Posledný týždeň u nás dni začínajú byť sychravé, noci studené a vietor nepríjemne prefukuje... A naše mačky - tie nič netušiace deti leta, sú z týchto noviniek zhrozené. Tak sme sa s mužom rozhodli, že im postavíme dočasný prístrešok 🙂 Nemusí byť extra pekný, (lebo pred sezónou to aj tak demontujeme), našou úlohou bolo, aby bol praktický.

    Na mačací brloh sme potrebovali:
    1. Operadlo z gauča, ktoré hostia zlomili a chcela som ho už dávno vyhodiť, ale svokor ho odložil, lebo vraj sa ešte na niečo zíde.
    2. Pár nepoužitých kvádrov zo stavby, ktoré som chcela už dávno vyhodiť, ale svokor ich odložil, lebo vraj sa ešte na niečo zídu.
    3. Osem prebytočných kociek, čo zostalo z dláždenia parkingu a chcela som ich už dávno vyhodiť, ale svokor ich odložil, lebo vraj sa ešte na niečo zídu.
    4. Pokazený rošt z postele, ktorý polámali hostia a chcela som ho už dávno vyhodiť, ale svokor ho odložil, lebo vraj sa ešte na niečo zíde.
    5. Dve staré deky, ktoré som síce ešte nechcela vyhodiť, ale svokor ich aj tak pre istotu schoval na mne "neznáme" miesto.
    Na horné poschodie potrebujeme:
    1. Prepravku, ktorú som pred 8mimi rokmi kúpila pre psa, ale robil v nej taký cirkus, že sme ju nikdy nepoužili.
    2. starú deku.

    Po zhruba pol hodinke roboty sme zmajstrovali toto veľdielo 😀 Možno esteticky nepoteší, ale mačky oň hned prejavili záujem 😀

    1
    2
    5