nikuska9284
    16. júl 2018    Čítané 173x

    TUTI FRUTTI BOMBA

    Ako sa hovorí "všetko je raz prvý raz" a na nás sa usmialo šťastie v podobe možnosti testovať novú umývaciu sadu pre detičky od Bupi Kids pre malých nezbedníkov a malé princezné, za čo sa chcem veľmi pekne poďakovať.

    Túto recenziu by mal písať skôr môj manžel, keďže kúpanie je jeho parketa, ktorú si tvrdo vydobyl 🙂. Ale keďže ako väčšinu chlapov ho písanie nebaví, zostáva to na mne 🙂 Testovací balíček, ktorý k nám zavítal obsahoval sadu pre chlapcov (Veselá umývacia pena a Šampón so sprchovým gélom 2 v 1) a pre dievčatká (Veselá umývacia pena, Šampón s balzamom a Sprchový gél). A samozrejme darčekyyyyy - plyšovú žabku, ktorá okamžite po rozbalení vystriedala dovtedy neohrozeného maznáča. 

    Sadu pre dievčatká sme hneď darovali kamoške Leuške, aby nám s testovaním pomohla 🙂.

    A my sme sa pustili do testovania chlapčenskej sady. Keďže má synček Dorianko (3 r.) problém so suchou pokožkou na určitých partiách, spočiatku som sa obávala, ako zareaguje jeho pokožka na novú kozmetiku, pretože kozmetiku Bupi Kids sme doposiaľ nepoužívali. Aaaaale musím povedať (resp. napísať), že výsledok bol nad očakávania pozitívny a obavy úplne zbytočné 🙂. Synček si kozmetiku veľmi zamiloval, pretože sa stále pred kúpaním s rozžiarenými očkami pýta, či sa budeme kúpať opäť s Tuti-frutti 🙂 (tak sme totiž túto kozmetiku nazvali pre jej úžasnú ovocnú vôňu).No a tu sú výsledky nášho týždenného testovania 🙂

    Veselá umývacia pena

    Je úplne perfektná, nepotrebujete žiadne hubky ani žinky na umývanie, aplikujete do ruky a roztrete na pokožku dieťatka. Má suprový otočný uzáver, ktorý nemusíte stláčať, aby ste penu uzavreli, nie ako pri niektorých mydlách vám vyskočí a koniec, nezatvoríte. Pena má modrú farbu, je jemná, šetrná k detskej pokožke a nespôsobuje podráždenia (zatiaľ som nezbadala).

    Šampón a sprchový gél 2v1

    Bomba kombinácia hlavne na cesty, keďže nemusíte vláčiť so sebou kopu detskej kozmetiky (šampón, gél, mydlo....) a po použití tak peny ako aj tohto produktu, nemusíte dieťatko natierať ešte dodatočne detským krémom alebo olejčekom. Pokožka zostáva vláčna a hebká na dotyk. Gélik je modrý, krásne pení a vlásky po ňom krásne voňajú ešte veeeeľmi dlho.

    Vôňa

    Leuškina maminka mi volá: "Wau Nikuš, tá vôňa je neskutočná." Takže myslím, že toto hovorí za všetko 🙂. Skutočne je úžasná...škoda, že ju nemôžete takto cez písmená cítiť. Kombinácia malín, jahôd, černíc a čučoriedok...áno Bupi, toto ti vyšlo :-*.

    Pozitíva

    Len samé pozitíva. Zatiaľ, a dúfam sa ani neobjaví žiadne negatívum.

    Negatíva

    Žiadne

    anka2103
    15. júl 2018    Čítané 191x

    Keď je vašou súčasťou domova už roky

    Poznáte ten slogan z dávnych čias?  BUPI SI VÁS KÚPI? 

    A veru kúpila. Ale nie však kôli reklame, ale kôli šikovnosti tých, čo vymýšľajú zloženie, farbu, konzistenciu a samotný obal už dlhé roky. Mala som možnosť otestovať novinku od Bupi, za čo veľmi pekne ďakujem najmä za svoje deti a keďže túto značku veľmi obľubujeme o to viac to potešilo.

    A čo zvlášť? Že pre môjho veľkého milovníka hasičov, vymysleli zábavku aj vo vani 😊

    Dostali sme chlapčenskú a dievčenskú verziu. Chlapčenskú testovali moji chlapci.

    Len by ju ovoniavali 😃, ale vonia celý dom 😊. Myslím, že radosť je vidieť aj bez slov 😉. 

    Dievčenskú sme posunuli kamarátke pre jej dve princezné. 

    Ona bola veľmi milo potešená, že som jej to ponúkla na testovanie a po používaní skonštatovala, že jej dievčatá nemali nikdy také jemné a rýchlo rozčesané vlásky. 

    Niesom z tých, čo aj keby boli nespokojné, tak vychvália produkt do neba len kôli tomu, že ho dostali zdarma. 

    Moje dojmy:

    Krásny obal, ešte krajšia vôňa tutti frutti pre deti ako stvorená/vrátila som sa s nimi do detských čias/ jemne ružová a obláčikovo modrá farba a ako posledné šampónik krásne pení aj v malom množstve a dievčenský šampónik spolu s kondicionérom krásne rozčeše nepoddajné dlhé vlásky a zostavajú voňavé a jemné. Pre mňa je ešte doležité, že dbajú na citlivú detskú pokožku a tým nehrozia žiadne alergické reakcie 😉.  Čo je plus, že pena sa dá využiť aj na hravé bláznenie vo vani, alebo ako umývacia pena na ruky 😉.  Toto bolo moje testovanie s našou obľúbenou žabkou Bupi 😘

    PS: Bupi? Prečo má dievčenská verzia sprchový gél navyše? 🤨

    hanka_se
    13. júl 2018    Čítané 175x

    Žabkové umývanie 🙂

    Ahojte 🙂

    Volám sa Hanka a som mamička 4 ročnej dcérky Šárky. Keď som na Modrom Koníku uvidela možnosť testovať kozmetiku Bupi Kids, hneď som sa veľmi potešila, nakoľko túto značku používame a som s ňou veľmi spokojná aj ja aj dcérka 🙂

    Testovací balíček obsahoval dievčenský set– Veselú umývaciu penu, Šampón s balzamom a Sprchový gél s nádhernou vôňou jahôdok a šľahačky, a chlapčenský set – Veselú umývaciu penu a Šampón a sprchový gél 2v1 s vôňou Tuti Frutti. Chlapčenský set sme na testovanie podarovali Šárkinmu bratrancovi Miškovi, ktorý sa tiež veľmi potešil.

    Navyše bola pribalená aj plyšová žabička a aj gumená na mydielko 🙂 Kozmetika Bupi Kids nádherne vonia a aj pokožka či vlásky zostávajú krásne voňavučké.

    Veselá umývacia pena

    Umývacia pena dcérku oslovila úplne najviac zo všetkého. Má krásnu bledučkoružovú farbu, jemnú penovú konzistenciu a krásnu vôňu. Hlavnou výhodou tejto peny je, že balenie je s pumpičkou. Umývanie rúk je zrazu jej najobľúbenejšia činnosť 🙂. Doteraz som ju musela vždy napomenúť, aby si umyla ruky a teraz sa hneď ponáhľa do kúpeľne 🙂.

    Šampón s balzamom

    Šampónik má takisto nádhernú vôňu a je ako stvorený pre našu blonďavú princezničku, ktorá chce mať dlhé vlásky až po zem. Po nanesení na vlásky pekne pení a dobre sa oplachuje. Vlásky po ňom zostali nádherne voňavé, ľahko sa rozčesávali a boli krásne lesklé.

    Sprchový gél

    Priznám sa, že sprchový gél sme použili zatiaľ len 1x, teda ak nerátam seba 🙂. Dcérka na všetko chce používať penu 🙂. Sprchový gél má konzistenciu ako ostatné gély a nádherne vonia. Úplne na zjedenie. Po umytí zostáva aj pokožka krásne voňavá a jemná.

    Z celého srdca by som chcela poďakovať Modrému koníkovi, že nás vybral na testovanie novinky od spoločnosti Bupi Kids. Určite tejto značke zostaneme ešte dlho verné 🙂

    Ešte raz veľmi pekne ĎAKUJEME 🙂

    lenka9g
    13. júl 2018    Čítané 213x

    Všade samé bubliny, žuvačkové bubliny

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať produkty. Testovala som úplne nové produkty od značky Bupi a to konkrétne šampóny, sprchové gély a umývacie peny pre dievčatká a chlapcov v parádnych detských obaloch. Do testovania sa mohli zapojiť mamičky škôlkarov, jedného 5 ročného škôlkara Riška doma mám, tak som skúsila šťastie a vyšlo to. 

    V piatok popoludní mi zazvonil telefón a milý kuriér mi doniesol balíček, veľmi som sa potešila. Riško bol zatiaľ v škôlke a tak ho doma čakalo prekvapenie. Okrem detskej kozmetiky nám Bupi poslalo ešte podložku pod mydlo a plyšové zvieratko žabku , ktoré Riško daroval svojmu malému bratčekovi Vilkovi.

    Hneď večer sme samozrejme museli všetko vyskúšať. Riškovu pozornosť najviac upútala umývacia pena, ešte sa s ňou nestretol. Hneď ako si vystriekol penu na ruku vykríkol: ,,žuvačky'' 🙂.

    Umývacia pena pre chlapcov je s príchuťou bupi frutti a naozaj veľmi pripomína žuvačky. Krásna, sladučká vôňa, na zjedenie :D. Jednoduchá manipulácia umožnila Riškovi pumpovať penu priamo na ruku a umývať si telo bez pomoci. Vlásky umývame Riškovi len raz za čas pretože to nemá rád. Šampón sme pre chlapcov dostali v jednej tube aj so sprchovým gélom a musím povedať, že aj po troch dňoch som cítila tú krásnu vôňu z jeho vlasov 🙂.

    Do testovania som sa zapojila aj preto, lebo na umývacej pene je zobrazený obrázok hasiča a Riško ma veľmi rád hasičov a motívy hasičov, aj jeho tatik je hasič a je pre neho hrdina. Veľmi sa tešil, že ma ďalšiu vec do zbierky.

    O testovaní som hovorila aj svojej dobrej kamarátke a pretože ona dievčatko má a my nie, tak som ju požiadala o otestovanie šampónu, sprchoveho gélu a umývacej peny pre dievčatká. Musím sa priznať raz som vyskúšala princeznovský šampón s balzamom aj ja. Znova príjemná vôňa, tentoraz jahody so šľahačkou. Ružová farba a korunka namiesto klasického otvárania uspokojí každého, kto má doma malú princeznú. Šampón v jednej tube s balzamom spôsobí to, že sa vlásky krásne po umytí rozčešú. Už žiadne šklbanie a ťahanie vláskou pri česaní.

    Kozmetika Bupi neobsahuje parafíny, parabény, alergény, umelé farbiva a alkohol. Je dermatologicky testovaná, vyrobená z prírodných látok vhodných pre detskú pokožku. Moje dieťa zažilo týždeň plný kúpania a hrania sa vo vode vyskúšali sme všetko, jednoznačne vyhrala pena, ktorú si aj sám a jednoducho nadávkuje. S týmito novými produktami na trhu sa určite nelúčime a aj naďalej budeme vyhľadávať túto voňavú kozmetiku. Odporúčame všetkými desiatimi. Pekný deň 🙂

    orieskova
    13. júl 2018    Čítané 144x

    Rozprávkové kúpanie s Bupi Kids

    Jeden pekný deň k nám prišla jedna škatuľka. A v nej nebola Bambuľka. Bolo v nej niečo lepšie. Dve užasné sady na kúpanie pre malé princezné a malých hrdinov. Moje deťúrence sa z nich neskutočne tešili. Presne vedeli, ktoré komu patrí. Krásne ružové našej princeznej, modré malému dobrodruhovi. Obal na týchto nových výrobkoch je pre detičky veľmi putavý a verím, že keby sme ich videli v obchode, deťúrence by po nich siahli.

    Ako prvú hneď otestovali umývaciu penu. Ani nečakali na kúpanie, rovno sa obaja vybrali umyť si s ňou ruky. Vzájomne ovoniavali, ktorá vonia viac. Bolo to veľmi zabavné a voňavé. Obidve sady majú neskutočnú ovocnú vôňu. Škoda, že sa nedá sprostredkovať vôňa cez písmenká. Ďalší bonus tejto peny je jej farba. Dievčenská svetlučko ružová, chlapčenská svetlo modrá.

    Veľmi hravá pena pre deti. Dokonca ju skúšali zmiešať spolu, čo im z toho vznikne. Balenie je perfektné, kedže má pumpičku veľmi ľahko sa použije i pri malých vrtiacich sa nezbedníkoch.

    Sprchový gél a šampón v jednom pre chlapcov pre mňa úplne top,kedže náš malý nezbedník je malé šidlo. Oceňujem, že nemusím siahať po mnohých fľašťičkách a jedným vrzom zvládneme všetko naraz. Šampón neštípe detské očká. Aj pri malom množstve urobí perfektnú penu,ktorá sa dá ľahúčko zmyť. A detské vlásky po ňom voňajú ešte dlho.

    Šampón s balzamom pre princezné. Krásna perleťovo ružová farba, ktorú si zamiluje kazdé dievčatko. Pení úplne úžasne i pri malom množstve, jednoduché oplachovanie. Vlásky sú voňavé, jemné, ľahučko sa rozčesávajú. A úplne bez sĺz. No jednoducho šampón so zaslúženou princeznovskou korunkou. Sprchový šampón tiež nádherná farba, krásne pení. Pokožka je po ňom krásne hebká a jemná. O jej vôni vôbec nepochybujem. Je fakt úžasná, výnimočná.

    Ďakujeme Bupi za úžasnú možnosť otestovať túto úžasnú detskú kozmetiku a prevoňať ňou naše kúpacie chvíľky. Nikomu to neprezradťe, ale už si ich na sebe otestovala i maminka.V šak v každom z nás drieme malé dieťa.

    PS: Ďakujeme i za milé darčeky navyše i za polystyrenové guličky v škatuly. Vďaka nim u nás v lete mohlo v obývačke nasnežiť.

    zdenin
    12. júl 2018    Čítané 227x

    Princezná Júlia a novinky od Bupi KIDS

    Na začiatok sa chcem poďakovať žabke Bupi za to, že nás vybrala na testovanie. Potešila som sa aj ja aj moja dcérka a netrpezlivo sme čakali na doručenie balíčka, ktorý v piatok 29.6 dorazil k nám. Samozrejme zvedavé očká boli hneď 4 a pustili sa do rozbaľovania.

    Julinka prvé objavila plyšovú žabku a zaujal ju obal z krásnou korunkou ako pre ozajstné princezné a tiež krásna vôňa... Chlapčenský set posúvame kamošovi zo škôlky a hor sa do testovania. Pri otváraní asistovala aj mladšia Viktória, ktorú zaujala polystyrénová  výplň nuž možno o rok vyskúša aj ona takýto set.

    Zahájili sme prvý deň testovania a rozhodli sme sa vyskúšať ružovú umývaciu penu. Po pár stačeniach, vyšla na dlaň skutočne pena ružovej farby a krásna vôňa jahôd a šľahačky. Testerku sme napenili od krku po nohy a mamina sa skoro zakusla do svojej dcérky ako pekne voňala... Vôňa peny sa šírila celou kúpeľnou. Bupi má krásnu novinku pre princezné a tiež pirátov.

    Umývacia pena s bublinkovou princeznou ma pútavý obal so špeciálnou pumpičkou, ktorá tekutý obsah mení na nadýchanú ružovú penu... Ako píšu, ružová umývacia pena vyčaruje pri umývaní mäkké voňavé penové kúzlo. Pena svojou farbou a vôňou spraví z každého dievčatka penovú princeznú... Pena obsahuje regeneračný alantoin, ktorý šetrne umyje detskú pokožku.

    Pozor!! Nemalo by vám to padnúť do vody ináč sa voda dostane do pumpičky a pena bude spľasnutá ako ked šľahačku pred použitím nepretrepete ale mama situáciu zachránila a opäť išla nadýchaná pena.

    Ako druhé sme vyskúšali šampón ten ma tiež krásnu vôňu a super pení obal je krásny ružový na ňom princezná a na uzávere je parádna korunka.  Testerka vyskúšala rôzne penové účesy... Táto novinka od Bupi je skvelá. Vlásky mala po uschnutí krásne hebké voňavé, ľahko sa rozčesali (ešte za mokra).

    Šampón s princeznou zlatovláskou je bez parabenov je určený pre jemne dievčenské vlásky a citlivú pokožku vlasov. Vlasy zanecháva hebké prijemne na dotyk a krásne voňavé to môžem potvrdiť  vôňa neskutočná vlásky boli hodvábne a jemne.  Balzam uľahčuje rozčesávanie a dodá vlasom lesk veru rozčesávali sa ľahšie  🙂 Je super penivý vrelo odporúčame.

    SPRCHOVY GÉL

    Rozhodli sme sa   vyskúšať sprchový gél s baletkou opäť krásna ružovkastá perleťová farba nádherná vôňa a krásne penivá . Vrchnák je opäť s korunkou...horúca novinka sprchový gél od bupi kids musíte vyskúšať. Sprcháč opäť bez parabenov pre jemnú pokožku malých princezien ktorý vyčarí  pri umývaní jahodovú šľahačkovú penu. Príjemná pena z lanolínom premení umývanie na jedinečný zážitok.

    PS:

    Prečo by predposledný deň testovania neskúsila novinku Bupi kids aj mama? Veď aj ona bola niekedy princezná či nie? Ta vôňa je úžasná, vlasy mi voňali aj na druhy deň 🙂

    ...A bolo dotestované. Výrobky môžem odporučiť aj ja aj moja dcérka a isto po minutí. Opäť kúpime chlapčenský set sa nám nepodarilo doručiť v čase testovania ale neskôr teda doplníme aj tieto dojmy za mňa musím skonštatovať, že som si privoňala a tutti fruty je tiež super vôňa  dúfam, že ju zaradíte aj do  dalšej dievčenskej sady alebo do niečoho neutrálneho napríklad tekuté mydlo.

    Bupi ďakujeme za zážitok.

    ataner81
    12. júl 2018    Čítané 301x

    Tri kačičky a rozprávkový svet so žabkou Bupi

    Premení sa kúpeľňa na rozprávkový svet pre detičky a splní očakávania každej mamičky? Alebo radšej ostať verný osvedčenej klasike?

    Doma mám tri kačičky, ktoré zbožňujú vodu. Dokážu sa kúpať celé hodiny, v podstate by vo vode aj žili. Vždy sa snažím pre ne vymyslieť niečo zábavné a nové, čo by im to ich milované kúpanie vylepšilo a ozvláštnilo. Máme kopu krásnych hračiek, vyskúšali sme farby na telo, farby do vody a farby, ktorými môžu vymaľovať kúpeľňu. Do kúpeľa im pridávam penu, lepíme po kachličkách rôzne zvieratká či autíčka. Hráme sa pri vypnutom svetle a najnovšia zábavka sú vodné guličky a vodné zvieratká. No čo viac ešte môžem pre ich radosť v očkách urobiť?

    Už dlho moje deti snívajú o kozmetike s ich obľúbenými rozprávkovými postavičkami. Doteraz som im ich sen ale splniť nemohla.

    Teuško je totiž ekzematik, takže u neho používam len špeciálne mydlo, špeciálny šampón a špeciálny telový krém. No a nemôžem niečo kúpiť len dcérkam a synovi nie. Bupi kozmetiku poznáme a používame už veľmi dlho a sme spokojní. Teuško máva obdobie kedy ekzém úplne zmizne a môžem sa sem tam pozabudnúť a použiť „obyčajné“ mydlo, v našom prípade teda klasický umývací gél ako pre dcérky a nič sa nestane. Slovenská firma Bupi prišla na trh s novinkami a vďaka nim sa možno sen mojich detičiek o rozprávkovom mydle a šampóne splní. Preto som neváhala a hneď sa prihlásila testovať tieto rozprávkové novinky a hurá, hurá, vybrali nás.

    Pre moje pokusné králičky prišli v balíčku tieto veci:

    Leuške a Elinke šampón s balzamom so zlatovláskou, sprchový gél s baletkou a veselá umývacia pena s bublinkovou princeznou.

    Pre Teuška sprchový gél a šampón s pirátom v jednom a veselá umývacia pena s hasičom.

    Obaly na produktoch sú v žiarivých farbách s nádhernými rozprávkovými motívmi, ktoré okamžite upútajú všetky deti a prenesú ich do ich detského sveta fantázie. Obe peny majú 500ml a šampón aj sprchové gély 250ml.

    No a ako prekvapenie bola v balíčku aj žabka-podložka pod mydlo a plyšová žabka Bupi. O tú bola preukrutná bitka. Deti tri a žabka jedna - hotový súboj titanov. Našťastie starší dvaja sú už škôlkári a tak princeznička Elinka si „kvaku“ mohla užívať celý deň.

    Večer nastala veľká dilema. Použiť penu či klasický sprchový gél? Kačičky si vybrali penu.

    Teuškova nebovo modrá, s vôňou Tuti fruti a obrázkom hasiča. Leuškina a Elinkina cukríkovo ružová a vôňou jahôd a šlahačky (ja si neviem pomôcť ale mne to viac pripomínalo Jojo cukríky či cukrovú vatu) a obrázkom bublinkovej princezny. Moje deti sa už umývajú samé, prípadne jeden umyje druhého a táto pena je pre ich malé rúčky ako stvorená. Bol to pre nás jasný favorit.

    Nesteká a nešmýka sa ako klasický sprchový gél. Na fotke krásne vidieť ako sa sprchový gél rozteká a pena drží i napriek tomu, že bola nadávkovaná ako prvá.

    Skutočne stačí pár stlačení praktickou pumpičkou a máte plnú dlaň voňavej peny, ktorá vyzerá ako obrovská mňamka a priam nabáda deti ochutnať ju. Ešte, že Bupi vyvinuli kozmetiku s prírodnými látkami, ktorá neobsahuje parafíny, parabény, minerálne oleje a iné ropné zložky, umelé farbiva a alkohol. Je dermatologicky testovaná a neobsahuje alergény. Malé líznutie je teda neškodné.

    Tú pumpičku na umývacej pene maximálne oceňujem, keďže niekedy potrebujem v špine nájsť dieťa, tak aby som nebola špinavá ja a celá kúpeľňa, tak v jednej ruke držím šmudlinka ufúľaného a druhou púšťam vodu a dávkujem mydlo. Sprchový gél s klasickým uzáverom si jednou rukou otvoriť a nadávkovať žial neviem.

    Obe princezničky maximálne spokojné a vyvoňané. No modrá pena pre malého hasiča sa neosvedčila a ekzém sa hneď po kúpaní u Teuška objavil. Síce len jemné začervenanie no predsa. Ja netvrdím, že to bolo vďaka tej pene ale nemôžem to ani vyvrátiť, takže viac som už neriskovala. Nič to ale nemení na fakte, že penu využijem pre moje dievčatká (modrá je mimochodom najobľúbenejšia farba mojej Leušky) a po použití obal vyumývam a naplním synčekovým špeciálnym mydlom aby mu nebolo ľúto, že sestričky majú svoje princezničky a on nemá nič. U syna teda iba „stará“ overená klasika od Bupi nerobí problém.

    Ako som už spomínala, moje kačičky sa veľmi radi kúpu a počas jedného lovu pokladu sa nám stalo, že nám držiak na mydlo v tvare žabky spadol do vody a naplnil sa vodou. Vodu som z neho viac nevedela dostať, čo znamená, že o chvíľu sa v nej vytvorí pleseň a takéto veci u nás v kúpeľni nemajú miesto. Držiak teda putoval preč. Škoda lebo bol veľmi milý.

    Ešte nám na testovanie ostáva šampón a sprchový gél s pirátom určený pre chlapčekov ale ako som spomínala, Teuškovi som už nič viac z tejto edície nedávala, no vyskúšali ho dievčatá. Rovnako aj sprchový gél s baletkou a šampón s balzamom so zlatovláskou.

    Chlapčenská sada voňala po tuti fruti a dievčenská po šľahačkách s jahodami. Mala som pocit, že vôňa je trošku intenzívnejšia ako pri umývacej pene. Tiež som spomínala, že v malých rúčkach gél „uteká“ a lepšie sa kačičkám umýva s penou. Vyriešili sme to ale hubkami. Musím povedať, že pri všetkých výrobkoch stačí len malá troška a krásne penia. U mňa tá bohatosť peny akosi podvedome vyvoláva pocit, že sa človek viac a lepšie umyje. Po šampóne (jednom aj druhom) mali dievčatká nádherné, lesklé, voňavé vlásky. Nemastneli im tak skoro, neelektrizovali a ľahko sa rozčesávali. Ľahšie po použití dievčenského šampónu, ktorý je obohatený o balzam. Šampón sa im trošku dostal aj do očí, no nesťažovali sa, že ich štípe.

    Priznám sa, že som neodolala a šampón som vyskúšala aj ja. Aspoň na malú chvíľu som chcela byť opäť princeznou. Muž chodil celý deň okolo mňa a obviňoval ma, že som mu zjedla cukríky.

    Výrobky Bupi nájdete v týchto predajných miestach:

    101 drogeria, feedo.sk, DM, Billa, Kaufland, COOP jednota, CBA, Fresh, TETA drogéria, Metro, Tesco, TERNO Slovensko, predeti.sk, kasa.cz, hej.sk, alzaMAXI drogeria a mnoho ďalších.

    Obrovská vďaka Bupi a Modrému koníkovi za to, že nás vybrali na testovanie. Naozaj sme si to všetci štyria užili. Bupi je naša srdcovka a okrem starej dobrej klasiky budeme používať aj túto novinku, ktorá sa čoskoro dostane do obchodov.

    #test_bupi4
    Jediné, čo k tomu môžem ešte dodať je, že stačí málo šampóniku a krásne pení. Niektorých treba dať aj na telo pomerne viac, aby bolo vôbec vidieť, že sa nesprchuje len s vodou. Čiže po týždňovom testovaní konštatujem, že po spotrebovaní týchto, kupujeme znova 😊
    Deťom stačí tak málo 😊🛀😍

    #test_bupi4 Trosicka samponu a takato uzasne vonava pena na svete

    #test_bupi4
    Dnes sme skusali novinku od Bupi Kids - vonavucku veselu umyvaciu penu 🙂. Nadherne jemna pena so sladuckou vonou jahod a slahacky ❤️

    Myslím, že to nieje tak dobre vidieť na fotke a škoda, že to nemôžte cítiť, no nádherne voňajú a farba je krásna jemnučko modrá 😊
    #test_bupi4

    anka2103
    Správa bola zmenená    4. júl 2018    

    Keď je hasič u nás doménou. 😊
    #test_bupi4

    anka2103
    Správa bola zmenená    4. júl 2018    

    Keď sa aj iné deti môžu tešiť spolu s nami 😊
    #test_bupi4
    A ako bonus mi napísali, že sa krásne dajú rozčesať vlásky a sú jemnučké a voňavučké 😊

    Urobíme fotku na koníka? Pohľad hovorí za všetko a teraz vyšantení spinkajú😊🤩🤗👬🚿🛀
    #test_bupi4

    nikuska9284
    Správa bola zmenená    3. júl 2018    

    #test_bupi4

    Testujeme vo veľkom novú sadu od Bupi kids😊. S kamoškou Leuskou sme sa rozdelili, aby sme obaja krasne voňali a lá tuti-fruti. 😊 Maminky nemusia kupovať žiadne vonne sviečky, tak krasne prevoniame celý byt 😍.
    No aby niečo zostalo po starom....zdrhacky z kúpeľne pred kúpaním mi zostali. Nech sa rodičia nenudia 😂😂

    (2 fotky)

    Ovoňaj braček 😊. Hmmmmm
    #test_bupi4

    anka2103
    Správa bola zmenená    3. júl 2018    

    #test_bupi4
    Všetky čo máte doma dievčatká a vždy by boli najradšej za princeznú, tak toto je skvelá kúpa na narodeninky, meninky, či len tak pre potešenie.
    Krásny obal, novinka na trhu a príjemná vôňa pre deti. Navyše bupi dbá, aby to bolo vhodné pre citlivú detskú pokožku 😉.
    Tak čo, stále váhate? Na konci testovania si prečítate článok mojich pozitív a snáď žiadnych negatív 😉

    anka2103
    Správa bola zmenená    3. júl 2018    

    Keďže s princezničkovou verziou som sa mala podeliť, neváhala som a ihneď som dala balíček kamarátke, ktorá má doma dve princezničky. Dievčatá boli nadšené a samozrejme šli hneď testovať a čo ony na to?
    Mňaaaaaam 😃
    Teta pozri aká pena 😃
    A s obalu boli nadšené, ako inak... princezná 😊
    #test_bupi4

    #test_bupi4 Laska na prvy pohlad.Hned vedeli komu co patri..Super novinka s uzasnou vonou.Aj vdaka perfektnemu dizajnu si ju deti zamiluju.Co myslite?😉

    hanka_se
    Správa bola zmenená    2. júl 2018    

    #test_bupi4
    Dostala sa nám česť otestovať novinku od firmy Bupi Kids ❤❤❤
    Zatiaľ aspoň fotka z rozbaľovania. Dcérka nadšená najmä z plyšovej žabky. Výrobky náááádherne voňajú a tešíme sa na ich používanie 😀

    #test_bupi4
    Síce nevidno tu nebíčkovo modru farbu, ale je ozaj jemná, jemne modrá a neskutočne voňavá ako tuti fruti kedysi žuvačka 😊

    #test_bupi4

    Krásny voňavý balíček 😍😍, tešíme sa na testovanie 🤗....žabka sa hneď ujala, malý s ňou stále pobehuje.....

    (2 fotky)
    ataner81
    Správa bola zmenená    1. júl 2018    

    #test_bupi4 Ľahká ako obláčik a tá vôňa😊Zatvoríte oči a ste na kolotočoch pri cukrovej vate alebo ste si práve otvorili Jojo cukríky😉

    Tento ružový balíček ide ku kamarátke na testovanie pre jej dve princezné 😊(ostatné je v taške😉)
    #test_bupi4

    #test_bupi4 prekvapenie pre piškotky😊Večerné kúpanie si užijeme😉