Ako dlho sa pri adopcii čaká na papier zo súdu?
Ahojte volali mi zo sociálneho že majú pre mňa bábätko ma
6 mesačný ale čaká sa na papier od súdu koľko sa čaká neviete ?
@skeblicka77 vi robíte profi mamu ?
@tomasbella1996 áno
@skeblicka77 podľa vás mi to prede??
Ja nevidím problém
@tomasbella1996 ja ti tu píšem vlastnú skúsenosť,že ak sa nič na súde v GA nezmenilo tak ti neodkladne opatrenie prejde.
Nakoľko @skeblicka77 s týmto súdom skúsenosť nemá tak sa jej darmo pýtaš
@tomasbella1996 určite áno, ešte sa nestalo u nás, aby neprešlo neodkladko, keď im v Cdr povedali, že to bude v poriadku. Užívajte si bábätko, o chvíľku ho máte doma nastalo 🙂
@lilyianka ok
@lilyianka
@skeblicka77
Mám meno poznáte Ga sud on ma prípad
@tomasbella1996 ja nemám skúsenosť s týmto súdom. Už som písala vyššie
@skeblicka77 zdravím uš bábätko máte doma
Prišiel papiere od súdu
Moja druhá otázka keť chlapec má 7 mesačný mám nárok na kocikove
@tomasbella1996 k bábätku gratulujem ♥️ a toto netuším už vôbec. Ja poznám proces po odchod z Cdr.
@skeblicka77 ďakujem pekné nevadí utorok sa bude informovať na sociálne poistenie
@tomasbella1996 nárok na kocikove nemáš z dôvodu,že ma už 7 mesiacov. Nárok je do polroka veky dieťaťa. Toto tiež viem,pretože ani my sme nemali nárok....
A inak výška kocikoveho záleží aj od biologickej matky. Viem,že nejaká suma sa automaticky sťahuje a potom znižujú sumu aj ak matka v tehotenstve nechodí na kontroly .
@tomasbella1996 sociálna s tzv kočíkovým nema nic. Tieto dávky vypláca UP a nie SP.
Inak a nerozumiem prečo vás zase o tomto neinformovala soc.pracovnicka
@lilyianka utorok idem na UP
@tomasbella1996 ahoj uz mate babo doma u vas ?? Ako sa Vam dari
@pellka ďakujem za pýtate
Babetko má uš doma od 28.4
Všetko je ôk cela rodina sa tešíme
Mám otázku koľko sa dostáva na rodičovský príspevok + príspevok na dieťa zabudol som sa spýtať na socialku Mám us podané
@tomasbella1996 to neviem my este stale cakame
@tomasbella1996 ak budete mat vyssi rodičovský príspevok plus prídavky tak cez 470€. Ak nizsi tam myslím o 200€ menej
Inak v inej téme som sa pýtala prečo nemáte nárok na materskú?
@lilyianka na materskú neni narok lebo dosta som výpoveď od 28.2
@tomasbella1996 nechápem ako že 200e
@lilyianka nechápem ako že 200e
Ahojte.
Vedeli by ste mi poradiť prosím koľko cca trvá súdu kým vytýčia termín pojednávania na osvojenie dieťaťa?

@eliska13
1 rok