Bol si adoptovaný alebo adoptovaná? Podeľte sa o skúsenosti.
Ahojte, prosím, aké máte skúsenosti? Alebo vám niekto rozprával vlastné skúsenosti
ako prežíval adopciu? Ďakujem.
Mam kamarata adoptovaneho, tiez bol babatko ked ho adoptovali, nikdy to neriesil nejako, ze by tuzil spoznat biologickych rodicov alebo tak nejako.
@anonym_autor kamaratku si adoptovali ako babo nikdy ju ani nenapadlo hladat biologických rodičov svojich adoptívnych rodičov neskutocne lubi a stale o nich pekne hovorí : ) len vie zevraj ju porodila nejaka starsia pani preto ju dala preč viac ju nezaujímalo
Moj muz je adoptovany. Adoptovali si ho teta jeho biologickeho otca. Cize si ho hned zobrali domov z porodnice oni. Dozvedel sa to ako 9 rocny. Dost ho to poznacilo, hlavne preto ze poznal svojich biologickych rodicov aj surodencov. Hlavne v puberte a mladosti tym dost trpel. Teraz ked je starsi, vyzera ze je s tym uz vyrovnany
@anonym_autor Poznala som dve adoptované baby, jedna bola moja spolužiačka na gympli, druhá na výške. Tá z gympla ťažko predýchavala to, že ju bio rodičia nechceli, s pomocou adoptívnych rodičov sa dopátrala k pani, čo ju porodila. Tá od nej na prvom stretnutí pýtala peniaze, záujem o dcéru veškerý žádný.
Spolužiačka z výšky na otázku, či niekedy hľadala svoju biologickú mamu, odpovedala: "Nemám koho hľadať, moja mamka na mňa čaká doma." Bolo to veľmi pekné.

Adopciu neprezivaj nijako, v procese adopcie mal
9 týždňov