Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@teleskop odpovedám. Mám doma dieťa fajčiarky , má už 4,5 roka a nemá žiadne problémy. Závislosti som riešila počas prípravy aj po nej, keďže sme nevedeli aké dieťa nám ponúknu. Chcela som byť pripravená,preto som si zisťovala aj nad rámec. To je všetko k tejto téme čo píšem.
Dúfam že nájdeš info ktoré hľadáš.
@zuzlicek44 na ktorom upsvare. 😂😂😂😂😂 jaj ty si z brezna tak nic
Baby.. možno ste zachytili. A možno nie, tak dávam do pozornosti. Majka je jednou z nás a akákoľvek pomoc jej rodinke nesmierne pomôže. ❤️https://www.modrykonik.sk/forum/overene-zbierky-pomoc-v-nudzi/zbierka-pre-majku/
@nikadomi poslané apson trošičku☹
Tak toto je niečo neskutočne dajú mi odkazat zo sudu že aby som si neodkladne ani neskúšala podat... Tak toto uz fakt nieje normálne.. Nakoniec neako ze aby sme teda skusili ale ze vsetky aj tak teraz zamietaju... Je toto možné? To je otras 😩
@lili153 to je hlupost, ze vsetky neodkladka zamietaju. Ver mi. Treba podat spravny navrh a vhodne argumentovat a dobre bude.
@rebekarebekova pisala mi to právnička malo by to byt v poriadku ale tu u nás este ani jedno neodkladne neprešlo
@rebekarebekova aj pani z dd sa pýtala ze prečo? Ze splname vsetky podmienky .. Povedala ze oni vsetky neodkladne zamietaju...isto napisu dovod ze o dieta je patricne postarane v dd.. Oni tu si myslia ze ked neni ohrozene na zivote iny dovod na predbežko nieje
@rebekarebekova ako vieš, že nie všetky zamietaju ?
@lili153 volala si s kuratorkou? Skus jej zavolat a poprosit ju aby zalobovala u sudcu, vysvetli jej ake velmi dolezite je to pre vas, ze inak nemozes ist na matersku atd atd. Ze vam navrh pisala advokatka.... Skus zniet uplne zufalo (co myslim nemusis ani hrat). Ved baby tu pisali ze kurator je ten, co dava odporucenie sudcovi.
@zuzlicek44 dakujem pekne 🙂

@berginkan ako to myslíš?