mimka17
    19. jún 2018    Čítané 531x

    🤗modré HYDRATAČNÉ zázraky 🤗od Yves Rocher

    Peknú nedeľu prajem. Na úplnom začiatku by som chcela "vypichnúť" takú málo dôležitú pripomienku, že ešte som nikdy recenziu nepísala, takže zohľadnite to. 😊

    Dostala som možnosť vyskúšať a testovať tento skvelý rad od Yves Rocher Hydra végétal. 

    V balíčku bolo 5 kozmetických produktov. Všetky tieto produkty sú v ekologickom balení čiže plnia ďalšie poslanie na svete, ako len skrášlenie žien. Tieto produkty sú zložené z kosmatcovníka, pre mňa totálne neznáma, ale dôležité je, že ju zvolili pre jeho schopnosť zachytiť vodu a udržať ju vo svojich listoch. Toto nové poznanie jasne ukazuje načo je tento rad určená, na aký typ pleti vhodná. 

    Takže rad Hydra végétal je, ako inak, vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť, je zameraný na hydratáciu pleti pre presnejšie vyjadrenie je uvedené, že pleť by po aplikácii produktu by mala byť až 48hod. hydratovaná.  Ako prvý zázrak hydratácie vám predstavím HYDRATAČNÉ PLEŤOVÉ MLIEKO 🤗

    Toto mliečko by malo pleť nielen odlíčiť ale zároveň aj osviežiť.  To sa píše v popise, môj dojem = úplná pravda. Ďalej sa píše, že pleť by mala byť hydratovaná a pružná. Takže prvé moje odlíčenie týmto mliečkom ma prekvapilo, pretože pleť po nej bola skutočne čistá, krásne žiarivá, napnutá a hlavne som mala pocit osvieženia (upozornenie: toto slovo tu budete čítať viackrát 😂).

    Na fotke mám môj bežný denný make-up, ktorý sa chystám odlíčiť. Vzhľadom na moje dosť výrazné hnedé kruhy pod očami si na pleť bežne dávam viac vrstiev makeupu a korektoru. Často mám problém s odličovaním, pretože mi to dlho trvá, pleť mám podráždenú, keďže musím buď dlhšie obťažovať odlič. tamponom alebo ju dráždim príliš silným pritlačaním ale tento... Juuuj úplná rýchlovka a hlavne bez podráždenia. Fotkou som vám zároveň predstavila ďalší produkt z balíčka. 

    HYDRATAČNÉ TONIKUM 

    Toto tonikum má zbavovať pleť posledných zvyškov nečistôt čiže aj zvyšky makeupu. Čo znova je pravda, naklamali 🙂 Po odlíčeni mliečkom si vždy pleť odlíčim micelárnou vodou alebo čo momentálne mám, pretože pleť nemám úplne čistú iba s jedným produktom, vždy mám niečo (minimálne jeden ďalší produkt) na "dočistenie", teraz som si týmto tonikom krásne pleť dočistila a zároveň znova hydratovala a osviežila. Týmto tonikom som si pleť každé ráno s tamponikom prešla a vyčistila pred ďalším nánosom mojej omietky 😄 čiže znova spokojná a milo prekvapená, že aj toto tonikum má dosť silnú odličovaciu schopnosť.

    Ďalší za mňa naj naj naj produkt v balíčku je tento GÉLOVÝ PEELING 🤗

    Peeling zbavuje odumreté bunky a zbavuje nečistôt. Za mňa úplne úžasná vec na vyčistenie a pripravenie pleti na makeup pre suchú pleť. Ak niektorá z vás má problém, že po nanesení make-upu sa jej na tvari vytvoria v niektorych oblastiach tváre šupinky toto je to, čo by ste mali vlastniť. Malo by sa to aplikovať len 2x do týždňa ale priznávam keď som stíhala, použila som male množstvo pred každým líčením. 

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    Teraz vám predstavim ďalší zázrak a ním je  ČISTIACI GÉL.

    Toto je hotový zázrak na osvieženie. Sú dni keď sedím doma na zadku a len varím, upratujem. Momentálne musím veľa oddychovať a na takéto dni gaučovej kultúry sa samozrejme nelíčim. Na tieto dni je vhodny tento gélik a v tomto teple úplne to ako ma osvieži a hydratuje je niečo úžasné. Úplne ma preberie a cítim sa veľmi dobre (čo sa týka pleti). Tento gélik je vlastne podľa popisu bunková voda kosmatcovníka. A môže sa aplikovať ráno- večer. Čiže super, veľmi veľmi chválim. 

    Posledný produkt je GÉLOVÝ HYDRATAČNÝ KRÉM 

    Tento krémik je na 48 hod hydratáciu, má veľmi dobrú konzistenciu a používala som ho večer po kompletnej očiste tváre. Je to denný aj nočný krém. Ak by som mala byť čo aj budem úprimná, tento krém mi moc nesadol. Pleť sa mi zdala akasi lepkavá. Použila som ho zopárkrát. Ale, keďže zvyknem líčiť žienky na svadby a pod., vyskúšala som ho ako podklad pod make-up na tie čo mali suchú pleť a choval sa veľmi slušne. Čiže možno len mne nesadol.

     🏵️🌹🥀🥀🥀

    Na záver zhrniem celý tento rad na hydratáciu ako veľmi kvalitný a veľmi precízne vytvorený. Ja mám už čo-to doma od tejto značky, nikdy ma nasklamalo nič a nebolo to ani teraz tak. Som velmi vďačná za možnosť testovania. Ďakujem, že ste ma vybrali. 

    A jednoznačne po spotrebovani týchto produktov tu sú adepti na ďalšiu kúpu 🏵️💮🏵️

    misena91
    19. jún 2018    Čítané 176x

    Yves Rocher - HYDRA VÉGÉTAL

    Ďakujem za možnosť testovať pre mňa donedávna ešte neznámu kozmetiku. Túto značku som poznala, ale s výrobkami som nemala žiadnu skúsenosť. Keďže už roky používam iba jednu značku, veľmi som chcela vyskúšať niečo nové.

    Keď mi prišiel balíček, veľmi ma očarilo balenie výrobkov. V pribalenej brožúrke som sa dočítala veľmi zaujímavé veci o tomto rade kozmetiky. Táto kozmetika obsahuje viac ako 90% zložiek prírodného charakteru, je bez farbív, minerálnych olejov, silikónov a parabénov. Obsahuje výťažok z kosmatcovníka, korý aktivuje prirodzenú hydratáciu.

    Na testovanie som dostala krabicu ktorá obsahovala:

    • čistiaci gél v tube
    • odličovacie mlieko
    • tonikum
    • peeling
    • hydratačný gél

    Táto kozmetika ma veľmi prekvapila,moja pleť je citlivá a táto kozmetika mi veľmi sadla.

    Už po prvom použití bola moja pleť výborne hydratovaná. 

    ČISTIACI GÉL

    Výborný čistiaci gél,jemná vôňa, už malé množstvo stačí na dokonalé vyčistenie pleti. Pleť ostáva jemná a svieža. Používam ráno a večer.

    ODLIČOVACIE MLIEKO A TONIKUM

    Iba malé množstvo odličovacieho mlieka dokonale odlíči tvár. Neštípe v očiach a pleť ostáva jemná, hydratovaná bez začervenania. Toto mlieko je pre mňa veľkým prekvapením. Po odlíčení a vyčistení pleti prichádza na rad tonikum. Tonikum príjemne voní a pleť zanecháva jemnú, sviežu a voňavú.

    GÉLOVÝ PEELING

    Tento peeling používam 2 krát do týždňa. Odstraňuje odumreté bunky, a obnovuje tak prirodzenú bunkovú regeneráciu pleti. A šupinky sú fuč 🙂.

    A nakoniec pre mňa to najlepšie...

    HYDRATAČNÝ GÉL NA DEŇ A NOC 🙂

    Výborný!

    Aj keď na začiatku sa mi gélová konzistencia veľmi nepozdávala a po nanesení mi prišla moja pleť trocha lepkavá. Moja pleť si gél krásne vsiakla a ostala dokonale hydratovaná.

    Tento gél účinne a trvalo hydratuje a povzbudzuje prirodzený jas pleti.

    Ďakujem za možnosť testovať túto kozmetiku 🙂.

    ODPORÚČAM . ♥ Je skvelá.

    suraya
    18. jún 2018    Čítané 225x

    SOS pre vašu dehydrovanú pleť

    Keď si ma vybrali ako jednu z tých, ktorá bude mať česť testovať nový rad HYDRA VEGETAL od YVES ROCHER, veľmi som sa potešila. Už z názvu som vedela, že to bude pecka! Hydra=voda to je predsa to, čo moja pleť potrebuje!

    Ako prvé ma zaujalo balenie. Nádherná tyrkysovo modrá, ktorá mi pripomína (milované) azúrové more. A navyše je z ekologického materiálu. Obaly obsahujú o 25% menej plastu ako iné balenia. Viac ako 93% zloženia je prírodného pôvodu. Taktiež  bez parabénov, minerálnych solí a farbív. Vlastne ako všetky výrobky od YVES ROCHER.

    Krém HYDRA VEGETAL YR

    Ako prvé som otvorila krém. Ten je pre mňa stále najdôležitejší 😀 A hneď si ma získal svojou sviežou krásnou vôňou.

    Mám veľmi suchú pleť so sklonom k začervenaniu. Roky som používala jeden krém nemenovanej katalógovej značky. Ten mi veľmi vyhovoval (aspoň som si to vtedy myslela). Časom ho ale vyradili z ponuky a ja som striedala krém za krémom a začala byť nešťastná z toho, že neviem nájsť za neho náhradu. Až kým som neobjavila YVES ROCHER (Viem vyzerá to ako reklama na danú značku. Ale píšem vám to preto, lebo verím, že ak si to prečíta niekto, kto má podobný problém s pleťou ako ja, tak mu môže byť tento článok nápomocný.) Vyskúšala som niekoľko druhov od tejto značky, ale tento

    HYDRA VEGETAL je taký malý zázrak 🙂

    Osobne nemám veľmi rada takúto gélovú konzistenciu, ale tento mi vyhovuje. Aj keď je to gél, nezanecháva lepkavý pocit na tvári. Aspoň teda u mňa nie. Práve naopak. Ak použijem pred tým hydratačné tonikum a čistiaci gél Hydra vegetal moja pleť je krásne rozžiarená, hydratovaná. Normálne cítim ako sa moja pleť napije ako špongia. A na rozdiel od iných krémov ten pocit hydratácie necítim len na povrchu ale aj v hĺbke. Jediné negatívum je že sa táto gélová konzistencia rýchlo míňa.

    Hydratačné tonikum HYDRA VEGETAL YR

    Opäť krásna svieža vôňa a skvelý pocit sviežosti po nanesení. Krásne vyčistí od nečistôt a rozžiari pleť. Zatiaľ topka svojho druhu.

    Hydratačné odličovacie mlieko HYDRA VEGETAL YR

    Vhodné aj na citlivé oči, neštípe po zatretí do oka. Nielen že pleť krásne vyčistí, zbaví make-upu ale zároveň ju hydratuje a ukľudňuje.

    Čistiaci gél HYDRA VEGETAL YR

    Budem sa opäť opakovať, ale aj tento je fakt skvelý! Po jeho aplikácii je moja pleť jemná na dotyk, rozžiarená a krásne hydratovaná.

    Gélový peeling HYDRA VEGETAL YR

    Áno aj tento je skvelý! 😀

    Takže aby som to zhrnula... Myslím, že tento rad sa im fakt vydaril. Ak máte suchú, veľmi suchú a citlivú pleť so sklonom k začervenaniu, cítite aká je napnutá, tvoria sa vám suché šupinky na tvári a nenašli ste ešte tú správnu starostlivosť o vašu pleť, tak toto je záchrana! Moja pleť bola naposledy takto hydratovaná, keď sme sa vrátili z dovolenky pri mori. Odvtedy mi tento pocit nenahradil ešte žiaden krém. Moja pleť konečne žiari!

    Avšak na to, aby ste si tento pocit udržali je potrebné, aby ste používali pravidelne nielen krém ale aj ostatné prípravky z tohto radu. Totižto som jeden deň vynechala aby som vedela, či ten účinok bude pretrvávať. Moja pleť už nebola taká svieža a hydratovaná. Takže ak budete pravidelne čistiť pleť a krémovať ju s radou HYDRA VEGETAL, dehydratácia vám nehrozí 😉

    vikkiss
    18. jún 2018    Čítané 265x

    Test Yves Rocher

    Výrobky Yves rocher Hydra Vegétal testujem už cca druhž týždeň a som veľmi rada, že som mala túto príležitosť, pretože v lete sa k ním určite ešte vrátim. Môj tip pleti je zmiešaný a preto je niekedy náročnejšie nájsť vhodné prípravky, keďže niektoré časti pleti su suché ako napr. čelo a niektoré sa zvyknú mastiť či lesknúť hlavne nos a okolie. 

    Pri používaní tejto rady som mala pocit, že sa pleť zjednotila a zmatnila a po ich používaní sa neleskla a bola taká šťavnatá 🙂 Myslím, že aj nejaké tie póry sa stratili, čo beriem ako veľké plus. Výrobky slúžia prevažne na hydratáciu pleti, čo je v lete nesmierne dôležité a nemali by sme nato zabúdať. Ja som si všetky prípravky vzala so sebou aj na dovolenku a musím uznať, že splnili účel, pretože moja pleť bola po celý deň hydratovaná aj počas slnečných horúcich dní a vtedy dostáva poriadne zabrať. 

    Vždy ráno som začala čistiacím tonikom, ktoré pleť očistí a pripraví na ďalšie použitie, vôbec neštípe, je jemné a šetrné na pleť. Potom na radu prichádza pleťový gél, ktorý slúži ako denný krém, teda aspoň ja som ho tak používala. Po nanesení sa dostaví veľmi príjemný chladivý pocit na tvári, ktorý dlho zotrvá, čo je fantastické hlavne v horúčave. Gél som používala aj ako podklad pod make-up. 

    Na čistenie tu máme gél a peeling, obé veľmi svieže a pleť naozaj poriadne prečistia, po čistení som vždy mala pocit, že moja pleť je taká "čistá" a svieža 🙂 Na ich používanie si ľahko zvyknete 🙂 

    No a potom odličovacie mliečko, ktoré som si obľúbila a to sa musím priznať, že nemám vôbec rada odličovacie mlieka, pretože mi často zanechávajú mastný pocit v okolí očí a to nemusím. Pri tomto som to nepostrehla a navyše aj príjemne chladí 🙂 

    Celkovo by som toto testovanie zhrnula veľmi pozitívne a aj z predošlých skúsenosti viem, že do tejto kozemtiky sa investovať oplatí, pretože dostanete presne to, čo výrobky sľubujú 🙂 

    mirikk
    17. jún 2018    Čítané 332x

    Yves Rocher - Hydra Végétal- testovanie výrobkov


    Ahojte,


    chcela by som vám ukázať moju recenziu na výrobky od Yves Rocher radu Hydra Végétal. Keďže Yves Rocher poznám už "nejaký ten piatok ", nesmierne som sa tešila na každý jeden výrobok, ktorý otestujem 🙂

    Testovala som týchto 5 výrobkov : 

    • Hydratačný gél deň-noc

    Tento gél-krém ma veľmi milo prekvapil. Má veľmi jemnú príjemnú vôňu a naozaj ho stačí len málinko, aby sa naniesol na celú tvár. ( Pri prvých používaniach som nanášala kremu asi príliš veľa a pleť mi zostávala mastná. Keď som ho začala nanášať menej, efekt mastnoty sa stratil.) Je veľmi ľahučký a človek sa po jeho nanesení cíti veľmi sviežo a čisto. Po dvojtýždňovom používaní som zbadala, že je moja tvár naozaj hydratovaná a rozžiarená.

    • Hydratačné odličovacie mlieko

    Mliečko som využívala najmä večer pri odličovaní, občas ráno... Keď som stihla. Je ako väčšina odličovacích mliek, veľmi ľahko sa s ním manipuluje a naozaj dobre odličuje jemný make-up. 

    • Hydratačné tonikum 

    Toto bol môj najobľúbenejší výrobok. Je to veľmi svieže tonikum s krásnou čistou jemnou vôňou. Hrozne dobre som sa po nanesení cítila, pleť zostala uplne čistá, pripravená na ďalšiu starostlivosť.

    • Čistiaci gél +  Gelový peeling

    Tieto dva výrobky by som zhodnotila spolu, pretože majú veľmi podobné použitie akurát, že gél som používala každý deň 2 x -ráno a večer a peeling iba 2x do týždňa. Oba výrobky majú veľmi príjemnú voňu a po nanesení a následnom zmytí ostane pleť veľmi jemná. Teda aspoň tá moja ostala. 🙂

    Aby som to zhrnula, pleť zostala po používaní týchto výrobkov veľmi svieža a začína byť iná - menej suchá a pravdepodobne aj naozaj hydratovaná. Myslím, že v mojom prípade dva týždňe nestačili pre moju pleť na toľko, aby som to dokázala tvrdiť na 100 %, preto pokračujem v ich každodennom používaní aj naďalej a uvidíme čo to prinesie za dlhšiu dobu. Každopádne som bola veľmi spokojná a veľmi pekne ĎAKUJEM za možnosť otestovať tieto nové výrobky od tak skvelej značky ako je YVES ROCHER. 🙂 

    23lenka
    16. jún 2018    Čítané 277x

    Yves Rocher Hydra végétal

    Na začiatok by som sa chcela poďakovať za užasnú možnosť, testovať túto skvelú kozmetiku. Spomedzi 10 žien som bola vybratá na testovanie, ktoré samozrejme potešilo veľmi. Takúto možnosť nemám stále, tak som si to "vychutnala".

    Yves rocher nie je žiadna novinka na trhu, pozná ich snáď každá žena. Ich kozmetika je založená na prírodnej báze, čo v dnešnej dobe málokde nájdem. Dokonca táto novinka ma obsah prírodných zložiek viac ako 90% a obsahuje výťažky z kosmatcovníka. Vyhýbam sa osobne takej kozmetike, kde je plno chémie. Za dva týždne som mala možnosť vyskúšať novinku od tejto spoločnosti , ktorá sa volá HYDRA VEGETAL. Tento rad je vlastne zameraný pre ženy s normálnou alebo zmiešanou pleťou, čiže je to taký malý "pomocník" ako udržať pleť hydratovanú.


    Osobne som si výrobky z tohto radu veľmi obľúbila. Na testovanie som dostala HYDRATAČNÝ GÉL, ČISTIACI GÉL, HYDRATAČNÉ ODLIČOVACIE MLIEKO, HYDRATAČNÉ TONIKUM a GELOVÝ PEELING. Moja recenzia bude veľmi pozitívna, keďže sa mi pleť po testovaní zlepšila.  Ale viac pod každým produktom zvlášť.

    HYDRATAČNÝ GÉL NA DEN A NOC HYDRA VEGETAL


    Začnem hydratačným gélom, ktorý je aj na deň a aj na noc. Je gélovej konzistencie samozrejme, bledšia farba a veľmi jemnučká vôňa, ktorá je aj veľmi prijemná. Po nanesení je pleť trošku na dotyk lepkavá, ale do nejakých pár minút sa pekne vstrebe. Skúsila som ho aj s mojim make up-om a veľmi dobre sa znášali, takže ako podklad je výborný. Gélik sa staral o moju tvár aj počas noci. Tento produkt udržuje pleť hydratovanú až 48 hodín.

    ČISTIACI GÉL HYDRA VEGETAL


    Čistiaci gél som používala 2x denne ráno aj večer. Ráno, vždy ako som si umyla tvár, tak som ho naniesla, aby som si odmastnila pleť po noci. Gél netreba nanášať vo veľkej vrstve, má príjemnú vôňu a čo ma teší, že vôbec neštípe v očiach a nemám ich červené. Po použité zostáva pleť úplne odmastnená, takže sa nemusím báť akné. Ešte čo sa mi veľmi páči, že produkt ma eko tubu, tým vlastne chránim aj naše životné prostredie obsahuje o 25% menej plastu.

    HYDRATAČNÉ ODLIČOVACIE MLIEKO HYDRA VEGETAL


    Idem na môj obľúbený produkt, ktorého sa už nevzdám je to hydratačné odličovacie mlieko. Za mňa je určite super, pretože:

    1. neštípe v očiach
    2. nemám konečne vysušenú tvár po odlíčení
    3. nerobia sa mi červené fľaky


    Pre mňa nájsť takéto mlieko bol zázrak, odlíči fakt super, a aj pleť zostáva po použití akoby pružnejšia. Nemám zatiaľ nejaké extra vrásky, ale aj tie mini sa pekne vypnú.

    HYDRATAČNÉ TONIKUM HYDRA VEGETAL


    Hydratačné tonikum, alebo teda ja ho volám život budič, som používala taktiež 2x denne. Ráno po umytí som si kozmetickým tampónom prešla tvár. Vlastne po použití som mala stále pocit zvlhčenej pleti, čo aj potrebujem, keďže je vonku stále tak sucho aj moja pleť si pýta vodu. Tvár zostávala veľmi jemná po aplikovaní a krásne voňavá. Vôbec mi tá vôňa neprekážala,  pretože je taká prírodná. Večer som ho používala po odlíčení, umytí, aby som dosiahla maximálnu čistotu pleti a pripravila ju na ďalší krok.

    GÉLOVÝ PEELING HYDRA VEGETAL


    Môj posledný produkt, ktorý som skúsila je peeling. Použila som ho 5 x počas testovania, čiže najmenej zo všetkých produktov. Nanáša sa na umytú tvár teda 2x týždenne a zbavuje pleť nečistoty a odumretých buniek. Zatiaľ mu nemôžem nič vytknúť aj keď použitie bolo kratšie ale po aplikovaní zostáva pleť veľmi jemná a zbavená mastnoty. Ten pocit čistoty má veľmi tešil a samozrejme som bola rada. Určite budem pokračovať v jeho užívaní.

    Takže, testovanie sa týmto pre mňa končí s výrobkami som veľmi spokojná. Samozrejme som vedela, že Yves rocher ma nesklame. Som rada tomuto testovaniu novinky a moje zhrnutie je, že určite budem používať aj naďalej radHYDRA VEGETAL, pretože leto sa nám ešte len začína a ja nechcem pleť vysušenú od slniečka. Ak ste stále nenašli to pravé, tak skúste toto neoľutuje ani jedna veková skupinka.

    Dnes rano som vyskusala tuto kombinaciu , pred nalicenim , a musím uznať ,ze sa mi krasne vycistila a pripravila na moju omietku 😂 #test_yvesrocher5

    nicoletha
    14. jún 2018    Čítané 216x

    Yves Rocher Hydra Végétal

    Starostivosť o pleť je pre mňa veľmi dôležitá a s ňou sú spojené aj produkty na jej čistenie a vyživovanie z vonka.

    Chtiac nechtiac som bola vybratá medzi 10 žienok, ktoré mohli testovať túto úžasnú prírodnú kozmetiku. Táto správa ma neskutočne potešila, kedže skincare rutina sa pre mňa stáva čoraz dôležitejšou súčasťou života. Neviem si predstaviť večer alebo ráno bez toho, aby som sa doslova pomaznala so svojou pleťou 🙂 V mladom veku, teda vlastne v pubertálnom, som mala veľké problémi s aknóznou pleťou. Bol to beh na dlhú trať. U kožnej som bola každý mesiac, vyskúšala všetko možné, nič mi nepomohlo. Po odstupe času, samovýuke, čitaní, študovaní, som pochopila , čo a s čím kombinovať. Ale v prvom rade som pochopila, čo potrebuje moja pleť aby bola krásna, zdravá a hydratovaná. 

    Na testovanie som dostala čistiaci gél,  čistiaci peeling, čistiace mlieko, toner a hydratačný krém. Všetký produkty som vyskúšala a tu je moja recenzia. Na začiatok musím povedať, že som si túto sadu veľmi obľúbila, takže to bude recenzia plná vychvaľovania. Poďme teda k jednotlivým produktom. 

    Čistiaci gél Hydra végétal

    Tento gélik čístí a zároveň hydratuje pleť, u mňa veľký bum neurobil, ale nebol ani sklamaním, kedže svoju úlohu splnil. Zamerala som sa aj na vyčistenie make-upu, s ktorým si hravo poradil. Príjemne vonia, pleť zostane po vyčistení čistá a hydratovaná.

    Gélový peeling Hydra Végétal

    Pleťové peelingy použivam veľmi rada. Peeling Hydra Vegetal od Yves Rocher je gélovitej konzistencie, má jemné zrniečka a rovnako jemnú vôňu, ktorá nedráždi pleť ani nevyvoláva nepríjemný pocit. Zrniečka nie sú príliš drsné, takže peeling je príjemný a pleť zbytočne extra nedráždi. Po vyčistení je pleť jemnulikná, zbavená všetkých odumretých látok. Tento produkt mi bol asi najbližší, veľmi som si ho obľúbila a určite budem po ňom siahať aj v budúcnosti. 

    Hydratačné tonikum Hydra Végétal

    Tonikum som používala každé ráno a večer. Pleť zbytočne nevysušuje, ale ani som nemala po ňom pocit lepkavej pleti. Pleť po géliku alebom mlieku krásne dočistí a pleť je pripravená na ďalšiu starostlivosť. Je čisto na prírodnej báze, a čo je pre mňa najdôležitejšie, neobsahuje alkohol. 

    Hydratačné odličovacie mlieko

    Aaaach, môj svet... V poslednej dobe som si neskutočne obľubila čistiace mliečka, a toto je úplný zázrak. Používala som ho každé ráno. Doslova som sa tešila, ako si s ním ráno vyčistím pleť. Príjemne vonia a pokožku v okolí očí nedráždi. Neobľubujem čistenie pleti s vatovým tompónom, takže som ho použivala s čistiacou kefou. 

    Hydratačný krém na deň a noc Hydra Végétal 

    Tento krém, teda vlastne gél, má príjemnú sladkú vôňu. Konzistencia je na gél tuhšia, vďaka čomu vsiakne do pleti postupne. Po vsiaknutí ostane na povrchu jemný film, ktorý zabezpečí prísun hydratácie a pokožka je chránená. Pleť je jemnučká, doslova ako zamat, celkom som sa doň zamilovala, a určite sa stane u mňa stálicou. 

    Suma sumárum

    Som nesmierne nadšená týmto radom, moja pleť je viditelne krajšia a vláčnejšia. Ja mam úžasný pocit po čistení, moja pleť dýcha, je vláčna. Dokonca aj make - up vyzerá na pleti krajšie, mám pocit, že sa mi lepšie rozloží na pleti, čo je ďalšie potitívum. V skutočnosti som nenašla žiadne negatíva a rozhodne odporúčam vyskúšať. Cena je prijateľná, produkty sú dostupné cez internet, dokonac aj v kamenných obchodoch. Ešte raz ďakujem za možnosť vyskúšať túto kozmetiku. 

    #test_yvesrocher5 odličovacie mliečko veľmi fajn, nezanecháva mastný filter čo veľmi oceňujem 🙂

    #test_yvesrocher5
    Nemala som vela casu pridavat príspevky.. radsej som si v kúpeľni predlzila "pobyt" o dalsich 15 min a krasne si plet na noc hydratovala 😍
    Nechcem klamat a ani nebudem ,
    Ale musim uznat ,ze tieto produkty su fakt velmi velmi dobre .
    Môj favorit je odlicovacie mlieko a ten píling je neskutocny.
    Ja musim uznat , že neznášam byt nenalicena ale ked si ráno pleť vycistim ,mam pocit ,ze som krajsia a smelo mozem do ulic . Dokonca som sa natoľko dobre cítila ,ze som sa odvážila ist viac krat natural von ❤️😍 takže veľmi dakujem a ďalej skúšam 😍

    Tak takmer po týždni testovania týchto skvelých produktov Hydra Végetal #test_yvesrocher5 môžem povedať, že som veľmi spokojná. Môj typ pleti je zmiešaný a hlavne v lete mám problém s niektorými časťami ako nos a líca, zvyknú sa lesknúť a mastiť. Od kedy používam tieto výrobky, mám pocit že je to lepšie a pleť je matnejšia a pružnejšia 🙂

    23lenka
    Správa bola zmenená    2. jún 2018    

    Tak toto odličovacie mliečko je MEGA 💙 ak ste do teraz nenašli to pravé odporúčam vyskúšať od Yves rocher radu hydra végétal... Nestipe v očiach nevysušuje tvár a dokonca sa mi zdá pružnejšia pleť. Tohto sa už nevzdám 😁a vy máte nejaké obľúbené mliečko?
    #test_yvesrocher5

    čistiací gél #test_yvesrocher5 za mňa super, použila som ho zatiaľ len dva krát, ale je skvelý, pleť je po ňom taká "čistá" a svieža a celkovo všetky tieto výrobky zanechávajú príjemný chladivý pocit, čo je v týchto horúčavách super

    Maminky ako ste na tom s pleťou? Tiež si pýta veľa vody v týchto teplých dňoch? Ja mam tuto novinku (Yves rocher hydra végétal) a milo ma prekvapil hydratačný gelik 👍od prvého použitia...
    #test_yvesrocher5

    Takže dnes ráno som začala takto 😁(vid foto) na prvý krát ma prekvapilo tonikum, ze pleť ostala pekne hydratovana a svieža 😊 a hlavne nebola lepkava 🙏 ako po iných.... Inak ma krásne príjemnú vôňu takú sviežu 😊
    #test_yvesrocher5

    Včera prišli produkty na testovanie od Yvesrocher, už sa teším, lebo vyzerajú sľubne a v lete sa o pleť treba poriadne starať, keďže dostáva zabrať #test_yvesrocher5

    (2 fotky)

    #test_yvesrocher5 , dakujem kraasne ,ze mozem prvy krat testovat aj ja , a co ine ako kozmetiku 😍❤️❤️❤️ neodolala som a vseeetko som uz trosicka skusila 🙂😀

    Milujem kozmetiku a obzvlášť keď je hlboko spätá s prírodou 😊😊 mala ochutnávka...(na foto) ja osobne sa veľmi z tohto teším, že mám tu možnosť skúsiť novinky, nakoľko mám výborne skúsenosti s Yves rochcer 😍
    Prišlo to v krásnom zelenom balení😊 idem otvárať a začnem skúšať 😊
    #test_yvesrocher5

    (3 fotky)

    Hydratujte, čistite a rozmaznávajte svoju pleť. Prečo? Pretože si to zaslúži. A vy tiež. Ste jedinečná, krásna a skvelá. ☺

    Stačí, keď sa zapojíte do testovania s radom Hydra Végétal od Yves Rocher a výsledný efekt bude zaručený.

    https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosi-s-yves-rocher-novinky-r-2bkvqa/

    #test_yvesrocher5

    konik_testuje
    16. máj 2018    Čítané 4072x

    Vaše skúsenosi s Yves Rocher – novinky radu Hydra Végétal

    Aktualizácia: modrý rad Hydra Végetal v teste obstál na výbornú. Pokiaľ aj vaša pleť potrebuje hydratovať, prečítajte si recenzie na túto rastlinnú kozmetiku aj vy. 

    ---

    Voda je život. Platí to pre každý organizmus na našej planéte a tiež to platí pre našu pleť. Aby nebola dehydratovaná a náchylnejšia na vrásky, musíme sa o ňu starať s veľkou pozornosťou práve na dostatočnú hydratáciu. Veď krásna, svieža a žiariaca pleť je hneď po úsmeve tým najkrajším, čo žena môže mať.

    Vitajte pri novom, hydratačnom, testovaní, dámy. 🙂

    Čo testujeme

    Testovať budeme vynovený rad Hydra Végétal rastlinnej kozmetiky Yves Rocher.

    Balíček, ktorý vám pošleme, bude obsahovať:

    Všetky tieto produkty majú spoločné jedno: obsahujú výťažok z kosmatcovníka jedlého, ktorý bol vypestovaný v režime ekologického poľnohospodárstva. Tento sukulent je vo svete botaniky známy svojou húževnatosťou prežiť aj v nepriaznivých podmienkach.

    Jednoducho preto, že jeho listy sýto zelenej farby dokážu efektívne zadržať vodu. A tú si drží aj napriek okolitým podmienkam, ktoré iným rastlinkám neprajú.

    Ďalej majú tieto produkty spoločnú schopnosť vašu pleť hydratovať a rozžiariť a sú vhodné pre normálnu až zmiešanú pleť. Navyše, aj balenie odzrkadluje ekologické smerovanie značky, produkty sú v ekologickom balení.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien, ktoré potrebujú svoju pleť dostatočne hydratovať. Mali by to byť moderné ženy, ktoré starostlivosť o pleť nemajú umiestnenú na poslednom mieste. Chcú byť stále krásne a už majú vytvorené svoje rituály, no niečo im v nich chýba.

    Taktiež by to mali byť aktívne a rozhladené ženy, ktoré si všímajú detaily, rady sa pýtajú a hľadajú riešenia. Blogujú, fotografujú a delia sa o svoj názor. Nie je im ukradnutá ekológia a radšej siahajú po ekologicky priateľských produktoch. Značku Yves Rocher poznajú a majú už niečo z nej vyskúšané.

    Ako sa zapojiť

    Stačí, keď nám pod článok umiestnite komentár, v ktorom nám popíšete svoju pleť. Je dehydratovaná? Pne vám na rôznych miestach a máte pocit, že je stále „smädná“?

    Umývanie vodou ju len viac vysušuje a vás už nebaví tento paradox? Tak to napíšte... Zapojenie je také jednoduché. 🙂

    Čas na zapojenie máte do nedele 20. 5. 2018 a v pondelok 21. 5. 2018 sa pozrieme na vaše komentáre. Vyberieme 10 žien, ktoré oslovíme prostredníctvom internej pošty. V pondelok tiež môžete čakať náš oznam dole v komentároch o ukončení výberu.

    Pokiaľ sa vám nechce čakať na výsledky výberu žien na testovanie, Hydra Végétal produkty nájdete aj v Yves Rocher e-shope alebo vo svojej obľúbenej zelenej predajni.

    Držíme všetkým palce a tešíme sa na vaše komentáre, žienky.

    Konik_testuje

    Keby ste mali popísať len jedným slovom svoju pleť, tak aké slovo by to bolo?

    A – dehydratovaná
    B - suchá
    C – normálna
    D – zmiešaná
    E – mastná
    F - citlivá

    Ak ste napísali dehydrovaná, tak vás potešíme novým testovaním s Yves Rocher. Vynovený hydratačný rad Hydra Végétal vám prinesieme už o týždeň. ☺

    #test_yvesrocher5