v_ero_ni_ka
24. sep 2019
203 

Jemná a voňavá pokožka s Baby Dove 🕊️

Testovanie je na konci a v mene mojej dcérky Meli by som rada poďakovala @konik_testuje, že vybral práve nás do testovania. Ďakujeme. 

Pred dvomi týždňami nám prišiel krásny balíček na testovanie s užasnými produktami od firmy DOVE. Kedže sme s touto kozmetikou nemali žiadne skúsenosti, do testovania sme sa vrhli s radosťou. 

Testovací balík obsahoval: Baby Dove umývací gél na celé telo aj vlásky Sensitive Moisture

Umývací gél na celé telo aj vlásky Rich Moisture

Detské vlhčené utierky

Krém proti zapareninám

Detské telové mlieko

Musím sa priznať, že keď mi prišiel balíček, okamžite som sa vrhla na vlhčené útierky, keďže z mojich som mala už len posledných pár. Utierky majú príjemnú krémovú konzistenciu. Prekvapila ma, v dobrom, ich vôňa. Utierky krásne hydratujú. Pokožka po nich je jemná. Dajú sa použiť na ruky, tvár. Ďalej som sa veľmi tešila na umývací gél Sensitive Moisture, ktorý dostal okamžite záťažový test. September = začiatok pokračovacieho kurzu plávania a s tým spojená aj jemne vysušená pokožka z chlóru. Gél je určený na citlivú pokožku, preto som ho po kúpaní v bázene zvolila. Pokožku zanechal príjemne jemnú, nedráždi, ľahko sa nanáša. Má jemnú krémovú konzistenciu. Veľkým plusom je krásna, čistá vôna. Pokožku sme po kúpaní natreli aj telovým krémom ktorý je hypoalergénny a pH neutrálne, čo je u mňa veľké plus, vôňa je špeciálne vyvinutá pre deti s ľahko podrážditeľnou pokožkou. Nám sa veľmi osvedčil. 

Plienky? Krém na zapareniny? U mňa to všetko spolu súvisí. Plienky, dobrý krém na zapareniny a vetranie = spokojný detský zadoček. Dobrý krém na zapareniny je však veľké plus. Krém vytvorí krásnu ochrannú vrstvu, stačí ho naniesť máličko. Ľahko sa rozotiera a zotiera. 

Náš večerný kúpací rituál sme obohatili o produkty Dove. Umývací gél na celé telo aj vlásky Rich Moisture má jemnú, ľahko rozotierateľnú konzistenciu. Pokožka je jemná, voňavá a vlásky sú nádherne voňavé. Po kúpaní sme pokožku nakrémovali telovým krém, ktorý vôňu umývacieho gélu ešte viac zintenzívnil. Na zadok sme použili krém proti zapareninám, obliekli pyžamko, dcérka vypila mliečko a s krásnou vôňou lahala do postieľky. 

Po minutí testovacej sady v nej určite budeme pokračovať. Ze seba a dcérku Melisu môžem kozmetiku Baby Dove 🕊️ odporučiť. 

Ďakujeme za testovanie.

Veronika a Melisa 🕊️

#test_babydove2 #recenzia

Krásne fotky aj článok 😍 Niektoré z produktov ako napr. krém na zapareniny som dcérke ešte neskúšala dávať, ale musím skúsiť 🙂

15. sep 2019

@zuzkanr Ďakujem pekne 😊 zostala som veľmi milo prekvapená z produktov 😊

15. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli