sabusik321
    26. feb 2018    Čítané 455x

    Relax+zdravie=krása... Za “babku” rozmaznaj sa 🙂

    Tiež sa občas cítiš na materskej ako cvičená opička? Prebaliť, obliecť, nakŕmiť, umyť, ísť von, navariť, upratať a zas upratať 🙂. Sú dni, kedy je to na slučku a žalostne mi chýba sebarealizácia a pocit, že dokážem aj niečo iné. Keď mi na MK blikla možnosť zapojiť sa do testovania dm výrobkov, neváhala som. Napísala som zopár riadkov o sebe a podarilo sa 🙂 Dostala som sa do desiatky vybraných mamičiek, zo 400! Takže žienky, odporúčam len skúšať a skúšať, každá z vás má túto možnosť.

    Kuriér priniesol balík, Timku fascinovala krabica, nič nezvyčajné v jej veku. Po vybalení 2/3 výrobkov oslintala a tam jej degustácia skončila. Cely týždeň si plnila svoju úlohu: pózovať mi pri fotení 😂 (zaslúži si pochvalu).

    Dosť bolo rečí, idem na vec.

    Baby love krém proti vetru a chladu s hamamelom a pantenolom

    Čo sa týka detských krémov, volím tie bez obsahu vody. Dôvod je ten, že pri ochrannom kréme s obsahom vody je ochrana nižšia. Takže, ako prvé som si prečítala zloženie. Prvá zložka - voda - prvé mínus. Krém obsahuje pantenol a hamamel. Pantenol má upokojujúce účinky a predchádza začervenaniu a podráždeniu pokožky, no patrí medzi bežné zložky ochranných krémov. Hamamel patrí k liečivým rastlinám (kvitne v zime) a je čoraz viac obľúbený v kozmetickom priemysle. To ma teší, keďže som tiež vyrábala krém v ktorom som použila hamamel. Má protizápalový, upokojujúci účinok, nedráždi, pekne vonia a hlavne je to rastlina 🙂 Cena krému je o 2/3 nižšia v porovnani s konkurenčným krémom, ktorý vodu neobsahuje. Timke nepoškodil, účel splnil.

    Plusy: hamamel, obsah rastlinných olejov, vôňa, rýchlo sa vstrebal, pokožka nebola mastná, cena, bez farbív.
    Mínusy: Obsah vody.

    Alverde Mandľové olejové telové mlieko


    Prírodná kozmetika Alverde nesklamala. Menej je viac - to si povedali technológovia pri tvorbe obalu (mimochodom 98% obalu je možné recyklovať). Nenápadný obal, veľmi dobré zloženie. Telové mlieko obsahuje výživné bambucké maslo z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva. Je určené pre veľmi suchú pokožku, čomu prispôsobili konzistenciu. Bolo fakt husté a ťažšie sa rozotieralo. Nemám problém so suchou pokožkou, no teraz v zime mi to len prospelo. Madle som cítila ešte ráno 🙂 Fakt intenzívna vôňa, ktorá mne trošku prekážala, keďže mám radšej svieže vône.

    Výhody: zloženie, bez konzervantov, farbív, rastlinné zložky, vysoká hydratácia pokožky, cena
    Nevýhody: vôňa (individuálne, pre niekoho je to plus).

    Balea Intesive Balzam na pery

    Krásny fialový obal (darmo, fialová je farbou roka 2018). Jemný, bezfarebný, príjemne vonia. Balzam som otestovala na 2 hodinovej prechádzke. Hneď po nanesení som na perách cítila dostatočný ochranný film (vďaka bambuckému maslu). Pery sa mi nevysušili, nepopraskali a jemne sa leskli. Za tú cenu, super.

    Balea 7 dňová Wellness kúra
        

    Veľmi dobrý pocit, dopriať si takúto kúru. Nikdy predtým som po takomto výrobku nesiahla (asi preto , že mám len 25💪). Kúra obsahuje 7 ampuliek s tromi rôznymi fukciami. V kúpeľni strávite denne tak o 3 minútky viac 🙂
        

    1,2,7. deň sa nanáša hydratačné sérum. Nič zložité, umyť si tvár vodou, vysušiť a pekne vmasírovať do tváre a dekoltu. Pri hydratačnej ampulke som cítila ako sa mi jemne sťahuje pokožka. 3. 4.deň sa nanáša anti-stresové sérum, má viac olejovú konzistenciu. 5 a 6. deň som použila osviežujúco-omladzujúce sérum. Na obale je návod že pred použitím treba ampulku pretrepať. Ja odporúčam, jemnejšiu alternatívu len párkrát otočiť, nakoľko sérum penilo. Všetky sa dobre vstrebali, hydratačné sérum mi pokožku trošku vysušilo (znamenie, že pokožka má nedostatok vody) takže po absorbovaní som siahla po dennom kréme. V každej ampulke je dostatok séra, takže pokojne vystačí na krk a dekolt, netreba sa báť. Kombinácia hydratácie, upokojenia a osvieženia má niečo do seba. Urobila som si aj fotodokumentáciu. Môj postreh: pleť sa mi rozžiarila, vyzerá tak zdravšie, je na dotyk jemná a hebká.
        

    Všetky omladzujúcé krémy, ktoré propagujú štýlom, že vám za noc omladia z 50 na 30, stoja veľa peňazí a výsledok často nie je taký, ako sľubujú. Táto kúra stojí doslova pár šupiek, pleť nakopne a mňa osobne prekvapila (po pravde neverila som, že mi nejak pomôže).

    DAS gesunde PLUS Aromatizovaný bylinný čaj s vitamínom C a príchuťou čerešne a aceroly


    Čo sa týka teplých nápojov, relaxujem pri čaji, keďže kávu nepijem. Väčšinou pijem čaj bez cukru, sem tam použijem med a citrón, hlavne v zime. Cez deň som absolvovala dlhú prechádzku a dobre som vymrzla. Takže večer som siahla po tomto čaji. Po zaliatí som po chvíli cítila intenzívnu sviežu vôňu. Ujo Google mi pomohol zistiť čo je acerola (barbadoská čerešňa s unikátnym obsahom vitamínu C). Obsah vitamínu C v čaji je veľké plus, podporí imunitný systém, hlavne v zimnom období. Pijem veľké čaje, čo znamená, že jeden sáčok zalievam dvojnásobným množstvom vody. Napriek tomu chutil veľmi dobre, tak ovocne-bylinkovo (obsahuje mätu, zelený čaj a citrónovú trávu). Uvarila som ho svokre, keď bola na návšteve a sama sa ma opýtala, čo je to za čaj že jej veľmi chutil 🙂

    Balea tajomstvá krásy, vitalizujúci šampón


    Čo sa týka šampónov, pár rokov používam rovnaký od inej značky. Mojim vlasom zmena šampónu nerobí dobre. Samozrejme ako správny tester :D som mu dala šancu. Citrónová vôňa mi doslova udrela do nosa. Šampón obsahuje dosť SLS (peniaca látka), takže penil dobre. Betaín, extrakt z cukrovej repy má hydratačné účinky a zlepšuje textúru vlasu. Pozrela som si zloženie môjho šampónu a tiež obsahuje betaín, takže pre mňa nič výnimočné. No Balea šampón je bez silikónov (v preklade syntetické lipidy (tuky) na báze ropy, ktoré sa v prírode nerozkladajú), takže rozklad je pre prírodu šetrnejší, tiež nezaťažuje pokožku hlavy. Po vysušení boli moje vlasy bez lesku, presne preto, lebo šampón neobsahuje silikóny, ktoré by vlas obalili a vytvorili lesklú vrstvu.

    Zhrnula by som to takto, pre posilnenie štruktúry vlasu je super, že neobsahuje silikóny, pretože tie vlas ošetria len zvonku a dodajú mu zdravý výzor. Po prvom umytí som si ľahla s mokrou hlavou, takže ráno som nemala pekné vlasy, ako je uvedené na obale, mali byť nádherne žiariace a ľahlo rozčesateľné. Čo sa týka česania bolo bez problémov 🙂

    Balea Med Ultra sensitive denný krém


    Denný krém je určený pre veľmi citlivú pokožku, je vhodný aj pre typy pleti so sklonom k alergii. Krém je neparfumovaný a bez pridania farbív. Moja pleť nie je citlivá, suchá ani mastná, takže neviem posúdiť, či je naozaj vhodný aj pre citlivú pokožku (hoci na obale je uvedené, že bol testovaný na 20 osobách). Mňa osobne nedráždil, pleť nevysušil ale hydratoval a trošku rozžiaril. Po nanesení sa rýchlo vstrebe. Čo sa týka konzistencie je to taký stred, skôr redší. Myslím si, že tento krém je vhodný pre dievčatá/ženy vo veku 15-25 rokov s citlivou pokožkou, nakoľko neobsahuje nič "naviac", to znamená nič výživné pre pleť, kvôli čomu by po tomto kréme siahli ženy vo vyššom veku.

    Alverde intezívny krém na ruky granatové jablko a karité
        

    Krém je určený pre veľmi suchú pokožku. Keď som ho vzala do rúk môj prvý pohľad padol na to, že bol testovaný v OKO TEST Magazíne v roku 2016 a dostal hodnotenie - veľmi dobrý.  Zloženie krému je obohatené o olej z granátového jablka a bio masla karité (ujo google opäť pomohol: ide o 100% bambucké maslo, čistý prírodný produkt, obsahuje vysoký podiel vzácnych rastlinných sterolov, nenasýtených mastných kyselín a iných prospešných látok). Vďaka tomu pokožku okamžite dlhotrvajúco hydratuje, nevysúša a intezívne chráni. Konzistencia krému je dostatočne hustá, pokožku na rukách dobre premastí, trošku dlhšie sa vstrebáva (možno preto, lebo ja suchú pokožku nemám) a krásne vonia. Po absorbovaní krému ruky stále intezívne voňajú, sú na dotyk jemné.

    Balea Krémová pena do kúpeľa s vôňou jablka a mandľového oleja
        

    Peny do kúpeľa, toto ja môžem. Celý týždeň som sa tešila kedy si napustím vaňu a otestujem. Podarilo sa mi to až v sobotu. Pustila som vodu, dala penu a odišla som si po veci. Keď som sa vrátila do kúpeľne privítala ma svieža jablková vôňa a dostatok peny. Pena bola hustá (ležala som tam dobrú polhodinu a vždy som sa mala s čím hrať :D ) Prvýkrát sa mi pod ruky dostala krémová pena. Pred kúpaním som zloženie neštudovala. No keď som konečne vyliezla z vane, na pokožke som cítila jemný krémový film. Milé prekvapenie 🙂

    Das gesunde PLUS : Vital kapsuly na pleť s kyselinou hyalurónovou (40 kapsúl),Vital Komplex na vlasy NEO (60 kapsúl),DGP Kúra s vitamínom B12 (10 ampuliek)
        

    Všetky výživové doplnky sú nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Patrím do tretej kategórie, Timka je nočný upír. Z tohto dôvodu som bohužiaľ nemohla testovať. No aj keby som mohla, myslím si, žeby to nebolo objektívne, keďže dávkovanie je 1x denne, čo znamená, že pri Vital komplexe na vlasy a pleť by som po týždni nevidela výsledok. Všetky 3 si ale pekne odkladám na predsvadobnú kúru 🙂

       Takto srdečne sa s vami lúčim. Každému, kto sa dostal až sem ďakujem, že mi venoval čas a tým ocenil moju prácu 🙂 Dúfam, že moja recenzia bude užitočná a uľahčí vám rozhodovanie. Ďakujem vám za možnosť testovať @konik_testuje. Oddýchla som si, naučila sa niečo nové, zregenerovala a motivovala samu seba k lepšej starostlivosti o moje nedokonalé JA.

    Prajem vám pekný večer/deň 🙂
                                                                                                                                        Sabka

    crazy1
    25. feb 2018    Čítané 341x

    Môj relaxačný, viac ako, týždeň s dm

    Začalo to napísaním príspevku pod výzvu a pokračuje do dnes. Áno vybrali ma na testovanie produktov z dm. Uff to bolo radosti 🙂 Netrpezlivo som čakala kuriéra. Samozrejme najväčšiu radosť z rozbalovania mali ako vždy moje dve ratolesti🙂)

    Všetko sme povykladali a dôkladne preštudovali. Našli sme:

    Pre krásu:

    • Balea Med Ultra Sensitive denný krém
    • Balea Wellness 7-dňová kúra pre žiarivú a sviežu pleť
    • Balea balzam na pery 

    Pre zdravie:

    • DAS gesunde PLUS bylinkový čaj s príchuťou lapacha, echinacey a mäty 
    • DAS gesunde PLUS kapsuly na pleť s kyselinou hyalurónovou 
    • DAS gesunde PLUS Vital komplex na vlasy 
    • DAS gesunde PLUS kúra s vitamínom B12 

    Pre starostlivosť a pokožku:

    • Babylove krém do nepriaznivého počasia s hamamelom a pantenolom
    • Alverde intenzívny krém na ruky
    • Alverde telové mlieko s mandľou
    • Balea vitalizujúci šampón 
    • Balea pena do kúpeľa

    A testovanie začalo:

    Ako prvý sme vyskúšali  Balea balzam na pery. Dcérka Lili (3,5  má celú zimu veľmi vysušené a popraskané pery. A čím je vačšia zima tým je to horšie. Naozaj sme vyskúšali množstvo rôznych balzamov ale ani jeden jej nepomohol, aj keď sme natierali niekoľkokrát do dňa. Takže sme nemali také veľké očakávania, priznám sa že som skôr rátala, že ho prihodím na kopu k ostatným. :( Ale nakoniec som bola milo prekvapená!! 

    Už po 3 dni bola vidieť zmena. Po týždni ho vytiahneme len ráno keď odchádzame z domu do škôlky inak nie je potrebný.  Takže za mňa 1*.

    Balea Wellness 7-dňová kúra pre žiarivú a sviežu pleť.  Moja každovečerná starostlivosť o pleť zahŕňa, vyčistenie pleti (ako inak Balea micelárnym gélom) , nanesenie nočného krému a raz za týždeň si dám masku. Ku kozmetičke nechodím. Pri domácich prácach, zamestnaní, 2 deťoch a manželovi je môj kozmetický salón naša kúpeľňa. Veď to poznáte. 🙂 Preto bolo viac ako potešujúce keď som si čítala o tejto 7 dňovej kúre. Naozaj som dodržala 7 dní a každý deň som si poctivo predĺžila svoj pobyt v "kúpeloch" o 2 minúty🙂 

    Trochu som sa na začiatku zľakla,  lebo tie ampulky vyzarali veľmi medicínsky. No nakoniec bola ich aplikácia viac ako jednoduchá a ešte aj príjemná. Najviac mi vyhovovali ampulky pre 5 a 6 deň , ktoré boli olejového charakteru a naozaj mi veľmi upokojili pleť.  Už som si bola v dm kúpiť dalšiu kúru, ktorú budem aplikovať v polovici marca.

    Po  nanesení obsahu ampulky sa má požiť bežný krém. Ako na potvoru sa mi môj nočný z dm minul asi na 2 deň používania kúry, a tak som hneď siahla po  Balea Med Ultra Sensitive denný krém, ktorý bol súčasťou testovacieho balíku. A som rada. Krém je ľahký a príjemne vonia, vôbec mi nezaťažil pleť a môžem čestne prehlásiť , že po ukončení kúry s použitím Balea Med Ultra sensitive krému mám pleť žiarivú a na pocit napnutejšiu. Dokonca moja mamina sa ma pýtala, čo sa deje lebo vyzerám vyspatejšia a oddýchnutá. (Stále spím cca 6 hodín, stále v noci vstávam k malej asi 3x, stále máme rovnaký denný režim ) Takže niečo na tom bude🙂 

    Nie je všetko len o vonkajšej kráse ale aj o tej vnútornej. 🙂 Klišé čo? Ale ja to myslím vážne, a preto okrem krému a ampuliek som začala piť aj  DAS gesunde PLUS bylinkový čaj s príchuťou lapacha, echinacey a mäty. Milujem čaje. Bilinkové ovocné, s medom aj bez medu. V zime podľa mňa nie je nič lepšie ako dobrý horúci čaj ( alebo pohár vína). A ako mama a učiteľka a kuchárka a upratovačka a kráľovná a víla mi býva niekedy ťažko, niekedy veselo, niekedy to neviem ani opísať a vtedy ( ak nie je poruke to víno - a teda v práci nič také nedržíme🙂 ) my veľmi dobre padne šálka čaju.

    Tento čaj je nie len osviežujúci a chutný ale je to dobrý pomocník pri zapíjaní dalšej "vnútornej"  kúry z dm. DAS gesunde PLUS kapsuly na pleť s kyselinou hyalurónovou , DAS gesunde PLUS Vital komplex na vlasy, DAS gesunde PLUS kúra s vitamínom B12. Myslím, že pravidelné dopĺňanie vitamínov, pri vyváženej strave nemôže nikdy uškodiť. Zvlášť nie v tomto našom pojašenom zimnom počasí. Zvykla som brat multivitamín, ale aby som do seba dostala dostatočnú dávku musela som ich jesť aj 3x za deň, čo je naozaj dosť obmedzujúce. Pri týchto vitamínoch sa mi páči, že si stačí dať 1 tabl. a vybavené. Čo zase mne nikdy nesedí sú rôzne vitamínové sladké sirupy a B vitamín - vždy ma z nich napína. Preto prvá fľaška Kúry s vitamínom B12 bola hrôza des. Našťastie len kým som to neochutnala. Vôbec nie je cítiť tú hnusnú B vitamínovú chuť. Práveže reráža chuť a vôňa jablkovej šťavy, tak sa pili bez akých koľvek problémov, dokonca si dovolím tvrdiť, že som sa na ňe začala tešiť.

    Zima a sychravé počasie zúri z každej strany a to znamená, že treba zvýšiť starostlivosť o seba ako takú. Je normálne, že v zime trpí najmä pokožka a vlasy. Nebudem rozprávať, že o detskú obzvlášť, keďže u nás mám ja asi najcitlivejšiu pokožku. Som rozmaznaná,  ja viem, no zaslúžim si.

    Začali sme teda testovať Babylove krém do nepriaznivého počasia s hamamelom a pantenolom (fotku nemám, minuli sme ho za týždeň) proti mrazu, na prechádzky. Je hustý, krásne vonia a naozaj dietka nemali také vyštípané líčka po pobyte vonku. Ja som sa trošku bála ako zreaguje s mojim denným krémom ale pohodička. Ráno som si dala po hygiene denný krém a cca o 10 keď sme s detmi išli na dvor, som si líca a nos natrela Babylove krémom - za mňa SUPER! 

    Každopádne tvár nie je jediná, ktorú treba chrániť. Dôležité sú aj ruky. A ak patríte ako ja medzi tie, ktoré vždy zabudnú rukavice doma, určite oceníte  Alverde intenzívny krém na ruky.

    Ruky mám hebké, vôbec nie sú vysušené a popraskané (čo v mrazivom počasí býva môj veľký problém). 

    Jediné čo ma pri testovaní "sklamalo" bol Balea vitalizujúci šampón. Vôbec mi nesadol, vlasy som mala veľmi vysušené a dokonca sa mi zhoršil problém s lupinami. Takže za mňa sklamanie. :( Ale verím, že ak má niekto problém s rýchlo mastniacimi vlasmi, tak ho ocení. 🙂

    Sklamanie ale určite nebola Balea pena do kúpeľa ( ja osobne som ju začala používať ako sprcháč, lebo moje vyskočené platničky so mnou nezdieľajú potešenie z horúceho kúpeľa). Príjemná vôňa, a naozaj hebká pokožka ma veľmi očarila. Deti ju vyskúšali aj ako sa má a tešili sa najmä z veľkej dávky peny po použití nie tak veľkého množstva gélu.

    Po kúpely sme použili  Alverde telové mlieko s mandľou. Vyhovuje mi zloženie, vôňa aj rýchlosť vstrebávania. Dcéra má problém s pokožkou na lýtkach, kde sa jej pokožka ťažko premasťuje a toto telové mlieko je jedno z mála, ktoré ak sa aplikuje na ešte mokrú pokožku a vmasíruje z časti jej problém dokáže riešiť. 

    Aj keď sa naše testovacie obdobie skončilo, určite si nás výrobky dm získali a aj naďalej im budeme verní. Verím, že vám náš názor a skúsenosti pomôžu s výberom tých správnych produktov. Teším sa na ďalšie novinky , ktorými nás dm zase očarí a ak nám šťastie dopraje aj na ďalšie Koníkovské testovanie.

    Vaša, Zuzana

    lubi051
    24. feb 2018    Čítané 270x

    Dôkaz, že aj lacná kozmettika môže byť kvalitná

    Častokrát stojíme v drogerií a rozhodujeme sa, ktorý produkt si vyberieme. Či ten lacnejší alebo drahší. Ja osobne sa takmer vždy rozhodnem pre ten drahší, lebo mám nejako automaticky v sebe zakódované, že drahšie veci musia byť automaticky aj lepšie. Ako som sa len mýlila....

    Za málo peňazí, veľa muziky...

    ... Tak v tomto prípade to teda dokonale platí. Dostala som na testovanie kozmetiku a výživové doplnky z dm drogérie. Priznám sa, že vždy keď som išla do dm, tak som samozejme poškuľovala po ich výrobkoch. Niekoľko z nich som si aj kúpila a takmer vždy som bola spokojná. Avšak nikdy, naozaj nikdy som si nekúpila ich výživové doplnky ani pleťovú kozmetiku. Načo aj, keď som bola vernou fanúšičkou Clinique kozmetiky (jeden pleťový krém vyjde okolo 55€ pre info). Veď to, že "BOLA"....

    1. Pleťový krém Balea ultra sensitive

    Musím uznať, že spočiatku som tomuto krému veľmi krivdila. Zdal sa mi taký obyčajný. Asi pre obyčajný obal. Ale! Po viac ako týždni používania, lebo moja pleť je rozmaznaná a pleťovú kozmetiku musím testovať dlhšie ako týždeň, sa mi moja pleť krásne rozžiarila, póry boli oveľa menšie a pre mňa hlavné- neleskla som sa ako diskoguľa! Čo na ňom ďalej oceňujem je, že má veľmi jemné a neparfumované zloženie a je vážne určený pre ultracitlivú pleť- čo ja mám. Nemôžem totiž používať parfumované pleťové krémy a mne keď sadne niečo okrem Clinique krému, tak to je zázrak. Takže áno, toto je zázrak za málo peňazí číslo 1!

    2. Kapsuly na pleť s kyselinou hyalurónovou

    Po viac ako týždni používania musím vážne uznať, že moja pleť značne pookrela. Mám zmiešanú ultracitlivú pleť s rozšírenými pórmi a sklonom k akné (áno, dokonalá kombinácia, hlavne keď nikdy neviem, či si mám kúpiť kozmetiku na mastnú, zmiešanú alebo citlivú pleť). Pleť je oddýchnutá, rozžiarená, ubudli mi aj tie miniatúrne dve vrásky na čele ale čo je pre mňa dôležité- stiahli sa mi póry a nemám ani jednu vyrážku alebo uhor!!! Pre mňa je to dar z nebies tento výrobok a budem si ho priebežne kupovať počas roka. No takže máme zázrak za malé finančné náklady číslo 2!

    3.Alverde telové mlieko s mandľou

    Priznám sa, že som bola veľmi zvedavá, aký bude tento produkt, pretože Alverde kozmetika sa snaží čo najviac zložiek nahradiť prírodnými a je to aj vegánska kozmetika, no doteraz ma nedokázala žiaľ presvedčiť o svojich kvalitách. Pokiaľ sa mi nedostal do rúk tento telový krém. Podľa mňa je absolútne úžasný. Má zloženie s extraktom madle a bambuckého masla- čo je pre mňa top kombinácia. Úplne jemnulinko, no krásne vonia, skvele sa roztiera a hneď sa vstrebe. Žiadna mastnota. Možno aj preto je taký dobrý, lebo je to limitovaná edícia a tie sú vždy niečim vylepšené. Takže toto je "the king" číslo 3!

    4.Bylinkový čaj s vitamínom C a príchuťou čerešne aceroly

    Ďalšia moja topka z testovania. Nemám veľmi rada tie presladené čaje. Tento čaj si získal nielen mňa ale aj môjho manžela. Je taký nevtieravý, mierne sladkastý, mierne bylinkový... Skrýva v sebe z každého rožka troška. My sme si ho veľmi obľúbili a jednoznačne vyskúšame ešte ostatné čaje tejto značky. Pre mňa je pitie tohto čaju skvelý relax. To je finančne nenáročný top čaj číslo 4!

    5.Balea balzam na pery s bambuckým maslom

    Milo ma prekvapil tento balzam. Veľmi milo. Po mojej "labelovskej" ére naledovala "eosovská" éra, no a po nej je aktuálne éra "baleácka". Očaril ma nielen svojim jednoduchým fialovým obalom (správne tušíte, fialová je moja obľúbená farba), ale hlavne svojimi kvalitami. Pery udržia celé hodiny jemne až nežne hydratované. Má len jednu chybu- že je len jeden. Budem si ich musieť kúpiť aspoň dvadsať- aby som ho mala apoň v najpoužívanejších kabelkách. 😀

    6.Balea pena do kúpeľa s jablkom a mandľovým olejom

    Keďže nemáme vaňu, tak som si z nej spravila sprchový gél. Ten názov by aj sedel, lebo má vážne gélovitú konzistenciu červenej farby. Mimo iného krásne pení ale načisto si ma omotala svojim vlastnosťami. Nielenže má neodoľateľnú vôňu, ale moja citlivá pokožka je po sprchovaní krásne jemná, hebká a HYDRATOVANÁ!!! Mňa doteraz vysušovali všetky sprchové gély, aj krémy (veru aj Baleácke) tak neskutočne, že pokiaľ som sa nenakrémovala po každej sprche, tak ma neskutočne svrbela pokožka. Pri tejto pene nič. Len jemná, prevoňaná a hydratovaná pokožka. Takže toto je kráľovná nášho sprchového kútu. Vďaka tomuto testovaniu si na sprchovanie odteraz kupujem len peny do kúpeľa. 

    7. DGP Vital komplex na vlasy NEO- kapsuly

    Toto je výživový doplnok vďaka ktorému by som mala mať krásne a silné vlasy. Používam ho druhý týždeň a zmeny, ktoré som ja zatiaľ zaregistrovala sú- že ma menej svrbí pokožka hlavy a netvoria sa mi tak mokvajúce ložiská, s ktorými som mala predtým problém. Celkovo mi menej padajú vlasy a menej sa mi štiepia ich končeky. Takže uvidím, aké budú moje vlasy po dobratí celého balenia, no zatiaľ som s nimi spokojná. 

    8.Balea vitalizujúci šampón na normálne vlasy s mätou a citrónom

    Odporúčam ho ženám, ktoré nemajú problémy s vlasovou pokožkou, tak ako mám ja, čo som aj uvádzala vyššie. Tento šampón príjemne vonia, stačí ho malé množstvo a dobre napení aj dlhé vlasy (ja ich mám dlhé takmer po kríže a stačilo mi množstvo asi 2 vlašských orechov). Čo na ňom nesmierne oceňujem, že doteraz som naozaj nikdy nemala tak krásne jemné a lesklé vlasy ani keď som prišla od kaderníčky. V tomto je fakt top! No ja ho naďalej nemôžem používať, čo ma veľmi mrzí, pretože ma z neho svrbela pokožka hlavy, no to kvôli už vyššie uvenedým dôvodom. Inak pri normálnej pokožke hlavy Vám ho vrelo odporúčam.

    9.Babylove krémik do nepriaznivého počasia s hamamelom a pantenolom

    Tento krémik je primárne určený pre detičky, no môžu ho samozrejme používať aj dospelý. Mne osobne je na pleť veľmi mastný, ale môjmu synčekovi (1 rok a 8 mesiacov) veľmi vyhovuje hlavne teraz, keď je počasie doslova nepriaznivé. Lukásko má veľmi citlivú pokožku a nie všetko mu vyhovuje. S týmto krémikom sme však spokojní, má úplne jemnulinkú vôňua plní svoj účel na jednotku. Malý si ho dokonca každé ráno aj sám pýta, aby som aj jemu nakrémikovala tváričku, keď vidí mňa, ako sa krémujem 🙂. 

    10.Kúra s vitamínom B12 na tvorbu energie

    Tento výživový doplnok by mal zaistiť prísun energie. Síce je primárne určený pre starších ľudí alebo športovcov, ale ja myslím, že je veľmi vhodný aj pre mamičky na materskej, čo mi dáte určite za pravdu. Má tekutú konzistenciu ktorá sa vypije. Je to také sladkasté, takže dá sa to vypiť. Prvé dva dni sa absolútne nič nedialo. No potom som naozaj mala viac energie. Nečakajte však, že budete ako naspídovaná veverička. Tak normálne to nakopne, nabudí a dokonca mám pocit že aj zlepší náladu. Za mňa super produkt.

    Toto bol môj "gumidžús" podledných 10 dní.

    11.Wellness kúra pre sviežu pleť

    Táto kúra mala byť na 7 dní a mala mať osviežujúce a hydratačné účinky na pleť. Ja som ju však musela po prvom použití prestať používať, pretože ako som už vyššie spomínala, mám ultracitlivú pleť a nemôžem používať žiadne parfumované pleťové výrobky, takže po použití jednej ampulky ma svrbela celá tvár a mierne som opuchla. Čo však nesadlo mne, neznamená, že nesadne inému- dala som túto wellness kúru mojej mamine, ktorá má teda tiež citlivú pleť, no na rozdiel odo mňa jej nevadia parfumované pleťové výrobky a voalá- jej táto kúra dokonale sadla, mala z nej krásnu, rozžiarenú pleť, zúžené póry, krásne hydrattovanú pleť a mala dokonca aj menej vrások. Takže pokiaľ nemáte tak veľmi náročnú a citlivú pleť ako mám ja, vrelo do toho!

    12.Alverde intenzívny krém na ruky s granátovým jablkom a maslom karité

    No veľmi som si obľúbila aj tento krém. Rýchlo a ľahko sa vstrebe a dobre plní svoj účel. Nemám rada mastné zloženia, ktoré sa nie a nie vsiaknuť. Jeho vôňa je skôr taká umelá, ale zato účel plní výborne. Splní to čo sľúbi a spĺňa moje požiadavky na dobrý krém na ruky. Teda odporúčam.

    Za mňa sú tieto výrobky viac než len dobré. Sú výborné. Nato, že sa jedná o výrobky lacnej cenovej kategórie, toho spĺňajú viac ako som očakávala. Ja osobne som veľmi náročná na kozmetiku a snažím sa o seba starať kvalitnými výrobkami, ktoré častokát nie sú vôbec lacné. Tento test mi však dokázal, že aj lacné výrobky môžu byť častokrát na rovnakej úrovni, ba dokonca aj lepšie, ako drahé a značkové. Čo je samozrejme dobrá správa aj pre moju peňaženku. Ďakujem za možnosť testovania týchto výrobkov. Bolo mi cťou! 

    lubi051
    Správa bola zmenená    17. feb 2018    

    Hádajte, kto je mojim obľúbencom z týchto testovaných výrobkov? Za správnu odpoveď pošlem 3💙, ale aj za nesprávnu pošlem 1💙. 😊😘 nápovedu môžete hľadať na instagrame na mojom profile trendymama.sk kde som uverejnila malé videjká s recenziou na tieto výrobky 😊
    Krásny zvyšok víkendu žienky 😘
    #test_dm13

    Hádajte, kto je mojim obľúbencom z týchto testovaných výrobkov? Za správnu odpoveď pošlem 5💙, ale aj za nesprávnu pošlem 1💙. 😊😘
    Krásny zvyšok víkendu žienky 😘
    #test_dm13

    #test_dm13 tazke rano dnes😒 zaspali sme, baby sa suchcu (ved preco nie), o 7 mam rehabku a pred tym este obchod po riešiť. Tak nic dam krem z DM, elektrin plášť, nastavujem rychlot 5 a frcim žienky ❤️ krásny den vsetkym.

    Čaute baby. Na instagrame som spravila malé recenzie vo forme videí (váš príbeh) na prvé tri výrobky. Takze aj tam si ich môžete pozrieť a možno budú pre vás užitočné. Na instagrame ma nájdete ako trendymama.sk 😊👍🏻👌🏻 #test_dm13

    crazy1
    Správa bola zmenená    13. feb 2018    

    #test_dm13 moji 20minut len pre seba dnes ale ze vooobec neplatia☹️😒 tie moje dve kuriatka su mi stale v patach. Aspon si doplnim davku vitaminov aby som mala silne vlasy, hydratovanu plet a dennu davku B12
    😁😎 ked uz nemam sukromie nech som aspon k svetu😃😂

    Takže dnes nám dorazil balíček dm výrobkov. 😊
    💙Otázka na Vás💙: Ktorý produkt podľa Vás vyskúšam dnes ako prvý? Každá správna odpoveď získa 5 💙. Za každú odpoveď pošlem po 1💙
    Produkty: 1.Čaj s vit.C 2. Výživový doplnok na pekné vlasy 3. Kapsuly na pleť s kys.hyalurónovou 4. Kúra s vit. B12 na tvorbu energie 5. Wellness kúra pre sviežu pleť 6. Balzam na pery 7. Detský krém do nepriaznivého počasia 8. Alverde krém na ruky 9. Balea med krém na citlivú pleť 10. Vitalizujúci šampón na vlasy 11. Alverde telové mlieko s mandľou 12. Pena do kúpeľa

    #test_dm13

    #test_dm13 vcera vecer som zacala so 7dnovou kurou z DM. Po sprche som si este vycistila dokladne tvar a naniesla 1.ampulku😍🤩 som zvedava ci ma muz spozna za tyzden😁

    (2 fotky)

    #test_dm13 ja som vedela ze ta nasa mala popraskana hubenka bude skusat ako prva. (inak je uuuplna zavislacka na balzamoch) uvidim ci jej konecne tento pomoze.
    Aku mate skusenost vy?
    Test. 1- v hlavnej ulohe popraskana pera😂😁

    (3 fotky)

    #test_dm13 prišiel nám balík
    😍 neviem kto sa teší viac... Ja alebo baby😋😂😍 ide sa testovať... JUCHUUUUUU

    konik_testuje
    1. feb 2018    Čítané 8833x

    Staraj sa o seba s dm drogerie markt

    Aktualizácia: recenzie žien, ktoré testovali balík kozmetiky a výživových doplnkov z dm drogerie markt nájdete vo fóre tu

    ---

    Mamičky, sme veľmi radi, že vám môžeme opäť priniesť sériu testovaní s vašou najobľúbenejšou drogériou - dm drogerie markt.  Postarajte sa o krásu a pohodlie pokožky vašej rodiny, potešte sa kozmetickou vychytávkou a doprajte si voňavú a blahodárnu starostlivoť každý deň v roku značkami overenej kvality ako Balea, alverde, babylove a mnoho ďalších.

    Čo testujeme

    Pre krásu:

    Balea Med Ultra Sensitive denný krém –  s obsahom alantoínu a pantenolom je vhodný pre potreby vystresovanej a podráždenej pokožky. Jemné ošetrujúce zloženie dodá vašej pleti hydratáciu bez zaťaženia a nepríjemných pocitov.

    Balea Wellness 7-dňová kúra pre žiarivú a sviežu pleť –  je kombinácia sér, ktoré sa postarajú o wellness zážitok vďaka vybraným účinným látkam. Hydratujúca ampulka obsahuje zvlhčujúci komplex a extrakt z múčenky, pleti dodá extra porciu hydratácie. Antistresová ampulka s komplexom zachytávajúcim voľné radikály podporuje pokožke vlastný ochranný systém proti oxidatívnemu stresu a nepriaznivým vplyvom prostredia – pre vyrovnanú pleť. Osviežujúca ampulka dodá pleti svieži a žiarivý vzhľad

    Balea balzam na pery – vhodný pre suché pery. S bambuckým maslom a arganovým olejom dodá perám potrebnú hydratáciu. Je ideálnym pomocníkom v tomto chladnom počasí.

    Pre zdravie a krásu zvnútra:

    DAS gesunde PLUS bylinkový čaj s príchuťou lapacha, echinacey a mäty - chutný čaj ideálny na spríjemnenie dlhých zimných večerov.

    DAS gesunde PLUS kapsuly na pleť s kyselinou hyalurónovou

    DAS gesunde PLUS Vital komplex na vlasy – kapsuly pre pekné a silné vlasy

    DAS gesunde PLUS kúra s vitamínom B12 – výživový doplnok s cukrom a sladidlom. Vitamín B12 prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a tým k zníženiu vyčerpania a únavy.

    Pre jemnú pokožku a vlasy pre malých aj veľkých:

    babylove krém do nepriaznivého počasia s hamamelom a pantenolom – chráni pleť pred chladom, vetrom a vlhkosťou, vysušením a udržuje ju v prirodzenej rovnováhe. Ošetrujúce zloženie s mandľovým a slnečnicovým olejom podporuje ochranný film pleti a robí ju jemnou na dotyk. 

    alverde intenzívny krém na ruky – hodnotné zloženie s olejom z granátového jablka a masla z karité podporuje regeneráciu suchej, poškodenej a popraskanej pokožky, čím ju intenzívne, okamžite a dlhotrvajúco hydratuje. Pokožka je tak chránená pred vysušovaním.

    alverde telové mlieko s mandľou – zloženie s extraktom z mandle a bambuckého masla dodá namáhanej a suchej pokožke zamatový a vláčny pocit. Nezanecháva pocit mastnoty a rýchlo sa vstrebáva. S hydratačným faktorom a s obsahom rastlinného glycerínu pomáha udržiavať prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky.

    Balea vitalizujúci šampón  – vhodný pre normálne vlasy. S citrónom, mätou nádherne rozžiari vlasy, ktoré budú plné vitality.

    Balea pena do kúpeľa – doprajte si oddychový kúpeľ vďaka pene s vôňou jablka a mandľového oleja, ktorá sa postará o vašu pokožku a poskytuje jej potrebnú hydratáciu.

    Koho hľadáme

    Na testovanie tohto balíčka hľadáme 10 žien, mamičiek, ktoré v starostlivosti o pokožku a pleť rady stavia na kvalitu.  Hľadáme také ženy, ktoré rady vyjadria svoj názor, venujú sa fotografii, písaniu a blogovaniu, alebo len hľadajú podnet ako s tým začať.

    Ako sa zapojiť

    Na zapojenie stačí len jeden komentár! Popíšte nám v ňom zimnú starostlivosť pokožky a pleti tej vašej ale aj vašich detí. Chcete vložiť fotografie? Smelo do toho, budeme sa tešiť. Čas na napísnaie komentára máte do nedele 4.2.2018.

    Držíme palce a prajeme výborný deň.

    Konik_testuje

    Ženy, privátnu značku Balea z dm drogerie markt vám asi nemusíme predstavovať, však? Ale zaujíma nás, aký je váš TOP Balea výrobok, bez ktorého si neviete predstaviť svoje kúpeľňové rituály. Napíšte nám svoje odpovede v komentoch a pošleme vám po srdiečku!

    Pripomíname, že stále sa môžete zapojiť do konkurzu na testovanie: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/ar..., v ktorom nájdete okrem značky Balea aj alverde, babylove a DAS gesunde PLUS. ☺

    #test_dm13

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    22. jan 2018    

    Tento rok sa ešte len rozbieha, no veríme, že ste v dm drogerie markt boli už niekoľkokrát. Čo ste kúpili? Prezraďte nám to za 3 srdiečka!

    A - potreby pre dieťatko
    B - biopotraviny
    C - kozmetiku pre seba
    D - išla som za manžela kúpiť to, čo on zabudol zo zoznamu ☺

    A prečo sa pýtame? Pretože pripravujeme nové testovanie plné kozmetiky, drogérie, výživových doplnkov, potravín a malých drobností pre radosť z tejto nemeckej siete drogérií. Bližšie informácie vám prinesieme o týždeň.

    #test_dm13