veroena
14. jún 2019
238 

FeelEco: eko čistiace prostriedky

Rešpekt k prírode a úcta k životnému prostrediu

Na začiatok by som sa chcela poďakovať MK za možnosť testovať produkty od FeelEco. Veľmi ma potešila správa, že vybrali aj mňa. Bolo to moje prvé testovanie a plne využiteľné, keďže môj malý syn je celý deň na dvore a neustále špinavý periem aj 4x do týždňa 🙂 A ja tehu🤰Skúsenosť so značkou som nemala, takže na produkty a ich testovanie som bola zvedavá. Tak som sa tešila a bola som milo prekvapená.

V balíčku bolo: FeelEco odstaňovač škvŕň baby, FeelEco aviváž baby, FeelEco prací gél baby, prostriedok na umývanie cumlíkov a flašiek baby a FeelEco sprchový gél levanduľa a ylang-ylang.

Teraz priamo k testovaniu. Začnem s tým, čo ma najviac zaujalo a čo bola pre mňa topka.

FeelEco odstraňovač škvŕň:

Tento produkt nám zachránil pár kúskov oblečenia kedže máme obdobie "odplienkovania" :D A s čistým svedomím ho môžem len odporučiť. Toto body na fotke už sme používali len doma, keďže párkrát sme mali "nehodu", teraz je znovu čisté a to som už použila zopár inych značiek. Boli už x-krát opraté, čiže som ani len nedúfala, že to pekne zlezie. Žiadna vyblednutá farba ani nič podobné. Aplikácia jednoduchá.

Ako druhý v poradí prišiel na rad FeelEco sprchový gél levandule a ylang ylang:

Kedže som tehu a môj nos aj pokožka sú citlivé na všetk, som sa ho popravde aj bála vyskúšať 🙂 Najprv otestovala moja mamina. A kedže mi vravela, že to vonia jemne a nepení, skúsila som aj ja. Veru som sa nevyhadzala ;) A to sa sprchujem len s detským sprcháčom. Takže sprchový tiež odporúčam 🙂

FeelEco prací gél a aviváž:

Tak na gél a aviváž si fakt potrpím :/ A na krásne voňavú bielizeň. FeelEco extra nevonia, ale čo ma prekvapilo, že prádlo bolo mäkkučke po vypraní už s porovnaním s Ariel Baby.

Keďže mne vôņa nestačila, videla som na nete, že maju variantu aj s vônou ;) Tak možno vyskúšam aj ten gél 🙂

Prostriedok na umývanie cumlíkov a flašiek baby:

Kedže náš 1.5r syn stále pije mliečko večer, tak som mala na čom testovať. A mala som jednu staršiu flašku (tmava na spodku od čaju), ktorú sme už nepoužívali, ale som ju nevyhodila. Skušala som iné prostriedky a nič, tak som bola veľmi zvedavá, či to bude čisté.

Úprimne už som túto flašu chcela vyhodiťn  ale asi čakala na toto testovanie ;) A ta daaam je ako nová čistá. Sama som tomu nechcela veriť a to fakt som použila len pár kvapiek a poriadne vydrhla.

Pekne to penilo a oplachla studenou vodou. Môj syn znej pil dnes celý deň. Za mňa zatial top produkt na čistenie fliaš. Dokonca som vyčistila aj detsky riad a poháre a sú ako nové.

A tu ma milo prekvapilo, že prostriedok sa dá použiť napr. aj na detský riad, jedálenské stoličky a plastové hračky, keďže je bez pridaných parfémov aalergénov. Tak mamičky doma tento produkt vedia využiť na veľa vecí a dlho, keďže stačí toho malo ;)

Takže toto sú moje dojmy z testovania ekologických produktov FeelEco.

Prajem pekný zvyšok večera.

Vero

#test_feeleco #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli