Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    talianocka11
    26. jún 2022    Čítané 323x

    Skvelé vecičky pre naše milované detičky

    Keď ma vybrali do testovania s dm, mala som hneď predstavu, ako pôjdeme na túru a v cieli si spravíme ochutnávací piknik. Žiaľ, obe s dcérkou sme ochoreli, a tak sme týchto 10 produktov testovali iba doma.

    Niektoré produkty sme už veľmi dobre poznali, no s inými sme sa zoznámili iba vďaka testovaniu. Všetky produkty sú bio, čo veľmi oceňujem.

    Poďme sa teda pozrieť, čo a ako obstálo v našom hodnotení 🙂

    Ovocná tyčinka dmBio jablko a banán

    Po tyčinke sa len zaprášilo. Nikde nezostala ani omrvinka. Nestihla som ani ochutnať. Čiže môžem s čistým svedomím povedať, že chutila. 

    Kapsička babylove bio banán & višňa v jablkách s müsli

    Kapsičky sú u nás veľmi obľúbené. Kupujeme len babylove. Sú ideálnou desiatou na cestu domov, napríklad z ihriska, keď nemáme umyté ruky (píšem nemáme, lebo aj ja si na nich pochutnávam 🙂). Škoda, že nie je aj väčšie balenie. Zakaždým to vcucneme doslova za pár minút. Mne tieto s müsli až tak nechutia (sú husté), no dcérka s nimi nemá najmenší problém.

    Feniklový čaj dmBio s jablkovo-hroznovou šťavou

    Keby som ho neochutnala, asi by som tento nápoj nekúpila. No milo ma prekvapil. Nie je presladený. Má jemnú chuť. Fenikel cítiť len trochu, viac chutí jablkom a hroznom (ale ani tie nie sú výrazné). Nám chutil a určite si ho ešte niekedy kúpime. Super, že je uzatvárateľný. 

    Kokosové mlieko dmBio s banánom 

    S týmto mliekom sme sa neskamarátili. Síce dcéra povedala, že jej chutí, 2 hlty jej stačili a viac nechcela. Má takú nevýraznú chuť. Úprimne, čakala som, že to bude niečo, po čom sa budeme za ušami oblizovať. Nestalo sa. 🤷🏻‍♀️

    Babylove detská športová fľaša

    Momentálne je to dcérina najobľúbenejšia fľaša. Keď ju uvidela, hneď som ju musela vyvariť a už z nej pila a každému ukazuje, akú má parádnu fľašu  a ako si ju vie zubami otvoriť. Aj mne sa páči. Keď je zatvorená, voda sa z nej nevylieva. Trochu ma sklamalo to, že nie je vhodná do umývačky riadu.

    Detské špaldové pizza tyčinky dmBio

    Keďže moje deti ešte nemajú 3 roky, zjedli sme ich s manželom. 😊 Do detskej rúčky sú akurát. Milo ma prekvapili v tom, že nie sú veľmi aromatické. Cítiť hlavne špaldovú tyčinku a trošilinku pizzovú príchuť. No keď som ich zjedla viac, už som cítila jemné štípanie na jazyku. Čiže ak deti neobľubujú štipľavé, nedala by som zjesť viac ako 2-3 tyčinky.

    Babylove umývací gél sensitive - náhradná náplň

    Tento gél sme si zamilovali. Dieťatko umyje od hlavy po päty, neštípe v očiach, dobre pení a má jemnú neutrálnu vôňu vhodnú pre obe pohlavia. 

    Babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých

    Gél má dobrú konzistenciu, nelepí ruky a má príjemnú vôňu. Vďaka guličkám na šnúrke sa dá pripnúť na kočík rôznej hrúbky. Rozkošný dizajn, no zvádza to k presvedčeniu, že je pre deti. Dcéra, keď ho uvidela, nechcela ho pustiť z ruky a dalo mi dosť práce vysvetliť jej, že je pre dospelých a nie pre deti.

    Cumeľ na kŕmenie babylove

    Dobrá pomôcka hlavne pri jedení mäkkých jedál (banán, maliny, čučoriedky…). Používala som ju aj pri staršej dcérke. Niektoré potraviny som jej nakrájala a dala do cumlíka. Ona si to spokojne jedla a ja som bola spokojná, že sa nezadrhne napr. šupkou, kôstkou… Keď sa jej prerezávali zúbky, dávala som jej tam ovocie a zeleninu z chladničky, čo jej hneď upokojovalo aj ďasienka. 🙂

    Vlhčené utierky babylove s 99 % vody

    Musím povedať, že s utierkami som nadmieru spokojná. Majú skvelé zloženie. Ako je zrejmé z názvu, tvorí ich z 99 % voda. Nie sú parfumované a vlhké sú tak akurát. Veľmi oceňujem aj textúru utierky, ktorá je hladká a jemná. Všetky utierky, ktoré som doteraz vyskúšala, boli drsnejšie.

    Malé mínus je to, že sa horšie vyberajú. Myslela som, že keď ich bude menej, tak to pôjde ľahšie, no som asi v polke balíčka a nič sa nezmenilo. Zatváranie zatiaľ lepí a drží. Uvidím, či to takto vydrží až do konca. Každopádne, som si našla obľúbené utierky.

    Vďaka testovaniu s dm, sme vyskúšali už známe aj neznáme produkty a obľúbili sme si ich ešte viac. Naše topky sú kapsička, tyčinky a vlhčené utierky.

    Opäť sa mi potvrdilo, že dm je drogéria, kam sa oplatí ísť (často tam chodím a pozerám, čo majú nové 🤫). Máte to tak aj vy? Ak áno, možno sa tam niekedy stretneme 🙋‍♀️.

    Vaša Talianočka

    #test_dm38 #recenzia #test_produktov_pre_deti_od_dm_drogerie_markt