icon

Bol si adoptovaný alebo adoptovaná? Podeľte sa o skúsenosti.

9. aug 2026

Ahojte, prosím, aké máte skúsenosti? Alebo vám niekto rozprával vlastné skúsenosti
ako prežíval adopciu? Ďakujem.

anonym_4f5d83
9. aug 2026

Adopciu neprezivaj nijako, v procese adopcie mal
9 týždňov

anonym_7f5710
10. aug 2026

Mam kamarata adoptovaneho, tiez bol babatko ked ho adoptovali, nikdy to neriesil nejako, ze by tuzil spoznat biologickych rodicov alebo tak nejako.

anonym_0748a0
10. aug 2026

@anonym_autor kamaratku si adoptovali ako babo nikdy ju ani nenapadlo hladat biologických rodičov svojich adoptívnych rodičov neskutocne lubi a stale o nich pekne hovorí : ) len vie zevraj ju porodila nejaka starsia pani preto ju dala preč viac ju nezaujímalo

anonym_c36804
11. aug 2026

Moj muz je adoptovany. Adoptovali si ho teta jeho biologickeho otca. Cize si ho hned zobrali domov z porodnice oni. Dozvedel sa to ako 9 rocny. Dost ho to poznacilo, hlavne preto ze poznal svojich biologickych rodicov aj surodencov. Hlavne v puberte a mladosti tym dost trpel. Teraz ked je starsi, vyzera ze je s tym uz vyrovnany

d_ivana
17. aug 2026

@anonym_autor Poznala som dve adoptované baby, jedna bola moja spolužiačka na gympli, druhá na výške. Tá z gympla ťažko predýchavala to, že ju bio rodičia nechceli, s pomocou adoptívnych rodičov sa dopátrala k pani, čo ju porodila. Tá od nej na prvom stretnutí pýtala peniaze, záujem o dcéru veškerý žádný.
Spolužiačka z výšky na otázku, či niekedy hľadala svoju biologickú mamu, odpovedala: "Nemám koho hľadať, moja mamka na mňa čaká doma." Bolo to veľmi pekné.