017

Cez topdoktora si objednávam primárne termín ku svojej gynekologicke pani doktorka Vášovej, ktorá je veľmi milá a veľká odborníčka 😍 A na systém objednávania cez internet nedám dopustiť! Nie je nic lepšie ako prist a predbehnúť tie davy v čakárni, byt hotová do 15 min a užiť si cely deň 😎 Škoda len že nie je možnosť objednať sa ku všetkým lekárom, snad sa rozšíria 😉 👩‍⚕️ Žiaden PR len realita 21. storočia ženy💻📱

21. aug 2017

@sasienka1 Lenze ked uz maju svoju stalu klientelu a maju napr. aj vela ludi vo veku 50+, ktori tieto e-novinky nepouzivaju, tak jemu je srdecne jedno, ze sa nejaky 30-tnik potrebuje objednat cez net, ked to iste moze urobit cez telefon. A este vyhodnejsie je pre nich objednanie na cas, lebo aj napriek tomu, ze je to davno zrusene a zakazane, pekne natrcia rucicku a vypytaju si 10-15e. Takto to realne chodi. Dost lekarov, zvlast specialistov som uz obehala.

21. aug 2017

@lilbe Nemyslis tu Vasovu z Fedinovej, ze?

21. aug 2017

@iwesska hovorím, závisí na lekárovi. Tak ako niekto chce poznať novinky a vzdelávať sa celý život, iný sa uspokojí s priemerom. Ja ak mám možnosť, určite volím objednanie cez net.

21. aug 2017

Dovolim si sem skopirovat moje patalie z r.2014-15, kedy som tehotna urgentne potrebovala neurologa!

Podelim sa s vami o moj dnesny uzasny zazitok 😱 bola som u mojho gyn na CTGmonitor, ten dopadol fajn, par stvrdnuti bruska, nic dramaticke. ALE, ked ma videli, ako v bolestiach chodim, tak ma hned poslali na neurologiu, lebo vraj to moze byt "len" pricviknuty sedaci nerv alebo poskodena platnicka, resp.nieco vaznejsie, co si vyziada hospitalizaciu.
1.Pokus: spadova neurologicka neordinovala!
2.Pokus: zastupujuci len pichal injekcie, nevysetroval!
3.Pokus: v nemocnici mi jedna "mila pani doktorka"po 30.min cakania na vyjadrenie ziadosti o vysetrenie povedala, ze k nim nepatrim.. spravila som zly pohyb, bolest, tma pred ocami, podlomili sa mi nohy, vyhrkli slzy.. muz ma zachytil. Doktorka to videla. Zufala, ironicky konstatujem, ze ked skolabujem a dovezie ma zachranka, tak tam patrit budem.. na co ona len tresla dverami!!!
4.Pokus: neurolog v zdravotnom stredisku. Najskor volam... kym som povedala, co chcem, sestra ma prerusila, ze maju obed a mam volat o hodinu!
5.Pokus: muz vola obvodacke, nech nam poradi, kam ist. Zobral vsetky moje papiere a siel tam (ja uz som nevladala, sedela som v aute), ze uz neordinuju, mam si na pondelok zaplatit prednostne vysetrenie 30€!
...ubolena, uplakana, deprimovana prosim muza, nech ma odvezie domov. Hlavne, ze Tomasko v brusku kopka nonstop, tak decentne, nebolestivo, akoby ma hladkal zvnutra, laska moja mala..

A ta arogantna dr.v nemocnici ma nakoniec aj tak MUSELA vysetrit, kedze par dni po tomto incidente som od bolesti uz odpadavala a po akutnej sekcii sa mi stav zhorsoval..

Hrozne obdobie. Nakoniec mi pomohol aj tak uplne iny doktor, vybaveny po znamosti.. Bohuzial, inak to neslo 😑😤😬 Hanba nasmu zdravotnictvu! 😵😲👎

21. aug 2017

@simculllka Ahoj simculllka, mrzí nás, že si našla svojho lekára, ktorý tam bol "viackrát" a nemal aktualizované ordinačné hodiny. Snažíme sa zoznam lekárov postupne aktualizovať, avšak ako sama uznáš, viac ako 20 000 lekárov postupne aktualizovať je veľká fuška 🙂 avšak makáme na tom, aby bol zoznam lekárov čo najaktuálnejší a údaje pre bežných užívateľov čo najpresnejšie 😉

21. aug 2017

@sadul ahoj sadul, podľa toho čo píšeš, tvoja lekárka nemá spustenú rezerváciu termínov online (preto ťa to presmerovalo na ďalších lekárov, ktorí ju už majú 🙂 ) ak sa ti možnosť rezervácie cez internet pozdáva, kľudne o nás povedz ďalej 😉
PS: možno niektoré z vás narazili aj na lekárov, kde sa rezervuje termín za poplatok, rád by som preto ešte vysvetlil ako to funguje 🙂 sú lekári, ktorí majú záujem, aby lekári mali službu bezplatne (teda platia ju oni, aby ste nemuseli vy 🙂 a potom sú tu druhí lekári, ktorí taktiež majú záujem na tom, aby ich pacienti mali aj ďalšiu možnosť a vybrať si termín takto cez internet, hoci zaň musia zaplatiť - je to preto každého osobná voľba, či sa cez internet objedná alebo nie 🙂

21. aug 2017

@hruska5 ahoj, ak sa lepšie pozrieš, pani doktorka má dostupné termíny aj za 10e 😉

21. aug 2017

@lilbe ahoj lilbe, naozaj sa tešíme, že patríš k aktívnym užívateľom a služba ti pomáha 😍🙂🙂

21. aug 2017

Ja som si veberala dr. Bačíkovu na základe hodnotení na nete a dostupnosti. Keďže najbližší gastro ktoré máme tak tam ordinuje alkoholik... A tak isto aj keď do Bratislavy chodím k MUDR.Kollerovi na základe odporúčaní a som max.spokojna

21. aug 2017

K detskému alergologovi chodím 200 km od domova, pretoze je najlepsi
btw @topdoktor_sk - MUDr. Pura sa v Ruzomberku prestahoval na inu adresu, a ma aj zmenene ordinacne dni v Ruzomberku

21. aug 2017

@saskarisko ahoj saskarisko, ďakujeme za informáciu 🙂👍 ak aj vieš adresu a ordinačné hodiny, kľudne napíš a radi to zaktualizujeme 😉

21. aug 2017

Ja som ju vyuza,sice 2som mala problem ale hned ho odstranili a som spokojna,nic neni horsie ako ost o 6 rano k dr a zapisat sa a dr ide o 8 do prace,des a hruza..

21. aug 2017

@ouwecka ďakujeme 🙂 pre našich pacientov zabezpečujeme aj 24hodinovú podporu, tak ak by bol s rezerváciou akýkoľvek problém, píšte 😉

21. aug 2017

Ja som vaše služby nevyužila a ani som nepočula o službe ktorú ponúkate, snáď niekedy aj keď nerada využijem😊lebo zdravie je to najcennejšie čo človek má🍀svojich lekárov som si tam našla a ja som spokojná s výberom či už pre nás alebo dcérku...a dúfam že pre ňu mi bude stačiť len pediater😊😊

22. aug 2017

@tatianasevcikova ďakujeme pekne, ak by si niekedy hľadala akéhokoľvek lekára, kľudne nám napíš (náš helpdesk na webe) a my pomôžeme ako len budeme môcť 😉

22. aug 2017

@topdoktor_sk ďakujem pekne😊

22. aug 2017

@tatianasevcikova nie je začo 🙂 vo Vašom meste (v Martine) s nami už spolupracuje všeobecná lekárka MUDr. Zajacová a očná lekárka MUDr. Kollárová 😉

22. aug 2017

Nieje objednavaniesa k lekarom na presny termin protizakonne? Pokial viem nasa skvela vlada to zatrhla, Drucker to chce opatovne zaviest az od r 2018.

24. aug 2017

Podobne. Mam skusenost s lekarmi. Moju maminu si len pohadzuju od dveri k dveram. Nie nie je od svedkov jehovovych.

Ja mam viac-menej super lekarov. Skor horsiu skusenost so sestrickami ☹ ale aj to nemuseli mat svoj den.

Ale rovnako sa pytam na recenzie. Ci znamych alebo od lekarky si pytam nazor na konkretneho dr.

Najnovsie mam uplne brutalne super skusenost s mojou internou. Ktora mala so mnou tooooolko trpezlivosti kolko nemam ani ja so sebou a uz vobec nie mamzel ci hocikto z rodiny. Fakt super lekarka 🙂 vdaka ktorej som si uzila predoperacne vysetrenie s kludom.
Podobne na hematologii. Tam boli dve sestricky. Jedna povedala nie neda sa. Nemozeme. Druha zdvihla telefon obratila nemocnici hore nohami a za 2 hodiny som uz aj mala vysledky 🙂

Hned som videla kto pracuje rozumom. A kto aj srdcom.

24. aug 2017

@natalka13 ahoj natalka, všetko je v súlade s legislatívou, ako sme už písali vyššie, sú lekári, ktorí majú záujem, aby lekári mali službu bezplatne (platia ju oni, aby ste nemuseli vy 🙂 a potom sú tu lekári, ktorí taktiež majú záujem na tom, aby ich pacienti mali aj ďalšiu možnosť a vybrať si termín takto cez internet, hoci zaň musia zaplatiť - je to každého osobná voľba, či sa cez internet objedná alebo nie, sme komerčná služba ako každá iná 🙂

24. aug 2017

@ropdoktor_sk
odkedy to teda povolili? Poprosim aj nejaky link.
ja sa k lekarom objednavam, vela ich ma obj cez mail ci sms , vasej sluzbe celkom nerozumiem,ale ok ak je ziadana preco nie.

24. aug 2017

@natalka13 posielam jeden z najaktuálnejších: http://hnporadna.hnonline.sk/clanky/998243-prec...
myslím, že si to mýliš s tzv. "podmieňovaním" objednávania - t.j. lekár nesmie podmieňovať objednanie za poplatok poskytnutím zdravotnej starostlivosti, ak si poistencom ZP a on s ňou má uzavretú zmluvu 🙂

24. aug 2017

objednanie bez poplatku je mi jasne, ale za poplatok to legislativa nepovoluje.
Preto sa tieto poplatky vilaju vselijako ze ano?

24. aug 2017

@natalka13 za objednanie sa u nás neplatí (lekári aj pacienti nás využívajú ako platformu, kde si môžu vybrať termín a lekári ako systém na spravovanie termínov), ako sme písali vyššie máš na výber aj lekárov, kde za všetky služby pre pacientov platia oni (lekári) a je to pre teba ako pacientku úplne zadarmo 🙂

24. aug 2017

Som z Prešova, chcela som sa objednať na ORL v Prešove. Najbližších ORL dokotorov kam sa môžem online objednať mi vyhodilo v Bratislave. Aké praktické! Stránka bude zrejme pre západné Slovensko

25. aug 2017

@bleee ahoj blee, v súčasnosti máme takmer dve stovky spolupracujúcich lekárov po celom Slovensku, kam sa dá objednať cez internet.😉 Stránka určite nie je pre západné Slovensko, snažíme sa ju rozšíriť do každého kúta SR.. ak máš svojho lekára(lekárov), ku ktorému by si sa rada nabudúce takto objednala, povedz mu o nás alebo napíš jeho meno sem do komentáru a my ho budeme kontaktovať, určite sa ORL v Prešove potešia aj ďalší, ahoj 🙂

25. aug 2017

Dobry den, vyssie pisete ze aktualizovat zoznam 20 000 lekarov je riadna fuska, preto navrhujem uprednostnit aktualizaciu tych takmer 200 s ktorymi spolupracujete

26. aug 2017

Takisto radim nepropagovat stranku ktora sluzi na objednavanie sa k lekarovi s pozadim flase a pohariku vina

26. aug 2017

detska ocna Dr. Abelovska vo Zvolene. Je perfektna, profesionalna a mila k detom, uvitala by som online objednavanie

26. aug 2017

@iwesska pouzivaju tieto novinky aj 50+, moja mama aj teta bezne a aj ich znami, skoda ze toto online objednavanie nie je uplne bezna, myslim ze mnohe ambulancie sa mu brania, lebo lekari su 50+

26. aug 2017

@catlyn ahoj catlyn, naších spolupracujúcich lekárov máme aktualizovaných, nakoľko aj oni majú svoje kontá a údaje si vedia sami aktualizovať v prípade potreby 😉

26. aug 2017

@auxtacka určite sa jej ozveme, ďakujeme za tip 😉

26. aug 2017
Komentár bol odstránený

Tvoj clanok je perfektny. A fakt suhlasim s tebou.. ludi ktorych svoja praca nebavi.. nech ju nerobia... do tejto kategorie by som zaradila ako lekarov tak aj ucitelov, pracovnikov na poste ci na hociktorom urade.. tiez sme vymenili doktorov.. v mojom pripade najprv to bol gynekolog.. postupne aj detska doktorka.. vsetko som mala pod nosom.. ale ten pristup a starostlivost bola otrasna.. teraz som spokojna.. musim sice za nimi cestovat.. s mojim doktorom pre dospelakov som spokojna.. to som mala stastie asi na prvy krat.. a este mame aj super zubara.. no ale ten sa uz priblizuje k dochodkovemu veku.. tak budeme musiet aj tam urcite prejst k niekomu... podla nasich predstav.. a teda to je zdravotnictvo.. ale my sme riesili aj prestup deti do inej skoly.. (stahovali sme sa 12 km dalej).. nova skolla zase pod nosom.. ale ked som prisla sa spytat na podmienky prestupu.. tak som rychlo sa otocila.. zacala po mne vrieskat nejaka upratovacka a ked som sa dostala az do riaditelne.. som myslela ze tam hodim bombu.. neprijemna riaditelka.. upratovacka sa spravala mozno este horsie ako ta riaditelka.. tak som sa otocila a isla som do mesta.. kde sme obaja s muzom pracovali.. ze teda deti budu pri nas.. riaditelka mila.. vsetko mi vysvetlila ako to prebieha taky prechod zo skoly do skoly.. a deti su tam doteraz.. som ozaj spokojna.. a ked najmensia zacala meste chodit do skolky.. ako mala 3 rocna... yo bol uplne iny pristup uciteliek.. proste aj traz ked su uz vsetky skolacky.. je to super.. a aj na zaver dosam.. ludia by mali robit pracu ktora ich bavi.. a nie ktoru vystudovali...

27. aug 2017

co by za tie socialisticke stolicky a kachlicky / aj u nas su heh / dali tie rachiticke deti v africkych slumoch
@ sasienka tvoj orispevok v rozhlase ma nadchol aj som to vtedy pisala nereagovala si ok
zial realita je ina ..... zijem v pn a naozaj neviem ktory z nasich "super " lekarov pracuje aj cez net pomoze @ topdoktor_sk ?

28. aug 2017

@malzeville ahoj malzeville, v PN s nami zatiaľ spolupracujú traja urológovia MUDr. Gajdoš, MUDr. Gojdič a MUDr. Gerhát: https://www.topdoktor.sk/search/mesto-piestany 🙂
Ak ale máš lekárov, ku ktorým by si sa rada objednávala, kľudne nám napíš mená a my ich určite oslovíme 😉

29. aug 2017

Tak,ja mám tiež problémy s doktormi,ale to nie je teraz dôležité,myslím si že sa naozaj tá pani doktorka zle zachovala, Nemyslím si že takýchto ľudí treba, máte dobrý článok, a veľmi rada si ho čítam.Hovoríte mi z duše,samozrejme každý doktor je nejaký aj dobrý su aj zlý,ale myslím že táto doba nie je pre nás prospešná,veľa ľudí zomria a veľa ľudí je chorých a vôbec to nikoho nezaujíma.?

30. aug 2017

ja si tiez vyberam lekarov podla hodnoteni. zila som v Nemecku, teraz som v Rakusku a vzdy som vyberala podla recenzii. som rada ze je aj na Slovensku podobna stranka . 🙂 @topdoktor_sk
ked sa raz vratime domov, urcite budem hladat tam.
ked lekarka v Skalici nakricala na mojho otca (ktoreho doviezla sanitka s mozgovou prihodou, lenze ona si citala spravu ineho pacienta a nie jeho...) a potom aj na mna s mamou, ze preco akoze placeme??? ked ho odviezli hned na JISku..
Bola som rada, ze som mohla noveho lekara hladat na internete na zaklade recenzii. teraz chodi otec na kontroly k neurologovi Krivosikovi na Kramaroch, a musim povedat, ze je naozaj spicka!nielen co sa odbornosti tyka, ale aj ako pristupuje k pacientom. a moj tatko je zase uplne v poriadku. Vdaka Bohu za to a za dobrych lekarov!

30. aug 2017

@sophinka17 😍 Doktora Krivosika poznam, je skvely!

30. aug 2017

A este pani zubari Dr. Tomas Panek a Dr. Francisci v Bratislave !🙂 ti su pre mna naj. Inam uz nechodim 🙂

30. aug 2017

@topdoktor_sk ked sa objednam cez topdoktor u lekara, nebudem platit ziadne poplatky??? Ak ano , kde je to uvedene a kolko to bude stat???

30. aug 2017

Tak som sa objednala k neurologovi za poplatok portalu 16e a dufam,ze dalsich 10-15 e nebude odomna pytat zmluvny doktor. Inak tuto sluzbu uz nevyuzijem.

31. aug 2017

@katka2806 @iwesska ak je vaša zdravotná poisťovňa zazmluvnená aj u konkrétneho lekára (poisťovne má každý spolupracujúci lekár vo svojom profile), tak by ste za nič ďalšie nemali platiť 😊Samozrejme, všetko závisí od toho, aké úkony prepláca lekárovi vaša zdravotná poisťovňa.

31. aug 2017

U nas su 2ja detski lekari s ambulanciami vedla seba. Za den vybavia cca rovnaky pocet pacientov, ale kym pan doktor ma takmer vzdy prazdno a vsetci su vybaveni rychlo, s minimalnym cakanim (max tak do hodinky), u pani doktorky je bezne, ze sa zapisete, nacakate 1/2dna a hodinku to este trva aj ked uz ste v cakarni pri sestricke... No aj tak s detmi chodime "do dlhsej rady", lebo zas pristup mi pride preciznejsi, starostlivejsi, zaujima sa a nepodcenuje situaciu. Pri zastupovani som mala moznost viac krat zazit aj kolegu a dakujem, neprosim, radsej pockam...

31. aug 2017

@iwesska nechapem to, kazdy kto sa objedna cez topdoktora, plati poplatok portalu 16€???

1. sep 2017

@katka2806 No ja som sa doteraz objednavala cez iny portal a dopredu som neplatila nic. Napr.zubarka si neuctuje za presny cas nic,len ukony sa hradia. K inemu lekarovi som sa objednala s tym,ze pri prvej navsteve uhradim 15e, co mi pride logicke platit az na mieste. Tento lekar,ktoremu som sa objednala cez Top doktora nemal uvedeny ziadny poplatok,ale dole bola info o tom,ze potralu treba za objednanie uhradit 16e,inak ti to objednavku ani nepotvrdi. Dosiel mi potom doklad do mailu,ktory mam Dr.ukazat. Kedze ma zmluvu s mojou poistovnou,tak dufam,ze tymto je vec vybavena a nic navyse platit teda nebudem.

1. sep 2017

@katka2806 ahoj katka, na portáli sú lekári ku ktorým sa vieš objednať zadarmo ako aj lekári kde sa za objednanie platí, ceny sa pohybujú v rozpätí 7-20e v záležitosti od lekára/vyšetrenia. Je len na tebe, ktorý termín/lekára si vyberieš 😉

1. sep 2017

Nechcem kritizovat, asi este len zacinaju, noje tu kopa nepresnych udajov. Ci adresa, ordinacne hodiny, neda sa objednat online, chybaju t.c.
Nerozumiem o com to je

3. sep 2017
Komentár bol odstránený

@nitrankanr ahoj 🙂
Ak si našla nejaké nepresné údaje, kľudne napíš a my ich radi zaktualizujeme 😉. Snažíme sa zoznam lekárov postupne aktualizovať, avšak ako sama uznáš, viac ako 20 000 lekárov postupne aktualizovať je veľká fuška, nehovoriac o tom, keď niektorý z nich zmení ordinačné hodiny 🙂 avšak makáme na tom, aby bol zoznam lekárov čo najaktuálnejší a počet spolupracujúcich lekárov, ktorí majú sprístupnené termíny cez internet čo najvyšší 😉

PS: v Nitre s nami spolupracuje Medicentrum Dzurilla (alergológia) a MUDr. Miklášová (orl)
Pekný večer 🙂

3. sep 2017

@sasienka1 no neviem, ale ja som bola v tom že objednávať sa na čas za poplatok je už zakázané. Nič proti tomu, ale neviem či si túto online službu ocení aj staršia populácia. A teda mládež má vďaka tomu že sa vie " vyklikat´" na tieto stránky prednosť. Takze babkám nepomôže ani prvý autobus o 5-tej keď sú už termíny poobsádzané. A ďalšia vec, podľa mna lekár by mal vedieť o urgentnosti stavu pacienta a podľa toho uprednostniť prípady, cez net dostane pacient prvý voľný termín / hoci az za 3 mesiace ako my na adenotomiu do detskej fakultnej/ . Našťastie osobným stretnutím a prehodnotením stavu v inej nemocnici dcérke vybrali mandle o 2 týždne.

5. sep 2017

Ahoj, tiez som mala zopar otrasnych skusenosti s lekarmi... Odvtedy sa to tiez snazim riesit cez internet, zatial - velmi uspesne. Recenzie som hladala na lekar.sk, o stranke topdoktor.sk som este nepocula, ale teraz sa na to urcite pozriem. Cez internet som nasla svoju gynekologicku, a je uzasna. Este, ked hladam lekara, urcite opytam sa znamych, ci mi mozu niekoho odporucit, a tiez to funguje. Tak som si nasla stomatologa. A jeden krat to bola uplne stastna nahoda - dcere po stahovani do Ba prislo zle, a sla som s nou k prvej pediatricke, ktora vtedy ordinovala v nasom zdravotnom stredisku. A mala som neskutocne stastie - je skvela: ludsky pristup a odbornost su u mna najdolezitejsie. Jedine, su tam casto aj dlhe rady... Ale tomu sa asi neda vyhnut, ked je lekar naozaj velmi dobry.

10. sep 2017

Začni písať komentár...

Odošli