Výsledky vyhľadávania pre slovo #pecieme_s_dmbio

avatar
klariss_little
2. dec 2025    Čítané 72x

Pečieme s dmBio bábovka

O dokonalú bábovku sa postará dmBio! 👩🏽‍🍳♥️👌🏻 #pecieme_s_dmbio

avatar
klariss_little
2. dec 2025    Čítané 29x

Lievance s dmBio nátierkou

Lievance by som mohla jesť takmer každý deň na raňajky, s dmBio mandlovou nátierkou chutia ešte oveľa lepšie. Aj keď je už vianočná sezóna, ja mám ešte stále zásoby tejto jesennej limitky. #pecieme_s_dmbio Môžete ju použiť na potretie lievancov, alebo len ako polevu. Verte mi, lepší mandľový krém ste ešte nejedli.

avatar
klariss_little
2. dec 2025    Čítané 74x

Ovsené lievance s dmBio javorovým sirupom

Suroviny (na cca 8–10 lievancov):

  • 1 šálka jemných ovsených vločiek
  • 1 šálka mlieka (alebo rastlinného, napr. mandľové)
  • 1 vajce
  • 1 zrelý banán (pre sladkosť a vláčnosť)
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu (voliteľné)
  • Štipka škorice (voliteľné)
  • Štipka soli
  • Trochu oleja alebo masla na panvicu
  • dmBio javorový sirup podľa chuti na poliatie #pecieme_s_dmbio

Postup:

  1. Príprava cesta:
    Ovsené vločky nasyp do mixéra a rozmixuj ich na jemnú múku.
    Pridaj mlieko, vajce, banán, prášok do pečiva, soľ a voliteľne vanilku či škoricu.
    Všetko spolu vymixuj do hladkého, mierne hustého cesta.
  2. Oddych cesta:
    Nechaj cesto 5 minút postáť, aby vločky nasiakli a cesto zhustlo (prípadne pridaj trochu mlieka, ak je príliš husté).
  3. Pečenie:
    Rozohrej panvicu na strednom plameni a potri ju trochou oleja alebo masla.
    Naber malé množstvo cesta a formuj menšie lievance.
    Peč z oboch strán 2–3 minúty, kým sú zlatisté.
  4. Podávanie:
    Lievance poukladaj na tanier a polievaj dmBio javorovým sirupom.
    Môžeš pridať ovocie, jogurt alebo orechy.

Tipy:

  • Ak chceš ešte nadýchanejšie lievance, oddel žĺtok a sneh z bielka jemne vmiešaj na konci.
  • Pre bezlaktózovú verziu použi rastlinné mlieko.
avatar
klariss_little
2. dec 2025    Čítané 54x

Pečieme s dmbio

Ak milujete pečené jablká, toto korenie budete milovať určite tiež. Bratapeel mix - dmBio zmes na pečené jablká. Ja ho okrem pečených jabĺk používam aj do škoricových slimákov, ktoré sú vďaka tomuto koreniu ešte lahodnejšie. Hlavnou zložkou je trstinový cukor a škorica. #pecieme_s_dmbio

avatar
klariss_little
2. dec 2025    Čítané 30x

Pečieme s dmbio

Rada by som Vám predstavila moje milované pumpkin spice korenie. Koláčiky alebo ako v mojom prípade lievance (tekvicové) získajú lahodnú a nezameniteľnú chuť! Stačí ho pridať len štipku, nakoľko je veľmi výrazné. #pecieme_s_dmbio

avatar
modrykonik
Správa bola zmenená    2. dec 2025    

Prvé kolo žrebovania výherocov súťaže 🎄🍪 #pecieme_s_dmbio už máme za sebou. Tento týždeň súťažíne o krásny 💅🏻 👄 beauty balíček plný vianočných darčekových setov od dm drogerie markt! Nezmeškaj to, zapoj sa a vyhraj!

Viac info: ➡️ https://www.modrykonik.sk/blog/redakcia/article/vianoce-chutia-inak-pecieme-z-lasky-a-h9elx2/

Stačí pridať na svoj blog tip na dmBio produkt, ktorý ti pri vianočnom pečení nesmie chýbať, či recept ktorý je vďaka dmBio ingredienciáam znamenitý a si v hre!

Pokojne sa zapoj aj viackrát!

#pecieme_s_dmbio

Vianoce sú pre mňa spojené s vôňou škorice. Odkedy som objavila tú cejlónsku od dmBio, inú už nepoužívam.
Špecificky vonia a chutí sladko. Pridávam ju do závinu s jabĺčkami, do jablkových lievancov aj do vareného vína. Je to univerzálny produkt, ktorý vyčaruje vianočnú atmosféru.

Keďže túto škoricu skladujem v dóze so sitkom, prikladám foto produktu zo stránky dm. 🙂

🍎 recept na jablkové lievance so škoricou - 1 porcia

25g DmBio ovsená múka
mešie jablko
1 menšie vajce
Škorica DmBio podľa chuti
Štipka kypriaceho prášku DmBio

Jablko nastrúhame, pridáme ostatné suroviny, cesto necháme minútku odležať a potom opekáme na kvapke masla/oleja.

Produkty dmBIO jím často (hlavně pomazánky) a často s nimi i vařím a peču. Dnes přijde na řadu toto kakao, které je za mě TOP, a proto ho vždy používám do banánového chlebíku - přidávám i kousky hořké čokolády a je to mňam! Děti ho milují, manžel si libuje, takže dobrý!

#pecieme_s_dmbio

avatar
redakcia
25. nov 2025    Čítané 3412x

✨ Vianoce chutia inak: pečieme z lásky a s dmBio!

Keď sa v kalendári november preklopí do decembra, v našich hlavách sa už rozbieha vianočný kolotoč. Napriek všetkým povinnostiam si tieto chvíle užívame. V mnohých domácnostiach je pečenie tým najkrajším vianočným rituálom. Je to o tom, že spomaľujeme, natiahneme si teplé ponožky, uviažeme zástery, pustíme koledy a kuchyňa sa stáva srdcom domova, presýtená hrejivou vôňou vanilky, škorice a perníkového korenia.

Keď išla piecť moja babka, vytiahla starý zápisník v hrubej väzbe. Na zožltnutých listoch boli napísané recepty ťažko čitateľným, rokmi vypísaným písmom. Medzi stránkami sem-tam vytŕčal založený papierik s receptom od susedy. Na iných listoch bol nalepený výstrižok z novín či časopisu. Pri žiadnom však nechýbal rukou dopísaný drobný postreh, detail, ktorý vyšperkoval koláč či zákusok do dokonalosti. Použi med, no uber z mlieka. Na prevoňanie pridaj štipku muškátového orieška. Orechy nemel, len nasekaj…

🎁 Súťaž: Ukážte nám svoje dmBio Vianoce

Za roky vianočných kampaní s dmBio produktami vieme, že sú vo vašej kuchyni stálicou a často sú práve oni tou tajnou ingredienciou, ktorá robí z dobrého receptu dokonalý.

Vieme, že tú pravú vianočnú atmosféru dodá dmBio vanilkový struk, vďaka ktorému bude tradičný recept od babičky ešte chutnejší. Aby orechové rožky prevoňala sviežosť, vieme, že štipka dmBio citrónovej kôry je presne to, na čo nesmieme zabudnúť. Vianočnému punču dodá hlbokú a hrejivú arómu dmBio pomarančová kôra.

Namiesto cukru či medu môžeme použiť dmBio datľový sirup. Linecké koláčiky získajú dokonalú chuť, keď ich naplníte dmBio ríbezľovou alebo dmBio jahodovou ovocnou nátierkou. Košíčky z dmBio mletých lieskových orechov majú výraznejšiu chuť než tie z vlašských.

Posledné tohtoročné dule sa už zavaraju, aby boli aj na vianočnom stole, v podobe dulového koláč s mrveničkou 🤤

Nie je to síce #pecieme_s_dmbio , ale je to moja predpriprava na vianočné pečenie, samozrejme nesmie chýbať DM bio škorica, pre mňa je škorica - vôňa Vianoc🌲

Foto dulového koláča pridám na Vianoce ,zatiaľ len moje zaváraniny 🫢

Strana