Toto je povinná výbava na letný výlet s drobcami od Dm #test_dm31 #recenzia. Antibakteriálny gél na ruky sa vždy zijde či už po návšteve obchodu alebo pred papanim na cestách... A čo na dobrú svačinku aj počas jazdy autom... Ovocná kapsička Babylove dm bez pridaných cukrov 😗výborne chutí. A vlhčené obrúsky na báze vody pekne osviežia tvár i ručičky našich detí keď to inak nejde. Nakoniec minerálna vodička s obsahom ovocných koncentrátov 40perc uhasí každý smäd.
    Veselé testovanie 🤗

    bykaterina
    22. júl 2020    Čítané 352x

    Moje jedinečné testovanie aplikácie UniGO

    Ahojte 🙂

    Na MK bola zverejnená testovačka #test_unigo na aplikáciu UniGO od Union. Tak som sa prihlásila. Reku skúsim, ale veľa som si od toho nesľubovala. Kočiek, ktoré chceli mať tú možnosť vyskúšať, bolo veľa, a tým šance klesali. Ale čo čert nechcel, vybrali ma a dnes už je koniec testovania a čas na #recenzia. Súčasťou testovania aplikácie boli aj hodinky DELTA (svoje Huaweiky som po 2 rokoch stratila), ktoré mi mali ukázať, aká som hnilá, ako nič nestíham, ako dlho, respektíve krátko, spím, a že mam tep počas pracovného týždňa zlý, ale počas víkendu som bola zrazu v zelených číslach. Cez víkend sa vždy stane zázrak 😀 Podľa meraní mam lepší tep, lepší spánok a viac sa hýbem. Asi by bolo dobré dať návrh našej vláde, že by mali zmeniť pomer pracovných dní ku dňom pracovného pokoja.

    Čo hneď vidím na obrazovke, keď kliknem na apku: 

    • myseľ - cítim sa fantasticky stále, 
    • srdce - no tep nič moc, 
    • spánok - cez víkend spím ako slon a cez týždeň 5h,
    • hmotnosť - po tých IVF no čistá katastrofa, 
    • aktivity - cez týždeň horšie a cez víkend super, lebo neobsedíme doma. 

    Každé jedno meranie má aj svoj graf, zvýraznené farbami červená (celé zlé), oranžová (taký stred) a zelená (super).

    Touto aplikáciou viem, že to nie je žiadna výhra a bolo by dobré to zmeniť. A to nebude všetko, čo treba zmeniť. Ak už si v koncoch a všetko je na prd, otvor si poučné články v apke a ešte viac si uvedomíš, čo všetko zanedbávaš 😀.

    Ja, našťastie, som vďaka tým článkom prišla na to, že poobedná únava je z nedostatku železa, takže som pekne naklusala (obrazne, však by som dušu vyplula) do lekárne a kúpila si železo. Na odporúčanie tety lekárničky som si kúpila také, v ktorom je mega Fe v jednej tablete. No užívam ho týždeň a som ako na gumičke. Doma už protestujú, rodinná rada rozhodla a verdikt znel, aby som ho už vysadila, lebo ešte o 22 hod ma chytá aktivita a podľa nich sa správam, ako keby som mala ADHD 😀 ale ja som spokojná. Podľa článku v apke by som aj vďaka železu mala mať opäť hrivu ako levica Elza a nie vypelichaný mop. Takže uvidíme, či budem mať vlasy ako Peter Nagy alebo Elza po pol roku užívania.

    Súčasťou apky je aj nastavenie EXPERIMENTOV. Je to, ako keby ste si dávali také týždenne predsavzatia, ktoré su však jednoduchšie zvládnuteľné ako tie zo Silvestra. Sem-tam som, samozrejme, zabudla zakliknúť, lebo nechodí nejaké upozornenie, mladosť pochabosť 😀. Veľká škoda, že súčasťou apky nie je aj upozornenie počas dňa na pitný režim, určite by využili tí, čo nie sú zvyknutí na dodržanie pitného režimu.

    Súčasťou apky je aj toto menu, kde si vieš meniť nastavenia. Možno je to aj trošku zložité v tom zmysle, že nie všetci to asi celé preklikajú, ale každý si tam nájde to svoje. Akurát som pozerala na články a ten, kto nevie po anglicky, má smolu a dozvie sa veľké guľové. Alebo iná možnosť, aby človek nezomrel sprostý, dať si to preložiť do translate.

    Plusy apky:

    - 3 kg, to je super ♥, 

    - knižnica: super jednoduché a pritom výstižné články o zdravý,

    - dobré tipy v rámci zdravia,

    - v jednej apke veľa druhov meraní, sledovaných veličín a následne vyhodnotené grafy, ktoré sú zrozumiteľné,

    - núti ma to aj počas týždňa sa hýbať.

    Mínusy apky:

    - niektoré články nepreložené do slovenčiny,

    - neupozornenie na plnenie experimentov počas dňa,

    - nie je možnosť zapisovania potravín ako to je u kalorických tabuliek, nebolo by potrebné mať kvôli tomu ďalšiu apku,

    - zlá synchronizácia hodiniek DELTA s mobilom, nemám odskúšané s inými,

    Ďakujem MK za možnosť testovať apku UniGO, teším sa, že po mesiaci budem vedieť viac porovnať výsledky. Taktiež mám v pláne porovnať meranie hodiniek DELTA s inými hodinkami počas jedného dňa, aby som vedela, ktoré sú presnejšie. 

    Tak a už sme na konci, je noc, zatvára sa moja knižka, zvieratka už idú spať 😀 Stihla som to len tak tak... 

    Pekný deň prajem ♥ a prajem Vám, aby sa Vám v živote darilo.

    tin331
    14. jún 2020    Čítané 95x

    Postrehy spokojného bruška 🙈❤️

    Poznáme to všetky, pre naše bábätko chceme len to najlepšie ❤️ A to v každom smere. Preto som rada, že som mala možnosť sa zúčastniť #test_nestle a napísať Vám moje postrehy v podobe ako #recenzia.

    Myslim, že každá jedna mamka, a rovnako aj ja, som od prvého sústa dbala na to, aby mala moja Karolínka pestrú, vyváženú a plnohodnotnú stravu. Poctivo som vyberala zeleninu a ovocie najmä z domácich záhrad či neskôr mäsko z domácich chovov. Denno-denne som jej pripravovala domáce výživy či kaše, nehovoriac o obedoch a večeriach. Niekedy som mala pocit, že celé dni trávim len v kuchyni. 

    Samozrejme, sú dni, kedy neviem, kde mi hlava stojí alebo máme nejakú návštevu či naplánovaný výlet alebo vyšetrenie. No veď viete, že s malým dieťatkom sa nedá stále sedieť doma a papať sa predsa musí.

    Úprimne sa Vám priznám, že mimo domu mojej malej prďke neviem pripraviť 5 chodov “to go”. Začala som sa obzerať po pomocníkoch - kapsičkách a kašičkach. Niektoré mamy tvrdia, že to robia len lenivé ženy, ale nie, nie je to tak. V obchodoch je toho neskutočne veľa - výber je tak široký, že som mala problém vybrať si to správne - žiadne konzervanty, umelé prísady či farbivá a pod. Veď ide predsa o stravu pre moju prďku.

    Keď nám prišiel balíček Nestlé produktov - bola som nadšená. Skvelé zloženie kašičiek, ovocné kapsičky plné ovocia 🍀🙏🏼 ... ale ako sa hovorí, “nesúdili sme knihu (v tomto prípade papanie) podľa obalu.”

    Začali sme s kašičkami. Na výber sme mali z dvoch príchutí - banán a vanilka. Úprimne môžem povedať, že vyhrala u nás banánová. Karolínka zbožňuje ovocie, a teda aj ovocné kaše, takže táto kašička zmizla z taniera pomerne rýchlo. Vanilková chutila o niečo menej, ale keďže každá mamka pozná svoje dieťa - po pridaní ovocnej výživy či kapsičky - nestačila som sa čudovať, ako rýchlo sa kašička vyparila. Kaše boli pomerne rýchlo hotové - takže sú skvelou voľbou nielen na domácu prípravu, ale aj na výlet. Nechutili práškovo a trpko na jazyku, ako niektoré, ktoré som skúšala predtým. Naše hodnotenie s Karolinkou je jednoznačne - odporúčame všetkým mamičkám a ich detičkám a kašičkám dávame 1*.

    Ako som už spomínala, moja dcérka miluje ovocie, každý druh a ovocné kapsičky v rôznych chuťových kombináciách - no kapsičky mi brala z rúk, aby som asi nezdržovala 🙈🤷🏻‍♀️ Každá jedna z ponúkaných príchutí zmizla rýchlosťou blesku. No, moje dieťatko je proste papkáč. Balenie je praktické na vychádzky a výlety a nám teda párkrát zachránilo bruško počas prechádzky🙏🏼❤️ A viete, čo teda bolo najlepšie? Keď sa so mnou Karolínka podelila - a chuť kapsičky bola fakt čisté ovocie🙏🏼🍀  Žiadna umelina, ktorá Vám nejde ani dole krkom, ale čisté ovocie. Samozrejme, chuť záležala od samotnej príchute kapsičky, napríklad mango bolo sladučké, jablko-čučoriedka-černica-banán bola trošku kyselkavá, ale lahodná. Jediná nevýhoda kapsičky je, že je rýchlo spapaná - väčšie balenie by fakt bodlo. Naše hodnotenie s Karolinkou je aj v tomto prípade jednoznačne - odporúčame a kapsičkám dávame 1*.

    Nestlé Naturnes bude pre mňa jasnou voľbou aj do budúcna. Značke Nestlé som verná od začiatku - keďže moja malička je na mliečku Nestlé Beba, nepochybovala som, že budem spokojná aj s ostatnými výrobkami od firmy Nestlé.

    velvet9
    16. aug 2019    Čítané 216x

    Som spokojná !

    Ahojte, toľko šťastia som mala, opäť som bola vybratá na testovanie kozmetiky vďaka Modrý koník testuje. Testovala som kozmetiku Yves Rocher z rady Sebo Végétal. Yves Rocher mám rada a používam už dlhšiu dobu, ale táto rada Sebo Végétal bola novinka nie len na trhu, ale aj pre mňa!

    Prvý som vyskúšala gél z radu Sebo Végétal. Je určený na mastnú až zmiešanú pleť. Príjemne vonia a pleť je dokonalo čistá a hladká. Používala som ho večer po odlíčení a ráno pri rannej hygiene. Za mňa určite odporúčam aj pre mladé dospievajúce slečny, kde sa pleť začína mastiť. Celá táto rada Sebo Végétal obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň čistí.

    Tonikum s okamžitým zmatňujúcim efektom som aplikovala na vatový tampón. Nanášala som na pleť vždy večer a niekedy aj ráno len tak, na osvieženie pleti. Príjemne vonia a osvieži. Pred použitím treba pretrepať aby sa zmiešala spodná usadenina, ktorá ale nie je vada, práve naopak 🙂 

    Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti: krém mal ľahkú textúru a výborne sa aplikoval a pomerne rýchlo aj vstrebal. Pleť som malá hebkú a vypnutú. Používala som ho ale len večer, lebo mi robil zváštne ako keby žmolky a neviem si predstaviť, dať si na to make-up. Ale pre slečny, ktoré sa ešte nemaľujú, bude fajn aj ráno.

    Antioxidačné obnovujúce sérum sa mi naozaj veľmi zapáčilo. Vďaka praktickému baleniu sa ľahko aplikuje. Natiahnete do pumpičky stlačením a potom kvapnete na tvár. Ja som používala hlavne na zónu T - čo je čelo a nos, kde sa mi najviac mastí pleť. 

    Som rada, že som mohla testovať práve kozmetiku Yves Rocher, ktorá mi je sympatická tým, že sa snaží chrániť životné prostredie a používa prírodne materíaly a recykluje obaly. Vďaka za túto skúsenosť.

    zamivana
    18. nov 2018    Čítané 229x

    Ako ďalej s mliečkom?

    Už som ani nepočítala, koľko ťažkých nocí bolo za nami. Keď som ju konečne uložila, s malou dušičkou som si zapla prehliadač, kde som natrafila na súťaž o testovanie UM Sunar Premium 2 #test_sunar. Keďže už niekoľko dní som poškuľovala v obchode po tomto mliečku, rozhodla som sa napísať krátky komentár. Čuduj sa svete, o pár dní som si našla internú správu, že sme boli do testovania vybrané. Takže sme sa tešili na kuriéra.

    Do piateho mesiaca bola Lenka výlučne kojená, a začínala s príkrmami, ktoré jej veľmi chutili. Za krátky čas tuhá strava nahradila mliečko a cez deň si už mladá dáma ani nespomenula, že nejaké mliečko je. Iba večer, po kúpeli, nad ránom okolo piatej a spávala až do deviatej. Po určitej dobe mi však klesla tvorba mlieka natoľko, že večerné kojenie bol skôr boj a nočné tak isto. Preto som sa rozhodla vyskúšať UM. Jednoduché, vojdi do obchodu, vyber mliečko, zaplať, ohrej vodu, rozmiešaj a podaj dieťaťu fľašu. Obe spokojné. Avšak Lenka, ktorá dovtedy poznala fľašu iba ako zdroj čírej tekutiny bez chuti a zápachu, radikálne odmietla bielu tekutinu. Ani sa nečudujem, to UM, ktoré som kúpila, nechutilo ani zďaleka ako moje. Nevzdala som to a skúšala som ďalej, no bezúspešne. Vykúšali sme tri druhy UM. Nešťastná som preto slečne zaviedla ďalší príkrm, a to mliečnu kašu. Keďže som jednou z mamičiek, ktorá sleduje, čo jej dieťa je, a snažím sa jej dávať skutočne to najlepšie, čo náš trh ponúka, prevažne z overených zdrojov, keďže mám blízko k prvovýrobe, chcela som jej dávať domáce mliečne kaše z UM. No to moje dieťa po prvej lyžičke pusu na zámok. A tak neostalo nič iné ako kúpiť kašu instatnú ochutenú, s ktorou som ja vôbec nebola stotožnená. Ale vyskúšali sme. Malej zachutila, no vtedy som ani nevedela aký bič na seba šijem, pretože slečna v noci vyrážala na cesty okolo sveta, bolelo ju bruško... Stále nejaký problém, no nebola hladná. Toto bol dôvod, kvôli ktorému som v obchode opäť začala poškuľovať po mliečku, ktoré by jej zachutilo.

    Keď u nás kuriér zazvonil, Lenka ho privítala s úsmevom na perách a ruky naťahovala k škatuli, ktorú priniesol, bez toho, aby vedela, čo sa v nej skrýva. V škatuli bola ďalšia škatuľa, previazaná bielou stuhou, ako keby MK vedel, že náš drobček stužky miluje. Samozrejme, stuhu ihneď skonfiškovala a tak som mohla škatuľu otvoriť. Prekvapilo ma, že okrem mliečka bola v škatuli aj fľaška Tommee Teepee.

    Prvý deň testovania vyšiel na prvý deň našej dovolenky, našej svadobnej cesty v Tatrách. Zbalené sme mali všetko dôležité, aj menej dôležité, aj to nepodstatné. Určite to poznáte...

    Prišiel prvý večer, otvorila som mliečko, ochutnala ho. Na moje prekvapenie nebolo vôbec také horké ako mliečka, ktoré sme skúšali predtým. Rozrobila som Sunar Premium 2 vo fľaške presne podľa návodu. Milo ma prekvapila výborná rozpustnosť tohto mliečka. Víťazoslávne som priniesla fľašku Lenke, ktorá netušila, že to na ňu opäť idem skúšať s mliekom. Párkrát si cucla, tvárila sa, že jej mliečko chutí a vypila asi 30 ml. No potom si vypýtala overenú klasiku: mliečnu kašu. Tak, ako po iné noci, okolo jednej začalo Lenku trápiť bruško. Trošku sme sa pomojkali, pocvičili s nožičkami a spalo sa ďalej. Ráno som vstala ako prvá, opäť som pripravila mliečko. Keď som sa vracala naspäť do spálne, Lenka sa už preberala. Vedela som, že bude hladná ako vlk, a tak som jej rýchlo ponúkla fľašu s teplým mliečkom, ktoré ochutnala, vypila rovnako ako večer a ešte na chvíľku zaspala. No aj tak v posteli nevydržala dlhšie ako do siedmej.

    Šiesty deň nášho výletu však Lenka začala fľašu úplne odmietať, no to už sme boli zbalení a chystali sme sa domov.

    Keďže odmietala mliečko z fľaše, tak som sa rozhodla, že jej opäť skúsim pripraviť domácu mliečnu kašu.Pripravila som si ryžové vločky, ktoré som trochu podrtila, 1/4 banánu a mliečko Sunar Premium 2.

    Úderom siedmej hodiny večernej už Lenka vyliezala na stoličku s jej typickým "mam, mam", v preklade "mňam, mňam". Dala si prvú lyžičku, po ktorej sa netvárila vôbec nadšene, no otvorila pusu a dala si ďalšiu.

    Kaša zmizla tak rýchlo, že som ju nestihla ani ochutnať. V noci sa zobudila iba okolo tretej, trošku sme sa pomojkali a spala ďalej. Druhý deň sme vyskúšali kašu pšenovú s malinami z babkinej záhrady. Pri tej ani neváhala a po kaši sa len zaprášilo. Keďže je "labužník", vôbec ma to neprekvapilo. Čo ma však prekvapilo, bolo, že spala až do rána. A keby len do rána. Po dlhej dobe vstala ako princezná, ráno o deviatej, s úsmevom na perách, nevediac sa dočkať raňajok. A tak sme začali pripravovať domáce mliečne kaše z kvalitných, overených surovín. Lenke náramne chutia, má spokojné bruško a ja som tiež spokojná, pretože presne viem, koľko mliečka a v akej kvalite za deň zje (keďže ho nepije). A čo je na spkojnom brušku najlepšie? Už zase sa môžem venovať veciam, ktoré ma bavia, bez odbornej asistencie môjho batoľaťa.

    Toľko naša #recenzia. Ďakujeme, že sme sa mohli zúčastniť.

    aneta_knezovicova
    27. okt 2018    Čítané 246x

    Marťanko mánia...

    Ahojte, dnes to bude o zdraví. Alebo o Marťankoch... 😀

    Ale teda, aby som predstavila našu rodinu. Práve som si uvedomila, že inú spoločnú fotku ani nemáme, len túto starú 2 roky.

    Tatíčko Paľko. Ako vačšina tatinkov, aj on je veľmi máličko s nami. Ale keď je s nami, tak sú na ňom baby stále nalepené.

    Ja, mamka Anet, som na materskej dovolenke, no od septembra som už začala pracovať. No, a poznáte to, po práci škôlka, domácnosť, navariť a samozrejme to všetko za spolupráce našich báb.

    Naša opička Anička. Veľmi šikovné a múdre dievčatko. Teraz v decembri bude mať 4 rôčky. Miluje škôlku a už teraz ju v škôlke predurčili, že bude riaditeľka sveta, lebo povie aj to, čo nevie 😀

    No a dostávame sa k nášmu chlapcovi v sukničke. Našej Kike. Narodila sa v 29tt a všetci sa smejú, že keby ešte počkala v brušku, tak je z nej chlapec. A tak sa aj správa. Všetko, čo si odtrpela, odležala, si teraz vynahrádza na tom, aká je z nej "besnoška". 

    Ale aj tak je to naše slniečko najkrajšie a veľká bojovníčka.

    Ale poďme na to, prečo si toto všetko čítate a prečo to všetko píšem...

    Zúčastnili sme sa na #test_martankovia a tu je moja #recenzia.

    Kristínka tým, že je skôr narodená, tak sa na ňu choroba nestihne ani pozrieť a už je chorá.
    To bola hlavná motivácia, prečo som sa chcela zapojiť do testovania Marťankov. Dve zimy dozadu mala Kika hradené poisťovňou vakciny Synagis, no túto zimu už nie. Keď Aninka začala chodiť do škôlky, tak Kika bola samozrejme stále chorá.

    Som názoru, že imunitu si musia deťi vybudovať cez choroby. Som názoru, že žiadny doplnok nie je zázračný a ani Marťankovia nie sú. No uvedomujem si to, že môžu dopomôcť k tomu, aby dĺžka nebola taká dlhá a aj priebeh bol ľahší.

    Čo sme teda dostali na testovanie??? 

    • Cmúľacie tablety Marťankovia Futura 3-6
    • Sirup Marťankovia Futura 1-3

    Táto recenzia je robená z mojich pocitov, pocitov mojich báb a je to len môj subjektívny názor. (Testovala som aj ja.)

    Takže, prišiel nám balíček a dievčatá sa veeeeľmi tešili.

     
    Pre prehľadnosť budem používať:
    + za kladné vlastnosti produktu a
    - za záporné vlastnosti, respektíve za vlastnosti, čo sa mne nepáčili.

    Prvé budú Cmúľacie tablety Marťankovia Futura 3-6.

    Čo nám o nich prezradili pred testovaním?

    Cmúľacie tablety Marťankovia Futura 3-6 sú obohatené o betaglukány a sú určené pre predškolákov vo veku 3 až 6 rokov. Podporujú funkciu imunitného systému, starajú sa o správne kognitívne funkcie detí, ako napr. schopnosť sústrediť sa a učiť, ale podporujú aj správny rast a silné kosti. Cmúľacie tablety majú príjemnú jahodovú príchuť. 

    + chutné "cukríčky"

    + ľahko sa pohryzú

    + príjemná chuť

    - farbia

    Cmúľacie tablety sú chuťovo dobré, dajú sa fajn pohrýzť, no Kika ich cmuľkala a sem tam jej trošku potieklo z pusinky a pofarbilo to pár veci. 

    Ďalší bude na testovanie Sirup Marťankovia Futura 1-3.

    Čo nám o nich prezradili pred testovaním?

    Sirup Marťankovia Futura 1-3 je vhodný pre deti vo veku od 1-3 rokov. Podporuje správny rast, priaznivo ovplyvňuje rozvoj vnímania a ďalších kognitívnych funkcií, a v neposlednom rade podporuje aj prirodzenú detskú imunitu. Sirup má navyše lahodnú chuť vďaka obsahu jahodového a jablčného pyré.

    + primerane hustý

    -  neskutočne presladený

    Sirup je chuťovo dobrý, no neskutočne presladený, až trpký.
    Hneď na začitku tesovania Aninka povedala, že jej to nechutí, že je to odporne sladké. Aj napriek tomu, že má rada sladkosti, to nechce.
    Ja sama som ju do toho nenútila, a tak sa podľa môjho názoru naše testovanie stalo ešte viac efektívne.

    Dievčatá chodia do škôlky, v ktorej majú triedy vedľa seba, a stretávajú sa teda s tým istým kolektívom. Čiže podmienky na "chorobu" majú rovnaké.
    Kristínke som každé ráno dávala sirup a ako odmenu vždy poobede, keď prišli zo škôlky, dostala cmúľaciu tabletu.
    Okrem toho, samozrejme, dopujeme imunitu zeleninou a ovocím a ani dobrý teplý čajík nesmie chýbať po príchode z vychádzky.

    Testovať sme začali v pondelok. Aninka začala už v stredu trošku kašlať a Kika bola v poriadku. Verím tomu, že to nebola len náhoda, že u Kiky sa začala choroba prejavovať až v piatok poobede.
    Aninka bola chorá od stredy do utorka, Kika od piatku do utorka.
    Aj ten priebeh bol u Kristínky ľahší. Inokedy mala skôr Kika chorobu horšiu ako Aňa.
    No musím uznať, že rozdiel tam bol. A z môjho pohľadu badateľný. Baby mali teda lieky od ich detskej lekárky, no Kike som aj počas liečby liekmi dávala aj Marťankov.

    Výrobky Marťankov nami testované hodnotím véééľmi pozitívne. Určite deťom pomôžu, no nie každému môžu chutiť, ale to je asi úplne normálne.
    Dúfam, že tento môj siahodlhý román niekomu pomôže pri správnom výbere doplnkov na podporu imunity pre jeho rodinku.
    Prikladám ešte pár fotiek.

    No a na záver by som sa chcela poďakovať, že sme sa mohli tohto super testovania zúčastniť.