da_nie_la
    15. jún 2020    Čítané 152x

    Testovali sme skvelé Nestlé Bio Naturnes

    Takéto krásne prekvapenie nás čakalo od Nestlé. 

    Ešte som to len otvorila a už degustátor pribehol 😀 

    Balenie obsahovalo 2x kašičku a 6 ks taštičiek. Táto výhra bola pre nás ako stvorená, pretože Klaudinka je veľká milovníčka taštičiek a kašičiek.

    Tieto výrobky majú veľmi dobré zloženie, nič umelé...Takže toto poteší určite viacero mamičiek. 

    Taštičky boli naši verní sprievodci na viacerých výletoch. 🙂 Jednu si uchmatla aj staršia dcérka, taktiež chutila. 

     Kašička na dobrú noc musí byť 🙂 

    Toto testovanie bolo pre nás veľmi prijateľné, a určite aj v budúcnosti tieto výrobky kúpim.  Maminkám odporúčam všetkými desiatimi. Ďakujeme  #nestlé. ❤

    malinoismum
    15. jún 2020    Čítané 189x

    Lea & Nestlé NaturNes Bio

    Keď nás Modrý koník vybral na testovanie Nestlé NaturNes Bio, potešila som sa, ale zároveň som dostala tak trošku strach, pretože viem, aké zodpovedné testovanie býva, najmä to, ktoré sa týka stravy pre našich najmenších. 

    Snažila som sa byť v tomto článku úprimná, kritická a dúfam, že vy, mamičky, budete mať ten najlepší prehľad o kapsičkách a kašičkách od Nestlé NaturNes Bio.

    Lea, moja dcérka, bude mať v októbri 3 roky a je to moje prvé dieťa. Vzhľadom na vek si viete predstaviť, aká je mimoriadne aktívna. Práve preto je niekedy jedlo na druhej kolaji a často jedla nepravidelne. Mala zvyk celý deň si len tak zobkať z niečoho a ani polievku poriadne nespapala, vždy ostalo. 

    Keď nám prišiel balíček od Modrého koníka, povedala som si, že skúsime jedenie trošku "upratať a zarežimovať" a myslím, že sa mi to aj podarilo. 

    Ráno sme vstávali s kašou - kaša je hotová rýchlo a najmä tá vanilková vonia na celý dom 🙂 S touto kašou nemal žiadne problémy ani Tobiasko, Leuškin ročný bratranec, ktorému kašičky robili problém a veľakrát ich zvracal...

    Nasledovala desiata a naša obľúbená kapsička - zvyčajne ovocná. 

    Prisahám, ako sme ich dostali šesť - len čo mala v ruke AKÚKOLVEK príchuť, vždy ju spapala "do posledného cucu", ako som aj opísala v jednom príspevku. Kapsičky sme mávali aj na olovrant, nakúpili sme si ich viac, niekedy sme striedali s ovocím. 

    Na večeru sme mali vždy tuhú stravu, zvyčajne jedlo, ktoré bolo k obedu a potom pred spaním, pri "záverečnej", znovu kašu. 

    Nestlé sa stalo naším sprievodcom pravidelnej stravy počas dňa a konečne som objavila kašičku, ktorá Lejku zasýti počas celej noci. Zobúdzala sa až o siedmej hodine ráno a zaspávala o ôsmej večer. Konečne si začala jedlo sama pýtať, pretože si zafixovala, že dostane chutnú kašičku. Ja som teda prišla na to, čo jej chýbalo. 

    Aby táto recenzia bola čo najúprimnejšia, musím, bohužiaľ, napísať aj jeden postreh, ktorý sa týka banánovej kaše. Tá nemala tak prenikavú krásnu vôňu, skôr bola taká neutrálna, ako krupica, že by si ešte možno "pýtala" za lyžičku medu, alebo iného sladidla 🙂 Snažila som sa ju podať v ten istý čas ako vanilkovú, aj v tom  istom množstve - Lea ju odmietala. Odmietal ju aj ročný Tobiasko. 

    Nakoniec po x pokusoch som sa rozhodla, že jej ju už núkať nebudem a urobila som si z nej Milkshake s banánmi a mliekom ja. 

    Na záver by som chcela veľmi poďakovať Modrému Koníku a @konik_testuje za to, že nám toto testovanie umožnili a my sme si mohli pochutnať a skúsiť Nestlé NaturNes, ktoré sa stalo naším obľúbeným - najmä kapsičky ❤️

    linsss
    14. jún 2020    Čítané 159x

    Dobrôtky pre bruško od Nestlé 👌

    Tak a je to tu, čas na recenziu po dvojtýždňovom testovaní. 

    Určite veľká vďaka, že práve na nás sa usmialo šťastie a mali sme možnosť sa tohto zaujímavého testovania zúčastníť. Testovali sa kapsičky rôznych príchutí, ako je napríklad TEKVICA/BANÁN/MRKVA alebo HRUŠKA/JABLKO/ČIERNE RÍBEZLE, ale zároveň aj mliečna a nemliečna kaša s príchuťou vanilky a banánu. 

    My osobne milujeme ovocné kapsičky a radi ich nosievame aj von na ihriská ako dobrotu pre zasýtenie bruška. Objem kapsičky je 90 ml pre niekoho veľa, iného zas málo, a to bol aj náš prípad. Markus si musel dať vždy 2 naraz 🙈 Ak to porovnám s inou značkou, ktorej objem kapsičiek je 120 ml a cenu, tak je táto cena týchto Naturnes BIO trošku vyššia. Ale veď predsa v dnešnej dobe sa za kvalitu pripláca. Priemerná cena sa hýbe okolo 1,30-1,40 eur. 

    Kapsičky sú 100 % bio a navyše bezlepkové, čo má u nás veľký úspech, keďže manžel má celiakiu, a tak sa Markus mohol podeliť aj so svojím tatom. 

    Čo sa týka kaší, to bol u nás veľký risk, ísť práve do tohto testovania, keďže Markus sa od februára odstavil od akýkoľvek mliečnych výrobkov, respektíve od potravín zafarbených bielou farbou. Jednoducho nejedol nič, čo bolo a je bielej farby. Takže testovanie kaší bolo zo začiatku veľmi ťažké, ale nakoniec sme to vymysleli zamaskovaním grankom a ovocím, čo absolútne nepokazilo samotnú chuť alebo vôňu týchto kašičiek (oba už po otvorení balenia krásne rozvoniavali). 

    Ich príprava je úplne jednoduchá ako u všetkých nemenovaných značiek. Pre porovnanie určite musím vyzdvihnúť konzistenciu a jemnosť. Fakt bola chutná, a to sme chutnali asi všetci z rodiny. 

    A čo dodať nakoniec? Určite si táto značka NATURNES BIO od NESTLÉ našla u nás svoje miesto. 

    Neváhajte a vyskúšajte 

    💕💕💕💕

    tin331
    14. jún 2020    Čítané 95x

    Postrehy spokojného bruška 🙈❤️

    Poznáme to všetky, pre naše bábätko chceme len to najlepšie ❤️ A to v každom smere. Preto som rada, že som mala možnosť sa zúčastniť #test_nestle a napísať Vám moje postrehy v podobe ako #recenzia.

    Myslim, že každá jedna mamka, a rovnako aj ja, som od prvého sústa dbala na to, aby mala moja Karolínka pestrú, vyváženú a plnohodnotnú stravu. Poctivo som vyberala zeleninu a ovocie najmä z domácich záhrad či neskôr mäsko z domácich chovov. Denno-denne som jej pripravovala domáce výživy či kaše, nehovoriac o obedoch a večeriach. Niekedy som mala pocit, že celé dni trávim len v kuchyni. 

    Samozrejme, sú dni, kedy neviem, kde mi hlava stojí alebo máme nejakú návštevu či naplánovaný výlet alebo vyšetrenie. No veď viete, že s malým dieťatkom sa nedá stále sedieť doma a papať sa predsa musí.

    Úprimne sa Vám priznám, že mimo domu mojej malej prďke neviem pripraviť 5 chodov “to go”. Začala som sa obzerať po pomocníkoch - kapsičkách a kašičkach. Niektoré mamy tvrdia, že to robia len lenivé ženy, ale nie, nie je to tak. V obchodoch je toho neskutočne veľa - výber je tak široký, že som mala problém vybrať si to správne - žiadne konzervanty, umelé prísady či farbivá a pod. Veď ide predsa o stravu pre moju prďku.

    Keď nám prišiel balíček Nestlé produktov - bola som nadšená. Skvelé zloženie kašičiek, ovocné kapsičky plné ovocia 🍀🙏🏼 ... ale ako sa hovorí, “nesúdili sme knihu (v tomto prípade papanie) podľa obalu.”

    Začali sme s kašičkami. Na výber sme mali z dvoch príchutí - banán a vanilka. Úprimne môžem povedať, že vyhrala u nás banánová. Karolínka zbožňuje ovocie, a teda aj ovocné kaše, takže táto kašička zmizla z taniera pomerne rýchlo. Vanilková chutila o niečo menej, ale keďže každá mamka pozná svoje dieťa - po pridaní ovocnej výživy či kapsičky - nestačila som sa čudovať, ako rýchlo sa kašička vyparila. Kaše boli pomerne rýchlo hotové - takže sú skvelou voľbou nielen na domácu prípravu, ale aj na výlet. Nechutili práškovo a trpko na jazyku, ako niektoré, ktoré som skúšala predtým. Naše hodnotenie s Karolinkou je jednoznačne - odporúčame všetkým mamičkám a ich detičkám a kašičkám dávame 1*.

    Ako som už spomínala, moja dcérka miluje ovocie, každý druh a ovocné kapsičky v rôznych chuťových kombináciách - no kapsičky mi brala z rúk, aby som asi nezdržovala 🙈🤷🏻‍♀️ Každá jedna z ponúkaných príchutí zmizla rýchlosťou blesku. No, moje dieťatko je proste papkáč. Balenie je praktické na vychádzky a výlety a nám teda párkrát zachránilo bruško počas prechádzky🙏🏼❤️ A viete, čo teda bolo najlepšie? Keď sa so mnou Karolínka podelila - a chuť kapsičky bola fakt čisté ovocie🙏🏼🍀  Žiadna umelina, ktorá Vám nejde ani dole krkom, ale čisté ovocie. Samozrejme, chuť záležala od samotnej príchute kapsičky, napríklad mango bolo sladučké, jablko-čučoriedka-černica-banán bola trošku kyselkavá, ale lahodná. Jediná nevýhoda kapsičky je, že je rýchlo spapaná - väčšie balenie by fakt bodlo. Naše hodnotenie s Karolinkou je aj v tomto prípade jednoznačne - odporúčame a kapsičkám dávame 1*.

    Nestlé Naturnes bude pre mňa jasnou voľbou aj do budúcna. Značke Nestlé som verná od začiatku - keďže moja malička je na mliečku Nestlé Beba, nepochybovala som, že budem spokojná aj s ostatnými výrobkami od firmy Nestlé.

    adusqua
    13. jún 2020    Čítané 111x

    Chutné testovanie od Nestlé NaturNes Bio

    Posledné dva týždne sme pre vás otestovali výrobky od Nestlé NaturNes Bio. Hlavný ochutnávač bol, samozrejme, náš 11-mesačný Leo.

    Ako prvý by som vám rada predstavila náš najobľúbenejší produkt:

    • Mliečna obilná BIO kaša Banánová: Prášok sa veľmi dobre rozpúšťa, nerobí hrudky a má jemnú konzistenciu. Chuť je jemne banánová a pripomína mi klasickú detskú krupičnú kašu. Toto je zatiaľ naozaj najlepšia kaša akú sme kedy mali 🙂 Určite odporúčam a aj my si ju ešte zakúpime.

    Ďalšia v poradí bola

    • Nemliečna obilná BIO kaša Vanilková: Táto kaša k nám prišla ako na zavolanie. Leovi sa prerezávajú zúbky a pravdepodobne kvôli tomu odmieta vypiť mliečko, v ktorom má svoju dávku vitamínov a minerálov. V tom prípade siahnem po tejto kaši a z nevypitého mliečka rozrobím kašu a hotovo. Spokojné dieťa = spokojná mama. Aj táto kaša sa veľmi dobre rozpúšťa v mliečku, nerobí hrudky, konzistencia a chuť je jemná. Leovi chutila taktiež. 🙂 

    Okrem obilných kaší sme mali možnosť ochutnať aj ovocné výživy, a to v týchto príchutiach:

    • Hruška - Jablko - Banán
    • Jablko - Banán - Čučoriedka - Černice
    • Mango
    • Jablko - Šípka
    • Hruška - Jablko - Čierne ríbezle
    • Dyňa - Banán - Mrkva

    Ak by sme mali vybrať našich favoritov, tak sú to práve prvé tri 🙂

    Leo ich zjedol všetky! A poviem vám pravdu, že vôbec nie som prekvapená, keďže naozaj všetky mali jemnú konzistenciu a chuť ovocia ako z našej záhradky.

    U nás sa výživy podávajú väčšinou s piškótami, nech aj trošku zasýtia 🙂

    Ešte by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za takúto možnosť otestovať výrobky Nestlé NaturNes Bio 🙂

    ariannazara
    13. jún 2020    Čítané 163x

    Testujeme Nestlé 🙂

    Tak ideme na to 🙂 

    Konečne mám dieťatko, tak sa môžem na Modrom koníku zapájať do testovania o detské produkty. Boli sme vybraní na testovanie detských produktov Nestlé.

    Veľmi sme sa tešili na kaše, popravde som si až po vybratí všimla, že sa testujú aj kapsičky. Tie malému zatiaľ nedávam, lebo ich nevie tak sám jest.

    Keďže je na UM, tak kaše jeme už dosť dlho.

    Tak ideme na to 🍾

    Balíček sme otvorili a čakali nás dve kaše, príchuť vanilka a banán. Sú vyrábané zo starostlivo vyberaných surovín z ekologického poľnohospodárstva.

    Banánová kaša: 🍌🍌🍌

    ● Krásne vonia, po otvorení rozvoniava po celom dome.

    ● Pre mňa je určite plus aj to, že sa dá rozrobiť vo vode. Lebo väčšina kaši sa rozrába v mlieku.

    ● Po rozmiešaní v kaši neostávajú hrudky, čo je tiež super 🙂

    ● Je veľmi chutná, fakt nie je príliš sladká, táto kaša si nás dostala.

    ● Veľmi ľahko sa rozrába - 150 ml vody/5lyžíc prášku, zamiešať, HOTOVO 🎉

    Vanilková kaša:

    ● Veľmi chutná, nie príliš sladká.

    ● Taktiež sa rozrába vo vode, neostávajú hrudky.

    ● Krásne vonia, sypký prášok, mne trochu pripomínala chuť krupice. 

    ● Typická vanilková chuť, nám skôr vyhovovala banánová, ale ani táto nie je zla voľba 🙂

    Kapsičky: za mňa osobne kapsičky NESTLÉ ma neohúrili, ale napriek tomu sme im dali šancu a niektoré sa fakt podarili. Malému tie kyslé vôbec nechutili, a mne po pravde tiež. Sú bez pridaného cukru.

    Jablko 🍏 & šípka bola strašne kyslá, bez chuti.

    Mango sa veľmi podarila, bola chutná, úplne ako čerstvé mango! Ta Teuskovi veľmi chutila.

    Dyňa & banán 🍌& mrkva 🥕tá mala tiež divnú nejakú chuť, miestami mi prišla až nahorklá.

    Jablko 🍏& banán 🍌& čučoriedka & ostružina táto bola výborná, nebola kyslá, ale takej sladšej chuti, hustejšia, táto nám chutila veľmi: )

    Jablko 🍏 & hruška 🍐 & čierna ríbezľa, tá bola celkom kyslá, ale malému chutila.

    Kapsičky majú vzadu v popise, že sa tlačia na lyžičku, a tak podávajú dieťaťu, kvôli tomu to takto preferujem aj ja. Stalo sa, že kapsička mala vo vnútri pleseň a rodiča si to nemali ako všimnúť. Tak istota je istota.

    Ale testovanie sme si naplno užili a vychutnali a boli sme radi, že práve my sme mohli testovať tieto super produkty.

    Ďakujeme 😍

    PS: kapsičky sú výborná voľba na cesty. Keď potrebujete narýchlo dieťatko nakŕmiť.

    #test_nestle & #recenzia 🤚

    adkabo
    10. jún 2020    Čítané 159x

    Ako sme skúšali príkrmy v BIO kvalite Nestlé NaturNes

    Hneď na úvod tejto recenzie sa chcem poďakovať za možnosť vyskúšať si práve tieto príkrmy pre detičky Nestlé NaturNes Bio, dlhšie som po nich totiž v obchode pokukovala a keď som na Modrom koníku zbadala výzvu na ich vyskúšanie, veľmi ma to potešilo. Balíček, ktorý mi prišiel, obsahoval 2 obilninové kaše - Nemliečnu vanilkovú kašu a Mliečnu banánovú kašu:

    A taktiež 6 kusov ovocných príkrmov, konkrétne:

    1. Mango

    2. Jablko-Šípky 

    3. Hruška-Jablko-Čierne ríbezle 

    4. Tekvice-Banán-Mrkva

    5. Jablko-Banán-Čučoriedky-Černice

    6. Hruška-Jablko-Banán 

    Ako prvú sme skúšali Nemliečnu obilninovú kašu s príchuťou vanilky, a keďže ide o instantný výrobok, bola jeho príprava skutočne jednoduchá. Pripravíte si 160 ml dojčenského mlieka (ja som pripravovala kašu s prevarenou vodou), ktoré potom rozmiešate s 25 g (4-5 polievkových lyžíc) kaše. A takmer za pár sekúnd je kaša hotová, bez hrudiek, rýchlo a s príjemnou krémovou textúrou. Najväčšou prednosťou kaše je skutočnosť, že neobsahuje žiadny cukor či iné aditíva navyše, okrem vanilkovej arómy a vitamínu B1. Obsahuje pšeničnú múku a celozrnnú ovsennú múku, takže pozor mamičky bezlepkáčov, tieto kaše nie sú pre vás vhodné. Voňa vanilky je prirodzená a nevtieravá a chutila nielen najmladšiemu drobcovi, ale aj mne osobne. Určite si ju ešte kúpime.

    Mliečna obilninová kaša Banánová taktiež obsahuje pšeničnú a ovsenú celozrnnú múku (možno by bolo užitočné uvádzať údaj o obsahu gluténu priamo na prednom obale), ale v inom pomere, keďže ide o mliečnu kašu, lebo časť kaše tvorí odtučnenú sušené mlieko, rastlinné oleje, banánové vločky, minerálne látky a vitamíny (A,D,B1). Čo sa týka samotnej prípravy, je totožná s kašou vanilkovou nemliečnou, je teda rovnako rýchla, štruktúra je tiež veľmi príjemná a hrudky sa mi vôbec netvorili. Čo sa týka chute, je v nej cítiť tú krémovosť a plnosť mlieka, čo mne ale plne vyhovuje a ani synček sa nesťažoval a všetko pekne spapal. Jedinú pripomienku mám k banánovej chuti, tá je veľmi slabučká, takmer neciteľná, no napriek tomu kaša na večer dokonale dieťa zasýti a vydrží spať o niečo dlhšie, a to je pre unavenú mamku základ 🙂.

    OVOCNÉ PRÍKRMY

    Ďalšie na rad prišli ovocné príkrmy v plastových vytláčacích kapsičkách - tu som ohľadne obalu trochu na vážkach, ide o balenie, ktoré je na jednej strane praktické počas cestovania, obzvlášť pri starších deťoch, ale naopak, pri kŕmení menších detičiek, zhruba do tých 8-9 mesiacov uprednostňujem sklenený obal z viacerých dôvodov. Každá z kapsičiek má 90 g - tu by mi osobne vyhovovalo skôr balenie okolo 120-140 g. Všetky z ochutnaných ovocných príkrmov mali pre mňa osobne obrovskú výhodu v kvalitnom zložení, keďže neobsahovali tiež žiadne pridané cukry a neboli zahusťované ani múkou a ani škrobom, čo mi pri iných komerčných ovocných príkrmoch najviac prekáža. Ochutnali sme s detičkami 6 príchutí: 1. Mango, 2. Jablko-Šípky, 3. Hruška-Jablko-Čierne ríbezle, 4. Tekvice-Banán- Mrkva, 5. Jablko-Banán-Čučoriedky-Černice, 6. Hruška-Jablko-Banán. Bola som nadšená týmito príchuťami, ktoré nie sú veľmi bežné. Hlavne čierne ríbezle, černice, čučoriedky či šípky. Mojím osobným favoritom bolo mango, to bola zatiaľ najlepšia ovocná výživa pre deti vôbec, čo som ochutnala, nielen v rámci tejto recenzie. Prekvapila ma na záver aj kombinácia tekvica-banán-mrkva, priznávam, pri nej som mala predsudky, keďže išlo o zeleninovo-ovocnú výživu, no tá najmladšiemu synčekovi veľmi chutila, bola to príjemná a vyvážená chuť. 

    janulilienka
    10. jún 2020    Čítané 159x

    Spokojná mama = spokojné dieťa/ SPOKOJNOSŤ s Nestle Naturnes Bio

    Znenie článku

    Byť matkou bolo a aj stále je, to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla v mojom živote urobiť. Už od tehotenstva som k materstvu pristupovala tak svojsky zodpovedne. Nenačítala som si stovky kníh, článkov, diskusií o rodičovstve, ale pri každom „probléme“/nejasnosti som si vyhľadala danú problematiku a vytvorila si k nej svoj názor a postoj. Nebudem vám tu tvrdiť, že som BIO MATKA s razantnými názormi a pravidlami. Som proste matka, ktorá sa riadi svojim (neviem či zdravým) sedliackym rozumom. Moje najlepšie spomienky, ktoré mám stále vryté v pamäti sú krajce chleba s lekvárom, robené na kvantá mojou maminou, lebo pravdaže bolo treba zásobiť celú dedinu kamošov, ruky zalepené od stekajúcich nanukov, vysypané cukríky v tráve. 

    Sú to všetko spomienky na ktoré si vždy spomeniem s úsmevom na tvári. Takéto detstvo chcem dopriať aj svojmu synovi. Netvrdím, že ho idem zásobiť haldami cukrov a umelín, ale chcem mu dopriať plnohodnotné detstvo, hoci aj s drobnými prehreškami.      

     Snažím sa však, aby jeho strava bola hlavne zdravá, rozmanitá, plná vitamínov. Doprajem mu, ale aj biely rožok v obchode, keď potrebujem chvíľku kľudu, pri rabovaní regálov (hoci som striktne zastávala názor, samozrejme počas obdobia, kým som sa mamou nestala, že toto môjmu dieťaťu nikdy nedovolím, hops ono to má svoje výhody...).   

         Keďže som vzhľadom na okolnosti, nemohla kojiť a syn je na umelom mlieku od narodenia, snažila som sa hľadať rôzne alternatívy, ktorými by som mu dopriala porovnateľné množstvo živín, vitamínov a potrebných látok na zdravý vývoj. Tu som si však vždy dávala veľký pozor, aby produkty neboli presladené, plné umelých prísad a farbív, cukrov a zbytočností. Vyskúšali sme teda, mnoho značiek, rôzne kaše a príkrmy.        Vďaka modrému koníkovi, sme sa dopracovali aj k značke 

    Nestle Naturnes Bio, ku ktorej som zase pristupovala tak svojsky, vyskúšam- uvidím. 

    Doma máme papkáča, takže sme nemali čo stratiť. Konkrétne sme vyskúšali Nestle Naturnes Bio banánovú mliečnu obilnú kašu. Kaša sa pripravuje klasicky, ako väčšina detských kašičiek (návod máte zväčša na každom obale), čo ma však prekvapilo, ani pri neustálom nemiešaní sa z kaše nevytvorili hrudky, ktoré mne samej, vôbec nie sú pochuti. Keďže všetko, čo drobcovi dám najskôr ochutnám, niekedy, hlavne, keď sa mi podarí prešvihnúť dávku, aj dojem, z vlastnej, nie len zo sprostredkovanej ochutnávky, môžem povedať, že kaše majú dobrú konzistenciu a aj chuť. Nie sú sladké, ani príkre, proste sú TAK AKURÁT! Majú dobrú konzistenciu, chuť a aj vôňu, čo je pre mňa rovnako dôležité.Drobcovi chutili, o čom značí prázdny tanier, takže v tomto prípade som skôr ochutnávala, ako dojedala.

     Dám vám sem aj taký menší typ: My kašu „dochucujeme“ detskou kapsičkou, ktorej pár kvapiek pridáme na vrch taniera. Je to skvelá možnosť na vytlačenie posledných zvyškov z obalu napríklad.

    Počas tohto testovania sme mali možnosť vyskúšať aj spomínané kapsičky. BIO kapsičky od Nestlé – Jedinečné chute v Bio kvalite!

    Ak niekde uvidíte takýto titulok, verte, že je pravdivý. Vyskúšali sme ovocné kapsičky, rôznych príchutí a naozaj chutili. Čo ma milo prekvapilo, bol fakt, že ich konzistencia je tak- akurát. Totiž, pri niektorých značkách sa nám stalo, že kapsičky, boli príliš riedke a doslova vytekali prúdom, pri iných zase, že boli veľmi husté a drobec mal problém si ich z obalu pekne „vycucať“.

    S BIO kapsičkami od Nestlé, ani jeden z týchto problémov nenastal. A fakt chutia báječne, dokázali zahnať aj moju chuť na sladké, pričom nepriniesli ani chvíle výčitiek, čo je pre mamičky, podľa mňa ďalšie veľké plus.

     Drobcovi pravdepodobne chutili rovnako, lebo ich jedol pri poobednej sieste s Mášou a medveďom, na potulkách prírodou, alebo len tak, keď si ich vytiahol z poličky a dobrá mama mu ich otvorila J.

    Skúsila som ich použiť aj pri torte, venovanej synovi, ako darček k MDD. Poslúžili ako výborná alternatíva sladkej polevy. 

    Jedinou nevýhodou je fakt, že ich bolo málo, a už sme párkrát museli doplniť naše zásoby. 

    PS: Nájdete ich vo väčšine supermarketov, drogériách i on-line. 

    #test_nestle a #recenzia 

    #test_nestle

    Posledný deň testovania a tak sme sa vybrali na výlet a samozrejme nesmeli chýbať ani kapsičky do taštičky ❤️🙏😍👌

    #test_nestle

    Ako poslednú z ovocných kapsičiek od Nestlé NaturNes sme ochutnali Dyňe+mrkva+banán.

    Popravde, bola som skeptická voči tejto kombinácii a naozaj mňa veľmi neohúrila, ale drobcovi chutila a to je hlavné 😅😄

    "Mama nefoť ma a daj mi jesť! "😀

    #konik_testuje
    #test_nestle

    #test_nestle

    Kapsičky sú úplne super ale jedna nevýhoda je to, že je to pre nás malé balenie 90g a preto musíme mať vždy 2 po ruke 🙂 ❤️🙈😂

    Mama dávaj! 😱

    #test_nestle.

    Tato kapsička je asi najchutnejsia. Tu zjedol jedinú celú a chutila mu 🤗

    “Jooooooj, mami, veď daj mi kašičku - nezdržuj!” 🙈😂 #test_nestle

    #test_nestle

    NESTLÉ Ovocná kapsička Jablko, Banán, Čučoriedky, Černice

    +

    Nastrúhané piškóty

    =

    Spokojné dieťa 😄

    janulilienka
    Správa bola zmenená    3. jún 2020    

    🥰 Náš typický olovrant = kapsička + bosé nohy + Maša a medveď 🥰

    Kapsičky máme od @nestlebabyczsk , sú v bio kvalite, a sú fakt dobré (už som si ju dopriala aj ja 🙊)
    .
    ..
    #test_nestle #nestle #nestlé#naturnesbio #love #men #littlemen# #ikon#boysboysboys #stastnamama #stastie#radost #zlaticko#love #zubky #jazyk #homedecor #homedesign #kidsroomdecor #jahody #strava #strawberry #kapsicky #bio #kase #papkac #drobec #syn #laska #angel

    #test_nestle

    Na desiatu len nejakú lakocinku 😍

    Kapsička s nulovým obsahom cukru plná len toho najlepšieho ovocia 👌

    A keďže je GLUTEN FREE ( bezlepková) kľudne sa sňou môžem podeliť s mojim tatom nakoľko ho trápi celiakia 🙂

    #test_nestle
    Varianta pre staršie deti alebo hladné mamičky 🙂 bananová mliečna kaša s kúskami horkej čokolády s čučoriedkami z mrazničky. Dobrú chuť.

    Svačinka na bicykli musí byť 😀👍
    #konik_testuje
    #test_nestle

    Dnes vanilková
    #test_nestle

    adusqua
    Správa bola zmenená    1. jún 2020    

    #test_nestle

    Nestlé NaturNes Bio - nemliečna vanilková kašička "vďaka za teba" 🙏

    Náš Leo posledné dva týždne odmieta piť mliečko, ale nakoľko sú v ňom vitamíny a minerály, ktoré teraz určite potrebuje, rozmýšľala som ako to mliečko do neho dostať 🤦🙏
    Našťastie prišla záchrana v podobe nemliečnej kaše a tú som urobila z nevypitého mliečka...
    Drobcovi chutila a ja som spokojná, že dostal svoju dávku vitamínov a minerálov 🙂

    #test_nestle
    Tentokrát testujeme ovocné výživky v praktickom balení na cyklo-výlete, samozrejme aj staršie detičky chceli ochutnať.