adamnela
    2. júl 2019    Čítané 161x
    Image title

    Moja recenzia na krásne voňavé sprcháče BUPI.

    Mám doma 3 ratolesti. Keďže najstarší má pomaly už 13 rokov, tak sa už detskými gélmi umývať nechce, a tým pádom neskúšal ani jeden. Ževraj je to trápne. 

    Dcéra, ktorá má 10 rokov pochvaľuje voňavé sprcháče. Viac ju oslovil fialový, ale ružový sa jej páči samozrejme tiež. 

    Najväčšiu radosť z nich má náš najmladší, ktorý má 4 roky. Ten strieda každý deň druhý a samozrejme chce všetky, teda aj dievčenské. Ale najviac ho oslovil zelený citrusový. Na modrý hovorí, že vonia ako chlapský.

    U nás sú veľmi obľúbené a to najmä preto, že veľmi dobre penia. Voňajú tiež krásne, ale nevydržia na tele voňať dlho. Akonáhle sa vyjde zo sprchy, utrie sa, po sprcháči ani chýru, ani slychu.

    A majú aj pútavé obrázky, nemôžem povedať, teda napísať, negatívnu recenziu. U nás majú všetky úspech, a preto chcem veľmi pekne poďakovať Modrému Koníkovi, že sme mohli byť tými šťastlivcami, ktorí mohli testovať.

    mamicka3000
    1. júl 2019    Čítané 114x

    Nádherné a voňavé sprchové gély.

    Keď som sa zapojila do testovania sprchových gélov Bupi, ani vo sne by mi nenapadlo, že môžem byť vybratá. Veľmi ma potešil kuriér, keď mi dával balíček do rúk. Hneď ako  som ho doma otvárala, tešila som sa ako malé dieťa, keď dostane novú hračku.

    Hlavne som sa tešila na chlapčenskú verziu gélov, nakoľko mám doma 3 chalanov. Radi hrávajú futbal, basketbal i florbal. Stredného syna hneď zaujal obal. Vzal do rúk zelený a utekal do sprchy. Starší si hneď uchmatol modrý. Mňa veľmi milo prekvapila svieža vôňa všetkých gélov. Dokonca som ju cítila v kúpelni aj na druhý deň. Nádherná. Oba chlapčenské voňali rovnako, ale krásne.

    A keďže nemám doma dievčatká, tak som sa podujala vyskúšať dievčenské sprcháče ja. Rada sa kúpem, tak som si ich priliala do vody a musím skonštatovať, že som mala bohatú kvetinovú penu. Takže sme sa ako rodina zhodli, že gély nás zaujali na výzor, ako aj penou a vôňou. Uvítali by sme ešte sprchový gél s obrázkom futbalistu.

    Ďakujeme za možnosť testovania.

    firstbaby
    28. jún 2019    Čítané 146x
    Image title

    Naše testovanie s detskou kozmetikou Bupi

    Po nejakom čase sa znova na mňa/nás usmialo šťastie. Tentokrát veľká radosť hlavne pre naše dievčatá, nadšenkyne športu. Balíček obsahoval 4 sprchové gély, dva skôr pre chalanov a 2 vyslovene pre mladé športovkyne. Boli pekne farebne odlíšené a naša 7-ročná išla skôr po farbe a volila fialový. Staršia potrebovala na plávanie kombináciu sprchového gélu a šampónu. 2 v 1 boli síce určené len pre chalanov, avšak zelený obal a jeho obsah bol neutrálny a ona si zvolila práve ten.

    Oranžový si nechali doma. Ten im vôňou pripomínal broskyňu. Konzistencia bola príjemne krémová, vône boli tak akurát, nič prehnané. Po osprchovaní zeleným 2 v 1 mi dcéra hovorila, že sa cíti sviežo a veľmi dobre sa zmýval z tela. To bolo pre mňa veľmi podstatné, nakoľko je jej pokožka vo vode dosť namáhaná. Pokožka zostávala príjemne hydratovaná. 

    Náš malý "prostredník" sa veľmi rada kúpe a "voňavkuje" už od malička, a tak nečudo, že po týždni bolo z tuby polovica fuč 😉. Fialová je pre ňu jej obľúbená farba a sprcháč jej pripomínal vôňu lúky plnej kvetov. Krásne po ňom voňala a jej pokožka bola vláčna na dotyk.

    Testovanie s Bupi si dievčatá veľmi užívali a keďže s touto kozmetikou máme len dobré skúsenosti, som veľmi rada, že svoju kozmetiku majú už aj malé slečny a chalani. Obaly sú pekne farebne spracované, pútavé pre detské oko a ich obsah zodpovedá požiadavkám dnešnej mládeže.

    Z  našej strany veľká spokojnosť a kozmetiku Bupi budeme vrele odporúčať aj naďalej. 😊

    maminka89
    24. jún 2019    Čítané 146x

    Bupi si Vás kúpi 🙂

    Milé mamičky, oteckovia aj detičky. Máme za sebou týždeň testovania nových sprchových gélov od firmy Bupi. Poviem Vám, bol to zaujimavý týždeň. Najväčší problém - mali sme trojdňovú odstávku teplej vody, to sa potom tažko testuje 🙂. No nakoniec sme to zvládli.

        Takže poďme na to - začnime so sprcháčmi Sport & Fun 🙂

    Chlapci 7 a 4 ročný skúšali na striedačku oba sprchové gély. Pri týchto géloch je veľká výhoda, že sú 2v1, čiže môžem chlapcov umývať od hlavy po päty s jedným gélom 🙂. U najmenšieho mal najväčší úspech zelený sprchový gél s citrusovou vôňou, nakoľko mu tá vôňa pripomínala bublifuk 🙂 .

    Slečna si vyskúšala oba gély a s oboma bola spokojná. Oba majú krásnu vôňu. 

    Pri všetkých 4 géloch sme boli spokojní. Počas testovania sme nepoužívali iné telové prípravky, a napriek tomu, že sme nepoužívali krém ani nič iné, neobjavila sa ani suchá pokožka, ani svrbenie. S tým máme zvyčajne problém hlavne v zimných mesiacoch a musíme sa poctivo mastiť.

    Bohužiaľ, u staršieho syna sa počas testovania objavili malilinkaté vyrážky. No vzhľadom na vysoké teploty nemôžem 100% určiť, či to bolo spôsobené kozmetikou, alebo išlo o potničky. Nakoľko aj po skončení testovania používame naďalej tieto sprchové gély, prikláňam sa k potničkám, kedže už sa nič neobjavilo. 

    Za nás 100% spokojnosť s výrobkami Bupi a môžeme len ďalej odporúčať 🙂 

    milasssku
    23. jún 2019    Čítané 160x

    Testovanie Bupi - Cool&Pretty a Sport&Fun

    10.6 zazvonil kuriér a doniesol nám škatuľku na testovanie. Bola som presvedčená, že dostaneme 2 sprchové gély pre dievčatá, keďže pri zapojení sa do sútaže o testovanie som spomenula, že mám len baby. Myslela som, že práve pre to nás vybrali. Bola som veľmi milo prekvapená keď som otvorila 📦 a v ňom boli všetky 4 spcháče z radu Bupi - Cool&Pretty a Sport&Fun. 

    Veľmi sme sa tešili na večer kedy začneme testovať. Mojim obetným baránkom bola najmladšia dcéra Agátka. Staršie puberťačky sa nám nedávno začali zamykať v kúpeľke 🙄.

    Začali sme testovať dievčenské spcháče, fialový a oranžový. Zdali sa mi veľmi aromatické, no keď sme ich naniesli na telíčko, vôňa sa zmenila na úplne jemnučkú. 

    Ja osobne som skôr za sprcháče typu Nivea, Dove a Babylove, ktoré majú jemné vône, no Bubi ma ohromne prekvapilo. 

    Neskôr sme začali testovať aj chlapčenské sprcháče, modrý a zelený, ktoré na obale uvádzajú, že je to šampón a sprcháč v jednom. Riskla som ich dať aj na vlásky a vyumývať malú celým sprcháčom od hlavy po päty. 

    Bola som fakt prekvapená aké super vlásky po nich mala moja malá.

    Podarilo sa mi gély prepašovať do kúpeľky strednej dcéry a skúsila som jej dať chlapčenský 2v1 na jej husté, po zadok dlhé vlasy. Baby, poviem vám, fakt super. 

    Keďže používame aj balzám, naozaj som nevidela rozdiel medzi týmto šampónom a hociakým iným (používame Avon, Balea, Naturebox). Po sprchovaní najstaršej dcéry, som si všimla, že sprcháč bol mokrý od vody, čiže ho použila. Spýtala som sa jej nenápadne, že aký ten sprcháč bol a jej odpoveď bola, že krásne vonia. Toľko recenzia od puberťáčky.  

    Skúsim to zhrnúť:

    krásne silné vône, ktoré sa po zmiešaní s vodou premenia na jemné. Dievčenské sprcháče sa mi zdajú jemnejšie aj čo sa týka penenia. Chlapčenské riadne penia. Je super, že obal je vlastne "hore nohami", lebo tým pádom sa vytlačí všetok gél do poslednej kvapky.

    Pani učiteľka pochválila strednú dcéru že jej krásne voňajú vlásky (s čím máme veľký problém, keďže Tamarka je guľka a dosť sa potí, takže vlasy nám viac ako od večera do rána nevoňajú). Dievčatá sa nesťažovali na svrbenie ani nič podobné. 

    Testovala som už viacero výrobkov, vždy som našla aj negatíva, no v tomto prípade som 100% spokojná so všetkým 😉.

    rischina
    22. jún 2019    Čítané 164x

    Sport & Fun, Cool & Pretty

    Keď sme pred pár dňami dostali balík so sprchovými gélmi Bupi, povedala som si super, práve včas. Potom nám vypli teplú vodu, a to až také super nebolo. Našťastie k nám zavítalo krásne tropické počasie a všetko do seba zapadlo tak, ako to malo byť. 

    Horúce počasie a aktivita mojich detí zabezpečili, že sme testovali denne, a to až niekoľkokrát. Škola, úlohy, príprava na koncoročné testy, krúžky, kúpalisko... Pomedzi to mobil, nové videá na YouTube, natočiť vlastné video a zahrať Fornite s kamarátmi z celého sveta... Verte mi, sprchový gél som potrebovala aj ja. 

    Moje deti sú úplne, ale že úplne rozdielne a presne takto sa postavili aj k testovaniu. Kiril, náš 10ročný puberťák, povedal k testovaniu až jednu vetu:  "Však čo, gél ako gél, v pohode. Čo na tom má byť?" Ok, však nič, kým sa nevysypeš vyrážkami, je to v pohode. (poznámka. Nevysypal, ani kožný ekzém sa neukázal, s čím má inokedy problém). 

    Kiara je iný level, je to naša 8 ročná Morská panna a tá okomentovala všetko. Najviac sa páčila kvetinová vôňa fialového gélu. Najzaujímavejší dizajn má zelený, lebo je tam bicykel a spomenutý Peter Sagan, wow. 

    Potom prišla záťažová skúška, koľko peny to dá. Pena do kúpeľa to síce nie je, ale bubliny lietali. A to je dôležité! Aby sa z peny dali robiť bubliny! 

    Spoločne sme sa zhodli, že na typické neutrálne vyjadrenie chlapa, my baby môžme dať pozitívne hodnotenie.

    Obal je pútavý, hneď je jasné, pre koho je výrobok určený. Vôňa príjemná, za nás vyhráva zelený citrón. Je úplne top a taktiež kvetinová vôňa fialového gélu. Chlapčenské sú 2v1 aj ako šampón. Pre lenivého chlapa úplne ideál, lupiny ani vyrážky sa nevyskytli. S čistým svedomím môžem napísať, že môžte vyhodiť pár eúr (naozaj neviem, čo stojí) a otestovať tiež. 👍✔️

    zuzanockamt
    22. jún 2019    Čítané 289x

    Bublinky s Bupi

    Do testovaní na MK som sa nezapájala, no keď som si prečítala možnosť testovať sprchové gély pre staršie deti, tak som si povedala, že to skúsime. A vyšlo to!

    Po oznámení, že som bola vybratá do testovania, som netrpezlivo očakávala kuriéra. Ale netrpezlivejší bol asi môj syn 😂.

    Balíček sme rozbalili a hneď sme obzerali jeho obsah. Boli tam štyri sprcháče - dva dievčenské (fialový a oranžový) a dva chlapčenské (modrý a zelený).

    Testovanie sme začali modrým s obrázkom hokejistu. Má príjemnú "chlapskú vôňu" typickú pre pánsku kozmetiku, no nie je až taká výrazná, takže sa akurát hodí pre malých chlapcov.

    Ďalší pán na testovanie bol zelený gél. Ten má sviežu citrónovo-limetkovú vôňu a stal sa synovým obľúbeným, hoci je vôňa sladšia ako pri iných citrónových géloch.

    Keďže ostatné dva sprcháče boli dievčenské, testovala som aj ja. Viac ma oslovil fialový gél s kvetinovou vôňou.

    Ďakujem Modrému koníkovi a Bupi za túto možnosť.

    Keď to zhrnieme, tak prevláda u nás spokojnosť, aj keď mne trochu vadí cukríková sladká vôňa pri všetkých géloch. Keďže sa však jedná o produkt určený pre mladšie deti, je to žiaduce.  Zároveň oceňujem praktické ploché balenie, ktoré sa pekne zmestí do kozmetickej tašky na cesty.

    Vyskúšajte aj vy!

    #test_bupi5
    Takto sme si užívali nedeľu ☀
    Večer šup do vane 🛀
    Milujem tieto bupi "chlapske" spcháče od vláskov až po nohy umyjem všetko naraz 🤭

    (2 fotky)

    #test_bupi5
    Včera večer bola výmena názorov že koho bude tento krásne voňajúci sprcháč+šampón.😂ešteže je ho veľa😁veľmi sa mi páči tá vôňa v kúpelke.Ja som skúšala dievčenské večer na tajnáša aby sa mi chalani nesmiali.hi.Ovocná bomba je nádherná.Išla som totiž večer susedku dať z vozika na postel a hned ma chválila ako krásne voniam😊.Inak musim zistiť ci su sprchace aj s obrazkom futbalistu.To by bola radost pre chalanov😊

    #test_bupi5 včera konečne úspešný test aj s foto keďže nám opäť ide tepla voda 😂

    (2 fotky)

    #test_bupi5
    V pondelok nám prišel tento krásny balíček na testovanie.Veľmi nás potešil hlavne môjho synčeka.Hned ich otváal a ovoniaval.Nádherne vonajú.Večer keď prišiel z futbalu tak sa išiel osprchovat so zeleným sprcháčom.Kedže miluje vela peny tak sa vytešoval.Stačilo velmi málo dat na hubku a krásne penil.Inak tu vôňu som cítila ešte na druhý deň v kúpelni.V stredu sa umyl modrým sprchovým a tuež nádherne vonial.Je velmi spokojný a určite ked ich minieme tak dokúpime.Inak som sa aj zasmiala lebo včera sa išiel sprchovat najstarší syn a zobral si ten modrý a mladší hned nanho spustil že to je jeho nech mu ho nemíňa😂😂ale nakoniec sa nejako dohodli😁Psst ja dnes vyskúšam dievčenske i ked už som po 30.tke😂😂😂vrátim sa do mladších čias👧

    #test_bupi5
    Znova sa na nás usmialo šťastie 😊
    Dievčatá v tom mali od začiatku jasno 😉Na konci týždňa sa môžete tešiť na našu spoločnú recenziu ☺

    (3 fotky)

    Dnes napíšem pár prvých dojmov zo sprcháčov Bupi. Čo sa týka vône, dievčenské: fialový príjemná kvetinová 🌸 vôňa 👍, oranžový tropické ovocie 🍍🍊 sa mi páčil už menej. Chlapčenské : zelený citrón 🍋 za mňa top 👌, modrý ice 🆒 až tak nie. Ďalej mám rada, keď gély poriadne penia, tu som mala možnosť vidieť iba dievčenský a v pohode, pena bola všade, aj kde netreba😁. Syn ma k sebe do sprchy nepustil🙅‍♂️, tak o chlapčenskom neviem povedať, smola 🤷‍♀️🙈. Zatiaľ toľko...
    #test_bupi5

    #test_bupi5
    Tak dnes sme skúšali aj "pánsky" aj "dámsky" spcháč. Som prekvapená ako sa na chlapčenskom vôňa zmenila na jemnú ovocnú, z krásnej pánskej. Za mňa môže byť 👌

    Dnes sme stíhali školu, úlohy 📕, tréning 🏐 a ešte aj kupko 🏊‍♂️. Ja už ledva stojím, nechápem, kde tie deti berú toľko energie 🙈. Ešte šup šup sprcha 🚿 vaňa 🛁, otestovať nové sprcháče a dobrú noc 🛌 😉.
    #test_bupi5

    👀❓#test_bupi5 🛁🚿

    Prekvapenieeee 🎁 tešíme sa #test_bupi5

    (2 fotky)

    K bábätkám skrátka patria jemné, prirodzené vône. Veľkí školáci však radšej siahajú po kozmetických produktoch, ktoré sú atraktívne a cool voňajú 😉 Po ktorej z týchto vôní by ste siahli vy? Odpoveď za 3 srdiečka, samozrejme 😉💙

    A) ovocná bomba
    B) kúzlo kvetov
    C) ľadová sprcha
    D) svieža energia

    Presne také sú totiž 4 novinky od Bupi pod novými cool značkami Cool&Pretty a Sport&Fun, ktoré budeme testovať. Zapojte sa aj vy so svojím školákom: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-bupi-coolpretty-a-s-ts3jsu/ 🙂

    #test_bupi5

    konik_testuje
    27. máj 2019    Čítané 3170x
    Image title

    Vaše skúsenosti s Bupi - Cool&Pretty a Sport&Fun

    Deti nám rastú pred očami a z malých drobcov sa stávajú veľkí školáci. Bupi žabka rastie spolu s vašimi deťmi a pre veľkáčov vymyslela sprchové produkty, ktoré potešia každého školáka. Či už to toho vášho školáka tiahne skôr k športu alebo k umeniu, určite si nájde to svoje. Podporte jeho talent, začať môžete pokojne aj doma pod sprchou ;)

    Čo budeme testovať

    Tentokrát myslíme aj na väčšie deti a prinášame testovanie produktov od Bupi pod novými cool značkami Cool&Pretty a Sport&Fun, v ktorých sa nájde každý školák.

    Pre všetky talentované a okúzľujúce dievčatá prinášame 2 sprchové gély s vôňami „ovocná bomba“ a „kúzlo kvetov“, ktoré vytvoria pri umývaní bohatú, neodolateľne voňavú penu. Po sprchovaní zostane pokožka krásne jemná, svieža a voňavá.

    Na všetkých správnych chalanov a malých športovcov čakajú 2 produkty, ktoré sú spojením šampónu a sprchového gélu 2 v 1, s vôňami „ľadová sprcha“ a „svieža energia“. Pri umývaní vytvoria osviežujúcu penu, ktorá chlapcov dobije energiou na ďalšie športové výkony.

    Mení sa cieľová skupina produktov, čo však ostáva, je záruka kvality značky Bupi. Sprchové gély od Bupi Cool&Pretty a Sport&Fun neobsahujú parabény, ani parafín a spĺňajú najprísnejšie dermatologické kritériá, rovnako ako známa a overená kozmetika Bupi BABY. Doprajte svojmu šikovnému školákovi bezpečnú, no zároveň cool kozmetiku, ktorá je ako stvorená pre všetkých športových či umeleckých nadšencov. Podporte v nich chuť športovať, tvoriť, spievať či tancovať 🙂

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek, ktoré majú doma šikovných a veselých veľkáčov. Mamičky, ktoré hľadáme, by svoje ratolesti mali podporovať v aktivitách, či už v tých športových alebo umeleckých. O testovanie sa budú deliť s ostatnými mamičkami, preto hľadáme šikovné žienky, ktoré rady fotia a sú aktívne.

    Ako sa zapojiť

    Ak máte rady kvalitnú a overenú detskú kozmetiku a chcete dať svojim školákom to najlepšie, zapojte sa do testovania. Stačí, ak v komentári pod týmto článkom napíšete, pre koho by ste chceli vyhrať balíček sprchových gélov od Bupi pod značkami Cool&Pretty a Sport&Fun. Prezraďte nám niečo o svojom veľkáčovi – koľko má rokov, aké má záujmy alebo na čo má talent. Pokojne sa rozpíšte 🙂

    Čas na zapojenie máte do nedele 2.6.2019 a v priebehu nasledujúceho týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré svojich školákov potešia voňavým balíčkom.

    Tešíme sa na vaše komentáre a držíme vám palce,

    konik_testuje

    Deti rastú ako z vody a ich záujmy sa menia. Spev, tanec či futbal? Každý inklinuje k niečomu inému. Skúste sa však zamyslieť - aký krúžok by ste si vybrali samy pre seba, keby ste sa mohli vrátiť do svojho detstva? Alebo pokojne aj teraz, keby ste si našli čas vo svojom nabitom programe 😉

    A) Hudobný 🎸
    B) Športový ⚽
    C) Výtvarný 🎨
    D) Tanečný 🎶

    Teraz máme pre vás iba 3 srdiečka ❤ Už budúci týždeň vám však prinesieme testovanie novej kozmetiky od Bupi pod novými cool značkami Cool&Pretty a Sport&Fun, ktorá je určená pre všetkých aktívnych školákov.

    #test_bupi5