Dnes sa nám stala taká mega vec. Boli sme na Domaši. Kojila som akurát na brehu zrazu ma neter zavolala ,že ujo Daniel nevidí. Nerozumela som poriadne čo hovorí.Najprv jeden stres , že čo sa mu stalo. Potom druhý, že kde je najstarší ktorý bol s ním. Keď som ako z ,,bejvoču,, vletela do vody pochopila som, že nevidí lebo nemá okuliare. Našla som staršieho dala do bezpečia a hľadáme. Muž nosí 5ky. Videl akurat tak makový. Už mi šlo v hlave ako zas nadáva, že som ho tam dotiahla, že zas som rozbitá z celého dňa a ešte aj šoférovať budem a nehovorím o peniazoch ktoré budú okuliare stať. Modlila som sa, aby sme ich našli i keď som ani za mak neverila,že je to možné. Na muža skočil prostredný , chcel sa blázniť a zhodil ich. Snažili sme sa ich nájsť ale márne. Voda Kalná, prudy silné , vyzerali sme ako keby sme husy naháňalivo vode .. hovorím mu ,že sa musím vrátiť k malej a strážiť chlapcov lebo on aj tak nevidí. Zrazu vidím ako sa baví s dievčatkom kt.mu podáva okuliare. Akože nechapačka. Šťastný ako blcha jej vraví, že či niečo nechce ,že jej pôjde kúpiť nanuk alebo čo. Viete čo mu povedala ? Že nechce nič, že ona rada pomáha. Ak tu má to dievčatko mamku, tak jej blahoželám! Dobre ste si vychovali dcéru! (PS:Mala okolo 10rokov, hnedé vlasy , pekné opálenie, kupacie okuliare a plavky celé s vzorom na štýl galaxie alebo niečo proste také do cyklámenovej)
    Je mi jasné ,že je aj správne, že s ním nešla a že nič nechcela od cudzieho chlapa. Ale nám sa tým stratila. Chceli sme jej dať na ten nanuk aspoň nejaké drobné .
    Bolo mi smiešno keď mi hovoril muž, ja som sa na ňu najprv hneval. A ja, že prečo. Tak nikto si ho nevšímal, že je bezradný a nevidí si ani na dieťa a teda ani nepomáhal. Ale ona sa okolo neho stále obsmietala. Keďže nevidí takmer nič nevedel ,že hľadala s nim.
    Takže ešte raz ďakujeme ❤️❤️❤️