volakova
4. aug 2019
265 

Ak prírodná kozmetika, tak TwoCosmetics!

Vďaka @konik_testuje som mala možnosť vyskúšať slovenskú prírodnú kozmetiku two cosmetics. Balíček ma veľmi potešil 😀

Obsahoval tieto produkty: tuhý šampón, mydlo pure, nočné sérum, hydrolát, krém na bradavky, krém na zapareniny a detský výživný krém.

Prvé, čo ma zaujalo, bolo balenie produktov. Dajú sa vrátiť výrobcovi, recyklovať, dokonca obaly z mydla a šampónu sa dajú kompostovať! Za toto si odomňa vysluhujú obrovské PLUS. Ale poďme k testovaniu. Testovať som začala hneď v deň, keď som obdržala balíček 🙂 Ako prvú som vyskúšala skupinku troch výrobkov určených na pleť.

Mydlo pure

Veľmi príjemné, takmer bez vône. Ja som používala na tvár každé ráno a večer. Stačí raz namydliť a vystačí na vyčistenie celej tváre. Druhý deň sa mi objavilo nejaké to akné, ale myslím si, že to len vytiahlo nečistoty z pleti, pretože odvtedy nemám ani jednu vyrážku 😉

Hydrolát z nevädze

Používala som po umytí pleti mydielkom. Osvieži pleť a zdá sa mi, že aj sťahuje póry. Stačí raz strieknuť z väčšej vzdialenosti a pokryje celú tvár. Balenie je dosť veľké, takže určite dlho vydrží. Po nanesení som mala príjemný pocit na pleti. Odporúčam aj na schladenie počas horúcich dní ☀️

Nočné regeneračné sérum

Jednoznačne pre mňa ❤TOP výrobok❤, úplne som si ho zamilovala. Určite si ho kúpim aj po spotrebovaní tohto balenia. Má príjemnú vôňu, takú jemnú, nenásilnú. Výborne sa aplikuje, rozotiera a pleť je po ňom vypnutá, žiarivá, jednoducho krásna. Takže za mňa určite vynikajúci výrobok, ktorý stojí za vyskúšanie.

Ďalším skvelým výrobkom je Tuhý šampón. V balíčku bol Lemonade s krásnou vôňou citrusov. Šampón má 85 g, čo je v porovnaní s inými konkurenčnými šampónmi skutočne veľa. Zvyčajne kúpite 25 g tuhé šampóny, takže tento sa aj cenovo oplatí. Taktiež som mala možnosť vyskúšať tuhý šampón od konkurencie a musím povedať, že šampón od two cosmetics oveľa lepšie pení. Stačí trochu namydliť v rukách alebo prejsť po vlasoch a vytvorí peknú penu. Počas testovania ma pobavila otázka môjho manžela: "Ty si umývaš vlasy mydlom?" 😆 Takže toto"mydlo" na vlasy určite odporúčam.

S mojou malou 6-mesačnou dcérkou sme testovali radu Minime. Krém na zapareniny hodnotím pozitívne. Dobre sa nanáša, zanecháva jemnú, akokeby púdrovú vrstvu a celkom dobre sťahuje zapareninu. Avšak konkurenčný, ktorý mám doma od značky Weleda, sa mi zdá účinnejší.

Výživný detský krém

Malú zatiaľ veľmi nenatieram, ale skúsila som aspoň v rámci masáže. Natrela som jej nôžky a krém sa dobre rozotiera, pokožka bola príjemná na dotyk, krém nebol mastný a zanechal ochrannú vrstvu. Podľa mňa bude výborným krémom do studeného počasia na ochranu pred zimou ❄

Posledným testovaným výrobkom bol krém na bradavky a strie. Aj keď kojím, s bradavkami nemám problém a nenatieram ničím. Možno využijem, keď bude mať malá zúbky a bude to horšie. Ale skúsila som aspoň trošku a je taký hustejší, mastnejší. Natierala som aj strie na nohe, ale za tak krátky čas nemôžem posúdiť. Na bradavky by som ho uprednostnila pred inými hlavne z toho dôvodu, že má prírodné zloženie a určite by som si nenatierala bradavky nejakými chemickými krémami.

Ako vidíte, na kozmetiku nešetrím chválou, avšak našla som aj nejaké mínusy. Mne osobne nevoňajú výrobky Minime. Po viacerých použitiach si však človek zvykne 😉 A niekomu možno táto vôňa nevadí. Taktiež balenie krému na zapareniny som mala poškodené. Už v balíčku bol krémik otvorený. Vrchnák sa pretáča, takže sa nedá správne zavrieť. Pri manipulácií mi, žiaľ, kvoli tomu spadol a časť krému skončila na podlahe, čo je škoda 😕

Celkovo však kozmetiku hodnotím veľmi pozitívne a určite vyskúšam aj iné výrobky tejto značky. Už teraz sa teším 🤗

#test_twocosmetics #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli