veroena
    14. jún 2019    Čítané 238x

    FeelEco: eko čistiace prostriedky

    Rešpekt k prírode a úcta k životnému prostrediu

    Na začiatok by som sa chcela poďakovať MK za možnosť testovať produkty od FeelEco. Veľmi ma potešila správa, že vybrali aj mňa. Bolo to moje prvé testovanie a plne využiteľné, keďže môj malý syn je celý deň na dvore a neustále špinavý periem aj 4x do týždňa 🙂 A ja tehu🤰Skúsenosť so značkou som nemala, takže na produkty a ich testovanie som bola zvedavá. Tak som sa tešila a bola som milo prekvapená.

    V balíčku bolo: FeelEco odstaňovač škvŕň baby, FeelEco aviváž baby, FeelEco prací gél baby, prostriedok na umývanie cumlíkov a flašiek baby a FeelEco sprchový gél levanduľa a ylang-ylang.

    Teraz priamo k testovaniu. Začnem s tým, čo ma najviac zaujalo a čo bola pre mňa topka.

    FeelEco odstraňovač škvŕň:

    Tento produkt nám zachránil pár kúskov oblečenia kedže máme obdobie "odplienkovania" :D A s čistým svedomím ho môžem len odporučiť. Toto body na fotke už sme používali len doma, keďže párkrát sme mali "nehodu", teraz je znovu čisté a to som už použila zopár inych značiek. Boli už x-krát opraté, čiže som ani len nedúfala, že to pekne zlezie. Žiadna vyblednutá farba ani nič podobné. Aplikácia jednoduchá.

    Ako druhý v poradí prišiel na rad FeelEco sprchový gél levandule a ylang ylang:

    Kedže som tehu a môj nos aj pokožka sú citlivé na všetk, som sa ho popravde aj bála vyskúšať 🙂 Najprv otestovala moja mamina. A kedže mi vravela, že to vonia jemne a nepení, skúsila som aj ja. Veru som sa nevyhadzala ;) A to sa sprchujem len s detským sprcháčom. Takže sprchový tiež odporúčam 🙂

    FeelEco prací gél a aviváž:

    Tak na gél a aviváž si fakt potrpím :/ A na krásne voňavú bielizeň. FeelEco extra nevonia, ale čo ma prekvapilo, že prádlo bolo mäkkučke po vypraní už s porovnaním s Ariel Baby.

    Keďže mne vôņa nestačila, videla som na nete, že maju variantu aj s vônou ;) Tak možno vyskúšam aj ten gél 🙂

    Prostriedok na umývanie cumlíkov a flašiek baby:

    Kedže náš 1.5r syn stále pije mliečko večer, tak som mala na čom testovať. A mala som jednu staršiu flašku (tmava na spodku od čaju), ktorú sme už nepoužívali, ale som ju nevyhodila. Skušala som iné prostriedky a nič, tak som bola veľmi zvedavá, či to bude čisté.

    Úprimne už som túto flašu chcela vyhodiťn  ale asi čakala na toto testovanie ;) A ta daaam je ako nová čistá. Sama som tomu nechcela veriť a to fakt som použila len pár kvapiek a poriadne vydrhla.

    Pekne to penilo a oplachla studenou vodou. Môj syn znej pil dnes celý deň. Za mňa zatial top produkt na čistenie fliaš. Dokonca som vyčistila aj detsky riad a poháre a sú ako nové.

    A tu ma milo prekvapilo, že prostriedok sa dá použiť napr. aj na detský riad, jedálenské stoličky a plastové hračky, keďže je bez pridaných parfémov aalergénov. Tak mamičky doma tento produkt vedia využiť na veľa vecí a dlho, keďže stačí toho malo ;)

    Takže toto sú moje dojmy z testovania ekologických produktov FeelEco.

    Prajem pekný zvyšok večera.

    Vero

    lienka525
    9. jún 2019    Čítané 384x

    Testovanie

    V prvom rade ďakujem za možnosť testovania týchto produktov. 

    Čo sa týka prania zhrniem to v jednom odseku. Dcérka a aj synček majú po mne ekzém čiže nie všetky pracie prachy či gély im vyhovujú. V tomto prípade nebol žiadny problém. Žiadna nežiadúca reakcia. S pracím gélom som bola spokojná. Vypral. Čo sa týka aviváže tak mne chýba tá voňa opratého prádla. Odstraňovač škvŕn u mňa uspel. Vypral prikrmy aj synovu čokoládu. Jediné mínus bolo aplikovanie na škvrny. Mne osobne forma spreju nevyhovuje ale je super a vypral škvrny. Takže celkovo som spokojná.Feel Eco na dudliky a na fľašky som použila iba na vyčistenie dudlíkov dcérke, kedže je kojená. Neprejavili sa malej žiadne reakcie. Škoda len, že použitie nie  je ako klasicky umyvací prostriedok.
    Sprchový gél krásne vonia. Používala som ho zo začiatku s malou dušičkou aby sa mi reakcia nejaka nespravila ale všetko v poriadku a teda aj na citlivu pokožku

    many123
    8. jún 2019    Čítané 187x

    Rešpekt k prírode a úcta k životnému prostrediu

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať MK za možnosť testovať produkty od FeelEco. Veľmi ma potešila správa, že vybrali práve mňa. Bolo to moje prvé testovanie a plne využiteľné, keďže pri dvoch deťoch a hlavne chlapcoch je to občas "o držku". Skusenosť so značkou som už mala a bola resp. som spokojná, aj keď nie s produktmi, čo boli v testovaní. Tak som sa tešila a bola som milo prekvapená.

    V balíčku bolo: FeelEco odstaňovač škvŕň baby, FeelEco aviváž baby, FeelEco prací gél baby, Prostriedok na umývanie cumlíkov a flašiek baby a FeelEco sprchový gél levanduľa a ylang-ylang.

    Teraz priamo k testovaniu. Začnem s tým, čo ma najviac zaujalo a čo bola pre mňa topka.

    FeelEco odstraňovač škvŕň:

    Tento produkt nám zachránil pár kúskov oblečenia a s čistým svedomím ho môžem len odporučiť. Tepláčiky - zelené kolená od trávy (to asi poznajú všetky mamičky), ktoré už boli vytriedené len na dvor, sú znovu použitelné napr. aj do škôlky. Boli už x-krát opraté a ožehlené, čiže som ani len nedúfala, že to pekne zlezie. Žiadna vyblednutá farba ani nič podobné.

    Kedže počas testovania som dostávala otázky, či zíde aj zelenina a ovocie. Tak som na starú utierku poriadne rozmačkala rajčinu, kečup a aj keď je to testovanie pre deti naliala som aj červené vínko, kedže aj dospelému sa občas zadarí 🙂 Výsledok nad očakávanie.

    Taktiež z trička, kde bol fľak netuším od čoho, tiež pekne zmizol.

    Skúšala som aj svoje biele spodné prádlo, čo používam cez "svoje dni" a väčšina krásne opratá, prípadne to, čo nezmizlo ostalo bledé.

    Ako druhý v poradí prišiel na rad FeelEco sprchový gél levandule a ylang ylang:

    Vôňa nádherná, hlavne pre tie, ktoré milujete vôňu levandule, ale nie je vtieravá. Trošku som mala obavy, keďže obe deti majú citlivú pokožku, ale všetko v poriadku. Pokožku nevysušuje. Použila som aj na vlásky a krásne sa rozčesali. Kedže aj ja kvôli problémom používam výhradne detské gély, tak som skúsila aj na sebe a všetko v poriadku.

    FeelEco prací gél a aviváž:

    Ako som už písala vyššie obaja synovia majú citlivú pokožku. Od malička im periem veci len v neparfumovaných pracích géloch a aviváži. Keďže je to testovanie eko produktov, tak je jasné, že extra vôňu netreba čakať, čo mne ale vyhovuje. Prádlo voňalo úplne jemnulinko, neutrálne.

    Obliečky, závesy mi musia rozvoniavať, takže tak mi tá vôňa nestačila. Keďže som bola spokojná s produktmi, som si kúpila aviváž od FeelEco s vôňou ovocia. Tá krásne rozvoniava.

    Prostriedok na umývanie cumlíkov a flašiek baby:

    Kedže náš dvojročný syn stále dudluje a pije mliečko ešťe aj v noci, tak som mala na čom testovať 🙂

    Úprimne, som vždy flašky aj cumlíky len vyvárala. Preto mi prišiel tento produkt trošku "zbytočný". Samozrejme, som skúšala, všetko umylo, tak ako bolo treba, účel to splnilo, ale i tak ostávam verná vyváraniu.

    ALE, samozrejme pri každom produkte čítam zloženie a použitie, a tu ma milo prekvapilo, že prostriedok sa dá použiť napr. aj na detský riad, jedálenské stoličky a plastové hračky, kedže je bez pridaných farbív, parfumov, alergénov a bez konzervantov.

    Tak ja osobne využívam takto. Stačí malá kvapka, krásne sa napení.

    Takže toto sú moje postrehy a dojmy z testovania ekologických produktov FeelEco.

    Prajem pekný zvyšok večera.

    Martina

    2veronka7
    8. jún 2019    Čítané 165x

    Myslíš EKO? Skús FeelEco. 🙂

    Ste rodina s deťmi? Rodina s malými deťmi? Rodina, čo to rada aspoň vrámci možností aj eko? Škvrny od trávy, zmrzliny, paradajok, čokolády... Možností je naozaj veľa. S tým asi často "bojujete". A to pranie! Práčka občas ide hádam takmer aj každý deň, najmä ak je v domácnosti členov viac. A možno máte doma ratolesť - alergika, či s citlivou pokožkou. Cumlík sem, fľaša tam, zašpinené hračky, stolička na jedenie... Unavená mamina. Taký relax vo vani, v sprche, dobre padne... kedykoľvek. 

    Ak sa Vás týka čokoľvek z vyššie spomínaného, možno Vás bude zaujímať táto recenzia. Pred vyše dvoma týždňami nám totiž kuriér doručil balík. A v ňom niekoľko produktov od firmy FeelEco. Testovali sme prací gél a aviváž na detskú bielizeň, odstraňovač škvŕn, čistiaci prostriedok na cumlíky a fľaše, sprchovací gél. Všetko užitoční pomocníci. Tak sa na nich poďme pozrieť zblízka.

    Prací gél a aviváž 

    Špecifiká od výrobcu, prací gél: Prací gél na detskú bielizeň bez konzervantov a parfémov. Určený pre deti do 3 rokov a osoby s citlivou pokožkou. Biologicky ľahko rozložiteľné rastlinného pôvodu (výrobok kategórie VEGAN). Vhodný je na bielu, farbnú aj tmavú bielizeň. Efektívny už pri nízkych teplotách. 

    Špecifikáciou a odporúčaním, že ide o prostriedok na prádlo pre deti do 3 rokov, by som sa neviazala. Myslím, že použíteľný aj pre staršie deti a rovnako aj dospelých. Skôr naozaj samotným zložením podtrhnuté, že citlivej bábätkovskej pokožke neublíži. To zloženie je naozaj menej obsiahle, ako pri mnohých iných prostriedkoch. Pre maminy, ktoré myslia eko, zamýšľajú sa nad tým, ako prispieť k starostlivosti o našu planétu, ale možno nemajú momentálne dostatok času, energie, čohokoľvek, aby šli cestou v zmysle doma vyrobený prací slíz a pod., je tento prací gél a vôbec výrobky od firmy FeelEco dobrou možnosťou.

    Mňa osobne veľmi milo prekvapil a uspokojil moje požiadavky. Už napríklad spomínanou vegánskou kategóriou. Prádlo je po vypratí naozaj mäkké. Oblečenie, uteráky, obliečky... Skúšala som s ním prať hádam takmer všetko. Dokonca aj tenisky. 🙂 Všetko zakaždým mäkké. Rovnako prádlo ostalo čisté. A škvrny, ktoré prací gél nezvládal, na to som mala poruke ďalšieho pomocníka, ale o ňom neskôr.

    Čo sa týka vône, tá je dosť špecifická, resp. nie je. 🙂 Ale veď aj ide o výrobok bez parfémov. Mne osobne to ale veľmi vyhovuje. Taký neutrál a ako ja vravím, prádlo vonia človečinou. A ono asi aj pokiaľ ide o vekovú kategóriu do 3 rokov, najlepšie riešenie. Predsa len aj detský noštek, pokožka, to všetko je veľmi citlivé na výrazné vône, agresívnejšie zložky v drogérii. Mne splnil všetko, čo od pracieho prostriedku vhodného aj na detské prádlo, očakávam. Účinkuje už pri nízkych teplotách, detské šatstvo periem na 30tke, takže to vyhovuje. Mäkké, voňavé-nevoňavé tak aurát a nevtieravo, čisté... 

    Špecifiká od výrobcu, aviváž: Tie sú v podstate rovnaké ako pri pracom géle. Výrobca okrem predošlých ale ešte uvádza, že odstraňuje elektrostatický náboj textílií.

    Môj mužíček je na to dosť háklivý. Najmä pokiaľ ide o jedny jeho tepláky. To sa po vypratí na ne práve pre tento problém dosť "zlostí". V priebehu posledných necelých troch týždňov som v aviváži prala aj tie. A čuduj sa svete, nespomínam si, že by sa s nimi hádal, keď si ich vypraté obliekol. :D Zdá sa, že asi skutočne zaberá. 

    Rovnako ako po použití gélu prádlo je mäkké. S vôňou je to veľmi podobné. Veľmi neutrálna, žiadna špecifická, málo intenzívna. Budem sa opakovať, čo mne osobne veľmi vyhovuje. Pri praní obliečok som jej však skúsila pridať o čosi viac (2 vrchnáčiky namiesto 1) a výsledok bol intenzívnejší. 

    Počas testovania som sa stretla aj s názormi, že komusi gél a aviváž smrdia. V tejto oblasti je to asi naozaj veľmi subjektívne. Ale za mňa áno. 

    Odstraňovač škvŕn

    Špecifiká od výrobcu: Opäť veľmi podobné ako pri vyššie uvedených produktoch. Navyše je upozornenie, že pokiaľ ide o farebné textílie, je dobré urobiť "skúšku správnosti" na nejakom menej viditeľnom mieste.

    Odvážne som sa pustila do odstraňovania škvrny z farebného prádla rovnako ako bieleho, bez spomínanej skúšky a na žiadnom oblečení odstraňovač v mojom prípade nespôsobil žiadnu škodu. Naopak, zakaždým veľmi pomohol. Tento odstraňovač je naozaj účinný. A navyše aj bez konzervantov a parfémov a citlivý aj k detskej a problémovej pokožke. 

    Poradil si naozaj takmer so všetkým. Iba v jedinom prípade škvrnu neodstránil 100 %. Išlo o fľak kategórie "netuším ako tam dlho je a od čoho je" :D Vyčistil škvrnu od omáčky zo špagiet, granka, zmrzliny, tenisky od blata a trávy, utierky od kadečoho v kuchyni... Poradil si so škvrnami ako staršími, čerstvé zvláda ľavou zadnou.

    Použitie je veľmi jednoduché. Nastriekať na škvrnu a okolie, trochu prekefovať alebo pošúchať, chvíľku nechať pôsobiť a hodiť do práčky, prípadne doprať v rukách. Pri malých deťoch večne ufúľaných sa v žiadnej domácnosti isto nestratí a nevyjde nazmar. 

     Prostriedok na cumlíky a fľaše

    Výrobok je určený na umývanie detských cumľov, fliaš, plastového detského riadu, príboru, misiek, pohárikov, plastových podbradníkov, plastových hračiek, stoličiek na jedenie. Opäť bez pridaných farbív, alergénov, konzervantov a parfúmov a navyše s glycerínom, ktorý chráni pokožku. A rovnako rastlinného pôvodu, teda ľahko rozložiteľné. 

    Prostriedok si s mastnotou dobre poradí. A naozaj pokožka rúk po použití ostáva vláčna, bez alergických reakcií, podráždenia. Na čo je určený, s tým pomôže a poslúži. Ak máte doma naozaj niekoho veľmi citlivého, kojenca alebo batoľa (výrobok je zasa určený pre vekovú kategóriu do 3 rokov), svoje opodstatnenie má. V inom prípade si ale dokážate pomôcť doma asi aj inak. Je to trošku špecifickejší produkt. Je síce pravdou, že máme doma už chodiace mimčo najmladšie a necumlíkujeme, ale aj pokiaľ ide o umývanie detského riadu, priznávam, že som takmer zakaždým zabudla dať detský riad bokom a umyla som ho, ako aj inokedy s prostriedkom na riad iným, ktorý používame bežne. (používame rovnako ekologickejšiu verziu, ktorá nedráždi). Skúsila som asi iba raz a vyskúšala som ho ešte na hračky, detské plastové stoličky. Keďže neboli zvlášť zašpinené, skôr možno trošku dezinfekcie. Riad bol pri skúške zašpinený bežne a pre mňa bolo trošku nepraktické, dať si ho bokom a umývať ho, ako ďalšiu várku, pričom výrobca odporúča, aby sa nepoužil pod tečúcou vodou, ale v nádobe zmiešaný s vodou. (5 ml prípravku na 5 litrov vody). Pre mňa najmenej využitý produkt z testovaných. 

     Sprchovací gél levanduľa a Ylang ylang

    Ak je konečne aspoň trochu voľného času, rada si ho spríjemním trebárs aj napustenou vaňou. A aj obyčajná sprcha, či už ako vydýchnutie po celom dni, alebo ranné osvieženie a prebudenie, dobre padne. A keď mi okolo toho príjemne voní... Je to naozaj relax a príjemná chvíľa dopriata unavenej mamine. 

    Sprchovací gél od firmy FeelEco je rovnako zo zložiek rastlinného pôvodu, ktoré sú biologicky ľahko rozložiteľné. Obsahuje napríklad Allantoin, ktorý pôsobí upokojujúco a dodáva pokožke hebkosť. Prednedávnom som nezávisle od testu kúpila aj manželovi sprchový gél FeelEco inej vône, a je rovnako ako ja s produktom spokjoný. Vôňa Levanduľa a Ylang ylang je príjemná a nevtieravá. Ak by som vám ju mohla priblížiť, asi by som použila spojenie "decentný elegantný kvetinový dámsky parfém". V tomto prípade ma naozaj mrzí, že nie je možný prenos vône cez internet. Gél dobré pení a stačí ho naozaj málo pri jednom použití. Pokožka je po ňom hebká, príjemná na dotyk a po každom použití sa vôňa uvoľnuje postupne, takže si ešte chvíľku môžete k pokožke privonať a stále ho cítite. 

    ZHRNUTIE:

    Výrobky od FeelEco sú naozaj dobrou voľbou, ak myslíte eko a aspoň v rámci vaších možností svoju domácnosť v tomto duchu radi prispôsobujete. Ak patríte do kategórie mamičiek, ktoré ale momentálne z rôznych dôvodov sa nevedia odhodlať napríklad k príprave domáceho pracieho slízu a pod., alebo ste možno neprišli na chuť 100 % prírodným mydlám a pod., FeelEco a jeho produkty sú v tomto prípade zlatá stredná cesta.

    Výrobky sú vyrábané v zelenej továrni, bez konzervantov, parfémov, pridaných farbív, alergénov a svojim rastlinným pôvodom láskavejšie k našej planéte. Nie sú testované na zvieratach. Sú vhodné pre osoby s alergiou, citlivou pokožkou a samozrejme našich najmenších. Mne je veľmi sympatické aj to, že ide o českého výrobcu, nášho blízkeho suseda. Ako rada podporujem slovenských, s Českom je to veľmi podobné.

    Odstraňovač škvŕn, prací gél a aviváž ma rozhodne presvedčili a budem ich kupovať aj naďalej. Prostriedok na cumlíky a fľaše vidím u nás momentálne, ako menej využiteľný, ale účel spĺňa. Sprchový gél si budem užívať, kým bude, a potom možno skúsim aj inú vôňu. I keď táto vyhovuje, ale som zvedavá. 🙂

    Myslím, že sa budem obzerať aj po iných produktoch tohto výrobcu a skúšať ich aj naďalej. Mňa FeelEco oslovilo.

    mamamoni
    8. jún 2019    Čítané 208x

    Moje testovanie ekologických čistiacich prostriedkov Feel Eco

    Ahojte,

    prednedávnom som dostala možnosť otestovať výrobky Feel Eco, takže by som sa s vami veľmi rada podelila o svoje dojmy a postrehy z tohto testovania.

    Na začiatok vám predstavím sprchový gél Feel Eco Levanduľa a Ylang Ylang. Hlavným plusom pre mňa je to, že ,,sprcháč" je netestovaný na zvieratách, vyrobený v zelenej továrni, obsahuje olej z levandule, ktorá ako je známe má ukľudňujúce účinky.Vôňa je jemná, nevtieravá, gél krásne pení, stačí ozaj malé množstvo. Obsahuje Allantoin a ďalšie zložky, ktoré sa starajú o pokožku, dodávajú jej pocit hebkosti a vláčnosti... Za mňa tento sprchový gél odporúčam, ja som spokojná.

    Feel Eco na dudlíky a fľaše. Ja síce nemám "dudkajúce" detičky, ale kamarátka, áno, takže tento čistiaci prostriedok som  "posunula" jej. A testovala ozaj svedomito. Čistiaci prostriedok neobsahuje žiadne farbivá, alergény, nie je parfumovaný, a je bez konzervantov. Je vhodný na čistenie nie len dudlikov, ale vyčistí aj detské fľaše, poháre, stolíky na kŕmenie, príbory. Proste univerzál. Pollitrové balenie zaručuje, že vám tento prostriedok vydrží dlho, pretože stačí jedna čajová lyžička na umytie riadu po veľkej detskej oslave 👍 (osobne odskúšané). Okrem toho obsahuje zvláčňujúci glycerín na ochranu pokožky rúk. Chválim a odporúčam.

    Feel Eco odstraňovač škvŕn 👍👍👍 Toto je môj šampión.😉 Ja som vďaka nemu konečne odstránila škvrny z matracov, ktoré sa doteraz odstrániť nedali. Je super aj na škvrny od trávy, blata, krvi, jedál, ale aj na mastné, a dokonca na motorový olej. Stačí nastriekať a nechať pôsobiť, a potom šup do práčky. Neobsahuje žiadne konzervanty, parabény, ani alergény, preto je vhodný aj pre alergikov a ľudí s citlivou pokožkou ako som aj ja. Tento odstraňovač škvŕn veľmi odporúčam.

    Feel Eco prací gél na detské prádlo. Ja som tento gél používala na pranie vecí nás všetkých, nie len detí. Ja mám citlivú pokožku, často sa vyhádžem, po použití nevhodného pracieho pripravku, takže som uvítala možnosť vyskúšať si tento gél na pranie. Je takisto neparfemovaný, bez alergénov a konzervantov, vhodný na biele aj farebné prádlo. Prádlo mám po vypraní čisté, bez vône, ale na vôňu je tu aviváž. Prací gél je určený na 25 praní, takže vydrží dlho, dokonca aj u nás, a to je nás riadne veľa😁. A, mimochodom, nevyhádzala som sa. Takže tento gél moju pokožku ozaj ušetril od svrbenia a alergií. Odporúčam, ja som spokojná 👍

    Aviváž Feel Eco. Aviváž hodnotím ako najslabší článok môjho testovania. Vedela som, že je neparfemovaná, ale ja radšej voňavé aviváže, také čo rozvoňajú celý byt. Uznávam, že uteráky a deky boli po použití tejto aviváže mäkučké a nadýchané, ale tá vôňa mi tam ozaj chýba. Vo fľaši je 40 dávok aviváže, je takisto netestovaná na zvieratách, vyrobená v zelenej továrni, ako všetky výrobky Feel Eco. Chválim aj to, že obaly sú ľahko biologický rozložiteľné.

    Na záver sa chcem poďakovať za možnosť testovania týchto kvalitných produktov ☺ Testovanie som si naozal užila!

    greys
    8. jún 2019    Čítané 172x

    Snažíme sa žiť ekologickejšie. A čo vy, pridáte sa?

    Po správe, že som bola vybratá na testovanie, som si čo to naštudovala o výrobkoch a o filozofii firmy FeelEco. Prvá vec, čo ma najviac zaujala a potešila, bola, že výrobky neboli testované na zvieratách, ale na ľuďoch s citlivou pokožkou a sú bez parabénov a parfumácie.

    FeelEco je česká firma a jej výrobky sú vysoko koncentrované, preto stačí dávkovať v menších dávkach pri zachovaní vysokej účinnosti výrobku. V pracích prostriedkoch odporúčajú vynechať predpierku a prať možno už od 30 °C, tým sa šetria náklady za elektrinu a vodu.

    Ja mám obrovský problém s chemickými čistiacimi prostriedkami, po ktorých mám vždy červené ruky a neskutočne ma svrbia. Používam aj rukavice, ale aj na tie mám už alergiu. Takže moje prvé pozitívne hodnotenie po vyskúšaní FeelEco prípravku na cumlíky a fľašky Baby musím pochváliť už v úvode, keďže pri umývaní detských nádob ostali moje ruky bez svrbenia a dokonca boli jemné. Ja som doposiaľ túto značku nepoznala, tak som bola zvedavá, či splní moje očakávania aj pri ostatných výrobkoch a to sa dočítate ďalej v mojej recenzii.

    Testovanie prišlo v tú najvhodnejšiu chvíľu, kedy som mala 90 dní do pôrodu a nenakúpené, nepretriedené veci po staršom a samozrejme ani opraté a ožehlené. To ma prinútilo trošku sa s prípravami rozhýbať. V balíčku na testovanie som si našla FeelEco prací gél Baby na detské prádlo, FeelEco aviváž Baby na detské prádlo, FeelEco Baby odstraňovač škvrn, FeelEco Baby prostriedok na čistenie cumlíkov a fľašiek a FeelEco sprchový gél s vôňou levandule a Ylang-Ylang pre dospelých.

    Prípravky sú dostupné na stránke feeleco.sk, v dm drogerie markt a iných drogériach na Slovensku. 

    1. FeelEco odstraňovač škvŕn Baby

    Najviac som bola zvedavá na odstraňovač škvŕn, keďže to sa v každej domácnosti s deťmi zíde. Zatiaľ som nenašla žiadny, ktorý by mi vyhovoval, tak som do tohto výrobku vkladala veľké nádeje. Pustila som sa do testovania a hneď som vyskúšala starý podbradník ešte po skoro 3-ročnom synovi. Poliala som ho troškou olivového oleja, pridal sa aj nátelník od temperovej farby a svetrík zašpinený od jedla. Výrobca uvádza, že si FeelEco odstraňovač škvrn poradí aj s nečistotami od rôznych potravín, mastnoti, blata, trávy a kozmetiky. 

    Prípravok som nastriekala z dostatočnej vzdialenosti na škvrnu a okolie, kefkou som napenila a nechala pôsobiť cca 30 min. Výrobca neuvádza koľko by mal prípravok pôsobiť, ale tie 30 min úplne stačili. Potom som prádlo dala do práčky na 40st, 30 min, pridala FeelEco prací gél Baby a FeelEco Baby aviváž a výsledok bol na svete. So škrvrnou od oleja a jedla si poradil hravo, škrvna od temperovej farby potrebovala ešte jedno pranie, ale aj to pokladám za veľký úspech, keďže už som pár vecí musela po takejto kreatívnej aktivite vyhodiť, keď ani po 3ťom praní farba nezišla.

    Odstraňovač škvrn stojí cca 4 eur a jeho objem je 200 ml. Vystačí na dlho, aspoň čo som si všimla, keď som ho používala. Stačí pár strieknutí na škvrnu a to z tohto prípravku akoby ani neubudlo 😉.

    2. FeelEco prací gél Baby pre deti do 3 rokov

    Veľakrát zákazníka zaujme obal na prvý pohľad a až tak začne čítať zloženie výrobku a ja patrím medzi takýchto zákazníkov.

    Pri FeelEco výrobkoch je obal skutočne pekný, farebne ladiaci s obrázkami usmievajúcich bábätiek a to vždy zaujme 👍

    FeelEco prací gél  Baby má objem 1,5 l ,ktorý vystačí na 25 pracích dávok. Jeho cena je cca 8 eur.

    Je vhodný na bielu, farebnú i tmavú bielizeň, čo veľmi oceňujem, pretože nemusím kupovať iný a vyperiem všetko. Vďaka svojmu zloženiu a zmesi enzýmov je veľmi efektívny už pri nízkych teplotách prania a zložky na ochranu farieb zabezpečia, že bielizeň bude vyzerať rovnako aj po opakovanom vypraní.

    Neobsahuje žiadnu parfumáciu, alergény, konzervačné látky, a tým pomáha predchádzať vzniku nežiaducich dermatologických reakcií pri kontakte pokožky s pranými tkaninami.

    Všetky obsiahnuté aktívne pracie zložky sú rastlinného pôvodu a sú ľahko biologicky rozložiteľné.

    3. FeelEco aviváž Baby pre deti do 3 rokov. 

    Prací gél som používala stále aj s avivážou FeelEco Baby, ktorá má objem 1 l a vystačí až na 40 pracích dávok. Cena je cca 3,80 eur.

    Všetky povrchovo aktívne zložky obsiahnuté vo FeelEco Baby aviváži sú ľahko biologicky rozložiteľné, odstraňujú elektrostatický náboj z textílií a bielizeň je po vypraní mäkká a ľahko sa žehlí, čo je skutočne fakt a za toto palec hore. Prádlo bolo mäkkučké a vyžehlené raz dva. Taktiež je bez parfumácie a je dermatologicky testovaná na osobách s citlivou pokožkou.

    Aviváž FeelEco je vyrobená z prírodných materiálov a je biodegradabilná (biologicky rozložiteľná) = šetrí životné prostredie.

    Ja som po prvom praní bola trošku sklamaná z vône, resp. žiadnej vône 😄 Ale v zložení je napísané , že neobsahuje žiadnu parfumáciu a pri detských vecičkách je to len plus. A ako som spomínala vyššie, prádlo bolo mäkké a ľahko sa žehlilo. Mňa tieto výrobky presvedčili a ostanem im určite verná. Cena sa môže zdať niekomu vyššia oproti iným prípravkom na pranie, ale tým, že aviváž vydrží až 40 praní je veľké plus, a netreba jej dávkovať veľa. To isté platí pri pracom gély. A to, že šetríme životné prostriedie snáď už ani písať nemusím. 

    4. FeelEco na cumlíky a fľašky Baby sme samozrejme museli otestovať tiež.

    • Je vhodný na umývanie detských cumlíkov, fľašiek, jedálenského riadu, príborov, plastových podbradníkov a plastových hračiek
    • Obsahuje glycerín na ochranu pokožky rúk
    • Účinný na mastnotu, zvyšky mlieka, čaju a štiav
    • Bez parfumov, alergénov a konzervačných látok
    • Všetky povrchové aktívne zložky sú rastlinného pôvodu a sú ľahko biologicky rozložiteľné, čo ocenia majitelia domácich čističiek odpadových vôd

    S prípravkom som vyčistila plastovú termosku na jedlo pre deti, plastové lyžičky, plastovú nádobu do ktorej dávam ovocie, plastovú hračku a fľašku s cumlíkom na pitie mlieka. 

    Pri umývaní som postupovala podľa návodu: 

    1 čajovú lyžičku som rozmiešala v dreze s 5 l teplej vody a vyčistila som nádoby a opláchla vodou.

    Všetká mastnota zišla hneď dole, mne prípravok nedráždil ruky ako u iných chemických čistiacich prípravkov, čiže som s týmto výrobkom spokojná. Vydrží na veľmi dlhé obdobie, keďže stačí naozaj iba malá lyžička prípravku. 

    FeelEco na cumlíky a fľašky Baby má objem 500 ml a jeho cena je cca 4,40

    eur. 

    5. FeelEco sprchový gél s vôňou levandule a Ylang-Ylang pre dospelých. 

    Jeho obsah je 300 ml a cena cca 4,30 eur.

    Výrobca uvádza, že sprchový gél s vôňou levandule a Ylang-Ylang navodzuje stav relaxácie a uvoľnenia. Pri každodennom používaní jemne ošetruje pokožku. Allantoin a ďalšie upokojujúce a vyživujúce zložky dodávajú pokožke pocit prirodzeného zvláčnenia a hebkosti po celý deň. Tento sprchový gél obsahuje prírodný olej z levandule a alantoín.

    Gél obsahuje len ľahko biologicky odbúrateľné zložky.

    Feel eco sprchový gél Levanduľa & Ylang-Ylang bol nezávisle dermatologicky testovaný a vďaka optimálnemu pH 5,5 a citlivej formulácii s aktívnymi látkami je mimoriadne šetrný k pokožke, ktorú nevysušuje. 

    Postupovala som podľa návodu na použitie:

    Malé množstvo prípravku po napenení v dlaniach som naniesla na navlhčenú pokožku, dobre rozotrela a opláchla vodou. Vôňa bola pre mňa neskutočne krásna, keďže zbožňujem vôňu levandule. Pokožka po umytí bola jemná a vláčna. Ja som po týždni a pol sprchový gél už nemala, lebo som maniačka na tú vôňu a vôbec som

    ho nešetrila. Určite si tento výrobok ešte kúpim, pretože tej vôni sa nedá odolať. 

    Na záver by som moje testovanie zhodnotila ako veľmi pozitívne. Prípravky sú kvalitné a šetriace prírodu, nie sú testované na zvieratách, ale na ľuďoch s citlivou pokožkou. Cena výrobkou sa hodnotiť nedá, mne napr. vyhovujú, skrz zloženie s ktorým som stotožnená. Inému môžu prísť výrobky drahé. Myslím si, že FeelEco rada Baby je práve tá správna voľba pre naše deti, aby sme ich od malička nevystavovali chemickým, kožu dráždiacim a parfémovaným prípravkom. Testovala som len pár výrobkov FeelEco, ale stojí za to pozrieť si aj ich ďalšie výrobky a vyskúšať. Ja to určite spravím 👍. 

    zuzkamatuskova
    6. jún 2019    Čítané 217x

    Čisto, zdravo a ekologicky s FeelEco

    Veľmi som sa potešila, keď som bola vybraná na testovanie produktov FeelEco. Je to moje prvé testovanie, preto som nadšene rozbalila krabicu, keď zazvonil kuriér. A v krabici sa nachádzali tieto produkty: sprchový gél FeelEco s vôňou levandule a Ylang-Ylang, FeelEco aviváž na detské prádlo, FeelEco prací gél na detské prádlo, FeelEco odstraňovač škvŕn a FeelEco prostriedok na dudlíky a fľaštičky.

    Hlavnou filozofiou výrobcu FeelEco je hlboký rešpekt k prírode a úcta k životnému prostrediu. Produkty sú vyrobené v Českej republike.

    A prečo Eco? Výrobca starostlivo vyberá prírodné suroviny rastlinného pôvodu, ľahko biologicky odbúrateľné, obaly sú z recyklovateľných materiálov, netestuje na zvieratách a je držiteľom certifikátu EU ECO-label.

    Poďme na samotné testovanie.

    Prací gél FeelEco na detské prádlo je vhodný pre deti do 3 rokov a osoby s citlivou pokožkou.

    Aj vy najradšej periete, či žehlíte oblečenie pre najmenších? Ja už od narodenia svojho synčeka periem pracím gélom FeelEco. A prečo? Pretože neobsahuje žiadnu parfumáciu, alergény či konzervačné látky, a tým je vhodný pre citlivú pokožku našich najmenších. Je univerzálny na biele, farebné či tmavé oblečenie, takže stačí kúpiť 1 balenie a veselo prať. Ďalšou jeho výhodou je, že je efektívny už pri nízkych dávkach či teplotách. Ja som použila dávku 60 ml a oprala na 40-stupňovej teplote a prádlo bolo krásne čisté. Jedinú nevýhodu vidím v tom, že prací gél nezanechal prádlo pre-voňané ako bežné pracie prostriedky a taktiež to, že ho bežne nekúpime v každej drogérii. V našom meste mame dm a tam ho dostať, ešteže tak.

    Aviváž FeelEco na detské prádlo som vďaka tomuto testovaniu použila prvýkrát a svoj účel splnila. Prádlo ostalo na dotyk jemnejšie, vôňa síce absentovala, čo som aj očakávala, keďže neobsahuje parfumáciu, no mne to na tom detskom oblečení ani nechýba. Takisto žehlenie išlo rýchlejšie.

    Odstraňovač škvŕn FeelEco

    Je vysoko účinný na škvrny od potravín, mastnoty, kozmetiky, blata i trávy. Používam ho už dlhšie a som spokojná. Čerstvé škvrny som len nastriekala pred praním a nechala pôsobiť cca 5 min a pri zaschnutých nechávam pôsobiť tak max pol hodinky pred praním a pustím na 60tku. Testovala som ho na zaschnutých škvrnách od kávy a nečistoty na 90 % zmizli. Takisto si poradil na zelených kolenách, či na škvrnách od paradajok alebo špenátu.

    Sprchový gél FeelEco

    Decentný, romantický, nežný a šetrný k pokožke, presne takýto je sprchový gél od FeelEco s vôňou levandule a Ylang-Ylang, vhodný aj pre citlivú pokožku, ktorú krásne jemne prevoňal a zároveň nevysušil, ale zvláčnil, dokonca som po kúpeli nemusela použiť ani telové mlieko. Jeho uvoľňujúca a upokojujúca vôňa mi sadla. Jeho jedinou nevýhodou je trošku redšia konzistencia a tým pádom sa aj rýchlejšie míňa.

    FeelEco prostriedok na dudlíky a fľaštičky

    V každej domácnosti s bábätkom nesmie chýbať čistiaci prostriedok na dudlíky, fľaštičky, plastové jedálenské sety či hryzadlá. Dnes som otestovala jeden šetrný bez pridaných farbív, parfumov, alergénov a konzervantov, zložený z ľahko odbúrateľných surovín šetriacich životné prostredie. Balenie 500 ml je aj ekonomické, pretože stačí pridať 5 ml prostriedku na 5 l litrov vody, takže vydrží naozaj dlho. Tento čistiaci prostriedok neutrálnej sviežej vône je skutočne šetrný aj k pokožke a nevysušuje ju v porovnaní s bežnými čistiacimi prostriedkami, čo veľmi oceňujem. Samozrejme všetok riad ostal bez nečistôt, šmúh a iných nedokonalostí pripravený na použitie, tento produkt môžem len a len odporučiť.

    Na záver môžem skonštatovať, že všetky výrobky sa mi páčili a môžem ich s kľudným svedomím odporučiť, škoda že ich dostať kúpiť len vo vybraných predajniach, čo je pre mňa asi hlavná nevýhoda. Ďakujem za prečítanie.

    S pozdravom

    Zuzana

    Vôňa bábätka, čistoty, čerstvo vypranej bielizne, milovanej osoby, vanilky, čerstvo pokosenej trávy či vôňa babkinej kuchyne...

    Sú vône, ktoré si zamilujeme na prvé pričuchnutie. Ktoré v nás prebúdzajú spomienky. Akú vôňu máte najradšej? Podeľte sa s nami o svoju srdcovú vôňu a my vás odmeníme 3 srdiečkami ❤

    Zapojte sa do testovania balíčka prostriedkov Feel Eco, ktorý sa postará o čistý a voňavý domov: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-feel-eco-986kpg/

    #test_feeleco

    konik_testuje
    6. máj 2019    Čítané 5288x
    Image title

    Vaše skúsenosti s Feel Eco

    Deti sú krehké a jemné stvorenia. Preto treba starostlivosti o nich venovať špeciálnu pozornosť a siahať po pracích a čistiacich prostriedkoch, ktoré sú šetrné. Ak sú navyše vysoko účinné a ekologické, máte vyhrané. Pretože postarať so tú horu špinavej bielizne, ktoré dokážu tie malé stvorenia vyprodukovať, vôbec nie je ľahké, však?

    Čo budeme testovať

    Ak by ste si radi doplnili arzenál čistiacich prostriedkov o produkty, ktoré sú kvalitné, účinné a ekologické, toto testovanie prostriedkov Feel Eco vás určite poteší. Filozofia značky vyjadruje hodnoty ako rešpekt k prírode a úcta k životnému prostrediu. V kombinácii s perfektným výsledkom sa stanú vašimi stálymi pomocníkmi pri praní či upratovaní.

    Zásobíme vás balíčkom výrobkov, ktoré vám pomôžu so starostlivosťou o vašich najmenších:

    FEEL ECO AVIVÁŽ BABY zmäkčuje látku, uľahčuje žehlenie a zabraňuje elektrostatickému náboju. Navyše neobsahuje alergény a je vhodná aj pre alergikov.

    FEEL ECO PRACÍ GÉL BABY určený pre najmenšie deti ocení každý, kto má citlivú pokožku. Neobsahuje parfumáciu ani konzervačné látky a účinne vyperie bielu, farebnú i tmavú bielizeň.

    FEEL ECO ODSTRAŇOVAČ ŠKVŔN BABY hravo zvládnete vyriešiť malú nehodu ešte predtým, ako potrebujete odísť z domu. Pretože s malými deťmi je stále čo čistiť. Poradí si so škvrnami od potravín, kozmetiky, blata i trávy.

    PROSTRIEDOK NA UMÝVANIE CUMLÍKOV A FĽAŠIEK BABY je vďaka prírodnému zloženiu pre deti neškodný a nevysuší vašu pokožku. S týmto prostriedkom umyjete aj riad či umývateľné hračky.

    A keďže myslíme na to, že po tom, čo sa postaráte o vaše malé stvorenie, si zaslúžite malú odmenu. Preto vám pribalíme niečo, čo navodí stav relaxácie a uvoľnenia:

    FEEL ECO SPRCHOVÝ GÉL LEVANDUĽA & YLANG-YLANG dodá pokožke pocit prirodzeného zvláčnenia a hebkosti po celý deň. Vonná kompozícia provensálskeho strihu pripomína francúzske levanduľové polia. Jemný akcent Ylang-Ylang dotvára pocit hlbokej relaxácie.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek, ktoré si potrpia na čistú a voňavú bielizeň. Mali by to byť mamičky, ktoré sa zaujímajú o šetrnosť k prírode a zaujímajú sa o to, aké prostriedky v domácnosti používajú. Tieto mamičky by mali byť starostlivé, ekologicky zmýšľajúce a otvorené novým veciam. O svoje testovanie by sa mali s radosťou podeliť s ostatnými mamičkami a sprostredkovať im svoje skúsenosti prostredníctvom príspevkov a fotiek.

    Ako sa zapojiť

    Do tohto čistého, voňavého testovania sa zapojíte celkom jednoducho. Stačí, ak napíšete komentár pod tento článok, v ktorom napíšete niečo o sebe, svojich ratolestiach a o tom, ako sa staráte o čistotu bielizne vašich malých šmudlov.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 12.5.2019 a v pondelok 13.5.2019 vyberieme mamičky, ktoré budú testovať a ktoré oslovíme cez internú poštu.

    Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje

    Keď máte doma dieťatko, práčka sa takmer nezastaví. Poznáte to, však? Aké prípravky u vás nesmú chýbať v boji proti nekonečnej hore špinavej bielizne? Pokojne si vyskladajte váš arzenál a my vám pošleme 3 srdiečka ❤

    A) Prací prášok
    B) Prací gél
    C) Aviváž
    D) Odstraňovač škvŕn

    Asi už tušíte, že sa môžete tešiť na testovanie čistiacich prostriedkov Feel Eco ;)

    #test_feeleco