kate_cs
    21. feb 2021    Čítané 172x

    Testovala som niečo, čo poznám a používam bežne. No aj tak ma čakali prekvapenia.

    Oficiálne ma čakali dva týždne testovania značky babylove z dm. Túto značku však testujeme už okolo 2,5 roka a za ten čas som objavila výrobky, ktoré sú u nás doma vždy.

    Za tie roky som si myslela, že som v mamičkovských veciach celkom zabehnutá, no aj tak boli v balíku výrobky, ktoré ma prekvapili a musela som si na obale prečítať popis výrobku, aby som zistila, na čo vôbec slúžia.

    Objavila som nových obľúbencov, ale aj produkty, ktoré si ku mne cestu nenašli.

    Tak poďme testovať!

    Hubka na umývanie
     Tento výrobok som si predtým v obchode nevšimla, ale zapáčil sa mi a u nás doma si našiel svoje miesto. My sme mali zvieratko líšku, ale v ponuke je aj prasiatko a veľryba. Hubka je z príjemného froté materiálu a mne sa ňou dobre umývalo bábätko. Za mňa je to malá, pekná a praktická vec.

    Jemný umývací gél
     Je u nás doma stálica. Obe deti naň dobre reagovali už ako bábätká a kupujeme ho pravidelne. Je super, že jeden produkt môže používať 2 ročný syn a aj ten 3 mesačný. Veľké plus je jeho jemná vôňa, výťažok z rumančeka a to, že nedráždi oči. Tak isto je super pumpička. Keď jednou rukou držím vo vaničke bábätko, druhou ľahko naberiem potrebné množstvo gélu na ruku alebo hubku.

    Sensitive púder
    Je presne ten výrobok o ktorom viete, veď ho používali aj naši rodičia, ale nikdy po ňom nesiahnete v obchode. U nás ho začal používať pri prebaľovaní manžel. Ja som sa stále bála, že bude všetko od neho biele a zaprášené. Ale vôbec to tak nebolo. Nanáša sa jednoducho, má jemnú vôňu a skončil len tam, kde mal.
     Ale aj tak je to produkt, ktorý pri starostlivosti o deti nepotrebujem.

    Jemné mydlo

    Opäť niečo, čo považujem za tak trochu zbytočnosť. Ak máte doma umývací gél, nepotrebujete podľa mňa aj mydlo. Áno, cenu má nízku, ale s mokrým mydlom sa ťažko manipuluje, zle sa uskladňuje a keď kúpem dve malé deti, potrebujem fungovať rýchlo a jednoducho.

    Ale super je jeho všestrannosť, využije ho každý člen rodiny a je bez vône.

    Krém do nepriaznivého počasia
    Môžem len odporúčať a nebudem asi jediná. Začala som ho používať už pri staršom synovi, keď bol bábätko a natieram ho ním každú zimu. Už je to taký náš rituál, že keď ideme v zime von, natriem mu tvár. Krém má jemnú vôňu, príjemnú konzistenciu a dobre sa rozotiera. Ani jeden z mojich krpcov nikdy neprotestuje, keď im ho nanášam. A cena 1,75 € je skvelá.

    Jednorazové utierky
     Som držala v rukách prvýkrát a musela som si prečítať na obale popis výrobku, na čo vôbec slúžia. Doteraz tomu úplne nerozumiem. V dnešnej dobe, kedy sa snažíme žiť udržateľnejšie mi takéto niečo príde trochu zbytočné. Sú jemné a príjemné na dotyk. Dajú sa použiť na rýchle čistenie bábätka, keď ich namočíte do teplej vody.  

    Bezpečnostné vatové tyčinky do uší 
     Dostanú sa len do bezpečnej hĺbky a pri ich používaní nehrozí poranenie dieťaťa. Sú super pre nových rodičov, ak majú rešpekt pri čistení uší svojich detí.

    Sensitive vlhčené utierky v boxe
     Či už s boxom, alebo bez neho, toto je klasika. Vlhčené utierky babylove používa väčšina z nás. Majú jemnú vôňu, dobrú cenu a deti na ne reagujú tiež dobre. Doma ich používajú deti, aj ja a sú super aj na cesty, pri maľovaní vodovkami alebo na zašpinené ruky a stôl po jedle.

    Čistiace vatové tampóny
     Toto je niečo, čo som v dm hľadala, ale nevedela som, pod akým názvom to hľadať. Pri oboch deťoch som zo začiatku nepoužívala vlhčené utierky, ale som gázové štvorčeky namáčala do teplej vody a tým ich utierala po prebaľovaní. Osvedčilo sa mi to a presne takéto niečo som zháňala aj v drogérii, nech nemusím kvôli tomu chodiť do zvlášť obchodu. Sú zo 100% bavlny, jemné a dostatočne veľké. Som rada, že som ich vďaka testovaniu objavila.

    Papierové utierky
     Majú pekný obal, sú 3-vrstvové, jemné a dosť veľké. Niečo, čo pri deťoch musíte mať často poruke. Hlavne ak máte chlapcov kaskadérov ako ja. A zároveň “umelcov” a kuchárov. Využitie majú u nás doma nonstop.

    Symetrický silikónový cumeľ na noc
    Symetrický tvar vraj zabezpečí, že cumlík bude mať dieťa v ústach v správnej polohe a nebude sa nesprávne vyvíjať čeľusť. Neviem.
     Toto je výrobok, ktorý som netestovala, lebo moji krpci cumlíky nemajú. Ale cena 3,25 € za dva kusy je myslím fajn ponuka.

    Čistiaci gél na ruky pre dospelých 
    Tento čistiaci gél zavesený na kočíku vidím hádam všade. Tiež klasika, keď si potrebujete rýchlo vyčistiť ruky. Má fajn konzistenciu a veľmi príjemnú jemnú vôňu.
     Trochu som mala problém s “hravým” obalom, lebo lákal 2 ročného syna a mal pocit, že je to niečo pre neho. Tieto rôzne gély sú pre neho tabu, lebo sa ľahko otvárajú. Zaujali ho zvieratká na obale, ale párkrát som vysvetlila a vyzerá, že pochopil. No aj tak ho len tak zavesený na kočíku v jeho dosahu nechávať nebudem. Pre istotu...

    Ide sa jesť! 

    Babylove ovocná kapsička 
     Je tiež klasika. Keď krpec uvidel, že fotím jedlo, hneď ako prvé uchmatol kapsičku. Prišiel im na chuť pomerne neskoro, až keď mal 2 roky, ale na výlety, či prechádzky vždy nejakú beriem so sebou. Majú dobré zloženie, aj cenu a ja vždy vyberám tie bez bláznivých kombinácii a pridaného cukru.

    Osvedčili sa mi aj plniteľné kapsičky z dm, do ktorých dávam domáce jablkové pyré.

    Babylove ovocná tyčinka
     Chutila dobre. Viem to. Zjedla som ju totiž ja v návale chuti na sladké, keďže doma sladkosti väčšinou nemáme. Pokojne by som po tejto jablkovej siahla v obchode opäť.

    Jahodové čipsy

    Sušené mrazom majú výraznú chuť a farbu. Boli super. Dala som si ich len tak, na jogurt alebo lievance. A úplne sebecky som ich tiež zjedla ja. Sorry krpci, na obale je od 4 rokov 😀

    Detský čaj 
    Tento čaj je tak isto u nás doma klasika. Má dobré zloženie, jemnú chuť a krpcovi chutí. Pije len čistú vodu alebo nesladené čaje, a tak si zvykol aj na tento ovocný čaj a pije ho takmer každý deň.

    Repkový olej
     Si ešte chvíľku počká na svoj čas. Bábo má ešte len 3 mesiace, tak si na prvé príkrmy nejaký ten čas ešte počká, ale olej využijeme. Aj pri prvom synovi som zeleninu kombinovala s bio olejom a možno sa ujde pár kvapiek aj pre mňa do šalátu.

    Máte nejaké svoje stálice Babylove aj vy?

    Ak máte výrobky tejto značky, ktoré môžete len odporúčať, podeľte sa s nimi. Ja sa vždy rada inšpirujem, ak je niečo dobré a praktické.

    My sme si testovanie užili, medzi produktami boli veci, ktoré používame a naďalej budeme, ale aj novinky, ktoré nás zaujali.

    #skusenosti_dm_babylove

    dominika_sk
    21. feb 2021    Čítané 902x

    BabyLove❤️

    ❤️ Babylove ❤️

    Ako som už písala v týždenných postoch, na toto testovanie som sa výnimočne tešila, lebo produkty od dm drogérie poznám, nakupujem a niektoré naozaj milujem a dúfala som, že nájdem niečo nové, čo sa stane súčasťou mojej rodiny, ale naozaj som nečakala, že to príde v momente, keď rozbalíme testovací box! 

    Ako prvý, hneď navrchu, bol balíček lyofilizovaých jahôd, načo môj druhorodený hneď reagoval MŇAM MŇAM. Takže sme sa okamžite aj s deťmi do nich pustili a skôr, ako som dojedla prvé sústo, bolo po nich.  Áno, toto je presne to, čo sa hneď stalo. NO.1 

    Musím však dodať, že od začiatku testovania som ich v kamenných drogériách nezohnala a kupujem ich cez e-shop. 

    V ten istý deň sme vyskúšali aj mangovú kapsičku, takisto s veľkým úspechom. Je to perfektné cestovné balenie, ktoré kupujem často. 

    V tejto dobe je mojím MUST HAVE dezinfekcia. Mám ich veľa a všade. Aj keď najviac oceňujem poriadne si umyť ruky, napríklad aj tuhým mydlom babylove. No nie vždy to ide, takže ďalšou stálicou je toto perfektné baleniem, ktoré často vídam aj v mojom okolí. Je vždy poruke, celkom príjemne vonia a nezanecháva lepkavý film. 

    K zimnej prechádzke neodmysliteľne patrí ochrana jemnej pokožky bábätka pred vetrom a mrazom, krémom do nepriaznivého počasia. Pri tomto produkte je naopak ochranný film veľmi dôležitý, napriek tomu nie je nepríjemne lepivý a zase tak krásne jemne vonia. Opäť kamilky a panthenol nesklamú.

    A keď už sme pri tom umývaní, večerný kúpeľ a masáž milujeme všetci. Tentokrát sme použili babylove umývací gél s obsahom pantenolu a kamiliek. Balenie s pumpičkou je pri jednej voľnej ruke nevyhnutnosťou, ale tá vôňa! Jemná, nenásilná, ale pritom tak krásna, typická bábätkovská. ❤️ V kombinácii s mäkkou hubkou - super kombo. A musím sa priznať, že ho používam aj ja. Navyše nedráždi oči. Pre detičky ako stvorený.

    V testovacom boxe boli taktiež vatové tyčinky, vatové tampóny zo 100% bavlny, jednorazové utierky, detský zásyp. Sú to síce obyčajné veci dennej potreby, ale ako mamy dobre vieme, že sú povinnou výbavou kozmetiky našich ratolestí. V tomto prípade neviem úplne vyjadriť prečo kupovať práve túto značku, avšak jednoznačne u mňa platí, že najradšej nakupujem všetko “pod jednou strechou” a práve toto mi dm drogéria umožňuje 🙂 

    Tento produkt sa určite u nás zdrží dlhšie. Hygienické vreckovky míňame na tony. Páči sa mi srdiečkový dizajn, veľké balenie, okienko, v ktorom vidno či nám vreckovky nedochádzajú a tak presne v dostatočnom časovom predstihu viem, kedy ich dokúpiť a hlavne sú dostatočne pevné a nežmolkujú sa. Takú vypranú vreckovku, to všetky zbožňujeme. 😅

    Detto vlhčené vreckovky, to je snáď TOP medzi must have rodičovskou výbavou. Sú doma, v aute, v kočíku, utriem s nimi seba, detskú riťku, ústa, rozbité koleno, psovi labky, pretriem kuchynskú linku. 😅 Najlepšie sú neparfumované, sensitive alebo 99% vody a dôvod prečo ich kupujem s praktickým boxom je, že box vydrží omnoho dlhšie, neodliepa sa, prežije pády a vreckovky nikdy nevyschnú. Jednoducho ich máme všade.

    Presuňme sa do kuchyne...

    Čajíky babylove poznám veľmi dlho, moje deti ich majú radi. Najčastejšie medovka s levanduľou na dobrú noc alebo fenykel, avšak tento ovocný určite osviežil zaužívaný pitný režim a dávam jednotku za bio certifikát, čaj z ekologického poľnohospodárstva. 

    Ako rodič, ktorý chce svojím deťom dať dobrý základ do života, vyváženú stravu a všetko potrebné, som sa prvýkrát stretla s bio repkovým olejom až pri tomto testovaní. Hoci si uvedomujem dôležitosť omega 3 mastných kyselín, veľmi som oleje nepoužívala, ale zistila som, že je to vlastne veľmi jednoduché. Pridať pár kvapiek do hotového jedla a tak dodať šmrnc obyčajnému príkrmu a zároveň urobiť niečo pre zdravé oči, mozog a srdce.

    Ako posledné som si nechala babylove cumlíky. Malý sa s nimi nejako neskamarátil, ale je to určite o zvyku. Spĺňa najprísnejšie normy, má zúžený tvar pre správny vývoj čeľuste a určite je dobrou voľbou pre všetky malé nepokojné uzlíčky.

    Toto testovanie som si naozaj užila, prinieslo do našej rodiny pár nových produktov, ktoré určite budeme používať a úprimne musím prehlásiť, že som nenašla ani jedno negatívum, o ktoré by som sa mala s vami podeliť. Produkty babylove od dm drogérie proste milujeme 🥰 

    Ďakujem za túto možnosť! 

    Postretli ma technické problémy s notebookom, takže túto recenziu som nanovo naťukala do mobilu, za prípadné drobné nedostatky sa ospravedlňujem. 🙃 

    Dominika

    #test_dm29 #recenzia #konik_testuje #skusenosti_dm_babylove

    beckie
    21. feb 2021    Čítané 107x

    L🤍ve babies s babyl💙ve

    Hurááá, vybrali nás na testovanie výrobkov babylove @konik_testuje 😊 Tak znelo oznámenie môjmu manželovi, po prečítaní správy. To ešte nevedel, že niektoré výrobky bude testovať aj on 😜 A tak sme s deťmi začali v pondelok vyzerať kuriéra a veru prišiel. 😊 

    Prišla k nám škatuľka a nebola stuhou previazaná, napriek tomu priniesla veľa radosti🤍 a tak sme začali.

    Niektoré výrobky sú neoddeliteľnou súčasťou našej domácnosti od kedy sa nám narodil Martinko a pri Linde s Timkou sme už išli na istotu. 😊

    🤍 Vlhčené obrúsky sensitive v boxe

    Vlhčené obrúsky sú u nás, a verím, že aj v iných domácnostiach s deťmi, nutnosťou. Či už na zadoček, ruky a ústa, najmä na cestách. My používame vlhčené obrúsky z dm, ktoré obsahujú 99% vody, ale aj tieto sensitive sú úžasné. Sú neparfúmované a bez alkoholu s mandľovým výťažkom, takže veľmi jemné aj k citlivej detskej pokožke. Box vždy moje deti "pokazia", takže ho už nekupujem, a preto ma potešil, zatiaľ si ho strážim 😜

    🤍 babylove papierové utierky 

    Tie nesmú chýbať v každej izbe, takže u nás známy produkt na všetko. Slzy, soplík, či rozliatú vodu, kávu. 

    🤍  babylove jednorazové utierky 

    Priznám sa, videla som ich prvýkrát a rozmýšľala, ako ich použiť. A dlho som veru rozmýšľať nemusela. Baby mali naplánované očkovanie a vtedy náš večerný rituál v podobe kúpania musíme vynechať a tak sme ich skúsili. Sú naozaj super. Pevné, mäkkučké a ako sme aj neskôr zistili (teda manžel), nakoľko baby mali žalúdočné ťažkosti, aj super sajú 🙈😊👌 

    🤍 babylove čistiace tampóny 

    Keď sme doma, používame ich namiesto vlhčených obrúskov na zadoček, či ústa. Stačí ich namočiť do vody, alebo použiť s detským olejčekom. Vyrobené sú zo 100% bavlny. 

    🤍 babylove sensitive púder

    Púder sme doma ešte nemali a tak sme s radosťou vyskúšali. Super vstrebal vlhkosť a dievčatám na ich citlivú pokožku vyhovuje. Mne osobne moc nevyhovuje, že je všade biely poprašok, tak mama bude musieť zdokonaliť techniku 😊

    🤍 babylove umývací gél od hlavy až po päty a mydlo 

    Perfektný ,👌 krásne vonia, vhodný na telíčko aj vlásky a hlavne nevysušuje deťom pokožku. Moje deti sú na to dosť citlivé, preto s tým nerada experimentujem a zostávam verná 😊 V kombinácii s prasiatkom (hubka na umývanie) je pri kúpaní o zábavu postarané 💦 Mydlo super na ruky. Obsahuje jojobový olej a výťažok z rumančeka, takže nevysušuje kožu. 

    🤍 babylove vatové tyčinky do uší 

    Ich tvar zabraňuje hlbokému vsunutiu tyčinky do uška, takže uši môžeme bezpečne vyčistiť 😊

    🤍 babylove krém do nepriaznivého počasia 

    Neviem ako je možné, že som ho nikdy nekúpila. Za mňa je toto číslo jedna z testovaných produktov. Úžasný! Krásne vonia, super sa rozotiera a naozaj chráni líčka pred mrazom. Budem odporúčať každému 😊

    🤍 babylove cumeľ od 16m

    babylove cumlíky sú s nami od narodenia dvojičiek. Do pôrodnice som brala 2 druhy. Babylove silikónový symetrický a inú značku - latexový čerešničkový. A samozrejme baby si to rozdelili. Linda vzala babylove, Timka nie. Ale ako rástli pomaly na babylove prešla aj Timea a som rada. Majú super tvar, hlavne kvôli zubom a nočné krásne a dlho svietia v tme. Oproti iným značkám ktoré máme vyskúšané, či už pri Timejke alebo pri staršom synovi. 

    🤍 babylove ovocná kapsička 

    Super na cesty, či ako rýchla desiata. Vhodná od 1r a Linduš si pochutila. Už máme nakúpené aj iné druhy, majú veľmi zaujímavé príchute 😊👌

    🤍 babylove ovocná tyčinka

    U nás deťom teda moc nechutila, okoštovali všetci traja, ale tatino si pochvaľoval 😊

    🤍 babylove jahodové čipsy

    Tie nám naopak chutili všetkým a určite sa u nás doma ešte objavia. 

    🤍 babylove ovocný čaj 

    S troškou medu si ho deti obľúbili 😊  Je vhodný pre deti od 4.mesiaca a obsahuje jablká, šípky, červenú repu, mrkvu a čučoriedky. 

    🤍 babylove repkový olej 

    Vhodný pre detičky od 5. mesiaca. Už pri prvom synovi sme používali do príkrmov a pri dievčatách tomu nebolo inak, keďže bol overený. Všetkým trom chutil 😊

    Na záver by sme sa chceli poďakovať za možnosť testovať výrobky babylove. Snáď niekomu naše recenzie pomôžu, pripadne pomôžu nájsť niečo, čo už dlhšie hľadáte a nevedeli ste o tom, že to nájdete možno aj vo vašej milovanej dm-ke 💙 A tak sa s vami lúčim ja a moje 3 poklady - Martinko, Linda a Timea ❤️

    #test_dm29 #recenzia #skusenosti_dm_babylove

    dominikada
    21. feb 2021    Čítané 127x

    💚Testovanie Dm-drogéria💚evoL s babylove

    Toto testovanie pre mňa ako mamu 2x2 znamenalo veľa. Bolo to akési vystúpenie zo stereotypu. Úprimne ma potešila správa, že nás vybrali do testovania produktov dm-drogérie a babylove 💙.  Nepotešilo to len mňa, ale aj deťúrence. Produkty z dm-drogérie si v mojom živote našli miesto, ešte za doby, keď som bola ešte tínedžerkou. Keď som bola s maminou na nákupoch, tak vždy zaznela otázka - ideme do dm-ky? 💙 Moja dôvera v produkty dm-drogérie stále zotrváva a to už som maminou ja. A táto testovačka ma len utvrdila v tom, že vždy sa môžem obrátiť na tieto produkty.

    No a prišiel ten netrpezlivo očakávaný deň D, kedy nám ujo kuriér (ako ho chalani volajú) priniesol balíček plný užitočných produktov a maškrt.

       A testovanie sa začalo ....

    A pri slečnách ako prvé na testovanie padli -
    babylove sensitive vlhčené utierky v boxe - tie idú v každej domácnosti s detičkami na dračku, ale u nás s 2x2 to ide na nevyčísliteľnú dračku. 🥴 Tieto utierky sú súčasťou našej dennej rutiny, či pri prebaľovaní alebo ako rýchla pomoc pri vyčistení tváre chalanom, keď sa zašpinia od ucha k uchu pri maškrtení.
     Vlhčené utierky obsahujú čisté rastlinné zložky ako napríklad: mandľový výťažok. A hlavná vec a dosť podstatná, a aj preto som sa pre ne rozhodla je, že neobsahujú alkohol a parfum. A preto sú jemné k citlivej detskej pokožke. A naše slečny v tomto zúbkovom období majú pokožku okolo zadočku citlivejšiu. Ako to v tomto obtiažnom období chodí, že čo plienka to bomba a pokožka dostáva zabrať.  

    A tak nadväzujem aj na ďalší testovací produkt. Ktorým je - babylove sensitive púder. Používanie detského púdru nie je pre mňa žiadnou novinkou. A tento prišiel ako na zavolanie. 💙 Moje srdce zaplesalo, že obsahuje nechtík.💚 Púder spĺňa svoju úlohu bravúrne! 💪🏻👌 Som spokojná, nie len ja, ale aj zadočky našich bábätiek ❣️

    A pokračujeme s babylove sensitive umyvacím gélom - jeho vôňa je jemná a krásna. 💙 Čo sa mi najviac páčilo, že pení, ale nie veľmi. Tak akurát. Nemám rada gély, ktoré veľmi penia ak ide o malé detičky. Pri chlapcoch mi veľké penenie neprekáža, lebo sú už väčší a s penou sa aj zabavia. Ale u menších detičiek mi to vadí. Okrem toho má super zloženie - rumanček, panthenol, biolipidy. Nevysušuje pokožku a nedráždi očká, čo sa od detských produktov samozrejme očakáva. No a spoločníkom pri kúpaní bolo 🐷 PRASIATKOOOO 🐷 

    babylove hubka na umývanie - keď idem kúpať dievčatá, tak chalani ako správny bračekovia pribehnú a kontrolujú, že či nechýba prasiatko. 💞 A už len - mami, mami chceme pomôcť. Môžem umyť bábätko s prasiatkom?💞 No zábava graduje a voda je samozrejme všade. 🛁  Ale detská radosť stojí za to a prasiatko sa stalo našim parťákom pri kúpaní. 🐷

    Keď mamina zbalí všetko na cestu, ale potom zisti, že zabudla podstatnú vec, ako je plienka na kŕmenie. 🤦🏻‍♀️ Ale všetko zachránili - babylove jednorazové utierky. S týmito utierkami som skúsenosť ešte nemala. Veľmi ma prekvapili svojou pevnosťou a jemnosťou. Použila som ich namiesto plienky na kŕmenie a potvrdili aj svoju savosť. Určite ich zaradíme do nákupného zoznamu.

    V tejto pandemickej dobe sa súčasťou výbavy každého z nás stal aj antibakteriálny gél. Aj keď ten som používala aj pred touto pandémiou. Gél od - babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých - nie len dezinfikuje, ale aj krásne vonia. Je určený pre dospelých, ale musela som ho dať aj chalanom, lebo hneď ako videli, že si dávam na ruky gél, tak mami, mami aj ja chcem. No celú cestu domov sme si ovoniavali ruky. 🤲🏻

    A ako sa hovorí - “bez práce nie sú koláče”- no, ale po koláčoch treba aj po sebe upratať, čo sme napáchali. 😉   A pri tom nám pomohli - babylove papierové utierky - a môžem potvrdiť, že sú pevné a dobre sajú a samozrejme veľké.😉

    Svoj účel taktiež splnili aj - babylove vatové tampóny - používam pri prebaľovaní s čistou vodu.

    A čo sa týka babylove bezpečnostných tyčiniek do uší a babylove sensitive mydla - tieto produkty sú našou súčasťou už dlhšiu dobu a naďalej budú. 💙 Mydlo nevysušuje a rovnako ako ostatné produkty z babylove má krásnu vôňu. Vatové tyčinky máju ochrannú zónu a sú bezpečnejšie pri čistení detských uší a príjemne mäkké.

    V tomto zimnou období je neodkladnou súčasťou starostlivosti o pleť dobrý a kvalitný krém, akým je napríklad  babylove krém do nepriaznivého počasia. Čo prvé ma upútalo na tomto kréme? Tak ako väčšinu mamičiek, určite vôňa.🤍 Nemám rada ak po nanášaní krému, krém všade cítim, aj po umytí rúk. Ale pri tomto kréme, to tak nebolo (to je také plus u mňa). Konzistencia krému je jemná a zanecháva ochranný olejový film na pokožke a pokožka je vláčna na dotyk. No nádhera, už len vybozkávať. Chalani majú v zime suchú pokožku a bojovali s ekzémom. O to viac musíme dbať na ochranu ich citlivej pokožky. Tento krém to zvládol perfektne. No a dievčatá ? Jednoducho spokojné. 💙

    Pri cumlikátorkách neostali bez povšimnutia  babylove symetrické silikónové cumle na noc. Napriek tomu, že sú od 16 mesiacov, dievčatá si ich obľúbili. Prv som im cumlíky dala s tým, že ich budú mať aspoň ako hryzátko, keďže sú od 16 mesiacov. A taktiež sme používali cumlíky inak tvarované. Ale na prekvapenie, cumlikátorky sa nezapreli a nepohrdli. 😁 Pre mňa, ako cumlíkového chytača, je veľkou výhodou to, že v tme svietia. ✨💛

    No a prechádzame na najchutnejšiu časť testovania. 😋

    Naša dobre známa a obľúbená  babylove ovocná kapsička - záchrana na cestách, prechádzkach alebo len tak, ako chutná odmena. Na kapsičkách si pochutia nielen deti, ale aj ich rodičia. 😋 Tentokrát sme mali:  z jablkového, mangového a banánového pyré s mrkvou. Chalani nepohrdli, ale použili sme ju trošičku inak, ako len vycucať celú na jeden ťah (pudingová krupica).

    Rovnako sme dochutili jedlo aj s babylove ovocnou tyčínkou a babylove jahodovými čipsami. A ani tieto maškrty nesklamali. Sú perfektnou zdravšou náhradou bežných sladkostí. Jahodové čipsy sme nepoznali, ale už sú na našom zozname. 👌  

    Zdravím doplnkom do dojčenských príkrmov je babylove repkový olej - na ňom si pochutnali dievčatá. Je zdravý a obsahuje omega-3-mastné kyseliny. Nemá výraznú chuť a dievčatám vôbec neprekážal. Je vhodný od ukončeného štvrtého mesiaca.

    Neodmysliteľnou súčasťou dňa sú samozrejme raňajky. Na tie nesmieme zabudnúť, lebo nás nakopnú do dňa tou správnou nohou, aj keď niekedy vstaneme zlou nohou z postele.🥴 Raňajky môžu byt ešte čarovnejšie, ak sa ich súčasťou stane aj voňavý a chutný čajík. Akým je napríklad babylove detský čaj, na ktorom sme si pochutnali všetci, ale to si už pochutnávame dlhšie, keďže tento čajík bol s nami ešte pred testovaním. Či s medom alebo bez, nič sa nemení na tom, že chutí skvelo. A keďže je vhodný od ukončeného štvrtého mesiaca, tak aj dievčatá boli ochutnávačky. Čajík im chutil a neprotestovali, ale tie sú ešte veľké fanúšičky mlieka.

    A čo dodať na záver ? 💜

    Veľké ďakujem za to, že sme mohli byť súčasťou tohto testovania, ktoré nám umožnilo spoznať nové produkty, ale aj sa utvrdiť v tom, že produkty dm-drogérie sú chutné a kvalitné. Rovnako nám pomáhajú so starostlivosťou o naše telo a o naše detičky, a samozrejme aj domácnosť.

    A zazvonil zvonec a recenzie je koniec 🤍🧡💜

    Ďakujeme  

    S pozdravom - Mama, Riško, Miška, Zojka, Hanka, ale aj tatino, ktorý nám potajme chrúmal jahodové čipsy. 😁

    Ďakujeme  

    S pozdravom - Mama, Riško, Miška, Zojka, Hanka ale aj tatino, ktorý nám potajme chrumal jahodové čipsy. 😁

    #test_dm29  #recenzia #skusenosti_dm_babylove

    ursulienka1
    20. feb 2021    Čítané 235x

    ... keď testujú 4 baby...

    Keď som povedala manželovi, že ideme testovať dm produkty, iba na mňa pozrel a spýtal sa, že ako sa dá testovať niečo, čo už dávno testujeme?! 🙈 Priznám sa, nemá to s nami ľahké. Má doma 4 ženy. Rôzny vek, rôzne potreby, rôzne koníčky, rôzna kozmetika. No v dm si každá z nás nájde presne to, čo potrebuje 💕

    Keď testuje Ester (14 mesiacov)

    Ester vám toho ešte veľa nepovie.💕 Keď je spokojné bruško, pokožka, aj zadoček, tak je spokojné aj bábätko. Aj maminka. 

    • Baby sprchový gél a mydlo: používame ho už dlho. Krásna vôňa, príjemné sa nanáša na telíčko a žiadne alergické reakcie.
    • Vatové tyčinky do uška: používa ich celá rodina. Spokojnosť z každej strany. 
    • Vatové tampóny: tie boli pre mňa novinkou. Použila som ich pri odličovaní make-upu a musím priznať, že sú fakt dobré. 
    • Jednorazové papierové obrúsky: príjemne prekvapili. Sú väčšie ako bežné papierové obrúsky v krabičke. 

    Detský púder neviem ohodnotiť, nakoľko sme ho vôbec nepoužili. 😉 Nikdy som ho nepoužívala... Možno začnem. Cumlíky sme darovali kamarátke, lebo Ester statočne odmieta všetky druhy cumlíkov. 

    Keď testuje Sofia (7 rokov)

    Sofia je tanečníčka, je neustále v pohybe. Miluje ovocné kapsičky. Všetky príchute a všetky farby. Okrem tej, kde sú ovsené vločky. 😉 No ona všeobecne nemá rada ovsené vločky. Každý deň jej jednu zabalím so sebou do školy, na tanečnú a na tréning. Kradne kapsičky malej sestre, 🙈 no to niekedy aj ja. Kapsičky sú v našej rodine veľmi obľúbené. 💕

    Keď testuje Sarah (19 rokov)

    Moje veľké dospelé dieťa... 💕 maľuje, kreslí, tvorí a vyrába. 🎨 Má veľký talent... talent všetko zašpiniť... 

    Vlhké obrúsky sú prvá pomoc pri všetkom. 🙏 Čo je dobré na zadoček, je dobré aj na tvár, na špinavé gumáky, na prach, na rýchle upratanie kúpeľne, na palubovku v aute,... Proste na všetko. Máme ich úplne všade - v byte, na internáte, v kancelárii, aj v aute. Sú pevné a voňavé. Naozaj veľký pomocník. Hodnotím ako top produkt a najviac používaný. 😉

    ... Keď testuje maminka... 

    Milujem ten pocit keď Ester zaspí 🙏 Ona a spánok sa veľmi nekamarátia. 😥

    Vtedy mám čas na knihu a na niečo fajné 🥰. Mrazom sušené jahody som ochutnala prvýkrát, určite nie poslednýkrát. Bolo to najväčšie prekvapenie testovania. Chutia naozaj výborne. Chrumkavé a sladké. Určite ich budem kupovať častejšie.

    Len ich musím rýchlo zjesť... 👄 Aby mi ich nikto neukradol.

    Testujeme ďalej... 😉 

    Chránime tie najkrajšie líčka na svete 💕. Krémik na chladné počasie tentokrát kradnem ja Ester 🙈. Je príjemný a voňavý, používam ho na tvár, aj na ruky. Po 40-tke už fakt nie je jedno, čím sa natierame 🙈. Moje ruky sú po dlhom kočíkovaní veľmi podráždené a suché. Krémik ich zachraňuje. 

    Na záver sa chcem poďakovať. Vďaka dm testovaniu sme prežili naozaj veselé 2 týždne. 

     #test_dm29 a #recenzia #skusenosti_dm_babylove

    m2mysha
    20. feb 2021    Čítané 153x

    BabyL❤️VE

    Asi nie som jediná, ktorej muž sa čuduje a nechápavo krúti hlavou, čo dokážem robiť v dm-ke hodinu, niekedy aj viac 😀 Pre mňa je to proste psychohygiena, hlavne keď tam idem bez detí 🙂 Rada prechádzam uličkami a objavujem nové produkty. Samozrejme od kedy mám deti, tak viac času trávim skúmaním detských produktov, nie len kozmetiky, ale ako moja Sára hovorí, aj mňamiek. 

    Preto ma veľmi potešila správa, že som bola vybraná na testovanie babylove produktov.  

    A naozaj ich bolo neúrekom, 🙂 prekvapený bol aj hlavný testovač Samko. 

    babylove jahodové čipsy - tie zmizli ako prvé 😀 Keď ich Sára zbadala v balíčku, tak nezabudla dodať: "Mňam, mami, toto si mi už dlho nekúpila.". A veru mala pravdu, kedysi sme tieto mrazom sušené jahody kupovali často. Vždy sme ich mali po ruke v kočíku. Bola som rada, že aspoň nejaké "ovocie" zjedla 😀 Slečna však narástla, nastúpila do škôlky a už sme nepotrebovali plný kočík mňamiek. Každopádne, po testovačke po nich opäť siahneme. Viaceré maminky písali, že už ich v kamennom obchode nevedia nájsť, musím pozrieť, keď tam najbližšie pôjdem. Hľadala som ich teraz na e-shope, no márne :(

    babylove detský čaj - pitný režim treba dodržiavať stále, v každom ročnom období. Samkovi zatiaľ najviac chutí len mliečko a čistá voda. Sárka je tiež zástancom čistej vody. Na zimné prechádzky a šantenie v snehu však vždy robíme čajík do termosky. Tento ovocný čajík chutí malým aj veľkým.

    babylove ovocná kapsička - vyfasovali sme Bio mango + banán v jabĺčku s karotkou. Neskutočná fajnotka. Len tak sa po nej zaprášilo a mladý muž kričal: "Ete ete!". 😀 Už sme nakúpili ďalšie do zásoby. Vytláčacie kapsičky mám odložené hlavne na cesty, výlety, prechádzky, no moji nezbedníci ich vyťahujú takmer každý deň aj doma.

    babylove ovocná tyčinka - na tento typ mňamiek sme už tiež akosi pozabudli, pretože sa ich Sára istý čas objedla 😀 Teraz ju chcela tiež hneď zládovať. Keďže je vhodná od 1 roka, tak sa tentokrát podelila aj s bratom. Nakoľko Samko má stále len spodné 2 tesáky, tak ho po chvíľke prestala baviť 🙂 Vyskúšame určite zas neskôr.

    babylove repkový olej - fľašku, ktorú sme dostali na testovanie sme ani neotvorili, pretože sme už jednu otvorenú doma mali. Pre mňa to bola jasná voľba pri zavádzaní prvých príkrmov. Mala som s ním dobrú skúsenosť pri Sárke a tak som ani neváhala a automaticky si ho zadovážila aj pri prvých príkrmoch pre Samka.

    Prejdime teraz na kozmetiku - dosť produktov som poznala a sú súčasťou nášho kúpeľňového arzenálu. Našli sa však aj produkty, o ktorých som ani len netušila, že existujú 🙂

    babylove čistiace vatové tampóny - ak by som ich mala lepšie popísať, tak sú to veľké obdĺžnikové tampóny na odličovanie 😀 Čiže som sa priznala, na čom som ich tiež použila 🙂 Každopádne nachystané sme ich mali už pred príchodom Samka na tento svet. Sú naozaj veľkým pomocníkom, stačí len namočiť do vody a poutierať všetko čo treba - tváričku, riťku, prípadne špinky pod pazuškami a medzi prstíkmi.

    babylove jednorazové utierky - doteraz som nepoznala. Pripomínajú mi papierové utierky, aké môžete nájsť na toaletách kdekade. Až na to, že tieto som namočila a vôbec sa nerozpadli, nezguličkovali, neostalo po nich absolútne nič na telíčku. Nakoľko toto balenie je spratnejšie ako balenie vatových tampónov, tak si ich odkladám na cesty. 

    babylove jednorazové utierky - neviem ako u vás, ale u nás doma je snáď v každej izbe nejaká krabička s papierovými servítkami. Používame ich nie len na soplík, ale aj slzičky, rozliatu vodu, atď. Toto veľké balenie s naozaj veľkými vreckovkami som teraz videla prvýkrát, určite však nie posledný. 

    babylove sensitive vlhčené utierky v boxe - vlhčené utierky asi netreba nijak špeci predstavovať. Ak sa tu nájde nejaká mamina, ktorá nemá vlhčené takmer všade, nech sa prihlási 🙂 Respektíve, ktorá s týmito vlhčenými neutiera takmer všetko 😀 Ústa, ruky, riťku, špinavý kočík, fľaky na dlážke... a mohli by sme tu byť s menovaním až do rána 🙂

    babylove sensitive púder - priznám sa, že púder na prdelku som videla naposledy pred cca 28 rokmi, keď ho moja mama používala pri prebaľovaní môjho brata. Ani som netušila, že to ešte existuje. Po pravde, sama od seba by som ho zrejme ani nehľadala. No bol by hriech nevyskúšať ho, aj keď som sa trochu obávala, ako to pri tom mojom tornáde dopadne 😀 Ten môj utekač z plienky mi dáva pri každom prebaľovaní zabrať a bála som sa, že opúdrovaná bude skôr celá izba ako jeho prdel. Ale dali sme to 🙂 Stačilo jedenkrát zatriasť a vysypalo sa dostatok púdru tam kam bolo treba, ani sa neprášilo naokolo, ani nič podobné. Takže používame aj naďalej na striedačku s krémovým typom.

    babylove sensitive umývací gél - vhodný na umývanie od hlavy až po päty. S obsahom extraktu z rumančeka, panthenolom a biolipidmi. Vhodný aj na citlivú pokožku. A keď hovorím o citlivej pokožke, tak naozaj s tým máme bohaté skúsenosti nepríjemného charakteru. Sárka máva od pol roka života ekzémy, hlavne v zimnom období. Takže nemôžeme patlať na jej pokožku hocičo a už vôbec nič parfumované. Táto kozmetika je naozaj ideálna voľba tak obsahovo, ako aj cenovo.

    babylove sensitive mydlo - po pravde, tuhé mydlo sa u nás nepoužíva. Ak nepočítam žlčové mydlo na fľaky. Myslela som si, že tuhé mydlo používa už len 85 ročná babka môjho muža, ktorá ma doteraz aj ten magnetický patent na to 😀 No minule ma vyviedla z omylu kamoška, ktorá si automaticky u nás umyla ruky tuhým ( žlčovým ) mydlom, lebo to mám vyložené na umývadle 😀 Takže to som pekne dala bokom, a namiesto neho tam umiestnila toto mydielko. Celkom to zaujalo aj Sárku, zmena oproti tekutému mydielku.

    babylove vatové tyčinky - must have každej domácnosti. Niežeby sme ich používali denne, ale po každom kúpeli a hlavne umývaní vláskov vytierame zatečenú vodičku z ušiek práve týmito bezpečnostnými tyčinkami.

    babylove krém do nepriaznivého počasia - krémik s príjemnou vôňou, ľahko sa rozotiera, zanecháva jemnučký film na pokožke, vďaka ktorej ju chráni pred vetrom a chladom. Krémik poznám a používam už dávno pred samotným testovaním.

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých - keď bola Sárka malinká, tak to tuším nebolo v takomto praktickom balení, ktoré sa dá zavesiť na kočík. Na Samka som bola nachystaná už pred jeho narodením.  To som ešte ani len netušila, že pár týždňov po pôrode sa to stane na dlhšiu dobu nedostatkový tovar. Našťastie je toho opäť dostatok, praktické balenie, dokonca príjemná vôňa, super pomocník. 

    babylove symetrický silikónový cumeľ na noc - toto je jediný produkt, ktorý sme otestovať nestihli. Je vhodný až od 16 mesiacov a Samko mal len pred pár dňami rok. Dúfam však, že otestovať ani nestihneme a cumlíku sa čoskoro zbavíme 🙂 Ak tomu tak bude, určite týmito svietiacimi cumlíkmi urobíme niekomu radosť a podarujeme. 

    Dúfam, že naša recenzia babylove produktov bude nápomocná a snáď vám ušetrí čas pri nákupe v dm-ke, ktorý môžete následne využiť napr. v oddelení dámskej kozmetiky 😀 Alebo prípadne prekvapiť manžela a prísť domov o 5 minút skôr 🙂 

    Príjemné nakupovanie.

    Miška & Sára & Samko

    #test_dm29 #recenzia #skusenosti_dm_babylove

    zuzik511
    20. feb 2021    Čítané 198x

    Z dm prišla škatuľka...

    ...a veru nebola v nej Bambuľka. Boli v nej produkty značky babylove z dm drogerie markt. Produkty babylove sú súčasťou našej domácnosti už vyše dvoch rokov. Používala som tieto produkty pri narodení synčeka a pokračujem v tom ďalej aj pri dcérke. 

    V rámci @konik_testuje sme mohli počas dvoch týždňov testovať tieto produkty z dm drogerie markt. A bolo ich neúrekom. Niektoré sme používali už pred testovaním a iné boli pre nás novinkou. Hlavnými aktérmi testovania bol 2 ročný Miško a 10 mesačná Eliška. Ako dopadlo naše testovanie a či si tieto produkty našli u nás svoje miesto sa dočítate ďalej. 

    babylove ovocná tyčinka -  pri rozbaľovaní balíčka padla za obeť ako prvá ovocná tyčinka s príchuťou jablko-arónia. Je vhodná pre deti od 1. roka, takže hlavným ochutnávačom bol Miško, ale ako správny brat, dal trošku ochutnať aj sestre. Tyčinka mala príjemnú ovocnú vôňu a obom veľmi chutila. Určite vyskúšame aj iné príchute.

    babylove ovocná kapsička - opäť je to produkt vhodný pre deti od 1.roka, ale tu boli obaja rovnocennými ochutnávačmi, keďže kapsičky sa u nás míňajú rýchlosťou blesku, čo by bolo pre dvoch 100g ovocného pyré. Takže každý mal svoju vlastnú kapsičku, ktorá mala príchuť jablkového, mangového a banánového pyré s karotkou. Pre mňa trošku bláznivá kombinácia, ale podľa reakcie detí, že si ešte prosia jednu kapsičku usudzujem, že im veľmi chutila.

    babylove ovocný čaj - čaj je vhodný pre deti od 4. mesiaca a obsahuje jablká, šípky, červenú repu, mrkvu a čučoriedky. Ráno robí deň, takže pri raňajkách nás vždy čaká teplý čajík a tento má vynikajúcu ovocnú chuť. Chutí celej rodinke, nielen najmenším členom.

    babylove jahodové čipsy - ide o mrazom sušené jahody bez cukru, bez pridaných aróm a bez gluténu. Čipsy krásne jahodovo voňajú a sú lahodne chrumkavé. Keďže sú určené deťom od 4 rokov, deti tento produkt netestovali. Hlavným ochutnávačom som bola ja.

    babylove repkový olej - je vhodný do dojčenských príkrmov pre deti od 5. mesiaca. Obsahuje omega-3-mastné kyseliny a je vyrobený zo 100 % ekologického poľnohospodárstva v bio kvalite. Olej sa do príkrmov dáva kvôli tomu, aby sa lepšie spracovali niektoré minerály a vitamíny.

    babylove jednorazové utierky - Utierky sú vyrobené z extra mäkkého, jemného materiálu, sú obzvlášť odolné proti roztrhnutiu a mimoriadne dobre sajú. V našej domácnosti sú často využívané aj ako podbradník.

    babylove papierové utierky - "ach sestra, zase si spravila neporiadok" - pri dvoch deťoch je spotreba vlhčených a papierových utierok na kilá, teda u nás určite.

    "Ups, teraz som rozlial vodu ja"  - 100 ks balenie jednorazových trojvrstvových utierok má v našej domácnosti významnú úlohu. Sú mäkké, veľké, pevné a zároveň sú extra jemné a veľmi dobre sajú.

    babylove sensitive vlhčené utierky v boxe - už pri prvom bábätku sme dlho hľadali vlhčené utierky, ktoré by nepenili a vyhovovali predovšetkým zadočku bábätka a nebudú ho zbytočne dráždiť, práve naopak, budú zlepšovať stav pokožky. Objavili sme tieto vlhčené a pri druhom dieťati sme ani iné nekupovali. Sú jemné, nepenia, sú bez alkoholu a parfumov, obsahujú mandľový olej, jemne čistia a ošetrujú pokožku bábätka už od narodenia. Priznám sa - skvelo sa s nimi utiera aj prach.

    babylove čistiace vatové tampóny – sú určené na čistenie pokožky celého tela, ale predovšetkým pre citlivú pokožku detí v oblasti plienok. Stačí trošku zvlhčiť vodou a pekne očistia detský zadoček. Ja som ich využívala aj na odličovanie pleti. 

    babylove sensitive púder - zásyp sme doteraz nepoužívali, takže to bola pre nás novinka a milo prekvapila. Zásyp obsahuje extrakt z nechtíka, jojobový olej a tým chráni citlivé oblasti pokožky a naozaj absorbuje nadmernú vlhkosť. Môže sa využiť nielen v plienkovej oblasti, ale aj v podpazuší.

    babylove vatové tyčinky do uší – ide o bezpečnostné vatové tyčinky s ochrannou zónou, aby sa tyčinka nezasunula hlboko. Jemne a bezpečne vyčistia uši dieťatka.

    babylove sensitive mydlo a babylove sensitive umývací gél - mydlo obsahuje výťažky z bio harmančeka a jojobového oleja, ktorý upokojuje detskú pokožku a chráni ju pred vysušovaním. Umývací gél má jemné zloženie s obsahom extraktu z rumančeka, panthenolom a biolipidmi. Je vhodný na umývanie od hlavy až po päty. Čistí a ošetruje pleť, vlasy a pokožku dieťaťa bez toho, aby ich vysušoval a hlavne nedráždi oči. Okrem všetkého aj krásne vonia.

    Kúpanie nám spríjemňovala babylove hubka na umývanie v tvare prasiatka. 

    babylove krém do nepriaznivého počasia - tento krém chráni detskú pokožku pred chladom, vetrom a vlhkosťou a k tomu aj krásne vonia. Jeho zloženie s extraktom z rumančeka, pantenolom a slnečnicovým olejom chráni detskú pleť pred vysúšaním a udržuje ju v prirodzenej rovnováhe. 

    Pred každou vychádzkou a sánkovačkou sme deti natreli týmto krémom, takže ani raz nemali líčka spálené od vetra alebo mrazu. 

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých - predovšetkým teraz v koronapandémii si našiel svoje miesto v kabelke - a to aj vďaka praktickej veľkosti. Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. 

    babylove symetrický silikónový cumeľ na noc - tieto cumlíky používajú obe deti od narodenia (samozrejme tak, aby veľkostne sedeli ich veku). Vďaka mäkkej sacej časti podporuje správny vývoj chrupu a jeho symetrický tvar zabezpečí správnu polohu v ústach aj vtedy, keď sa cumlík otočí. Keďže išlo o nočný cumlík, každá mamička v noci určite ocení, že v tme cumlíky svietia - raz dva ho v postieľke nájdete. V balíčku sme mali modrý a ružový cumlík, takže deti hneď vedeli ako cumlíky rozdeliť.

    Ďakujem Modrému koníku a spoločnosti dm drogerie markt Slovakia za poskytnutie tohto skvelého balíčka. Výber produktov bol skoro ako náš tradičný nákup v dm, ale objavili sme aj nové produkty, ktoré sme doteraz nepoužívali. Taktiež ďakujem každému za prečítanie a teším sa na vaše komentáre a vaše skúsenosti s týmito produktmi. 

    Ešte raz ďakujeme a pozdravujeme - mamina Zuzka a hlavní testovači Miško a Eliška. 🙂

    #recenzia #test_dm29 #skusenosti_dm_babylove

    25jesss25
    19. feb 2021    Čítané 163x

    Otestovali sme už otestované

    Nadpis hovorí asi za všetko. Testovali sme výrobky, ktoré väčšinou bežne máme doma, dokonca niektoré výrobky z balíka sme ani neotvorili, lebo sme mali doma tie isté otvorené. 🙂
    Skúsim opísať naše dojmy, skúsenosti - tie dobré, aj zlé.

    babylove jednorazové papierové utierky

    Koľkokrát denne plačú vaše deti? Moje asi tak 80% dňa 😂 Lebo veď: “Mamiii, on sa na mňa pozerá, mamiiii zobral mi to, on mi to nedá, strkol ma,...!”. A mohla by som pokračovať do zajtra 😂 a po ľútostivom plači prichádza “soplííík”. Tak len zavelím vezmi si utierku a je vybavené 😂 Takže u nás je toto povinná výbava na komode.

    babylove sensitive vlhčené utierky v boxe

    Znova náhoda, že používame tieto isté, ale box nám chýbal. 😂 Takže utierky sme využili na 100% a keďže si tam prekladám stále nové a nové balenie, tak box bude využití na 2500% 😊 Inak som lepšie vlhčené na cesty nenašla za 4 roky 🙂 a kupujem výhodné balenie po 4ks za cca 5 €.

    babylove sensitive umývací gél a babylove sensitive mydlo

    Schválne dávam tieto dve produkty “naraz”, keďže ich aj používame naraz. Doteraz som používala  mydlo Bupi a šampón Johnsons, bolo to fajn, ale tie vône sa navzájom prebíjali a to nemám rada. Tu rovnako vonia telíčko aj vlásky a som spokojná ja, moja princezná a aj moji dvaja superhrdinovia 😍

    babylove krém do nepriaznivého počasia

    Toto je práve to, čo nutne musíme mať doma v zime! Mladší syn, ekzematik, keby vyšiel von do zimy bez tohoto, tak by som mu líca dávala do kopy ďalší týždeň. A ja ho používam aj na moje extrémne suché ruky vonku, 😂 takže za nás 👍

    babylove bezpečnostné vatové tyčinky do uší

    Toto je ďalší produkt, ktorý používame dlhodobo, teda už 4,5 roka od narodenia prvého syna. Iné odvtedy nepoužívame ani my dospelí, 😂 keďže sú bezpečnostné, teda hrubšie, ako tie bežné, nedostanú sa tam kam nemajú.

    babylove symetrický silikónový cumeľ na noc

    Je síce od 16m, ale zdali sa mi dosť tvarovo, aj veľkostne podobné cumlíkom MAM od 6 mesiacov, ktorý dcérka používa. Síce jej nesadol a do úst ho nevezme, ale konečne si našla niečo do ruky na zaspávanie 😂 a všimla som si, že v noci sa asi párkrát pomýli, vloží si ho do úst a dudluje, ako keby nič 🤭 Tak možno si časom zvykne, cenovo viem, že sú tieto babylove oveľa výhodnejšie 😊 a ďalšie plus, ktoré som si ja všimla, že svietivosť v tme majú oveľa lepšie, ako tie MAM.

    babylove čistiace vatové tampóny

    Dcérku bežne kúpem každý deň, ale napr. teraz má teploty, tak ju do vane nedám.  Tieto tampóny si napustím vodou, vyžmýkam a viem jej poutierať celé telíčko. A využitie č.1 u nás je, pri každom prebaľovaní, keďže doma nepoužívame vlhčené.

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých

    Toto je u nás asi naozaj jediná vec z balíka, ktorá sa nevyužíva bežne. Na moje extrémne suché ruky je masaker aj obyčajne mydlo, nie ešte toto 🤭 Ale v týchto časoch, hmmm, no nazvem to nutnosťou? Vo vchode sme mali pozitívnych a keďže máme 3 deti a 0 výťahov, tak som nie vždy vedela zabrániť, aby chlapci náhodou nechytili zábradlie. Prišli sme von a vydezinfikovala som nám ruky všetkým trom. Nakoniec sme “pozitivitu” schytali inak, ale to už je na inú tému..

    babylove detský čaj

    Budem sa opakovať, ale tento čaj je u nás ďalšia topka, používaná už 4 roky 👌 Dokonca ja, odporca čajov, si tento občas zalejem 😂 Chuť okrem mňa pozitívne ohodnotili ďalší traja ochutnávači vo veku od 7m po 4,5r 😊

    babylove jahodové čipsy

    Túto mňamku sme mali doma po prvýkrát. Len tak sa po tom zaprášilo 🙂 Syn je trošičku “iný” a teda má problém s ochutnávaním nových vecí, s týmto to nebolo inak. Tak sme to zjedli bez neho, až potom keď uvidel vrecko v koši sa rozplakal, že on to predsa len chcel ochutnať 🙈 Na druhý deň mu ocko priniesol ďalšie balenie, spapal ho celé sám. 😂

    babylove repkový olej

    Do príkrmov skvelá vec, ozaj, ale čo ak prestanem dieťaťu variť taký ten “bežný” príkrm a bude papať naše neokorenené jedlo? Ako inak ho viem ešte použiť? Sem s nápadmi 😊

    babylove sensitive púder

    Toto som si schválne nechávala na koniec. Keď som sa zapájala do testovania, tak do komentára som písala o tomto púdri. Plienky babylove 4 nás dosť sklamali, dcérka mala hrozne zaparené celé okolie plienok. Nepomáhalo nič od bežných rád - bepanthen, sudocrem, rybia pasta... Nepomáhala mastička z lekárne. Bola som už mierne zúfalá, keď mi napadlo, že keď sa malá narodila, som ho mužovi kázala kúpiť na pupok (ak by ste nevedeli, ozaj pomáha k rýchlejšiemu zaschnutiu, opadnutiu, aj následnému zahojeniu pupku. Odskúšané na 3 deťoch). Riťku som jej ním poriadne zasypala pri každom prebaľovaní, večer po kúpaní a ráno po zobudení to konečne vyzeralo lepšie. Po 2 dňoch používania púdru sa jej to konečne zahojilo. Takže pre mňa naozaj zázračný produkt. Plienky sme nakoniec museli vymeniť. 

    Ak ste si to celé prečítali, tak asi zistíte, že som tak trochu dm a babylove maniak 😂 Mesačne tam nechávam dosť horibilné sumy, ale moja obrana je, že mlieko a plienky kupujem naozaj ako zásobu na celý mesiac.😂

     A na záver otázka - koľko detí sa zmestí do jednej testovacej krabice? 🤔

    #skusenosti_dm_babylove

    taminka911
    19. feb 2021    Čítané 119x

    Dva týždne s babylove

    Testovanie babylove produktov nám ubehlo naozaj veľmi rýchlo. Akoby to bolo včera, čo som si radosťou poskočila v obývačke po prečítaní správy, že sme práve my boli vybraní na testovanie. Pár dní na to sa Timejka vrhla, ako malý hladný sup, na veľkú krabicu, ktorú priniesol kuriér. Len tak tak som stihla odfotiť všetky testované produkty na jednej kôpke 🙂

    Značka babylove je našej rodinke už dlhší čas známa a získala si ma hlavne kvôli kvalite za dostupnú cenu. Veľmi kladne však hodnotím aj nový atraktívny dizajn obalov a hlavne dôraz na kvalitu zloženia výrobkov.  Kto bol vlastne u nás hlavným aktérom testovania? V prvom rade trojročná Timejka, ktorá potrebuje všetko vyskúšať a hlavne ochutnať 🤭 Najmenším členom testovania bol skoro štvormesačný Riško. Toho najviac zaujala krabička s vlhčenými utierkami. 

    Pri pohľade na teplomer ma striasla zima a rozhodla som sa najskôr otestovať ovocný čaj. Timejka väčšinou pije vodu alebo jej riedim odšťavené ovocie a tak nezdieľala rovnakú radosť z čaju ako ja. No s pridaním trošky medu si to rozmyslela a tento čajík sa stal v termohrnčeku naším parťákom na sánkovačkách. 

    Sneh sme sa snažili užiť čo najviac, predsa len už nie je takou samozrejmosťou, ako keď som bola malá ja a hlavne v nížinách. Detské líčka však treba chrániť pred vetrom aj chladom. Už dlho som verná babylove krému do nepriaznivého počasia. U nás sa našiel ešte aj ten so starším obalom. Vytvára ochranný film a má príjemnú jemnú vôňu. Poznáte to, keď prídete dnu z chladu a soplík máte až po kolená, že? 😄 Nás na chodbe čakali babylove papierové vreckovky v krásnej vesmírnej krabičke. Jemné a hebké ako pierko k zamrznutým nosíkom.

    Na prechádzkach a výletoch nám pravidelne vyhladne. Zámerne píšem nám, nie je to materinský plurál 🙂 Preto nemôžeme z domu odísť bez toho, aby som nezbalila aspoň niečo malé na zahryznutie. Keď mám viac času tak nakrájam jabĺčko, ak máme napečené, tak si zoberieme koláčik a keď nestíham, tak nás opäť raz zachránia ovocné kapsičky, ovocné tyčinky a keksíky 🙂 Na rýchle dobitie energie a zahnanie hladu sú naozaj super.

    Na jahodové čipsy som počula aj čítala samé chvály, ale akosi som ich nikdy v dm-ke nekúpila. Buď som zabudla alebo som bola nerozhodná kvôli vekovému odporúčaniu na obale. Avšak vďaka testovaniu sa dostali konečne aj k nám. A viete čo bolo najviac super? Že Timejke nechutili a celé ostali mne! Sú geniálne! Tu na koníku som videla ozdobenú tortu práve s týmito 🍓🍓🍓. Chcela som sa inšpirovať a skrášliť víkendový cheesecake. Žiaľ, všetky som zjedla a tak sú jahodové čipsy len na nákupnom zozname na chladničke 😄

    Pravidelne každý mesiac k nám kuriér vozí zásielku z dm e-shopu. Vždy objednávam najmä zásoby plienok a vlhčených utierok. Najradšej mám tie s obsahom 99% vody, pretože sú vonku našou záchranou na špinavé rúčky. Doma sa snažím Riška pri každom prebaľovaní umyť v umývadle, no keď ti lezie polievka von z hrnca, tak vďakabohu za vlhčené utierky 🙏 Tak sme v aktuálnom testovaní vyskúšali babylove vlhčené utierky sensitive. Na dotyk veľmi príjemné a na moje prekvapenie bez prehnaného parfumovania. Pri oboch deťoch som používala klasickú rybiu mastičku. Ak mám napísať pravdu, tak som si myslela, že púder je už prežitok, ale samozrejme, že sme ho vyskúšali. Pozitívne hodnotím absorbovanie vlhkosti hlavne v noci, keď prebaľujem oveľa menej ako cez deň. A Riško sa tak zobudil s úplne suchou a jemnou pokožkou 🙂 Trošku mi vadí aplikácia púdru, hlavne poprašok všade naokolo, no možno to chce len cvik. 

    Večerný rituál v podobe kúpania nemôžeme v žiadnom prípade vynechať, čiže priestoru na testovanie babylove sprchového gélu a tuhého mydla bolo požehnane. Moje požiadavky na jemnosť spĺňali a tiež Timejkine nároky na veľkú penu. 

    Oficiálne naše testovanie babylove produktov skončilo, avšak my budeme pokračovať aj ďalej. Počkám, kým Riško vyrastie a kvalitu prvých príkrmov obohatím o omega 3- mastné kyseliny v podobe babylove repkového oleja. Taktiež na drobca počkajú babylove cumlíky, ktoré sú vhodné od 18 mesiacov. Na tie sa naozaj teším. Keďže svietia, tak nočné hľadanie bude hračka. 

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť zúčastniť sa na testovaní a za spríjemnenie dvoch týždňov. 

    Tamara, Timejka a Riško 

    #recenzia #test_dm29 #skusenosti_dm_babylove

    dana2017
    17. feb 2021    Čítané 144x

    Testovanie DM Babylove

    Ahojte, maminky, aj ne-maminky 😊

    Čas na testovanie produktov babylove od dm-ky skončil a ja sa veľmi rada podelím o našu skúsenosť.

    dm-Mku už roky navštevujem, rada v nej trávim čas (je to čas, kedy som sama, tak si to užívam 🤭) a od kedy sa nám narodila Adelka, je nám zn. babylove blízka. Už pred testovaním sa u nás doma našlo kopec ich produktov. Bez jednorazových plienok a vlhčených utierok by sa nám pri bábätkách asi ťažko fungovalo. Tie používame už niekoľko mesiacov. A ja, aj Adelkina riťula sme spokojné 😄

    Čo sa týka hygieny, tak púder aj sprchový gél a šampón sme používali aj pred testovaním, ale inej značky. A teraz tak uvažujem, prečo? Netuším. Každopádne pri tomto púdri, aj sprchovom gély určite ostaneme. Gél ma očaril ako krásne vonia, na tele sa vytvorí pena a to sa páči Adel 😊

    Už sa stalo zvykom, že pri odchode z domu Adelke natriem tváričku krémom, ktorý je do nepriaznivého počasia. Vytvorí ochranný film a pokožku chráni – v týchto mínusových teplotách to veľmi oceňujem! A budem sa opakovať, ale krásne vonia! 😊

     Asi už viac ako pol roka sa snažím, aby Adelka pila čaj (pije väčšinou len vodu) a vkladala som veľkú nádej do ovocného čaju, ktorý sme dostali do balíčka – ovocný by jej predsa mohol chutiť, že? Žiaľ, Adel má iný názor. Hneď od pohľadu na fľašu zistila, že tam voda nie je, tak zo zvedavosti si 2-3x odpila a potom už nič. Čaje veľmi neobľubuje, ale maminka áno, takže využijeme tiež 😊

    Pri pomyslení na leto si okrem kúpania, slnka, predstavím aj 🍓 jahody 🍓Kto by ich nemal rád?! Ja s Adel ich zbožňujeme! Tieto sušené jahôdky sú perfektné! Niekoľko krát som ich už kúpila a behom chvíľky bolo po nich – na posedenie ich Adel spapala 😊

    Pri každej návšteve v dm mám v košíku 2 veci – vyššie spomínané jahody a potom kapsičky pre Adel. Každú jednu kapsičku mi zatiaľ zjedla rýchlosťou blesku 😄 Takže opäť spokojnosť 😊

    Ostatné produkty z balíčka, ktoré sme dostali tiež využívame a tešíme sa z nich!
     Som vďačná, že som bola vybraná na testovanie aj ja!

    Adelka a Danka 🤍

    #recenzia #test_dm29 #skusenosti_dm_babylove

    dominikada
    Správa bola zmenená    13. feb 2021    

    Môj plán - pôjdu spať 🙃 Ich plán - nebudeme spať 🤦🏻‍♀️😀 Našťastie aspoň na chlapcov zabrala moja motivačná reč 🥴
    Tak čo ideme robiť ženy ?! Tak na obzore boli cumlíky od Dm babylove no pozerám, že od 16mesiacov🤨No nevadí poslúžia aspoň ako kúsatká 😉 Ale nakoniec dievčatá ich používajú ako plnohodnotné cumlíky a sú spokojne🍀💞 Priznám sa mame iné, lebo boli z nemocnice naučené na čerešničkový tvar, tak som si myslela no asi bez šance 🤦🏻‍♀️Ale mýlila som sa ... A super je to, že v noci svietia, tak budem teraz ja bodovať v hľadaní 💪🏻💪🏻😀💜 Takže spokojnosť 👌✨❤️ #test_dm29

    (3 fotky)

    Symetrický silikónový cumlík od značky Babylove bol u nás dnes v noci (obdobie zúbkov) najlepším kamarátom. Skóre zúbkov u detí (Miško)18:6(Eliška) Cumlík upokojuje a vďaka symetrickému tvaru zabezpečuje správnu polohu v ústach a taktiež prirodzený vývoj čeluste. A to nie je všetko! U nás majú obe deti cumlíky iba na spánok, takže veľmi oceňujem to, že svietia v tme, takže viem cumlíky rýchlo nájsť v postieľke. V rámci #test_dm29 sme dostali krásne cumlíky, ktoré si deti hneď rozdelili - modrý s medvedíkom si vzal Miško a ružový s ovečkou dal sestre.

    25jesss25
    Správa bola zmenená    12. feb 2021    

    Táto kombinácia 👍👍👌
    Neznášam, keď vôňa prebíja vôňu, ale nepodarilo sa mi zatiaľ nájsť šampón aj mydlo s rovnakou vôňou a aby aj vyhovovali deťom.. neviem prečo som toto nenašla skôr 🤔
    Rovnaké voňavé vlásky aj telíčko 😍 výsledok v komentári

    #test_dm29

    m2mysha
    Správa bola zmenená    12. feb 2021    

    Mama nefot a potlac 😊
    Tato vyzivka je fakt 🔝 toto sme dokonca boli kupit uz dalsiu, lebo tu z testovacieho balika zdusil skor ako som stihla odfotit 🙈
    Po tejto sa zas len zaprasilo a este krical ete ete 😁 tak sme museli vytiahnut dalsiu 🤷🏼‍♀️ Sice uz inu prichut, ale zrutikovi to nevadilo 👍🏻
    #test_dm29

    Ten výraz tváre...asi sa cíti 🤭

    #test_dm29

    beckie
    Správa bola zmenená    11. feb 2021    

    Naše "musthave" z DM drogérie sú dudky babylove... Tie testujeme už od narodenia a bodujú 👌
    Dudulky ako ich volajú moje spiace princezničky.. Aj vaše deti sú najkrajšie keď spia? 😊😂❤️❤️

    #test_dm29

    (2 fotky)

    Moje malé strapaté si hneď ráno prisunie stoličku k linke, vyberie z obalu čaj, dá do prichystanej šálky a len čaká, kedy mu čaj zalejem.
    Ešte by sa takto mohol naučiť pripraviť mi kávu na našom kávovare 🤔 Ale pracujeme aj na tom.
    Inak čaje a celkovo nápoje bola u nás v rodine celkom téma, lebo dávam krpcovi len čistú vodu, alebo nesladené čaje. Čo členovia rodiny (“stará škola”) ťažko chápu, že taký krabičkový “džúsik” alebo kubík sú predsa pre deti a určite by mu chutili.
    Preto mi vyhovuje tento babylove čaj. Dobré zloženie, jemná chuť a krpcovi chutí už veľmi dlho 👍🏻

    #test_dm29

    “Mama ked som vsetko zjedol,mozem mnamku?” 😊
    #test_dm29

    Teraz náš každodenný parťák.. priznám sa, že inak to veľmi nerada používam, lebo mám z neho suché ruky, radšej si doma umyjem ruky mydlom... ale keďže v našom vchode sú pozitívny a mám 3 deti, neviem zabrániť tomu, aby náhodou nechytili zábradlie napr 🤔 (3. poschodie, bez výťahu), tak hneď ako vyjdeme z vchodu vydezinfukujem ruky im aj sebe.. smerom domov si už ruky umyjeme 😂

    #test_dm29

    Čo sa dievčatá narodili, tak vždy musíme niekde na kontrolu. No taký je život s predčasniatkami 💜💜 A keď ideme, tak všetci 👨‍👦‍👦👩‍👧‍👧a to musíme byť pripravení na všetko 💪🏻🙃Ale čo sa stalo ?🤦🏻‍♀️ Mama zabudla plienku na kŕmenie, a tak musel improvizovať. Našťastie som mala v taške aj babylove detské utierky.
    Antibakteriálny gél bol vždy súčasťou našej vybaví 🤲🏻 A tento babylove 💞 vonia nádherne a nerobia sa žmolky 🙂 S chalanmi sme si celý čas ovoniavali ruky 🤲🏻✨🍑 #test_dm29

    (4 fotky)

    ... rýchlo kým ešte deti spia...
    V rámci #test_dm29 sme dostali aj babylove jahodové čipsy, ktoré sú skvelou pochúťkou pre malých i veľkých. Celý minulý týždeň som sa na nich chystala, ale keď deti počuli šušťanie, v sekunde boli pri mne a keďže sú vhodné až od 4. rokov, zjem ich sama 🤣🤣
    Uhmm, mrazom sušené jahodové čipsy majú ozaj lahodne chrumkavú chuť. Mňam 👍

    Vsetko nachystane, ide sa na to 💪🏻
    Priznam sa, ze puder na detsku prdelku som naposledy videla pred cca 25 rokmi, ked ho moja mama pouzivala pri mladsom brachovi 🙈
    Ideme vyskusat, co na to povie moja vrtula, ci sa mi podari aplikovat kam patri, alebo bude zasypana cela izba 🤷🏼‍♀️😂
    Budem informovat ... 😊 zatial mozte dat svoje tipy 😉
    #test_dm29

    Prebaľovanie naše každochvíľové 😊❤️❤️👩‍❤️‍👩

    #test_dm29

    taminka911
    Správa bola zmenená    8. feb 2021    

    Vraj som veľmi pekne ráno cvičila a tak som si mohla vybrať na dobitie energie babylove ovocnú kapsičku alebo ovocnú tyčinku...keď dávajú, ber, zobrala som obe 😀

    #test_dm29

    Čo urobíte ako prvé, keď vaše deti zaspia?
    Ja utekám ku kávovaru a dnes som pridala aj lievanec s tvarohom a sušenými jahodami.
    Viem, mohla by som cvičiť, upratať, niečo si prečítať.
    Aj som to na začiatku robila.
    Ale teraz len vyložím nohy a v tichu vypijem kávu.
    #test_dm29